Aki nem antialkoholista, az alkoholista


Néhány napja antifasiszták tiltakoztak a kormány által a Szabadság térre tervezett német megszállás emlékműve ellen. A maroknyi csoport kezdetben azzal próbálkozott, hogy sorfalat akart állni a téren álló szovjet fallosz tövében, de aztán a végére lettek erről, mivel nem voltak annyian, hogy mindez összejöhessen. Így aztán csak odaálltak Szanyi elvtárs mellé, aki elszántan, harcra készen belemondta a kamerákba:

Felhívom hát a mai csalárdokat és megalkuvókat, hogy térjenek magukhoz! Ha ezt nem teszik, a történelem szemétdombján végzik. A nácibérenc nyilasok és a velük együttműködők, vagy akár csak megalkuvók a pokolban végzik, tegnap, ma és holnap egyaránt.

Jegyezzétek meg hát ezt, mert ez is fehér, vagy fekete, s nincs szürke árnyalata:

Európában, aki nem antifasiszta, az fasiszta!

Megismétlem: Európában, aki nem antifasiszta, az fasiszta!


Ez a komplex magyar elvtársi gondolkodás. Vannak fák és antifák. Azt pedig, hogy ki melyik csoportba tartozik, azt természetesen csak és kizárólag a felvilágosult balliberált oldal letéteménye eldönteni. Ezt csak ők tudják megítélni. Méghozzá tévedhetetlenül. Az meg, hogy van cirka kilencmillió magyar, aki konkrétan magasról tesz az egész faszistázós, antiszemitázós erőlködésre, senkit nem érdekel arrafelé.

Aki nem antifasiszta, az fasiszta!

Ebből a gondolkodásmódból kiindulva akkor, aki meg nem antialkoholista, az alkoholista.

Igaz, Tibi?

6 kommentek:

Karina írta...

Érdekes, hogy ezek hogy szeretik ezt a kifejezést:," történelem szemétdombja". Mintha beléjük lenne kodolva. Onnan jöttek, remélem oda is kerülnek vissza, mostmár nemsokára !

Anna írta...

Ezt az "embert" nem szabad kiengedni az EU-ba, mert több kárt okozhat hazánknak, mint az eddigi összes. Pedig az sem volt semmi...

Jól emlékező. írta...

Rákosi Mátyás is azt mondta:Magyarországon 10-millló fasiszta él.Csak nem tanulmányozta műveit Tibi.

Névtelen írta...

szanyi egyszerűen és magyarul: EGY HÜLYE KOMMUNISTA, aki már régen túl van az alkoholizmus alapszintjén...

Névtelen írta...

"Jegyezzük meg: nincs szürke, csak fekete vagy fehér". Saját "definíciója" alapján egy becstelen, jellemtelen, alkoholista, undorító szemét Szanyi elvtárs, aki a Parlamentben, és/vagy "munkaidőben" a magyar adófizetők pénzén kúrogatja a szeretőjét, miközben felesége a hasában közös gyermekükkel otthon van. "Felhívom hát a mai csalárdokat és megalkuvókat, hogy térjenek magukhoz!" Patkány a Parlamentben? Az oda nem való!
Nagy Péter

gyuszi írta...

Tibi! Inkább leszek fasiszta mint ekkora díszgyökér mint te komám.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló