Hivatalba lép a legújabb nácivadász


Efraim Zuroff és a többi hasonszőrű fajtársa megnyugodhat. Az utánpótlás biztosított.

„Azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy legyek egy nemzetközi szervezet szakértője és munkatársa, amelyik Berlin - Tel Aviv központtal működik majd és fő feladata az európai antiszemita jelenségek kivizsgálása és publikálása lesz. Az én feladatom lesz majd a magyarországi antiszemitizmus eseményeinek, illetve az azzal kapcsolatos jogsértések folyamatos figyelemmel kísérése és publikálása. A felkérést örömmel elfogadtam. Sok munkám lesz.”írta meg néhány napja facebook-oldalán a nagyszerű hírt Dániel Péter.


Az egyelőre még nem derült ki, hogy vajon melyik az a nemzetközi szervezet, amelyik a soraiban fogadta DP-t, de ez talán a lényeget tekintve nem is érdekes. Dániel alá most végre lovat is adtak, hogy immár nem csak saját véleményeként, hanem valamilyen egylet nevében mocskolhassa tovább Magyarországot.

Afelől pedig ne legyen kétségünk, hogy a honi igazságszolgáltatás elől Izraelbe távozott héber, az elvárásoknak megfelelően fogja végezni a rá szabott feladatot. Ha rajta múlik nem lesz nálunk, magyaroknál alattomosabb, antiszemitább, bűnösebb nemzet a föld kerekén. És hogy ez menyire így van, pontosabban mennyire így lesz, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a frissen kinevezett nácivadász legutóbbi megmozdulása:
Néhány napja, egy másfél órás interjú során részletesen tájékoztattam egy francia újságírót a Magyarországon tomboló antiszemitizmusról, az Orbán-kormány által mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról, illetve a kivándorlásom előtt ellenem irányuló súlyos támadásokról, rasszista fenyegetésekről és koncepciós perekről. Ez a cikk született a beszélgetésünkből az Israel Magazine-ban, amelyik Izraelen kívül még Kanadában, Franciaországban, Svájcban és Belgiumban is megjelenik. Továbbra is mindent elkövetek, hogy a világ megismerhesse a jelenlegi, szomorú és felháborító magyar valóságot.

Természetesen az nem kérdés, hogy Dániel Péter egy senkiházi mocskolódó, akire önmagában egy szót is kár lenne vesztegetni. Azonban a ”munkásságát” ennek ellenére érdemes figyelemmel kísérni, mert általa közvetlenül betekintést nyerhetünk az úgynevezett ”demokratikus ellenzék” tudatalattijába.

7 kommentek:

Látó írta...

Szerencsétlen...

Névtelen írta...

DP nem tudósít! Ő maga teremti meg az antiizét! Mer' az köll, hogy legyen, jó nagy! Neki ez a dolga!
Garabonc

Anna írta...

A megátalkodott gonoszság áramlik ezekből. A magyarok ellen elkövetettekről is nyilvántartást kellene vezetni. Éppen ideje lenne, hogy a legkisebb vétséget megtorlás kövesse!

Barrabban írta...

Ha lenne Magyarországon valós társadalmi összefogás, vagy bármilyen magyar képviselet, akkor lehetne élni a feljelentés jogával. Zaklatás, háborgatás, zavarkeltés, hamis vád lenne a tárgy, mert bárhová megyek, bármely médiát "nyitok meg" mindenhonnan az fröcsög: bűnös vagy, Magyar, mert 70 évvel ezelőtt ennyi meg annyi zsidó embert öltél meg, vagy vagy felelős a halálukért.
Nem! 70 évvel ezelőtt világháború dúlta szét az országot. A zsidó vezetők bizonyíthatóan mindenről tudtak. Így ami történt nem, ismétlem: nem az én felelősségem. Hagyjanak végre békét, gyakorolják szabadon vallásukat úgy, hogy az más vallású embert ne sértsen. Ha pedig végképp annyira rossz nekik itt, akkor van nekik vérrel és fegyverrel kiharcolt saját hazájuk - menjenek szépen haza.
Tűrhetetlen, hogy antiszemitizmussal vádolnak meg csak azért, mert nyugalmat akarok végre a saját hazámban, s elég legyen abból, hogy minden bizonyíték nélkül megvádolnak x ezer ember megölésével, akik már 70 éve halottak, s akikhez bizonyíthatóan semmi közöm!

Névtelen írta...

szopja le az anyját

Névtelen írta...

A Közel-keletről kellene hívni egy-két öngyilkos merénylőt, aki ezeket a férgeket elpusztítaná...Minden magyar ember áldaná a merénylő(ke)t!

Karina írta...

Ácsi ! Nem hiszem, hogy Izraelben, ennél a nimandnál ne találnának egy normálisabb és főleg okosabb fazont " ilyen" munkára.Ha ezt félnótást biznák meg a "magyar antiszemitizmus" felgöngyölítésével, a magyar állam lejáratására, az nagy szegénységi bizonyítvány lenne a zsidó államra nézve! Ilyen rágalmakkal megvádolni egy nemzetet és azt hivatalosá is tenni, az sokkal komolyabb dolog. .Nem hinném, hogy ilyen tetvekkel és mindenféle jött ment zúgfirkászok irományaival járatnák le magukat. Tudjátok ez a szerencsétlen hová mehet? Valamelyik kibucban wc.pucolónak.Azért én nem hiszek el minden "anti mesét". Hagyjuk álmodozni szegény hülyét.Én például nagy ívben le sz@rom, és a hozzá hasonlókat is! Azért azon is érdemes elgondolkodni, itthon kinek volt a tanácsadója? (egy másik szelekótyának).

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló