Ellenálltak


Hát az úgy volt, hogy a felvilágosult demokraták szombaton ellenálltak.

Nem kicsit, nagyon is.

Aztán a nagy ellenállás végül kisebb bunyóba torkollott, ahol a nagyon felvilágosultak konkrétan pofán vertek és leköpdöstek egy másik felvilágosultat, aki nem úgy volt megvilágosodva, mint ők, akiknek maga a táncoslábú Feri hozta el a fényt.

Természetesen mindezt a színtiszta és elkötelezett baloldaliság jegyében tették, szeretettel és szenvedéllyel, ahogy azt a szektavezér tanította nekik.

Így megy ez. Ez a demokrácia.


Arról egyelőre még nem szólnak a hírek, hogy Gulyás Márton táskáját újrafinanszírozza-e a norvég alap, meg arról sem olvasható semmi, hogy a magát művész-aktivistának nevező Krétakörös ezek után részt vesz-e még valaha egy DK-s bulin, azonban az már biztos, hogy Gyurcsányék a demokratikus sz@rdobálás keretében, biztos, ami biztos alapon bevádolták az Együtt-PM-et, hogy ők küldték ki a rendezvényre - Gulyás és barátai személyében - a provokátoraikat.





Innentől persze a virtuális balliberált köpködés új szintre lépett, aminek folyamányaként előkerült Tamás Gáspár Miklós is, és egész egyszerűen kizárta a Pártból Gyurcsányt:
„A Párt valamikor a szociáldemokrata és a kommunista mozgalom büszke neve volt – így értette Marx és Engels is, amikor A Kommunista Párt Kiáltványa kettejük tollából megjelent, pedig akkor formálisan még semmiféle párt nem volt. (…)

Én most egy rövid publicisztikai jegyzet erejéig visszatérek ehhez a régi megnevezéshez. Most sincs formálisan pártba szervezett baloldal, »baloldalinak« nevezi magát több csoport, bár nem egyforma joggal. (…)

Ennélfogva (mindenfajta fölhatalmazás nélkül, ám élve avval a hatalommal, amelyet a teljesen nyilvánvaló és egyértelmű helyzet ruház rám) kizárom a Pártból Gyurcsány Ferencet, Eörsi Mátyást, Tompa Sándort, Gréczy Zsoltot, Hegyi Gyulát, az egész DK-t és MSZP-t cigányellenes, fajgyűlölő dumák, illetve a cigányellenes, fajgyűlölő dumák szánalmas és cinikus mentegetése (vagy gyáva, passzív eltűrése) miatt.”

Ezek vannak.

Az eseményeket látva, nem lehet másra gondolni, mint hogy Gyurcsány 2007-ben már sejthette jövőt, amikor bezáratta az OPNI-t és szélnek eresztette az ápoltakat. Régebben meg voltam győződve arról, hogy csak az ingatlant akarják valakinek átjátszani, de most már tudom, hogy ez tévedés volt. Az igazi ok ma már itt van a szemünk előtt, csak meg kell nézni egy DK-összejövetelt. Ott vannak mindahányan a párt gerince gyanánt.

1 kommentek:

Karina írta...

Gyermekkoromban a tanitónéni, ha a füzetünk "pacás, szamárfüles, ne tán tán zsiros lett , vagy a megoldás, rosszúl sikerült," a feladatok végére a szép, virágos, sorminta helyett ezt kellett be irni: EZ AZ ÉN FÉNYKÉPEM! Persze akkor nagyon igyekeztünk, nehogy mégegyszer ez legyen a büntetésünk. De ezek nem, Ezeknek semmi sem számit! Most derült ki mit akar, mi az igazság, melyik, ál- baloldali csoport, mit gondol a "kisebbség, a cigányság és a többiek" "védelméről" , mit hajlandók értük tenni.Itt csupán egy a lényeg. Harc a hatalom, a konc,a zsákmány megszerzéséért, ha kell még verekszenek is. Már akkor is sejtettem kik ezek, az új "összefogók" mikor . amikor rugdalták a miniszterelnökről készített szobor fejét, most meg a bunyóztak ,rögtön ez jutott eszembe: fletó, libás, veresjani, nézzétek, ez a TI FÉNYKÉPETEK, igazság szerint ilyenek vagytok, un. hazudós prolik!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló