Összelopás


A hétvégén végérvényes összeállt a nagy szocialista brigád. Az emeszpé szombat délelőtt rendkívüli kongresszuson erősítette meg, hogy innentől Mesterházy és Bajnai mellett, akkor Gyurcsány és Fodor is tagja a nagy balliberált összeborulásnak. Aztán a szavazás után az elvtársak átballagtak az Arénába, hogy az ott összegyűlt piros sálas agyhalottakkal ünnepeljék tovább az Összefogást.

Azonban a nagy bulizás közepette piciny guanó került az összegyúrt palacsintába. Tegnapra kiderült ugyanis, hogy a hatalmas nagy kreativitással kitalált ”Összefogás” megnevezés már foglalt, azt a monoki polgármester, Szepessy Zsolt által 2009-ben alapított Összefogás Párt használja, amit ráadásul, mint a 2014-es választásokon induló szervezetet, már nyilvántartásba is vett a Nemzeti Választási Bizottság.

Amerikai pénzek ide, izraeli kampányguruk oda, az elvtársaknak ismét sikerült beletenyerelniük egy nagy kupac szarba. Annyi esze nem volt egyik felvilágosultnak sem, hogy a névválasztás előtt leellenőrizzék a bejegyzett pártok névsorát. Néhány hónapja Bajnaiék már eljátszották ugyanezt, amikor kiderült, hogy az Együtt 2014 név foglalt. Ekkor találták ki Együtt – a Korszakváltók Pártja elnevezést, ami ma már látva a legfrissebb, Gyurcsány-Fodor-féle fejleményeket, finoman szólva is röhejesen hangzik.

De lépjünk túl ezen a kis ”galibán”, mert a történet itt még nem ért véget.

Az elvtársak úgy gondolták, ha már lopunk, akkor lopjunk rendesen. Ennek a szellemében pattant az Aréna színpadára aztán Horváth Csaba főpolgármester-jelölt és beleüvöltötte a mikrofonokba: „Magyarország a magyaroké! Budapest meg a budapestieké!”

A vén komcsikból álló tömeg egyszerre zúgott fel. Taps, ováció, sállengetés.

Nem nagyon zavarta őket, hogy éppen a radikálisok 2009-es szlogenjét ünneplik, amit cirka öt éve még súlyosan kirekesztőnek, szélsőségesnek és rasszistának minősítettek. Mindez nem számított. Ment az ünneplés. Horváth Csaba pedig diadalittasan tekintgetett körbe és érezte, hogy megtalálta a legjobb jelmondatot.

Az elvtársaknak ezt sikerült összehozni egyetlen nap alatt. Loptak egy pártnevet, lenyúltak egy szlogent és hivatalosan is visszahelyezték a politikai palettára Gyurcsányt és Fodort.

Igazán szép nap volt.

Ezért már érdemes volt felkelni.


9 kommentek:

Látó írta...

A nagy baloldali ÖSSZEFOSÁS...

Névtelen írta...

Tisztelt Választópolgár !

Mielőtt elmész szavazni , előtte nézd meg ezt a filmet !
Háború a nemzet ellen 1. TELJES DVD Film .
http://www.youtube.com/watch?v=c7ecIrGCsU8 !

http://magyarnarancs.hu/belpol/a_dam_steel_rt_csodje_vasas_ne_hagyd_magad-61043

Kik loptak abban az időben ? Kik voltak hatalmon ? Kik azok akik nem számoltattak el embereket azóta sem a vagyongyarapodás miatt ?
Mérlegelj , majd dönts igazságosan !

Üdvözlettel: egy miskolci polgár

Karina írta...

Kövér azt mondta: a" rendszert" nem megbuktatni kell, hanem ki- szervezni alóla a társadalmat. Ez a gondolat nem csak a" rendszerre" vonatkozott a Fidesznél, hanem az áltluk riválisnak ítélt pártokra is!Amikor még csak "tanuló fiók párt volt az szdsz"-nél, ezt alkalmazták a keresztény demokratákra, és az mdf- re is.Később mikor rájöttek,hogy megy ez a "módszer, egyedül is," először "szövetkeztek" a kisgazdákkal majd "kiszervezték" alóluk a tagságot. Majd következett a miép.Nem csak kívülről, hanem belülről is bomlasztották a pártot, pld. lefizették az lefizethető vezetőket. Majd most a legutolsó, de igazi rivális a Jobbik következik. Mindenféle rágalommal illetik ma is a,még a magánügyekbe való válykálástól sem riadtak vissza ( ki meleg, ki nem, ki zsidó ki nem, ki fasiszta, rasszista,egyszóval minden, ami csak kifér a csövön) szövetkezve még az ellenzékkel is. A választáskor pedig az addig tönkre vágott pártok" maradékaival", megalkották a 2/3-s nagykoaliciót. A fidesz nem TÜR meg sajátmagán kívül egyetlen, "nemzeti, valódi jobboldali" pártot sem! Nem bizony, mert ezt tanulták az "anyapártjuktól" az szdsztől., A nagy elszámoltatási igéreteknél az szdsz nagy kártevői szóban sem jőttek.Eltüntek a ködben itt hagyták a sok adósságot, most pedig vidáman szervezkednek,újra. a hülye nép majd megint fizet.. ( székházak,autópályák, völgyhíd, 4-es metró) Orbánnak mindig is a két párti"váltógazdaság" volt az álma! Ezek az" összefogásosdi" látszat ellenségeskedések pedig csak kamuból jönnek létre.Ki emlékszik már arra, mikor a libás ország-világ előtt kijelentette: Orbán Viktor az egyik legnagyobb demokrata, minnél hamarabb meg kell neki szüntetnie a Jobbikot ! Parasztvakitás az egész.Mindegy ki nyer, maszp, szdsz fidesz,, a suskát majd utólag szépen elossztják!

Névtelen írta...

Jó az írás! :)
Most már csak a Fidesz és MSZP nagy koalíciós játékairól kérnék cikket! Visszafelé időben:
- 2014 még a választások előtt se jut eszükbe elszámoltatni a váltópárt bűnözőit
- 2013 meghurcolják az adócsalást leleplező Horváth Andrást
- 2012 december : Fidesz az MSZP-vel egy színpadon a titkos kettős állampolgárok parlamentbe juttatásáért a Jobbik ellen közösen tüntet
- a cigányság ellen eljáró rendőröket meghurcolják, aminek következtében elszabadul a cigánybűnözés, majd a cigánybűnözés szót betiltják a váltó-párthű tv csatornákon (az összesen!)
- 2010 választás után a Fizess párt folytatja az MSZP-SZDSZ megkezdett munkáját (oktatás züllesztése, egészségügy ellehetetlenítése, adók növelése ) sőt az adóhatáság mellett a rendőrséget is erősítette a dolgozó magyarok ellen (közlekedési büntetések , magánhadseregek: TEK) stb..
-2009 összefogás az atomért-> Paks (titkos háttér-megállapodás)
- 2001 Fidesz bevezeti a devizahitel alapú csodát amit a váltópárt alatt beetetnek majd időzített bombaként fog ketyegni
- 1991 (?) OV is leszavazza azt a törvénytervezetet, amely kommunisták törvénytelen cselekedeteit elszámolhatóvá tette volna
- rendszerváltás előtt: a KISZ-es OV-t kiképzik Angliában!

Gyuri

Juci írta...

Gyuri! Nem az az érdekes, hogy 2012-ben együtt tüntetett a fidesz, meg az mszp, hanem a hülye nép még a kiírt szlogent sem olvasta el, hogy mi mellett tüntetnek, élükön Rogán seggnyaló beszédével. Piros, fehér, zöld szinü, papirzácslócskákat lobogtatva a hitgyüli vezette ":Együtt jeruzsálemért" felirattal volt tele a tér!

Látó írta...

Valójában elég találó név ez az "Összefogás".
Én már csak arra várok, hogy az "összefogottakat" valóban összefogdossák...

Látó írta...

Remélem lengyel barátaink ismét ajánlanak fel telket erre a nemes célra...

Látó írta...

Idézet "szárnyas" nicknevű hozzászóló egy kommentjéből:
Összeállt a "diplomatának sem jó ember" meg a "még diplomadolgozatot még másolni sem tudó ember" meg a "vállalatokat csődbevivő ember" meg az "és (bocsánat finom vagyok némmber)vagyis ember"... meg a semmire sem jó ember...

Látó írta...

Idézet "mistral"-tól:
"amikor a koszos, kopott, széttaposott lábtörlő kopogtat, hogy kérem én megújúltam, már perzsaszőnyeg vagyok, tessék engem visszaengedni...."

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló