Tiszta szándékaink vannak


Politikai uborkaszezon ide, közéleti nyári pangás oda, azért Kálmán Olgának csak sikerült a múlt héten orgazmus közeli állapotba jutnia, miközben Bodnár Dániellel készített interjút a Tett és Védelem Alapítvány eddig elért eredményei, így például a kuruc.info Facebook-oldalának betiltása kapcsán. Öröm volt nézni, ahogy a riporter és a riportalany pillanatok alatt egymásra talált, hogy aztán együtt oldódjanak fel a nagy megélhetési rettegésben.

Mert rettegni kell. Legfőképp azért, mert az Magyarországon mostanság egész jól fizet.


Az aktuális balliberált szellemi onanizáció apropóját többek között most az adta, hogy a Bodnár vezette alapítvány megállapodást írt alá a kormánnyal, mely szerint a következőkben ők fogják monitoringozni a honi antiszemita jelenségeket. Erre pedig nagy szükség van, mivel az EBESZ-nek (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet) van egy ajánlása, amely elvárja az államoktól, hogy „tudományos igénnyel” vizsgálják és kísérjék figyelemmel az antiszemita jelenségek alakulását a saját területeiken. A magyar kormány vállalta, hogy eleget tesz az ajánlásnak, de Bodnár elmondása szerint „érdemben nem történt semmi”. A mostani megállapodás révén a kormány átruházza a feladatot az alapítványra, amihez az idén 42,5 millió forintot bocsát a Bodnárék rendelkezésére. A kapott összegben – a rendszeres, havi monitoring mellett – országos kutatások indítása és az alapítvány által létrehozott jogsegélyszolgálat támogatása is benne foglaltatik.

Mint mondhatnák erre?

Nagyjából úgy hiányzott ez ennek az országnak, mint leprásnak a kolera. Arról már nem is beszélve, hogy a magyar kormány az adóforintokból most egy olyan szervezetet finanszíroz, aminek a vezetője az elmúlt években a sikertelen vállalkozásai során több tízmilliós tartozást és köztartozását halmozott már fel. De már ez sem érdekel kormányzati szinten senkit sem, lényeg, hogy van egy újabb gyülekezet, ami tovább szélesíti az agymosó szervezetek már amúgy is széles skáláját.

„Azt tisztán kell látni, hogy nekünk nagyon tiszta szándékaink vannak és nagyon mély gyökerű elhatározottságok működnek a mi munkákban.” – fejtegette Bodnár a Tett és Védelem szellemiségét.

A ”tiszta szándékok” felől nincs semmi kétségünk.

Csak rá kell nézni az arcára, üvölt róla…

8 kommentek:

veknemőjnen írta...

Hánynom kell!!!!!!!

Névtelen írta...

"Ti az Ördög Atya gyermekei vagytok" - Jézus állítólag így (is) beszélt a zsidókról a Bibliában. Talán nem véletlenül...

Unknown írta...

Kecske meg a káposzta esete...

Gondor4 írta...

Mély gyökerek...igen,ismerjük ezeket a mély gyökereket,mi,több,meg is szenvedtünk,meg is szenvedünk a mai napig tiszta szándékaiktól....Tiszaeszlár...Tudományos igényeik pedig világosak,mint a Nap.Egyébként hol antiszemitizmus van,ott szemitizmus van...vagyis több a szemita,mint az őslakó.Nincs ez másként egész Európában,,csak az furdalja az oldalam az a ...hatmillió...A világuralomra törő önjelölt gyilkos horda kontinenseket,nemzeteket behálózó bankjai és multinacionális cégei új hazát akarnak itt,e honban,a magyarság rovására.Izrael nem hozta azt az üzletet, melyet elképzeltek,hiszen úgy indították a más országának meghódítását,hogy kiírtottak minden életet az új hazában,vizeit megmérgezték,pontosan úgy,ahogy azt kétezer éve tanulták Mózes nevű rablóvezérüktől...De ez egy másik történet.Tudományos igényeik itt meg is álltak.A szintén szemita harcias arab térségben nincs maradásuk,erről tettek már,a tesó is gyűlöli őket.Ezért aztán sárga szemeiket errefelé vetették,itt aztán reneszánszukat élik több mint száz éve..Nem is gondolták,hogy van a világon még egy ilyen békeszerető,befogadó,a legázoltakat mindig pártoló magyarok országa,mert itt minimális az ellenállás,az egészséges önvédelem,akadálytalanul el lehet foglalni a fontosabb intézményeket,a betelepülés és térfoglalás sokkal olajozottabb,mint néhány éve a palesztinokkal..Kádár hatvan év alatt már betörte és letörte ezt a népet,sikerült a munka,és csakis a munka világába vezetni és elhülyíteni,még azt is be tudták adni neki,hogy a kiválasztottnak fizessen azért,mert dolgozhat a saját országában!Óriási sikereket ért el a csecsemő és gyermek gyilkos,hiszen a közülük kikerült shakternek tanult orvosnak nevezett gárdájával ott tudja ezt a mára már analfabéta népet irtani,ahol akarja,és amivel akarja,gyógyszernek nevezve a mérget,amelyet szintén az ő méregkeverői árusítanak.Nyitott kapuval várja ez a hülye elbutított nép az ő zsidó megváltóját.Aztán,ha már teljesen a kezükben lesz az ország,sor kerül a trianoni revízióra is....nekik.Akkor már lesz határmódosítás,az"igazság és emberiesség" nevében.A visszatelekkönyvezett Kárpát-medencét pedig Nagy Izraelnek fogják nevezni.Hiszen nem kellett a magyaroknak,önként mondtak le róla,száz év múlva már ki emlékszik iyen apróságra,hogy ezer éves Magyarország?Ahogy a kazárokat ma már nyíltan zsidó néppé "formálták".Hol az a határ,amikor fölsikolt a népem,hogy ne tovább,élősdi sáskák,takarodjatok,ez a mi Hazánk?!

mn írta...

dfu

Névtelen írta...

Lombroso tudott valamit, elnézve ennek szutoknak a pofáját.

Mészáros Csaba írta...

Tiszta szándékok?Mint mindig!

Névtelen írta...

A zsidó vezérek a telhetetlenk!!!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló