Egy igazán hasznos figura


Valami készül a balliberált, akarom mondani a liberális oldalon. Valami nagy dolog, vagy valami nagydolog. Vagy legalábbis valami.

Fodor Gabriella Gábor ugyanis felvázolta a jövőt. A liberális jövőt, amire szerinte óriási igény van ebben az országban, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét van egy színtiszta liberális elveket valló párt a parlamentben.

„A demokrata ellenzéki pártokkal továbbra is őrizni fogjuk a jó kapcsolatot, de a baloldali erőknek is járniuk kell a saját útjukat. Nekünk is megvan a saját, középpárti utunk. Ezt követjük. (…) Képviselni fogjuk a nemzeti, etnikai és szexuális kisebbségeket, a kisegyházakat, a kormány által hátrahagyottakat és kisemmizetteket. (…) Még pontosan nem lehet tudni, hogy mennyi támogatás jut a Liberálisoknak. A nekünk járó forrást a párt továbbépítésére és megerősítésére fogjuk felhasználni. Egy országos méretű pártot fogunk létrehozni.” – mondta az elnök úr, majd elégedetten dőlt hátra a kanapén.


Ezek után, azt hiszem, mi is hátradőlhetünk.

Nem kétséges, hogy Fodor ismételt jelenléte a magyar politikai élet fősodrában fontos dolog. Mondhatnánk nagyon fontos.

Ő egy igazán hasznos figura a magyar társadalom számára.

Emlékezteti a feledékenyebbeket arra, hogy miért is nem szabad az SZDSZ bármilyen álcába bújt utódpártjait újra a hatalom közelébe engedni. És pontosan bemutatja azt is, hogy mi az a magatartás, mi az pofátlanság, mi az a politikai prostitúció, amitől egy normális ember két perc után, minden további nélkül elokádja magát.

Fodor Gábor egy jelkép, egy útjelző, igazodási pont. Mutatja azt, hogy mi az az irány, amerre soha többet nem szabad menni.

4 kommentek:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Karina írta...

Fletó "hívta" be az " összefogásba", aki már többször is bérmálkozott!

NaSa_Hu írta...

2014-es állapot: nagyon jó. Nem tud tömegekre hatni választáskor a liberalizmus néven megismert, kirekesztő, szabados, dekadens, aberrált ideológiájuk...

Névtelen írta...

Ehhez az útjelző táblához tegyük hozzá, Fodor Gabriella Orbán Viktor volt párttársa.
Az SzDSz pedig mondhatni, Magyarország egyik legkártékonyabb pártja volt.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló