Vastag a bőr a képükön


A sok más pofátlan csalás mellett aránylag kevés szó esett a Fidesz cigányszavazat-vásárlásairól az úgynevezett választáson. Pedig jó nagy mennyiség lehetett – egyes becslések szerint a szavazni elment (odalökdösött, elfuvarozott, odalapátolt) morék 80 százaléka a Fidesznek ikszelt, sőt a népszerű és tekintélyes Farkas Flórián 90 százalékkal dicsekedett.

Itt nálunk a borsodi 3-as körzetben komoly hagyományai vannak annak, hogy a cigók által bohóctréfát csinálnak az egész cirkuszból. 2010-et illetően itt is beszámoltunk már róla. Orbán azóta végül mégis sittre került (mármint egyelőre Kolompár Orbán), de ez a lényegen nem sokat változtat. Annál is kevésbé, mert most ismét cigányos csalás történt. Annyira előre lehetett tudni ezt, hogy a tippmixen 1,001 oddsot adtak volna rá, azt is hendikeppel.

Nézzük a részleteket.

A választás napjának délutánján a korábbi tapasztalatok alapján gondosan felállított figyelőemberek azt észlelték, hogy Obbágy Csaba Fidesz-KDNP alpolgármester a számos cigánytelep egyikének, Sajóvárkonynak a közepén az autójából pénzt és élelmiszercsomagokat oszt a cigányoknak. Nem is cicózik, hanem mindjárt az egyik szavazóhelyiség előtt. Ha már belepisálunk a medencébe, akkor legyen az a trambulinról!

Obbágy alpolgármesterről annyit érdemes tudni, hogy a nem létező KDNP képviselője, elnöke és teljes tagsága egy személyben. Ilyen univerzális figura. Plusz még igazgató az egyik cigányiskolában. Legalábbis papíron és a fizetési jegyzékben. Valójában persze főfoglalkozású karrierista. Gőgös, rideg és erőszakos természete miatt rendkívül népszerűtlen.

Idősebbek talán emlékeznek a hatvanas-hetvenes évekből a tanítóképzős fiúk műfajára. Abban az időben ha egy fiú a középiskolában buta, tehetségtelen és/vagy lusta volt, és emiatt esélye sem volt bekerülni rendes felsőoktatásba, de a dolgozni menés büdös volt neki, akkor tanítóképzőbe jelentkezett. Nem tanárképzőbe, hanem tanítóképzőbe. Ami az alsó tagozatos gyerekekkel való foglalkozásra képezett. Oda a pedagógusi szakma elnőiesedése ellen a fiúkat simán felvették, bármilyen buták is voltak. Persze eszük ágában sem volt tanítóskodni, de kaptak valami diplomaszerű papírt, és azzal nekikezdhettek a tanácsi és egyéb intézményekben a nyalásos-könyökléses karriercsinálásnak. Ezek a mukik mindmáig megvannak, és remek terepet találtak maguknak a pártokban történő alakoskodásban, képmutatásban, arcoskodásban és nyomulásban.

Na, szóval ezt az Obbágyot kapták most el pénz- és konzervosztással a cigányoknak a választás szent napján. A korábbi választásokon is tudtuk róla, de most tettenérés történt.

Kihívták rá a rendőrjárőrt. A yard ki is jött, és az alpolgármestert egyszerűen elvitték, ”eljárás alá vonták”.

Villámgyorsan híre ment az esetnek, pár órán belül rádió-tévé bemondta országosan.

Tettenérés, fotók, videók, tanúk, rendőrség, média – mi kell még?

Azt hittük, hogy itt már nincs az a 4 milliméteres kazánlemezből készült arcbőr, ami ezt kibírná, és lemond, mint a sicc.

Ehhez képest a helyi Választási Bizottság már aznap este olyan jegyzőkönyvet készített és fogadott az esetről, amelyből teljesen hiányzik Obbágy neve, az egészet gondosan összebonyolítják egy másik, piti üggyel, és végül azzal zárják az ügyet, hogy huhúú, itt minden szuper és csodálatos, mert a szabálytalankodók felhagytak a szabálysértő tevékenységükkel, nincs semmi probléma.

Nyakó István maszopos és Egyed Zsolt jobbikos jelölt persze fellebbezett, de azokból sem lett semmi.

„A vizsgálat lezárult, felejtse el” - emlékszünk a hatvanas évekbeli filmre.


Csak a cigányok panaszkodnak, hogy a sör és a fél deci pálinka mellé most nem 2000, hanem csak 500 forintot kaptak, nem úgy, mint a múltkor.

Tehát nem elég, hogy Obbágy Csaba minden kétséget kizáróan csalt, hanem miféle választási bizottság és jogrendszer az, ahol ennyire pofátlanul el lehet kenni az egészet?

Lehet fokozni?

Igen, lehet. Mert mindezek után még Obbágynak állt feljebb. Aki nyikkanni mer, az repül az állásából, és mindenki ki van oktatva, hogy ne hőbörögjön, ne vádaskodjon. Hanem hallgassa a rezzenéstelen pofával előadott tirádákat a fideszes jelölt szép győzelméről, a nép bizalmáról, az előző négy évi kemény munka méltó elismeréséről, a fejlődésről és az előttünk álló napsugaras fideszes jövőről.

Nos, ebből a klozettből mászott elő a Fidesz kétharmada.

5 kommentek:

Névtelen írta...

A Fidesz kétharmad pedig az ország szavazóképes lakosságának 25%-át jelenti! Érdekes kétharmad! Ez lenne hát az "egységes nemzet"?
Inkább ügyesen megszerkesztett választási "törvény" az országot fogságban tartó politikai maffiának!

Karina írta...

" Teccett" volna első helyre szavazni a Jobbikot! Ha visszanézi az eddig beirt bejegyzéseit a Jobbikról, sohasem volt elég radikális Önnek Hát mostmár" ezekkel" kell megelégedni, sajnos!

Nyúl Kálmán írta...

Orbán vajda eddig minden választási győzelmét mocskos eszközökkel érte el. Az 1998-as "győzelme" Torgyán koalícióalakítási hajlandóságán múlt. Persze a húsosfazék közelsége elfeledtette vele a korábbi éles fityiszes támadásokat. Vekker Viktor a heteken keresztül hazudta bele az ország népének arcába, hogy ő a kisgazdákkal -soha. Aztán mintha ilyet soha nem eresztett volna ki a szájának nevezhető trágyanyíláson, összeállt a Torgyán-féle kisgazdapárttal. Második "győzelme" már simább volt. Az ország buta, tájékozatlan és megvezetett népe kétharmados többségbe segítette. Nem kellett volna. Amit ígértek, annak többnyire az ellenkezője történt. Nem tudom, ki hogy van ezzel, nekem ez is csalás. A mostani, legnagyobb "győzelme" pedig az 1947 óta elkövetett legnagyobb választási csalás. A kétharmad birtokában olyan választási törvényt erőszakoltak át a törvényhozáson, amely már felveti a politikai maffia közvetlen vádját. Mert ez a törvény sok minden, csak nem tisztességes. De ezt még persze nem tartották elegendőnek (gondolom féltek attól, hogy sokan fognak még emlékezni a sok hazug ígéretre négy évvel korábbról), ezért kisebb jelentőségű, de együttesen nagy hatású eszközökkel is belepiszkáltak a választás majdani kimenetelébe. Ilyenek szerintem a külhoni magyaroknak adott fél választójog (én mind a mai napig nem tudom felfogni mi a jó abban, hogy nekem olyan emberek szabják meg életem körülményeit, akik annak hátrányos következményeitől mentesek), az enyhén is furcsa választási szabályok ( ha te kimentél itthonról, sokkal fáradságosabb volt szavazni, mint ha frissen szerzett állampolgárságod van egy szomszédos államban), és a cigányok igencsak mocskos módon megszerzett szavazatai. Mindemellett számomra nagyon gyanús a sok érvénytelen levélszavazat, és az érvényesek gyanúsan magas Fidesz-aránya. Szerintem felbontották azokat a leveleket, az ellenzékre adott szavazatokat pedig érvénytelenítették. Mocskos módszerek egész hada felel azért, hogy a Fidesz nevetségesen alacsony többséggel kétharmados kormányzást vihet újabb négy évig. Nehéz négy év lesz.

Attila írta...

Hát nem megmondta Viktor, hogy nemhiába születettek, s mi több, rejtett erőforrások? Így megy ez. Román dúsítással viszik Erdélyt, Partiumot, tót-dúsítással Felvidéket, s most adómilliárdjainkból cigánydúsítéssal szorítják ki a magyart a belső területekről is. Az internetes szavazások többszörösen igazolták, hogy az olvasó, gondolkodó emberek túlnyomó többsége a Jobbikot választotta volna. Ha a Fidesz szavazók abban a hitben ringatják magukat, hogy a demokráciára és a szélsőség ellen. s az MSzP színeiben a bolsevikok ellen szavaztak, itt van amerikai professzorok egy taulmánya arról, hogy ez a ránk erőltetett amerikai típusú "demokrácia" nem is demokrácia: http://kuruc.info/r/7/126778/. Egyszer már észre kéne venni, hogy a Fidesz sem más, csak egy nemzeti színben teszelgő, de valóban Kun Béláék njyomdokain járó bolsevik párt. Ilyen ordenáré csalás is csak ilyenektől telik ki.

Gondor4 írta...

Az sem biztos,hogy kitölti..lehet,hogy májustól új szelek fújnak Hunniában..Jönnek az új földesurak,és a régi gárda mehet...Károlyi most járja hula-hoppot.örömében,purimot ülnek hordatagjai..meg a Herzl Tivadarok..az ország fiataljait már elzavarták,ezzel a kádári söpredékkel meg vígan ellesznek...a magyarok meg...dögöljenek meg kétezer év óta ezért imátkoznak..

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló