Nálunk hőbörögtek miatta, otthon megcsinálták


Gondolom,  még  sokan emlékeznek arra a 2010 őszén tett radikális javaslatra, amely a nagyobb települések környékén közrendvédelmi  telepek létrehozását szorgalmazta az antiszociálisan viselkedők számára. És gondolom, sokan emlékeznek  még arra a bírálatözönre és mocskolódásra is, ami az ötlet elhangzása után érkezet úgy a honi balliberált, mint az európai felvilágosult körökből. A tervezet volt minden. Náci, fasiszta, rasszista. Az emeszpés elvtársak egyenesen „a második világháború rémségeit idéző” gondolatnak, a narancsosok pedig „hajmeresztő” ötletnek nevezték az elképzelést.

A történet aztán szép lassan feledésbe merült. Egészen mostanáig…


A hollandok ugyanis most megcsinálták.

Január elsejétől Amszterdamban azok a lakosok, akik megszegik a társadalom íratlan szabályait, akik antiszociálisan viselkednek, és nem tartják be az együttélés józan ész követelte normáit, kitaszítottakká válnak. Számukra az önkormányzat a város legelhagyatottabb részein, csak a minimális szolgáltatásokat biztosító konténertelepüléseket hozott létre, amiket nemes egyszerűséggel csak „söpredékfalvaknak” neveznek. A telepeken folyamatos és szigorú rendőri felügyelet mellett telnek a napok, a kihágásokat azonnal szankcionálják.

„Évente 13 ezer panasz érkezik a városházába antiszociálisan viselkedő személyekre. A lakóházakban tapasztalható csetepaték általában azzal érnek véget, hogy a törvényszegők helyett a törvénytisztelő lakók költöznek ki. A világ a feje tetejére állt, ami nem mehet így tovább. ” – mondta Eberhard van der Laan, Amszterdam polgármestere, majd így folytatta: „természetesen nem a szokásos, két szomszéd között kialakult kellemetlenségek miatt válhat valaki kitaszítottá, ahol az egyik túl hangosan hallgatja a zenét szombat este. A telepek az olyan emberek számára lettek létrehozva, akik rendkívül erőszakosak és ahol az áldozatot egyértelműen ismételten zaklatják”. A polgármester szavai kísértetiesen összecsengnek Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetőjének korábbi kijelentésével, aki így fogalmazott: „A többszörös elkövetőket erővel el kell távolítani a lakóhelyükről és egy söpredékek számára létesített faluba kell küldeni. Rakjuk egybe az összes szemetet!”

Így megy ez. Így kéne mennie itthon is.

A holland példán felbuzdulva, a felvilágosult európai gyakorlatra hivatkozva most már Magyarországon is ki kéne mondani, hogy igazából nincs más megoldás az ilyen jellegű problémákra, mint az elkülönítés.

Ma már nem telik el úgy nap, hogy ne lenne valami súlyos atrocitás, amit cigányok követnek el. Ma már nem telik el úgy nap, hogy a híradások ne számolnának be valami súlyos bűncselekményről, amiről az elkövetők nevének elhangzása és a fotójának bemutatása nélkül is mindannyian sejtjük, hogy cigányok voltak, és amiről tudjuk, hogy az csak a jéghegy csúcsa, hogy nap, mint nap rengeteg olyan cigányok által elkövetett bűntett van, ami nem éri el az országos média ingerküszöbét.

A mellébeszélés, a félrenézés helyett, levetve a polkorrektség álszent álarcát, végre kormányzati szinten is ki kell, ki kéne mondani, hogy úgy, ahogy Nyugat-Európában, úgy itthon is van olyan csoport, amelyik nagy része képtelen, alkalmatlan arra, hogy a többséggel békében éljen.

Minden társadalmi probléma megoldásának az első lépése, hogy nevén nevezzük az okokat, hogy tisztázzuk az alaphelyzetet. Ha körbenézünk a Magyarország településein függetlenül attól, hogy az ország mely részén élünk, mindenhol ugyanazt tapasztalhatjuk: a cigányok terrorizálják a lakosságot.

A cigányság jelentős, mondhatni túlnyomó többsége lényegében ösztönállatként viselkedik. Ha kell valami, akkor kell. Pénz, nő, szex, kaki, pisi. Akármi. Ha kell nekik valami, akkor azt így vagy úgy, de elveszik, megszerzik, elvégzik. Ott és azonnal. Ha kell, ellopják, ha kell, elrabolják, ha kell, gondolkodás nélkül ölnek érte. Semmi nem számít.

Látva a mára kialakult helyzetet, vajon ki hiszi el, hogy a milliárdokba kerülő integrációs és felzárkóztatási programok érnek valamit? Vajon ki hiszi el, hogy az évtizedek óta tartó cigánypátyolgatás bármilyen pozitív eredményt hozhat?

Amszterdamban liberáltság ide, antirasszizmus szöveg oda, rájöttek arra, hogyha a többség nem védi meg magát, akkor felfalja őket a söpredék, akkor elönti őket a mocsok. A hollandok már tudják, hogy csak akkor tudják fenntartani a rendet, csak akkor tudják fenntartani a társadalmi békét, ha száműzik a legalját.

Vajon itthon mennyi idő kell még ahhoz, hogy ezt felfogják azok is, akiknek a döntés a kezükben van?

18 kommentek:

Gambit írta...

Akiknek itthon kezükben van a döntés, azok soha. Ezért kéne olyanokra cserélni a döntéshozókat, akik viszont igen.
És ne legyenek illúzióink, ha mi valaha is megcsináljuk a rendvédelmi telepeket, mi akkor is nácifasisztarasszisták leszünk. Még ha maga a holland miniszterelnök teszi is le az első alapkövét. Tudjuk, így működik ez, a Lajtától nyugatra mindent szabad, nekünk meg kuss.
Egy Jobbik-kormány kéne végre, aki erre nagy ívben szarik, és megcsinálja.

Maci írta...

Felfogni éppen felfogják kormányzati szinten is, de nem hogy nem érdekli őket, hanem sokkal inkább fegyverként használják ellenünk, a jó öreg "Oszd meg és uralkodj" elve alapján, melyet egy római talált fel, s a spanyol konkviszták is sikerrel alkalmaztak hódításaik során.
Nem kell félnünk attól, hogy a cigányságot védő ajvékolók netán saját gyermekeik közelébe engedik a cigány gyerekeket. Ha előkelő lakóhelyükön feltűnik egy cigány, pár percen belül egy rendőrjárőr is megjelenik.
Ráadásul itt van ez a fránya, külföld felé irányuló megfelelési kényszer is. Ugyan nem kapunk semmit érte, de hát hízelegni szükséges.
Igaz, hogy Sárközy kiebrudalta a kisebbséget, sőt már generációk óta ott élőket is megfosztott állampolgárságuktól, s visszatoloncolta őket abba az országba, ahonnan a nagypapi, vagy üknagypapi jött el annak idején. Hollandiában kirekesztik őket, Olaszországban várbörtönbe, és táborokba zárják. Ők nem rasszisták. Ellenben Magyarország, a cigányságra és a zsidók kárpótlására évente milliárdokat költő ország rasszista és náci.

ProliProfil írta...

"Vajon itthon mennyi idő kell még ahhoz, hogy ezt felfogják azok is, akiknek a döntés a kezükben van?"

Csak remélni tudom, hogy a cikk írója nem gondolja komolyan, hogy ez felturbóztatott cigányszaporítás, pátyolgatás nem pontosan a döntések meghozóinak a legnagyobb üzlet ?
Ez is egy szivattyú (a'la Bogár prof.), semmi más. És az adófizetők által befizetett pénzből ömlik a döntések körül forgolódóak zsebébe, nem a jogvédőkéből, meg a törvényalkotókéból...

Névtelen írta...

"Vajon itthon mennyi idő kell még ahhoz, hogy ezt felfogják azok is, akiknek a döntés a kezükben van?"
- Nem kell semennyi. Tudják ők azt nagyon jól és csupán célszerűen cselekszenek. Csak a céljaik nem azonosak a mienkkel, amit az okos választópolgár még nem vett észre.

Névtelen írta...

Nekem is meg akarták venni a zsigulimat amikor 18 voltam, hiába mondtam nekik, hogy azért dolgoztam iskola mellett, hogy a rozsdakupacból teljes felújjítás után végre megcsináljam magamnak életem első autóját. Nem érdekelte őket, amikor kész lett ellopták. Utánna még egyszer hívtam a rendőröket, hogy felismertem a kerekeimet egy cigány ladáján na abból sem lett semmi. Na akkor egy életre megutáltam a cigányokat is meg a "rendőröket" is. Mivel a gyerekeimnek nem akartam ilyen életet külföldre költöztem, egy olyan országba ahol nincsenek cigányok.

Maci írta...

Névtelennek - Melyik boldog ország az, ahol nincsenek cigányok? Áruld el! Én azt figyeltem meg, hogy olyan helyeken nincsenek, mint pl. arab országok, Afrika, ahol a lakosság maga is "vadabb", és nem tűrné a viselkedésüket.

Névtelen írta...

Ezeket a telepeket simán létre kellene hozni, úgy, hogy a cigányokat bele sem kellene keverni. Inkább a hollandok seggét kéne nyalni, hogy ők milyen okosak voltak, hogy utat mutattak. Eztán létre kellene hozni a telepeket, majd szépen bepakolni az odavalókat. Ja, hogy egy idő után kiderülne, hogy az odavalók 98%-a cigány? Előfordulhat... és az Unió egy szót sem szólhatna.
Szóval meg lehetne csinálni, ha lenne rá AKARAT. De nincs.

Névtelen írta...

Azt sem szabad elfelejteni, hogy akik kezében a döntés, hogy elűzzük a "szemetet" azok a nagybetűs UNIÓ-ból szedik ki a pénzt - véleményem szerint - és teszik el/fordítják saját javukra, szórják két kézzel csak hatalmon maradjanak és ezt a "feeling-et" tartják fent, minthogy foglalkozni kell a kisebbséggel mint "üggyel".
Fel kell ébredni, tenni kell(ene), a megszorításoktól mint tévhit tartózkodom, de ezeknek pénzt adni pont olyan dolog, amilyen a jelenlegi hatalmon lévő "kiskirály" illetve annak társasága tesz - sz@rt sem ér -.
Befektetni azért kell a holland példa módján, lehet valamelyik okosnak el kellene gondolkodni rajta hátha valamelyik "haver" meg tudja építeni nekik a romot. Mostanában úgy is ez a jellemző a csapból is ez folyik.
Bár ha jól emlékszem "kiskirályunk" sem teljesen hófehérke, de ez lehet csak az én tévhitem :D

Maci írta...

Legutolsó Névtelennek - Utalva utolsó mondatodra; "Bár ha jól emlékszem "kiskirályunk" sem teljesen hófehérke, de ez lehet csak az én tévhitem :D"
Nem, nem tévedsz. Én megpróbáltam kideríteni. Aki utálta, az azt mondta, hogy nem fehér. Aki szerette, az azt mondta, hogy ezt a vádat csak az ellenségei találták ki. Mi volt a megoldás? Megkérdeztem egy csapat cigányt. Ők még szagról is megismerik egymást. Azt felelték; - Jaj! Az tezsvír!

Névtelen írta...

A mögötte lévő gondolat teljességgel érthető. De így létrehoztak egy gettót és majd megehetik, amit főztek.

Unknown írta...

Esélyük sem volt menekülni hétfőn későn este az idős testvéreknek Ózdon, amikor két fiatal cigánybűnöző rájuk törte házikójuk ajtaját. Sanyi bácsit (†71) vascsövekkel addig ütötték, amíg csak mozgott. Az öregnek valamennyi csontja eltört, koponyája szétnyílt, szörnyethalt még a brutális támadás alatt. Öccsét, Józsefet (68) szintén összeverték, koponyája szintén betört. Ő túlélte a támadást, ám tegnap még mindig életveszélyes állapotban kezelték a kórházban.

A nyugdíjas testvérpár Ózd Tábla nevű kertvárosi részé­ben, a Szőlőkalja út végében, a hegyoldalban lakik egy házikóban. Sikításukat sem hallhatta senki, nemhogy a nyöszörgésüket.
A vérbe fagyott testükre kedden bukkant rá egy ismerősük. A házikó szobácskája és konyhája, a falak, de még a plafon is csurom vér volt. Miskolcról egy óra alatt Ózdra értek a megyei gyilkossági nyomozók, akik 20 óra alatt azonosították az idős testvérek támadóit. A bizonyítékok alapján egy 19 éves és egy 23 éves helybeli cigánybűnözőt kezdtek keresni, őket végül Budapesten a BRFK nyomozói kapták el. A bűncselekmény felfedezése után 26 órával már mindkét gyanúsított rács mögött volt.

Rendőrségi forrásból megerősítették, a két gyanúsított néhány kérdés után részletes beismerő vallomást tett. Egyikük az áldozataikkal egy utcában lakik, vélhetően ő adta a tippet, hogy a védtelen öregeket támadják meg, ám mivel látásból ismerték őt, el kellett hallgattatni Sanyi bácsit és Józsi bácsit.

Maci írta...

Az ózdi dologhoz - Ehhez képest undorító volt hallani, hogy bizonyos médiákban hogyan adták elő az egész esetet. Eszerint két fiatalkorú megvert egy idős testvérpárt, aki közül az egyik később meghalt a kórházban.
Mennyire különbözik ez a vérben úszó plafontól, a megverés pedig a vascsövekkel való brutális agyonverés, koponyák szétverésétől. Ha valaki csak az előbbi tájékoztatást hallja, a sok, napi szinten elkövetett bűntény miatt már csak rezignáltan vállat von.
Pedig ez egy olyan tragédia, amely bármelyikünkkel megtörténhet.

Névtelen írta...

Torontó környékén a magyar cigány "menekültekre" egész ipar épül. Megjön ide az illető, annyit nyög a kanadai tisztségviselőnek a reptéren, hogy "refugee" (ezt a kulcsszót kívülről fújják "menekültjeink") és utána indul a kanadai adófizetők pénzének lenyúlása.
A "menekültek" rengeteg állást biztosítanak olyanoknak, akik nem biztos (azaz szinte biztos hogy nem), hogy kapnának a gazdaság szabadversenyes részében bármilyen állást.
Lehet a menekültet segíteni, tanácsokkal ellátni, jogilag képviselni, lelkileg patyulgatni stb. stb.
A kanadai állam pénze meg folyik szét.

Az átlag kanadai alapvetően mindent elhisz amit mondanak neki. Csak most kezdi észrevenni, hogy vannak olyan emberek, akik a csillagot lehazudják az égről.

Volt itt a helyi TV-ben egy "dokumentumfilm" a "szegény" magyar cigányokról és "szenvedéseikről" valamikor 2012 végén. Itt a link (csak a fotógaléria látható sajnos):
http://www.cbc.ca/thenational/indepthanalysis/roma/
Hát régen hallottam annyi hazugságot összehordva mint ebben a filmben. Persze itt szeretik a médiában Európát egy nyomortanyának beállítani, ez a propaganda része (hogy a kanadaiak ne zúgolódjanak a recesszió és a csökkenő életszínvonal miatt).
Képzeljétek el, több cigány SÍRVA mesélte a "dokumentumfilmben", hogy ő azért menekült Kanadába, mert "annyira retteg Magyarországon... FÉLTI A TESTI ÉPSÉGÉT..." (!!!)
Mohácsi Viktória volt az egyikük. Peregtek az arcán a könnyek, hát azt látnotok kellett volna!!!

Gondolom ez volt a hazai liberálisaink bosszúja a bankreform miatt. Már mikor Németországban laktam akkor is feltűnt, hogy bármelyik magyar nemzeti érzelmű kormánynak NAGYON ROSSZ a nyugati sajtója. Otthoni "független" médiánk folyamatos hazaárulást folytat és Magyarországot rasszistázza és nácizza Nyugaton. Persze mikor a baloldal van hatalmon akkor a nyugati média csendes... akkor látszólag nagy rend van Magyarországon.

Szerintem egyébként BÁRMIT csinál Magyarországon egy nemzeti érzelmű kormány, úgyis fikázni fogják őket Nyugaton, tehát teljesen felesleges megfelelni akarni. A Nyugat és a liberálisai az olyan magyar kormányokat kedvelik akik kiárusítják nekik az országot. Mert nekik egy ballibsi kormány hozza a profitot. Következésképp minden nemzeti érzelmű kormány "náci". A filmben még Auschwitz is meg lett említve ha jól emlékszem (nem maradhat ki egy libsi propagandafilmből sem).

A cigánytéma mindig jól jön egy liberális lejárató kampány céljaira. Akik a fent említett kanadai "dokumentumfilmhez" magyar részről anyagot szolgáltattak, azokat hazaárulásért börtönbe kellene dugni, de legalábbis beköltöztetni a magyarság szegény "áldozatai" közé.

De hát ma a világon liberális diktatúra van, következésképp lehet bűnözőket védelmezni és mindazokat a tisztességes adófizető polgárokat, akik csak próbálják védeni magukat, büntetlenül le lehet nácizni. Egyelőre...

Névtelen írta...

Szevasztok, MÁria vagyok és szeretném kérni, hogy tegyetek ki egy angol eredeti linket, mert engem meggyanusítottak azzal, hogy kitalációkat terjesztek. Köszönöm! mariabe@freemail.hu

gabeebee írta...

Kedves Mária!

Az nemzetközi sajtó több helyütt is foglalkozott a kérdéssel.
Pl.:
http://www.guardian.co.uk/world/shortcuts/2012/dec/04/liberal-amsterdam-plans-scum-villages

http://truth-out.org/opinion/item/13672-amsterdams-plan-to-resettle-antisocial-tenants-in-containment-camps-set-to-begin-this-month

Itthon pedig a Barikád és ha jól emlékszem a Magyar Nemzet is írt róla.
http://barikad.hu/liberalis_disneyland_helyett_sopredekfalva-20130107

Üdvözlettel:
Gabeebee

Unknown írta...

Ezt el kell olvasnod!

Névtelen írta...

Valamikor 2000 korul vagy kicsivel elotte, a neten egy tarsalgoban ismertem meg valakit, akirol kesobb kiderult, hogy cigany es termeszetesen "menekult" statuszban voltak Torontoban a hazaspar es harom gyerek. Miutan a neten ugymond haverkodtunk, igy kesobb telefonon is beszeltunk. Szoval egyik alkalommal mondja nekem ez a cigi csaj, riportot szoktak vele csinalni Torontoban a magyarorszagi ciganyokrol es olyankor nagyon nehez volt neki megallni, hogy a nagy keserges kozben ne nevesse el maga't!!!!!!!!! Akkoriban kezdtek egyre tobben jonni Torontoba a cigik, ezek is oten itt voltak masfel evig, szep osszegbe kerulhetett a tartasuk Kanadanak.

Névtelen írta...

Én ilyen kis csinos fedelet a hajléktalanoknak tudnék elképzelni, mindjárt nem áznának és lenne hol aludniuk.Persze nem a város szélén hanem kulturált környezetben gondnokkal szociális munkással.
Akik nem tudnak eggyüttélni a normális emberekkel azokat közös nagyobb zárkába oszt tépjék egymást és ne a embertársaikat.


Megjegyzem a fehérgalléros bünözőink se különbek a cigányoktól ráadásul pont olyan lelketlenek szintén!

Nyugat pedig nem baj ha kicsit szenved tőlük csak nem tisztességes magyarnak nevezni mikor nem az!
g.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló