A nagy ötlet


- Te, Ági! Észrevetted, hogy újabban nem figyel ránk már a kutya se? A tévék szinte nem is nagyon hozzák le a közleményeinket, a többi párt pedig teljeséggel tojik rá, hogy miket mondok. Pedig már beszóltam lényegében mindenkinek mindkét oldalon. Orbánt pedig kis híján szinte lekurvaanyáztam. Mégis semmi. Szerinted?

- Nem tudom Feri, mi lehet, pedig tényleg nagyon jókat mondasz. De az is előfordulhat, hogy így a nyár közepén se az embereket, se a médiát nem hozza lázba egy-egy nagyívű politikai beszéd. Ki kéne találnunk valamit, ami 40 fokban is átlépi a népek ingerküszöbét…

- Tudjátok mit? Grafiftizzük össze a dohányboltok bejáratát. Az biztosan ütős lesz, aztán majd kifejtjük a kamerákba, hogy így tiltakozunk a fideszmutyi ellen. Ez lesz majd a nemzeti bicskanyitogatás. Ezzel végigterítem az összes médiát.

- Jól van Laci, ez tényleg jó ötlet. Akkor hát húzzunk bele!


„Van egy szupermarket a Naphegy téren, ahol nemzeti dohánybolt nyílik. A Demokratikus Koalíció szerint ez egy újabb példa a kormány trafikbotrányára. Ezért erre a boltra is teszünk egy kis Fidesz-jelet, és mostantól az egész országban ezt szeretnénk csinálni” – mondta bele a kamerákba Varju László a párt általános igazgatója. És az akció elindult. Azóta ismeretlenek az ország több pontján jónéhány dohányboltot megrongáltak. Volt, hogy széttörték a cégéreket, volt, hogy festékkel fújták össze az elkészült üzletek bejáratait.

Igazán elmés akciósorozatról van szó, az kétségtelen. Olyan igazi gyurcsányos, olyan igaz DK-s. Ha már építeni nem tudnak, akkor legalább rombolnak. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a narancsos trafikosztás rendben van, mert egyátalán nincs rendben, viszont az azért elég necces, hogy egy magát nagyon felvilágosultnak nevező párt rongálásra buzdítja, szándékos károkozásra szólítja fel az agyhalott szimpatizánsait.

Arról már nem is beszélve, hogy a Varju László által beharangozott graffitizés a Btk. szerint büntetendő cselekedet, ami alapesetben egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Abban az esetben pedig, ha a firkálással okozott kár meghaladja a kétszázezer forintot, akkor a maximális büntetés három évig terjedő elzárás is lehet. De ez a kis apróság úgy látszik, az elszánt Gyurcsány-hívőket nem nagyon zavarja. Ha a főnök azt mondja, fújni kell, akkor fújnak rendületlenül.

Egyébként meg mi tud történni?

Ha nem derül ki az graffitizők személye, akkor később el lehet majd mondani, hogy milyen tökös akció szerveződött. Ha pedig netán elkapják az elkövetőket, akkor ki lehet majd állni a mikrofonok elé és bele lehet sírni a média arcába, hogy Magyarországon akkora diktatúra van, hogy a rendőrség könyörtelenül elviszi azokat, akik a kormány politikája ellen tiltakoznak.

Így megy ez.

2 kommentek:

Anna írta...

Valóban így megy ez... A debil játszma.

Gondor4 írta...

Már régen el kellett volna takarítani ezt a bolondot.Azért azt is szeretném megtudni,vajon ki írta az öszödi böszmeséget,de az is lehet,hogy ő volt,mégis,vajon hány napig gyakorolt a tükör előtt,hogy ilyen stúdió minőségű felvételt sikerült rögzíteni,hogy még egy köhintés sincs,se szék nyikorgás,a teremben,ahol több száz ember verődőtt össze,amikor elmondta.Most éppen a DK műsor megy,amiben teljesen hülyét csinál a környezetéből a felesége nevének kezdőbetűiből...ugyebár./Dobrev Klára/.Különben pedig a kutyát se érdekli,hogy ki mit írogat a Fityesz mutyi boltjára,lehet,hogy fideszes írogat....ebben az országban minden elképzelhető.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló