Chemtrail: Valaki mászkál odafenn


Mostanra már közhelyszerű az a szellemesség, miszerint ha valakinek paranoiája van, attól még esetleg tényleg üldözik. A Szép Új Világban – de Magyarországon különösen – olyan atmoszféra alakult ki, hogy rendkívül fogékonyak lettünk mindenre, amitől félni lehet. Ábrándozva révedünk vissza a hidegháború nyugodt légkörére... Az egyik legújabb rettegnivaló a Chemtrail. Mindenki tudja, hogy mi az, tehát csak a teljesség kedvéért: elszaporodott titokzatos kondenzcsíkok az égbolton, amelyet titokzatos repülők húznak vagy eresztenek ránk, vélhetőleg rossz szándékból.


Miből van a kondenzcsík? Apró vízcseppekből, amik rátapadnak a repülőgép hajtóműveiből kiáramló égéstermékek részecskéire, kvázi füstjére. Szép látvány. Egyúttal jelzi a repülőgépet, vagyis hogy valaki mászkál odafenn.

Mostanában néha egészen szokatlanul sok a csík, és az alakjuk vagy az állaguk is mintha másmilyen volna. Több mint gyanús! Hol lehetne utánanézni?

Van egy website, flightradar24.com – itt nagyon szépen nyomon lehet követni a légtéri mozgásokat. Kis repülőgépek vándorolnak a képen, rájuk kattintva megnézhetjük, hogy honnan hová, milyen magasan, milyen sebességgel. Amelyik repülőgép nincs rajta a térképen, az bizonyára titkos.

Amikor a legsűrűbb a szokatlan mászkálás, a gépek nem szerepelnek a flightradaron.

Nálunk itt Borsodban a megfigyelések szerint péntek az a nap, amikor jönnek. Nem minden pénteken, de amikor jönnek, az péntek. Nagyjából fölöttünk húzódik az Anglia – Törökország – Közel-Kelet légifolyosó, megszoktuk a forgalmat. Mármint a normált, amikor egyszerre egy, maximum két utasszállító halad el. Nagy gépek, tízezer méter körüli magasságban, és brit, holland, német repülőterekről tartanak legtöbbnyire az arabokhoz. De az csak újabban jött divatba, hogy egyszerre akár tizenegy kondenzcsík látható olyankor, amikor rákezdenek valamire.

És a flightradar nem jelzi őket!

Próbáljunk száraz tárgyilagossággal közelíteni a lehetőségekhez.

Lehetséges, hogy ez is hozzátartozik a normál légitevékenységhez, csak mi látunk rémeket.

Lehet, hogy nem tartozik hozzá a normál légiforgalomhoz, de valamilyen okból titkos (például katonai szállítások folynak), és a többit mi fantáziáljuk hozzá.

Valamint lehetséges, hogy csakugyan szórnak vagy permeteznek valamit.

Ez utóbbi lehetőség is két részre oszlik: jó vagy rossz szándékkal teszik. Persze ha már titkos, akkor nyilván hajlamos mindenki a sumákolásra és a rossz szándékra gondolni.

Mi lehet a rossz szándék célpontja? Növényzet? Általában az élővilág? Mi, emberek? Vagy például az időjárás, amely annyira látványosan hülye az utóbbi években? Persze nem kötik az orrunkra.

Na és a konkrét közvetlen céljuk mi lehetne? Megmérgezés? Az nagyon durva volna. Génmanipuláció? Kollektív beoltás?

Egyáltalán: honnan jönnek?

Repülésben, légiközlekedésben járatos szakembereknek tudniuk kell. Ők nem holmi amatőr flightradar24.com-mal vannak felszerelve. Mégis hallgatnak.

Éppen ez a hallgatás az igazán furcsa az egészben. Nemcsak a szakemberektől, hanem a politikusoktól ugyanúgy. Ha már egyszer ők a vezetők, mondaniuk kellene valamit. Látjuk a repülőket és a csíkokat, a gyanakvás már a legszélesebb körben elterjedt, és ilyenkor a vezetőknek böfögniük kellene róla. Lehetőleg igazat. De még ha hazudnának, az is több lenne a jelenlegi semminél. A konok hallgatás a lakosság lenézésével egyenlő.

A magam részéről – szubjektív és laikus vélemény – a katonai szállítómozgást tartom legvalószínűbbnek, leginkább életszerűnek. Szíria, Irak, Irán, egyáltalán a Közel-Kelet. Bár igaz, hogy a világ egészen más tájain is folyik a titokzatos röpködés.

A katonai forgalmat is nyugodtan bevallhatnák, bármennyire titkosak a részletek esetleg. Hiszen úgyis látjuk a repülőket és a csíkokat, és a kémek vagy terroristák vagy kínaiak vagy bárkik is látják. Hallgatni róla nem titokvédelem, hanem idiotizmus.

Nyilván akadnak, akik továbbra is makacsul hisznek a mérgezéses verzióban. Velük szemben az az érv állítható, hogy ha valóban mérgezni akarnának bennünket ilyen tömeges és brutális mértékben, azt nem ilyen feltűnően csinálnák a valakik, akik tennék. Sajnos száz egyéb rafinált módszer állhat rendelkezésükre, és nem ennyire látványosan történne, hogy gyanakodhassunk.

5 kommentek:

Névtelen írta...

A csíkok,amiket a repülők húznak, nem mérgezik a levegőt, vagy az embereket. Ez időjárás manipuláció!!!

Névtelen írta...

vááhh eltűnt a regényem!.....,tehát a chemtrails a HAARP rendszerrel függ össze ami az időjárást befolyásolja és az alumínium ionok amit szétszornak,idegméreg és rákkeltő!

ProliProfil írta...

Ami a témát illeti, egy biztos :

"Hallgatni róla nem titokvédelem, hanem idiotizmus."
A kulcsszó : IDIOTIZMUS.

Ugyanis idiota vezetők (ez alapfeltétel: a kiválasztási rendszer legfontosabb szempontja), és a mesterségesen lebutított idiota vezetettek nem követnek el előre nem tervezett, a háttérhatalom érdekeit keresztező cselekményeket. Hanem BIRKA módjára élnek, és szaporodnak.

Aki nem hiszi, könnyen leellenőrizheti. Nézzen kissé kritikus szemmel TV-t, járjon többet az utcákon, vagy közlekedjen bármilyen járművel. Még a legidiotább is egy idő után megszerezheti az állításom igazolásához, a kellő bizonyitékokat. Kivétel, van : ha, már saját magának sem hisz az említett (birka)alany.

Kérdésem a mérgezéssel kapcsolatban. Akik mérgeznek(mérgeznének), akár a tervet kiötlők, avagy a végrehajtók, azok hol, hogyan élik túl az akciót ?

Anna írta...

Szerintem ez a vegyi csík húzogatás is a rafinált módszerek egyike. Különben miért tagadnák le, ne a szemednek higgy alapon... Ugyebár a jó múltkorjában nálunk is járt izraeli kémrepülőgépről is hallgatnak, kivéve egy szaklapot, ahol röviden, de velősen adtak szakmai tájékoztatást. A flightradaron - bizonyos környéken - újabban eltűnnek azok a gépek, amik pl. a tenger fölött 3-500 km-re járják le s föl útjukat, hívójel nélkül. Pedig igen érdekes alakzatokat lehetett megfigyelni. A hivatalos katonai légierő mozgásokat figyelemmel lehet kísérni, de a többit csak speciális módon. No, de nem is a civilek számára való mindez...

kistutyi írta...

Ha sok permetet szórnak ránk, majd igénybe vesszük a Fidesz: olcsó temetés szegényekenek c. akciót "ne másnek áss gödröt, csak magadnak"!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló