OV és a narancsosok megnyugodhatnak


OV és a narancsosok megnyugodhatnak. Nem lesz itt semmi baj.

Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete tegnap, a szekszárdi látogatásán tartott sajtótájékoztatón az április 21-i rendezvénnyel kapcsolatban a következőket gondolta fontosnak elmondani: „Orbán Viktor miniszterelnök azonnali reakciója volt az egyetlen helyes megoldás a holokausztra emlékező, az április 21-i budapesti Élet menete körül kialakult szituációban. Vendégként nem vagyok abban a helyzetben, hogy tanácsokat adjak, de bízom abban, hogy a rendőrség és más biztonsági szervezetek teljesíteni fogják feladatukat az emlékezés napján. Szilárd meggyőződésem, hogy a demokratikus folyamatok Magyarországon helyes következtetést eredményeznek.”

A demokratikus folyamatok…


Ugyan a jogállami keretek kicsit fel lettek rúgva, a miniszterelnök saját belátása szerint tilt be és engedélyez rendezvényeket, a belügyminiszter politikai megrendelésre von vissza jogszerűen kiadott engedélyeket. De mindez most nem számít. Mert ez most demokratikus, és persze nagyon felvilágosult áthágása volt a társadalmi játékszabályoknak.

Ha Izrael, vagy a zsidók érdekinek a védelméről van szó, akkor nem lehet olyan, hogy valami nem demokratikus. Az mindig az. Ha védtelen embereket bombáznak halomra a Közel-Keleten, az mélyen demokratikus. Ha ártatlan, idős embereket citálnak hamis, mondvacsinált vádakkal bíróság elé, az is mélyen demokratikus. Ha egy jogállamnak nevezett ország miniszterelnöke átlépve a hatáskörén, pusztán a zsidónak való megfelelési kényszerből, lényegében átnyúl a szólás- és véleményszabadságot biztosító törvények felett, az pedig pláne demokratikus.

Nem is lehet ez másképp.
Ami Izrael érdekeit szolgálja, az mindig      d e m o k r a t i k u s.

Úgyhogy minden rendben.

A helytartó rábólintott a megoldásra.

Megnyugodhatunk.

4 kommentek:

Névtelen írta...

Néhány demokratikus megnyilvánulás cionista zsidóktól: "Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)
Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."
"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)
2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"
Íme a tolerancia bajnokai!

gondor4 írta...

Csak rá kell nézni erre a...A gyerekgyilkos izraeli mondja meg a zsidót befogadó magyarnak,hogy hogyan viselkedhet a saját hazájában!Izrael roham csapatainak köszönhetőek az elmúlt évszázadok káoszai,ez a nép okozta véres történései,vallásháborúk,forradalmak/melyeknek mindig ők a pénzügyi nyertesei/,és népírtások okozói.Ez a nép gerjesztette és élvezte százmilliók pusztulását,nyomorát.Ő a haszonélvezője más népek szenvedéseinek,pusztulásának.Az éltető élet ellensége,a természet gyűlölője,kegyetlen,ártó és élősködő."Bebádogoznak minden ablakot".A nemzethalál még soha nem volt ilyen kézzelfogható,mint napjainkban.Először széttépték a hazát, majd elvették a magyarok Istenét,és a családokat tették tönkre,7 millió abortusz....7 millió gyermeket küldtek a kórházi köoőcsészékbe,és a kihalás felé terelnek minket.És ezek....ezek az emberiség legalja népsége,ezek akarnak egy kultúrnépen uralkodni.

Keszthelyi Ferenc írta...

Jobbik, Jobbik és megint csak Jobbik. Minden egyéb politikai formáció együtt tüntetett az "Együtt Jeruzsálemért" tüntetésen, és ezek tették tönkre az országot. Utolsó lehetősége lesz 2014-ben a magyaroknak, hogy a Jobbikot tegyék kormányra. Az eddigiekre megállapított általánosítások, hogy hazugok, tolvajok, hazaárulók, cionisták kiszolgálói és ügynökei, nem vonatkoztathatók a Jobbikra, mert még soha nem kormányzott. De itt az utolsó lehetőség, hogy a 23 éves csürhét teljességgel kitakarítsuk az országból, és végre börtönökbe, munkatáborokba zárjuk, vagy bűneik súlyosságának megfelelően felakasszuk. Az utolsó lehetőség, hogy gyermekeink és unokáink előtt elégtételt vegyünk a nemzetet átverő és kifosztó cionista csürhén. Ez csak a Jobbikkal lehetséges, és ezt diktálja a józan ész is.
Azokat, akik már bizonyítottan elárulták a hazát, le kell tartóztatni, ki kell végezni, börtönökbe kell zárni.

Névtelen írta...

MIvel jövőre is lesz valószínűleg egy "Élet menetének" nevezett zsidó felvonulás, időben meg kell szervezni meghursolt palesztínok, (nők gyerekek) részvételét. Persze palesztín zászlóval. Elvágre nekik is joguk van az élethez.
Ha azt elkezdik "antiszemitának" kikiáltani, akkor ezért a zsidó megemlékezést le kell fújni.
De mind az izraeli, mind az amerikai nagykövetet ki kellene tiltani MO-ról, mivel nemtetszésüket fejezték ki azellen, hogy valaki egy ptőfi verssel tiltakozott Simon Peres kijelentése miatt.
Ha petőfi nem tetszik nekik, az is sértés a magyarokra, ha pedig az, hogy nem aarunk zsidó gyarmat lenni, azt egyenesen Hazánk elleni hadüzenetmnek kell venni és minden izraeli állampolgárt azonnal kiutasítani MO-ról.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló