Az ellenség aljas pofája


Az erdész arra lesz figyelmes, hogy lopják a cigányok a fát nagyban. Feljelenti őket. Mindet, név szerint.
Néhány nap múlva hivatalos levelet kapott. Az egyik cigány feljelentette hamis vádért. Papírt hozott arról, hogy a kérdéses időpontban ő ott sem lehetett, mert művese-kezelésen volt.

Na, szép.

Dehogyis a cigány műve volt az egész manőver és az orvosi igazolás. Hol van ő az ilyentől. Fű alatt csakhamar kiderült, hogy a TASZ.

Micsodácska a TASZ? Az ilyen dolgokban sajnos nagyon sunyi Wikipédia ezt írja.

Társaság a Szabadságjogokért.

Nahiszen.

Lényegében egy gondosan kiépített hálózat, amit homályos forrásokból és célokkal pénzelnek, lényegében külföldről.


Keró törzsőrmester elvtárs ugrik be nekem a Néphadseregből, ahogy előretolta a bajszos arcát, és szelíden azt bömbölte: „Orvosi igazolás? Lecsukatom!! Ha kell, én egy óra alatt hozok magának igazolást, hogy veszélyeztetett terhes vagyok!”

Az erdész most meg van ijedve. Bűnügyi feljelentés van ellene. Azért, és csakis azért, mert tolvajt fogott, és elindította a megfelelő jogi eljárást. A munkáját végezte, és törvénytisztelően viselkedett.

Legközelebb mit fog tenni? Hiányzik ez neki?

Hagyja a fenébe az egészet, francba a törvénnyel, az elemi tisztességgel, a feladatával? Hadd lopjanak?

Vagy mi van akkor, ha valahol egy másik erdész olyan természetű, beindul? Odaköti a cigányt egy fához, és művese-kezelésben részesíti? Azzal már ő maga lép ki a törvényességből.

És mit tegyen az erdő tulajdonosa? Akár magánszemély, akár szövetkezet, akár cég? Nyugodjon bele, hogy akadálytalanul lopják a tulajdonát, és folyamatosan kárt okoznak neki? Nyugodjon bele, hogy nem érdemes gazdálkodni,mert a hasznot elhordják a cigányok? Ha reklamál, abból neki lehet – és lesz is! - baja?! Mert nincs jog? Ami van ezen a címen, az éppen a tolvajt szolgálja?

Nézzük a TASZ felől. Tudván tudniuk kell, hogy nem valamiféle jaj, szegény üldözöttet védenek. Hanem bűnelkövetőt. Sőt hozzá maguk is bűncselekményt – okirathamisítást – követnek el. Üzemszerűen, sorozatban. Hozzá szervezetet működtetnek. Pénzeket vesznek fel érte, ebből élnek foglalkozásszerűen. Idegen hatalmakat szolgálnak, célzottan a magyar állam és társadalom ellen. Nem védik, hanem megsemmisítik a jogot. Ezzel hatékonyan aláássák a magyar államiságot. Faji alapon szelektálnak, mert elég nekik, ha a kuncsaft cigány. Még akkor is, ha nyilvánvalóan éppen bűncselekményt követett el az adott ügyben.

Mindez legalább nyolc-tíz paragrafust merít ki, köztük egészen masszívakat, méghozzá többszörös minősítő körülményekkel.

Megy mostanában a cirkusz a Norvég Alappal. Lényege: külföldről úgynevezett civil szervezeteket támogatnak valakik, és minő véletlen, csupa ilyen TASZ-féléket. Végre-valahára hivatalos magyar állami ellenállás mutatkozik az ilyesmivel szemben.

Van is ajvékolás!

Putyin simán betiltott minden ilyesmit, és ülepen rúgta Oroszországból a külföldről pénzelt jogvédő és egyéb címen kártékonykodó bűnözőbandákat, szabotőröket, ügynökhálózatokat. Az országa ellenségeit.

De még ez is cirmoscica eljárás ahhoz képest, hogy valójában mit kellene tenni velük. Már pusztán a hatályos büntetőtörvények érvényesítésével, teljesen jogszerűen – vagy ha úgy tetszik, demokratikusan...

5 kommentek:

Névtelen írta...

Sandor irta;
A problema sokkal nagyobb es bonyolultabb mint ez a rovid cikk.Elosszor at kene formalni a Jogot es az Igazsagszolgaltatast.Azutan meg a Kozgazdasagot. Miszerint ;korbe fogni a jogi egyetemeket es a tanulokat a tanarokkal egyutt kiszorni a legmagassabb emelti helyseg ablakan.Ugyan igy kell eljarni a Kozgazdasagi egyetemmel is.AZUTAN A HAZA FENYREDERUL .

Látó írta...

Na végre!
Köszönöm a témaválasztást!
Remek cikk!

ProliProfil írta...

A jelenleg érvényben lévő törvények a bűnözőket segítik, a dolgozó, adófizető, tisztességes állampolgárok ellen.

Mert bűnözők hozták azokat a törvényeket. A bűnöző háttérhatalom csicskásai.

"Végre-valahára hivatalos magyar állami ellenállás mutatkozik az ilyesmivel szemben."
Nem hiszem, mert nem igaz. Csupán időnként a békemenetesek hülyítéseként "próbálkoznak", a látszat kedvéért, majd abbahagyják, mint pl. a számonkérést.
Parasztvakítás folyik ezerrel.

Karina írta...

Olyan hülyék ezek a cigányok, nemhogy a Rózsadombra mennének lopni, öregezni. Ott legalább találnának is valamit,amit " taszék" összeloptak tőlünk, még ifju- kommunista korukba!. Úgy legalább mindenki jól járna! ,

Névtelen írta...

Mint pl. a "Négy Mancs" nevű dicső szervezet!
Külföldről pénzelték a konkurencia felszámolása céljából. Ilyen egyszerű. Azért kaptak pénzt és jogi hátteret, hogy a magyar gazdákat, magyar vállalatokat tönkretegyék, helyet csinálva ezzel a külföldi szemétnek a jó minőségű magyar helyett...
Ezek egy másik (védett) állatfajtával művelik ugyanezt: a felvásárlók számára ellehetetleníteni a magyar lakosságot, kiirtani az őslakos-"konkurenciát" biológiai fegyverrel, az új honfoglalók számára.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló