Kunczének kimaradt 30 óra


Most, hogy az eddig titkosított információk nyilvánosságra kerültek, újra a hétköznapi közbeszéd része lett az őszödi beszéd. Természetesen mindenki a saját érdekei szerint próbálja meg bemutatni és megmagyarázni a történteket. Jobbnál jobb, vagy inkább szánalmasnál szánalmasabb verziók látnak napvilágot, de az, amit Kuncze Gábor produkált legutóbb az ATV-ben a téma kapcsán, az visz mindent.

Havas Henrik kérdésére, miszerint kinek a felelőssége az, ami a tévészékháznál történt?, Kuncze a következőket találta mondani: „Hát azoké, akik azt megszervezték a háttérből, és eléggé mutatnak a jelek a Fideszre. Azért az, hogy a Ferencváros, a Debrecen és az Újpest ultrái a 4 órakor nyilvánosságra jutott felvételt követően egyöntetűen azt gondolják, hogy oda kell menniük azonnal a Parlamenthez meg a TV-székházhoz, és már 7 órára ott vannak, hát ilyen véletlenek nincsenek!”

Ilyenek valóban nincsenek.

Ha Kuncze egy pillanatra kivenné a fejét Gyurcsány seggéből, akkor talán észrevenné, hogy amit mond, hogy amiről beszél, annak finoman szólva sincs semmi köze a valósághoz, konkrétabban pedig nettó baromság.

Gyurcsány beszédét először szeptember 17-én, vasárnap délután játszották le a Magyar Rádióban. A tűntetések a Kossuth téren ekkor, ezután kezdődtek. A tévészékház ostroma pedig másnap, szeptember 18-án, hétfő este történt.

Kuncze verziójából hiányzik nagyjából 30 óra. De ez nem nagyon zavarja az SZDSZ volt elnökét, a DK mostani, szigetszentmiklósi képviselő jelöltjét. Ő csak továbbra is mantrázza a saját hülyeségeit, a saját piti kis hazugságait.

És talán ez utóbbi a legfontosabb kérdés. Hogy Kuncze és a hozzá hasonló senkiháziak még mindig itt lehetnek, hogy még mindig tényezők lehetnek a közéletben, hogy még mindig vannak olyanok, akik elhiszik a nyilvánvaló hazugságaikat.

Az április 6-i választásoknak többek között ez is a tétje. A 2010-es megrendítő pofon után, most végleg le lehet radírozni őket Magyarország politikai térképéről.

3 kommentek:

Látó írta...

Én abszolut nem hibáztatnám Kunczét.
Egyszerűen így szocializálódott: személyes tapasztalata, hogy a hazudozásból remekül meg lehet élni.
Hogy esetleg ebben téved, hogy ez már nem igaz, illetve nem szabad, hogy igaz legyen, azt egyedül a Szigetszentmiklósiak tudathatják vele, április 6-án a szavazófülkében...

Karina írta...

Kuncze ugyanabból az akolból való mint Kóka (panonn pumás) Bajnai, Bauer Tamás( a Miklós fiacskája,) Bokros Lajos( a" Haza és a bankok megmentője," de inkább az utóbbi) és a többi jómadár! Kuncze mint belügyér, Vass Albertnek nem adta meg a magyar állampolgárságot, amit nem lehet neki sohasem megbocsátani! Bezzeg a szintén BM-es Császárné fiacskáját a biztositási csalása miatt és hogy halálra gázolt egy rendört meg a kedvesét azt el tudta intézni.( elküldték Amerikába, hogy ne legyen szem előtt). Császárnéval együtt letagadta,hogy müködött egyáltalán magyarországon az ÁVH és hogy bárkit is megvertek vagy bezártak volna.(Ausztráliába küldött levélben hazudozta ezt, mikor egy hölgy érdeklődött egy ÁVH-s tiszt piszokságai okán)A parlamentben állandó hülye vicceivel, élcelődéseivel hívta fel a figyelmet magára Kuncze és nem az emberek problémájával foglalkozott. Példa erre hogy a 2006-os rendőr attaknál megsérült, még a saját képviselő társán is képes volt viccelődni, gunyolódni!(minek ment oda neki bezzeg nem lett semmi baja, mondta) Kérdezem én milyen "képviselő"ez az ember, és egyáltalán kit képvisel ez a fenn említett haverjaival együtt?. Ilyen embernek kinéző lények ülnek a parlamentbe még ma is.A kétharmadnak ilyenkor kellene intézkedni, hogy ezek a személyek még csak elő se merjenek jönni, nemhogy még "képviselőnek jelöltessék magukat" valamelyik pártcsökevénynél!

ProliProfil írta...

Kuncze azért lehet itt, Magyarországon, szabadlábon, mert 2/3-os barátja, a fityesz, megengedte neki. Az elmúlt 4 év tanúsága szerint a büntetésének elszabotálásával bátorította, bátorítja a további aljasságaira. De ha megnézzük, hogy ki igazából a haza, az ország ellensége, akkor látnunk kell, hogy az, aki ilyen aljasul becsapja a hiszékeny magyar szavazókat.
Persze ennek az állapotnak fenntartásához a bőven tenyésző agymosottak milliói is kellenek.
Ők tartják el, és bátorítják "dicső" szereplésére Kunczét, akit párttársai is 120 kiló marhahúsnak becéztek, anno.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló