Halál a magyarokra


Tetszenek tudni, mit jelent az ismert szerb ábrában a négy C? Cirill betűkkel azt, hogy „Szamo szloga Szrbina szpaszava“ - csak az egység menti meg a szerbeket.

És azt tudják, mit jelent Szmrt magyarima? Nem nehéz kitalálni. Halál a magyarokra. Nemes egyszerűséggel.


A kép Szabadkán készült. Legfeljebb az interneten láthatjuk, a média kussol róla. Nem hír. Az bezzeg hír, amikor cigányok nálunk hibás horogkeresztet mázolnak a saját házukra azért, hogy több segélyt zsarolhassanak ki maguknak. Az is hír, hogy a ”magyar“ külügy százmillióval pénzeli a szabadkai zsinagóga felújítását. Szabadka legfeljebb ennyiben hír.

És nemcsak a média számára. Az Európai Uniót sem érdekli. Pedig finnyásak ám. De csak amikor ellenünk lehet sipítozni.

A szerbek nemcsak mondják. Rendszeresen érkeznek a hírek brutális magyarverésekről. És a szerb rendőrség 1) nem találja meg a tettest 2) nem is volt tettes 3) nem is volt etnikai alapja 4) nem is történt semmi.

Aztán persze hogy elpofátlanodtak.

Talán tájékozatlan vagyok, de én még nem hallottam szerbellenes magyarországi feliratokról. Egyáltalán szerbellenességről sem.

Energikus, talpraesett magyar kormány megtehetné például, hogy udvariasan, de határozottan bepakolná a hozzánk küldött uniós tisztviselőket és nyugati nagyköveteket egy buszba, hozzájuk bónuszban az izraeli helytartót, izé, nagykövetet, és odavinné egy-egy ilyen helyszínre. Ha nem örülnek, hát akkor nem örülnek. Vagy akár a magyar miniszterelnök is odamehetne egyszer. Csakis ezzel az úticéllal, semmi mellébeszélés. Az újabb és újabb judapesti zsidókonferenciák - tessék csak ezt elolvasni, egészen friss: Budapest a mi Jeruzsálemünk - közé be lehetne iktatni egy ilyen témáról szóló nemzetközi eseményt is. Például az első világháború kitörésének századik évfordulója alkalmából, amely idén van, és egészen meghökkentő a csend, ami körülveszi.

Szintén friss hír, hogy Martonyi János, a magyar külügyminiszter helyett a nyakunkra rakott Bilderberg-ügynök április után nem kíván tovább rátelepedni a külügyminiszteri posztra. Brühű! Sajtóértesülések szerint Navracsics Tibor vagy a különösen ellenszenves Szíjjártó Péter jöhet szóba az utódaként.

Persze csak ha ismét Fidesz-kormány alakulhat.

2 kommentek:

Névtelen írta...

Ja, hát ameddig ilyen külügyéreink vannak, akik "abszurdnak" tartják azt, ha valaki azt tanácsolja adják vissza az ellopott területeket a jogos tulajdonosoknak, akkor ne csodálkozzunk azon ha az"orgazdák" halált kívánnak ránk!

Anna írta...

No, az említett két népcsoport nem véletlenül jön ki jól egymással. Ám utóbbiak elégedjenek meg fővárosukkal Tel-Avivval!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló