HAARP – van köze a földrengésekhez?


Április 5-én földrengés rázta meg Észak-Koreát. Az epicentrum ugyan orosz területre esett, de mégiscsak Koreát érte. Minő véletlen ez éppen akkor, amikor ez az ország javában háborúval, sőt atomcsapással kezdte fenyegetni az USA-t és környékbeli szövetségeseit. Pár napra rá április 9-én újabb földrengés következett be, ezúttal hol másutt, mint Iránban. Alig 90 kilométerre a busheri atomipari létesítménytől. Erre már azok is felkapták a fejüket, akik addig csak legyintettek a HAARP-ról szóló mindenféle mendemondákra.


Mi a HAARP?
High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis Magasfrekvenciás Aktív Sarkifény-kutató Program. 2007 óta működik. Az USA-ban van, Alaszkában. Nevezhetjük bázisnak vagy intézetnek, amelyet titokzatosság burkol, és az építményeken kívül rengeteg antennából áll. Valóságos antennaerdő. Ezek rádióhullámokat bocsátanak ki az ionoszférába, vagyis a Földet körülvevő burok 50 – 800 kilométeres magasságban lévő részébe. Persze nem ám a sarki fényt kutatják vele a rá költött irgalmatlan pénzekért. Hanem ki tudja...

Annyit lehet olvasni róla, hogy ezek a célzott rádióhullámok odafent más rádióhullámokat vagy sugarakat vagy micsodákat gerjesztenek, amelyek visszaverődnek a Földre, de erősebben és talán koncentráltabban. Beavatkozhatnak vele a telekommunikációba bárhol a világon, továbbá ELF-hullámokat (extremely low frequency, rendkívül alacsony hullámhosszú hullámokat) is generálhatnak, amelyek be tudnak hatolni bárhová – hm, akár a talaj mélyébe is...
De szóba jöhet elvileg, a találgatások szintjén az időjárás befolyásolása, az elektromosság manipulálása, sőt némelyek szerint valamiféle agykontroll is.

Igazából semmit sem tudunk. Csak azt, hogy van, sőt nagyon van.

Hogy a HAARP-ról sokfelé lehet olvasni, az nem jelenti, hogy nincs nekik másik, amelyről bezzeg nem tudhatunk. Ahol egy van, ott több is lehet ugye. Említik néhol, hogy Norvégiában, Japánban, sőt Ukrajnában is vannak vagy készülnek valami hasonló létesítmények.

Ne merüljünk el a technikai részében – akit az is érdekel, bőven talál anyagot hozzá az interneten.

Akár van köze az Egyesült Államoknak (és mögötte a zsidóknak) a mostani két földrengéshez, akár nincs, mindenki élénken gyanakszik a HAARP-ra. Nemcsak nálunk, hanem a világ olyan részein is, akik nem kényszerülnek bénultan figyelni az amerikai és zsidó nyomulást. Rontja a bizalmat az USA iránt. Nem teljesen mindegy, hogy például az oroszok vagy a kínaiak mennyire idegesek. Főleg visszaemlékezve arra, hogy már Reagan elnök idején is az USA hasonló dolgokat helyezett kilátásba a csillagháborúval, az SDI-vel. De még az USA-val valamivel kiegyensúlyozottabb, az egyenrangúságra legalább halványan emlékeztető szövetségben lévő országokban – pl. Japán, Nagy-Britannia, stb. – szintén elgondolkodnak a közemberek is, a döntéshozók is.
Már pusztán a bizonyítatlan, esetleg megalapozatlan gyanúra.
Hát még akkor, ha valóban a HAARP-pal vagy más ilyesmivel idézték elő ezt a két mostani földrengést.

Ha szándékos volt, vagyis a célpont-országok figyelmeztetése és megfenyegetése, akkor az első gondolat az, hogy átléptek vele egy küszöböt. Biztos, hogy szükséges volt ezt a küszöböt átlépni? Tudhatják, hogy ha ők megteszik, akkor a kínaiak és az oroszok is rákapcsolnak, és csakhamar nekik is lesz ilyen. Már persze ha máris nincs.

Eszünkbe jutnak az elmúlt évtized természeti katasztrófái. Pusztító földrengések Kínában, vagy nem is olyan régen Japánban. Vagy a csendes-óceáni cunami. Honnan tudhatjuk, és főleg az érintett népek honnan tudhatják, hogy azoknak nem volt közük az amerikaiakhoz, és nem katonai kísérletek voltak-e. Nincs kizárva egyáltalán.

Ha - Isten ne adja – a következő hónapokban bekövetkezik egy természetes és embertől független földrengés bárhol, akkor az amerikaiak hogyan mossák le magukról a gyanút, hogy megint az ő lelkükön szárad? Jót fog tenni ez a feszültség a világ biztonságának?

Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha az ember művi eszközökkel beavatkozik a természet rendjébe, most már végképp bolygó-szinten, abból hosszabb távon sülhet-e ki bármi jó. Nem valószínű. Ki tudja, milyen természeti következményekkel szembesülünk egyszer majd.

Jó, ismerjük el, hogy egy ilyen szuperfegyver – már amennyiben valóban létezik, és már amennyiben csakugyan ahhoz nyúltak most az amerikaiak – valamilyen szinten mégiscsak a béke, a Pax Americana fenntartását szolgálja, és ha az USA a világ csendőre, annak előnyei is vannak, hiszen a kisebb-nagyobb országok nem tudnak egymás torkának ugrani, és megspórolható több millió katona és civil halála a frontokon vagy a bombázott városokban. Valamiféle rendet biztosít.

Ezt tényleg el kell ismernünk, és valamennyire meg kell becsülnünk.

De még ez is kétélű dolog. Mert ha az USA egyeduralkodó világhatalmát előbb-utóbb már csak az ilyen Istentől-embertől elrugaszkodott szuperfegyverek biztosítják, miközben a velük védelmezett gazdasági – társadalmi - politikai rendszer egyre inkább rohad és bukni készül, az ellen semmilyen fegyver sem védi meg őket, és a baj csak annál nagyobb lehet, mert az agónia csak még szörnyűbb lesz velük.

3 kommentek:

Névtelen írta...

szevasz fiam! kész a rántott hús még meleg!!! Siess haza puszil édesanyád!

Gondor4 írta...

Amikor az angolok kekeckedni mertek Izraellel,megkapták a marhakórt...Japán pénze kezdte nagyon túlszárnyalni a dollárt,és az eurót,megkapta rögvest,igen gyorsan a földrengést..Ukrajna ki akart bújni a zsidó nyomás alól,Ő Aids-t kapott,nem is kicsit!Japánt azért büntették ilyen keményen,mert nekik még igen erős gerincük van,nem hajlik olyan könnyen,mint az angolé.Tönkre is tették a bevándorlók,mint a franciákat,a németek már ébredeznek.Vajon mitől vannak térségünkben ilyen szélsőséges időjárási anomáliák?Árvizek?Nem szeretem O.V.-t,de mindig akkor van nálunk árvíz,amikor a Fidesz van hatalmon.No,nem azért,mert őket útálják,hanem mert ők az ügyeletes "rossz fiúk",valakit utáltatni kell,hogy közben menjen a "honfoglalás",mert Izrael már élhetetlen,tönkre tették. Ezért vannak a "csíkok" az égen,ne tudjunk termelni!A hülye zsidaja,nem tanul a saját ökörségéből ötezer év óta!Eddig ahány országot tönkre tett, egyikbe se tudott életteret teremteni magának!Permetez,kutat mérgez,eláraszt,kiírtja az őslakosságot,aztán néz,hogy nem tud mit enni,mert nem ért máshoz,csak az öléshez.Ez a Haarp,ő maga!

Anna írta...

Tökéletes következtetések. Tesla alaptalálmányának továbbfejlesztése valóban a természet rendjébe való belepiszkítás, amiből beláthatatlan bajok, károk keletkezhetnek. Egynémely öntelt, dicsőségre vágyó, pénzért mindenre képes, az élet több területén tudósnak kikiáltott csoport föl sem tudja mérni, hogy előbb-utóbb saját magát is elpusztítja, ha így folytatja.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló