Amiről ismét elfelejtett beszámolni a hazai média


Nem egy világrengető hír, de miközben itthon, a fősodratú médiában úgy jobb, mint a baloldalon minden a holokausztról, a zsidó kultúra szépségéről és az ilyen-olyan gagyi zsidó celebekről szól, aközben egyik kereskedelmi csatorna, egyik nagyobb hírportál, de még az MTI sem tartotta fontosnak, hogy beszámoljon arról a kezdeményezésről, amelyet a Pink Floyd zenekar két alapító tagja, Roger Waters és Nick Mason tett közzé a napokban.

A két világhírű zenész nyilvánosan arra kérte a világkörüli turnén lévő Rolling Stones tagjait, hogy tiltakozásul a palesztin területek törvénytelen izraeli megszállása miatt, mondják le a június 4-ére, Tel-Avivba tervezett koncertjüket: „Izraelben koncertet adni erkölcsileg azzal egyenlő, mint az apartheid idején fellépni a dél-afrikai Sun Cityben. A Rolling Stones fellépésével csak legitimálná az izraeli rezsim rasszista és tisztességtelen politikáját.”

A zsidók természetesen azonnal előhúzták az antiszemita billogot és nyomban rá is ütötték azt Watersék homlokára. Majd az igazukat erősítve gyorsan felidézték azt a tavalyi, belgiumi koncertet, ahol Waters egy malac alakú lufit eresztett a színpad fölé, amire aztán a technikusok többek között Dávid-csillagot is vetítettek.

Hogy a Stones végül Roger Waters és Nick Mason kezdeményezésére lemondja-e a koncertet, ma még nem tudható, az azonban már igen, hogy a Pink Floyd főnöke akkor és most is magasról tett a a zsidók által megfogalmazott vádakra: „Békésen tiltakozni Izrael rasszista hazai és külföldi politikája ellen nem antiszemitizmus.”

Nagy igazság.

Talán nem véletlen, hogy az ilyen kijelentéseket, az ilyen híreket itthon egész egyszerűen elhallgatják.


8 kommentek:

Névtelen írta...

Az eredeti angol cikkel a napokban olvastam. Köszönöm, hogy közzétettétek. Mint zenész, magam is nagyra becsülöm Roger Waters munkásságát, és harcát az igazságért, és az igazságtalanságért... Múlt év őszén élőben hallottam őt a stadionban. Ami pedig a Rolling Stones-t illeti, a "sátán fiai"-t nem tudom hogy meghatja e Roger kérése... ( ℜ℘ ) ' Alone '

Unknown írta...

Ezért nem kéne "Európai"versenyeken részt venni Izraelbe !!

Karina írta...

Szeretem Pink Floyd-t.Igazuk is van! De ez mind semmi! A napokba viszont bejelentették a magyar médiában, hogy kisebb "javításokat" végeznek a bibliai szövegeken ,mert a régi kifejezések nem korszerüek, nehezen érthetők, más ma már a jelentőségük.Teszik mindezt azért,hogy mi "könnyebben" megérthessük! Csak itt, csak most, csak miértünk! Megtették ezt már az én időmben sok mindennel,amit átírnak, elhallgatnak, nem ez lesz az első ténykedésük !

Anna írta...

Nem is baj, hiszen ettől különleges ez az oldal!

Névtelen írta...

Amikor Izrael ellenes kommenteket olvasok,mindíg felmerül a burkolt antiszemitizmus esete.Akik az agresszív Izraelt emlegetik,nem tudják,vagy nem akarják tudni,hogy,hogy Izrael fennállása óta kirobbant minden háborút,a palesztinok kezdeményezték,a zsidó nép,csak a hazáját védte.Tehát mindenki maga döntse el,hogy ki az agresszív!!!! Földes László

Névtelen írta...

Kedves Földes László, Ön a lóra is fordítva ül , vagy netán a hátán cipeli?

Névtelen írta...

Kicsi Földes László!
Nézzük már meg ki védi a hazáját és mikortól?

Molnár Lajos írta...

Kedves Földes László!
Hogy kinek is a földje Palesztína, azon lehet napestig vitatkozni. De engedjen meg egy tényt a figyelmében ajánlanom. A palesztin területeket, amelyeken a zsidó állam megalakult, előttük a brit birodalom birtokolta. Mert fegyverrel elfoglalta. Nem erőltetem, hogy ez jogalap lenne. Viszont a területet a megszálló brit birodalom Palesztínának nevezte, és nem Izraelnek. Talán ez elmond valamit arról, hogy kik is a terület jogos birtokosai. A zsidó állam létrejötte óta küzd a körülötte élő palesztin őslakossággal. A zsidó állam egy zsebkendőnyi területen jött létre, de ma már kellene nekik Iránig minden föld. Ez az én szememben jogtalan, imperialista terjeszkedés, és minden, csak nem önvédelem. Ön miért gondolja ezekről, hogy a zsidó állam az ártatlan, békés fél a történetben? A térség legnagyobb és legjobban felszerelt hadseregével rendelkezik, és használja is azt. Mint legutóbb Szíriában. Hogyan ideologizálja meg magában azt a "honvédő" katonai akciót, amely a szomszédos állam fővárosa ellen irányul? Izraelnek atomfegyvere van. Ez a békés szándék jele lenne?
Ne nevettesse már ki magát, Földes úr!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló