Takarítsátok össze a szemetet!


Vasárnap hajnalban, a Szabadság téren több tucat rendőr és újabb kordonozás közepette, beemelték a helyükre a német megszállás áldozatainak emlékére állított emlékmű még hiányzó részeit, a sast és az angyalt ábrázoló szobrokat. Így a mű elkészült.

Aztán eltelt néhány óra és a belpesti tenyészet már ott tombolt a szobor előtt.

Mind a száztizenketten.

Többen megpróbálták megbontani a kordont, mások tojással és joghurtos dobozokkal dobálták az emlékművet. Természetesen mindezt a felvilágosult demokrácia, a művelt és persze szabad világ szabályai és elvei közepette.

Aztán jöttek az okos megmondóemberek, mint a Zoltai lány, a megélhetési halálra ítélt Mécs felesége, Bauer Tamás és Niedermüller Péter a DK, Lendvai Ildikó és Tóbiás József az MSZP és Karácsony Gergely az Együtt kötelékéből, akik tovább hergelték a téren üvöltöző agyhalottakat. Egészen addig, amíg végül a gyülekezet Karácsonyt el nem küldte a sunyiba, mondván „15 perces hírnévért ne jöjjön ide”, ahol eddig kitartóan csak Gyurcsány Ferenc szimpatizánsai tüntettek.

[nagyításért katt a fotóra]


Azért akár hogy is nézzük, ez az egész megszállási emlékmű történet egy igazi kórkép. Látlelet, a mai Magyarországról.

A kormány elhatározza, hogy a zsidók tiltakozása ellenére is felállítja a szoborcsoportot, de az építést mindvégig lényegében fű alatt próbálja megvalósítani, majd a végén, az utolsó szobordarabokat az éj leple alatt szállítja és emeli be a végső helyére. Mintha bármit is titkolni kéne, mintha bármi vállalhatatlan lenne az egészben. Ha egyszer már eldöntötték, hogy lesz egy ilyen emlékmű, akkor minek ez a bújkálós színjáték?

Aztán ott van a másik oldal, a mélyen demokratikus felvilágosult zsidók, akik most történelemhamísítással vádolják a kormányt, miközben ők a valódi történelemhamísítók szellemi örökösei. Ők, akik a korábbi évtizedekben megszokták, hogy kisebbségi véleményüket rákényszeríthetik a többségi társadalomra, hogy mindig csak nekik van igazuk és persze mindig csak akkor van demokrácia Magyarországon, amikor ők vannak hatalmon.

Mindent egybe vetve az lenne a legjobb, ha rendőrség végre tenné a dolgát és előállítaná a szoborrongáló garázdákat. A kormány most már beláthatná, hogy akár csontig nyal a zsidóknak, akár nem, azok mindig köpni fognak rájuk, meg ránk is, magyarokra. A liberáltak meg végre-valahára összetakaríthatnák a sok szemetet, amit az elmúlt hónapokban odahordtak a térre, és elhúzhatnának most már a vérbe.
 

6 kommentek:

ProliProfil írta...

Kedves gabeebee

Ez a következtetése végzetes félreértés :

1.,"A kormány most már beláthatná, hogy akár csontig nyal a zsidóknak, akár nem, azok mindig köpni fognak rájuk,"

Csupán ez az igaz :

2.,"...meg ránk is, magyarokra"

A cikkből vett egyes (1.)számú idézetnek valóságos neve : - PARASZTVAKÍTÁS !
- mely ugyanazon érdekeket valló, és képviselő két váltópárti rendszerben résztvevő hazaáruló csoport elfedését szolgálja.

Tessék már felismerni : fityesz = mszp (vagy akárhogy is hívja magát)

Kerion írta...

Tipikus szabadkőműves zsidó megvezető cirkusz ez, egy performance. A valódi magyaroknak ehhez semmi közük. A zsidó 6alom "provokatív" szobrot állít zsidó ellenzékének. Hogy legyen egy kis ál-haddelhadd, szörnyülködés. Többek között az ilyen szerep-játékokért kapják a lóvét, pozíciót és a látszat-6almat a bennszülött őslakók leszármazottai felett - irányítóiktól. Üzenet is van: a héber felirat a rab-bi szerint ember-áldozat helyett állat-áldozatról szól. A zsidók egymást és persze a rajtuk kívülállókat "világosítják" fel önmagukról. "Véletlen elírások" természetesen nincsenek. Azt el kell felejteni mert minden célzatos. Minden jó előre programozva van hiszen éppen megint csak "véletlenül" éppen most folyik a gázai mészárlás. Ahelyett inkább erről follyon a diskurzus - meg na persze a lelőtt maláj Boeing-777-esről - ez emészthetőbb az országfoglaló 6alom és egyívású ellenzéke számára. Persze a Kárpát medence, Magyarország elfoglalása is csak egy illúzió ami - hála a Jó Istennek - hamarosan szerte is foszlik.

Látó írta...

Hosszútávon csak úgy lesz "kezelhető" a helyzet, ha valahogy szankcionálják a rendbontást...

Karina írta...

Jó lenne már tudomásúl venni mindenkinek, a kormánynak is, hogy a 2. Világháborúban nemcsak zsidó áldozatok voltak. A magyar katonák és a polgári lakosság, civilek is vesztettek el szépszámban hozzátartozókat.. A szoborra pedig, nem sunyi módon héber feliratokat kell elhelyezni, az "áldozatok emlékére," hanem magyarnyelvüt,hogy minden magyar honfitársunk akinek ez az időszak fájdalmat jelentett megértse és el olvashassa! Akkor nem lesz semmiféle "félreértés" Az pedig jellemző az Orbán kormányra, hogy éjszaka csmpészte oda az "emlékmüvet" szokása, hogy egyszerre legyen " kint is meg bent" is.Pedig tudhatná hogy egy lovon egyszerre csak egy seggel lehet ülni, mert könnyen előfordul, hogy a földre esünk!

Látó írta...

Egyébként az új szobor hasznos "mellékhatása", hogy jelenlétével egyértelműen átértelmezi a szomszédos szovjet emlékművet is, ami így immár dicső felszabadítási mementóból szintén nyilvánvalóan megszállási jelképpé válik...
(bár többségünk számára mindig is az volt)

Névtelen írta...

Az egész történelmünk meg van hamisítva! Nyakunkon lakáj- és helytartó kormányok. Mindegy, hogy minek hívják, Fidesz vagy MSZ(M)P, ugyanazok a kezek mozgatják a bábukat!
Ez egy színjáték csupán. A megosztás és a káosz-politika része.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló