Csúcsra járatott agymosás


Az, hogy Nyugat-Európában csúcsra járatják a társadalmi agymosást, már eddig sem volt túl nagy titok azok előtt, akik valamelyest figyelik a világ közéleti történéseit. Azonban az, ami újabban Németországban indult el ezen a téren, talán még a legedzettebbeket is meglepetésként érhette. A németek hozva a tőlük megszokott alaposságot úgy gondolták, hogy a globalistaszemléletű nevelést nem szabad túl későn elkezdeni. Ezért aztán kitalálták, hogy a 3-13 éves korú gyerekeknek szánt tematikus gyerekcsatornákon is kell hírműsort adni, amiben elmagyarázzák a kicsiknek, hogy miként, milyen szellemiséggel kell szemlélni a világban zajló eseményeket.


A múlt héten a német közszolgálati televíziók tulajdonában álló KIKA csatorna Logo című hírműsorában Magyarországot mutatták be, mintegy elrettentésül a gyerekeknek. A „Piros lap Magyarországnak” elnevezésű rajzfilm azt szemléltette, hogy az unió is úgy figyelmezteti a szabálytalankodó tagországokat, ahogy a labdarúgásban a bírók a játékosokat. A kisfilm szerint a magyarok figyelmeztetésére nagy szükség van, mivel „a kormányon lévő politikusokat ugyan az állampolgárok választották meg, ahogy az EU-ban lennie kell, de amióta hatalomra kerültek, azóta sokan úgy gondolják, hogy sora olyan dolgokat tettek, amik az EU-ban így nem megengedettek. Például az újságírók nem mindig számolhatnak be szabadon dolgokról. (…) A kormány azt akarja, hogy az emberek az újságokban,rádiókban, tévében csak jó híreket kapjanak róluk. Legutóbb pedig úgy döntöttek, hogy a legfontosabb bíróságnak sokkal kisebb jogkört adnak. Ezt azért csinálják, hogy az alkotmánybíróság még kevésbé tudjon beleszólni a döntésekbe. (…) Úgy tűnik, mintha a magyar politikusok nem tartanák magukat az Európai Unió szabályaihoz.”

Igen. Ez és ehhez hasonlók mennek manapság rendszeresen a közszolgálatinak mondott német gyerekcsatornán.

Bár ha jobban utánanézünk a KIKA korábbi híradásainak, még akár örülhetünk is, hogy megúsztuk ennyivel. Nemrég ugyanebben a műsorban azt magyarázták a gyerekeknek, hogy a szírek miért terroristák, és miért van igaza Izraelnek akkor, amikor a nemzetközi jogot megsértve egy szuverén állam területén szőnyegbombázást hajt végre.

Egyszerűen elképesztő ez az egész.

Azt hiszem, most joggal kérdezhetnénk, hogy vajon olyan kisfilmet miért nem forgatnak, ahol azt mutatják be a német gyerekeknek, hogy a nagyon demokratikus Európai Unióban, név szerint Szlovákiában és Romániában a magyaroknak nem szabad, vagy nem tanácsos az anyanyelvüket nyíltan használni, mert retorziók érik őket. Aztán megkérdezhetnénk azt is, hogy vajon az az adás mikor készül el, amiben a 2006. októberi eseményeket, a balliberáltak által vezénylet szemkilövéseket, a lovasrohamot, a rendőrök által felrúgott babakocsit mutatják be az érdeklődőknek? És vajon az a műsor mikor kerül adásba, amiben a másik oldal véleménye és álláspontja is elhangzik?

Persze ezek csak kötői kérdések, hisz mindannyian tudjuk, hogy a balliberális kézben lévő német állami médiabirodalom soha nem fog ilyen dolgokkal foglalkozni.

Ma Magyarországon még mindig sokan abban a hitben ringatják magukat, hogy Németország az ígéret földje. Hogy arrafelé csak olyan dolgok történnek, aminél az ember nem is kívánhatna jobbat. Pedig lassan be kéne látni, hogy Németországban a népbutítás szintjén súlyosabb a helyzet, mint itthon, holott az itthoni is már a határokat feszegeti.

A németek az elmúlt évtizedekben olyan agymosáson mentek keresztül, hogy már észre sem veszik, hogy mivel etetik őket. Németország szép lassan belefullad saját bűntudatába, miközben a cionista csoportok vígan élősködnek az orruknál fogva vezetett, birkává züllesztett tömegeken.

8 kommentek:

Névtelen írta...

Csak az utolsó mondattal nem értek egyet.

Unknown írta...

muszaj kerem... meg a vegen gondolkodni kezdene az a gyerek, mielott kimossak az osszes agysejtjet... es a gondolkodo ember mindig is a hatalom mumusa volt. ez pegig egyszeruen megengedhetetlen felelotlenseg...........

Névtelen írta...

Jellemző, hogy a rettenetes Tóta W. Árpádnak nagyon tetszett ez a rajzfilmecske.

kistutyi írta...

A "német alaposság" valamikor dolfi bácsinál ugyanigy kezdődött, mindenkinél jobbak, különbek és példamutatóbbak voltak akkor is a németek. És mi lett belőle? Elfeljtették azt az időt a bibsik?Az ilyen vállságos időkben elég egy pillanat és a visszájára fordulhat minden. Csak azt rühellem, hogy már lasan mi leszünk a fekete bárány az Eu.-ban. Konrád "álma" az európai egyesült államokról sohasem fog teljesülni mert itt a kontinensen sok olyan ország, állam, van amit több évszázaddal ezelőtt alapítottak.Ezek az országok (nemzetek)csak látszólag, de igazából soha sem "adják be a derekukat". A látszat kedvéért készülnek az ilyen filmek, hátha..., de ezek csak próbálkozások!

Gambit írta...

Weimar 2.0... Gratulálok... Ennyit a "nagy germán nép"-ről, most már majdnem teljesen sikerült kilúgozni az agyukat.

Quedra írta...

Vagyis... a németeknél hamarosan eljön az a időszak, amikor (eme ötlet hatására) az igen ifjú emberkék egy része megtanulja figyelmen kívül hagyni a (reklámok után) a politikás híreket is.
Persze... lesz egy részük, akik meg majd okosan megkérdezik aput és anyut, hogy:
- Apa mi az a Alkotmánybíróság? És milyen szabályai vannak a Európai Uniónak? És mi az az Európa? Meg, mi az a Unió?
S mindezt mondjuk ötévesen.
S erre apu majd azt fogja mondani, hogy:
- Hátööö...

Persze, lehet épp az a cél, hogy a new generáció rájöjjön, hogy a szüleiknek fogalmuk senincsen az ilyesmikről.
Vagy, hogy már igen korán elvegyék a kedvét mindenkinek attól a politikával foglalkozzon. Vagyis még pofátlanabbul hadoválhassanak, s mindenféle mocsokságot megcsinálhassanak a épp magosan/pozícióban ülők.
Esetleg erre a nagy felvilágosító/nevelő módszerre is kiadhatnak "papíron és törvényesen" pár milliót a köznek pénziből. Amit majd valaki(k) jól zsebre tesz(nek).

Radulovic Zsuzsanna írta...

Kedves Kiskutyi!

Tökéletes ellentmondás, amit ír. Most is éppen Konrád álmát váltják valóra. Már több, mint ezer éve. És nem a bibsik, azok csak mellékszereplők, akiknek a németek ügyesen értenek a felhasználásához. És mindig mi vagyunk a lúzerek ebben a játszmában.
Eddig még senkinek nem esett le????????

Névtelen írta...

A rendszerváltás óta viszont mindenki ellenforradalmárnak minősül, aki nem akarta fegyverrel kiűzni az oroszokat, aki nem akart tőkés társadalmat, még kevésbé a tőke és az egyházak uralmának restaurációját.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló