A királyfi


Napok óta a miniszterelnök fiával, Orbán Gáspárral van tele az internet. Mint tudjuk, Orbán magával vitte a világbajnoki döntő VIP-páholyába, és ott elég fura látványt nyújtott az államfők között. Igazság szerint már maga Orbán is, ahogy ott kujtorog Merkel és Putyin mellett, mint egy kóbor kutyus. A legtöbb elnök és miniszterelnök meg sem jelent, csak néhány afrikai és óceániai. Merkel is csak azért, mert Németország játszott a döntőben, Putyin pedig nyilván azért, mert Merkel, és beszélni tudtak Ukrajnáról. Tehát már Orbán Viktor is kakukktojás volt, a fia meg aztán végképp.


Több sem kellett a libareális médiának és a netes mémgyártóknak! Magas labdát kaptak.

Annyira, hogy Gáspár, a Királyfi nyílt levelet írt, hogy szálljanak már le róla, mert ő nem közszereplő. Nagy hiba volt, a ballib média újabb magas labdát kapott vele. Előbb a 444.hu vájkált kéjesen a témában:
Tisztelt Orbán Gáspár!

2014. július 13-án, a futball-világbajnokság döntőjén ön a Maracana Stadion díszpáholyában foglalt helyet, és ezzel egyikévé vált a két legközszereplőbb magyar állampolgárnak. Ezzel a közszerepléssel nemcsak a magyar közszereplők legközszereplőbbike volt, hanem globális szinten is jelentős teljesítményt ért el: közszereplőbbé vált II. Erzsébet brit uralkodónál, Ferenc pápánál, sőt Eric Cartmannél is a South Parkból. A vb-döntőt közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel, ennyien láthatták önt a VIP vendégek között. Cikkeket egyébként nemcsak közszereplőkről szokás írni, hanem állampolgárokról is.

Üdvözlettel: 444

Aztán a gepnarancs.hu is bemosott neki egy nagyot:
… Ezért arra kérlek, legközelebb atyádnál protestálj először és ne a 444.hu-nál, ha valamilyen olyan helyre akar maga mellé ültetni, ahová neked semmi jussod nincs. Mondd el neki, hogy Magyarország köztársaság, és a kormányfő gyereke nem trónörökös, tehát születésénél fogva semmilyen jogokkal, vagy kiváltságokkal nem rendelkezik, tehát azzal sem, hogy mintegy a Magyar Köztársaság, vagy ahogy apád átnevezte, Magyarország nevében bármilyen tiszteletbeli helyekre tegye le a kis ülepét. ...

A kiváló Deutsch Tompi is beleszólt, a facebookos honlapján eképp és ilyen honatyai stílusban válaszolt egy hozzászólónak:
Drága anarki,
azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van, s ezekkel készségszinten tud a billentyűzeten babrálni, nos attól még sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű costa ricai szurkoló csaj nem közszereplő, mert sokan láthatták őket a tv-ben.
Ennyi.
Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar.
És ha kegyednek is attól áll fel a webes fasza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en.

Fel lehet fogni az egész esetet úgy, hogy meghívták a miniszterelnököt, és persze hogy elment, egyébként is sokat tesz a futballért, és vitte magával a fiát, mi ebben a furcsa – csak megint a sakálok vonyítanak és krakélerkednek.

Igen ám, de ebben most a libareális vinnyogókórus nincs egyedül. Az eccerű ember mit lát? Trónörököst! És hozzá önmagát királynak képzelő bugris papát. Reális gondolkodással nem hihetjük, hogy Orbánnak királyi ambíciói lennének. Ez legenda. De már annyira elterjedt, már annyira bekerült a köztudatba, hogy számolni kellett volna vele. A balliberált média és közvéleménybefolyásoló gépezet reagálásával úgyszintén.

Tudnia kellett előre, hogy ha ott ülnek majd Putyin és Merkel előtt, akkor millió képen fognak látszani. Népszerűségnövekedést remélt tőle? Vagy azt hitte, hogy külföldön ismertebb és tekintélyesebb lesz miatta? Nem látta, vagy a tanácsadói nem szóltak neki, hogy visszafelé sül el a dolog?

Orbán ennyire rossz politikus lenne?

Nem tudjuk.

Az egyik lehetőség az, hogy végképp elszállt a valóságos világtól, és elhitte, hogy annyira odáig vannak érte a jobbágyai.

A másik – valószínűbb – lehetőség az, hogy egyszerűen nem törődött semmivel. Tojik a fejünkre.

5 kommentek:

Névtelen írta...

Nevében él a NEMZETT ... :P

Karina írta...

Csak szép csendben megkérdezném, kinek köszönhetjük a 2/3-t? Szerintem, ennek a 20 éven keresztül ajvékoló, szemétmódon, minket kihasználó, privatizálós, "összefogós" liberális, sakál bagázsnak. A két banda, akik dobálják egymásra a sz@rt, egyébként nagyon jól el "muzsikál" egymással! Legyen példa erre, a" rendcsinálási és az elszámoltatási" parasztvakítás! A többi az "csak a járulékos kiadásokat" jelenti.

Névtelen senki írta...

Legjobb a Deutsch Tompika!
"azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van", amellyel annyi zabigyereket csinált már, hogy egy anyakönyv tele lenne velük!
A gyerektartást meg a mi adónkból fizeti!
Ez a fazon nem közszereplő, ez egy köztörvényes pöcs!
"És ha kegyednek is attól áll fel a webes fasza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en."
Sajna, Deutsch Tompika nem a neten kefélt, kevesebb lenne akkor a tényleges torzszülött.
Egyébként az Orbán csemete tündéri fazon!
Odavaló!

Zé írta...

"Több sem kellett a libareális médiának..."
"libareális vinnyogókórus..."
"Számolni kellett volna... a balliberált média és közvéleménybefolyásoló gépezet reagálásával"

Jaja... Kész szerencse, hogy a jobboldali, "konzervatív" sajtó nem vinnyog, és nem is kell számítani a reagálására, hanem bármit csinál, a szarát is felnyalja a földről ennek a türhő bugrisnak.

Világ életemben undorodtam a "ballib" médiától, de ma már azt mondom, azok ezerszer emberibbek, értelmesebbek, mint a jobboldalinak nevezett, Rákosi nemzeti maskarába öltöztetett Szabad Népes pártcsicskái. Talán még ott, 50 éve sem volt ekkora szervilizmus, mint ma a kormánymédiában.
A falábú, tehetségtelen hülyegyerekének építtetett állami pénzen egy stadiont a kertjük végébe, akadémiástól, és az állami pénzen etetett csicskái be is teszik a csapatba. Aztán kimennek a VB-re ahol a hülyegyerek a VIP-páholyban szembesül azzal, hogy mit neveznek focinak a világban, és hogy hogyan játszik a korosztálya, oszt' visszavonul bánatában.

Ilyen idióta sztori még valamelyik közép-afrikai diktatúrában is elképzelhetetlen, ez igazi hungarikum, de a seggnyalonc jobbos média úgy lapít, mint szar a fűben. Mindegyik tudja magáról, hogy tehetségtelen tróger, aki csak azért van ott, hogy segget nyaljon. És ha nem teszi, repül, és miután semmihez sem ért a nyaláson kívül itthon maximum közmunkás lehetne, külföldön meg valamelyik gyorsétteremben mosogatósegéd.

Így hát nyal, lapít, kushad.

Névtelen írta...

Van magyarországon két megalomániás bolond. Az egyiket Gyurcsány Ferencnek hívják. A másik Orbán Viktor.
A nemzetre nézve sajnálatos módon van sok közös tulajdonságuk: az egyik így a másik úgy, de mindketten beteges hazudozók és a magyar nemzet esküdt ellenségei.
Rendkívül szomorú ezt látni és tapasztalni, de az eredményeket szemlélve nem nagy a különbség, hogy melyik megalomániás épp a hatalom ura. Szintén közös tulajdonságuk, hogy mindkettő egy bábkormány feje és szálláscsináló.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló