5


5

Mármint év.

Amikor 2009 tavaszán kitaláltam az oldal ötletét, őszintén szólva nem nagyon gondolkodtam azon, hogy mi lesz, hogy hol leszünk majd öt év elteltével. Akkor csak az számított, hogy mi is csináljunk valamit, hogy mi is vigyük valamilyen módon előre az ”ügyet”, hogy mi is rakjunk hozzá egy darabot a kezdődő változásokhoz.

Öt év, most így visszagondolva baromi hosszú idő…


Soha nem felejtem el az első próbálkozásokat, az első bejegyzéseket. Az első megdöbbenésemet, hogy tényleg olvastok minket, hogy tényleg megtörténik az, hogy valaki továbblinkeli az írásainkat, hogy a nagyobb hírportálok leközlik a gondolatainkat. Jó volt látni és megélni, hogy a semmiből, nulla pénzből, hittel és kitartással tényleg tudunk építeni valamit, hogy folyamatosan és ugrásszerűen egyre többen figyelnek ránk, hogy az évek alatt a Radical Puzzle lett az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb blog a radikális oldalon, amit nem csak itthon, nemcsak az elszakított területeken, hanem Nyugat-Európában és a tengerentúlon is olvasnak.

Az elmúlt öt év alatt nagyon sok minden történt, nagyon sok változás jött. Nem kétséges, hogy nagyot fordult a világ és a történésekkel sodródva mi is sokat változtunk. De mindezek ellenére reményeim szerint mindvégig tudtuk tartani a legelején kitűzött célt: az oldalon megjelenő írások gondolatébresztőként működnek, a bejegyzések pedig visszatükrözik, hogy a hétköznapok küzdelmei közepette miként éli meg egy magunkfajta a világ történéseit.

Hogy lesz-e még öt év nem tudom, de úgy, ahogy öt évvel ezelőtt nem gondolkodtam ezen, úgy most sem nagyon foglalkoztat ez a kérdés. Megyünk tovább, mint ahogy eddig is, hittel, szívvel, kitartással.

Zsuzsa, Rose, Tomi és Frecza nevében szeretném, megköszöni nektek kedves olvasók az elmúlt öt évet, a barátságot és azt, hogy mindennap eljöttök. :)

8 kommentek:

Névtelen írta...

Gratulálok!
Szabolcs

Anna írta...

Jól sikerült! Maradjon is ilyen sok 5 éven keresztül. Őszintén kívánok a kis csapatnak minden jót!!!

kedvescimbora írta...

Mi köszönjük!

budapesti írta...

Köszönet az oldal szerkesztőinek! Hiánypótló és sok ilyen oldal kell még, önálló gondolatokkal elszakadva a megmondó és birkanépet formáló médiabirodalmaktól!

Látó írta...

Valami lett a semmiből, ez nagy dolog, így tovább, hajrá RP!

Karina írta...

Köszönöm a jó és aktuális gondolatokat.

Névtelen írta...

Köszönöm az érveket és gondolatokat.Köszönöm,hogy nincs gyűlölködés,csak érvelés...Köszönöm,hogy van olyan oldal,amit lehet és érdemes ebben az eltorzult értékrendű világban olvasni!Maradjon így!

NSP írta...

Hmm, olvastam, de valahogy kimaradt a reakció. Szégyellem.
Most pótlom a hiányosságot:
Nagyon jó a blog. Szükséges és fontos. Ezért köszönet a készítőinek és kívánok nekik sok, hosszú, egészségben eltöltendő évet, amelyet -ahogyan eddig is tették- az igazság kimondásával és az emberek elméjének megnyitásával töltsenek el.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló