Megtalálták. Megvan a nemzeti minimum


Aki eddig esetleg tétovázott, vagy bizonytalankodott volna annak megítélésben, hogy mégis milyen érdekek mentén folyik manapság a honi politika, az napokon belül meggyőződhet arról, hogy az eddig összeesküvés-elméleteknek hitt gondolatok egészen közel állnak a valósághoz, az megbizonyosodhat arról, hogy Magyarországon lényegében egy nagy cionista érdekeket kiszolgáló kör van, amit a népvakítás érdekében pártokra és civil szervezetek mögé bújtatott lobbicsoportokra daraboltak.

Azonban most egy olyan helyzet van kialakulóban, ami akarva-akaratlanul, de lehetővé teszi, hogy mindannyian összeálljanak egyetlen nagy sakálkórussá. Most egy olyan alkalom kínálkozik, amikor világosan látszani fog, hogy ki kivel van, hogy ki kivel vállal sors- és érdekközösséget. Ezért aztán érdemes lesz figyelni, hogy az elvtársak, a narancsosok, az Együtt 2014, a Hit Gyülekezete, és a Mazsihisz mellett, a következő napokban még milyen szervezetek, még milyen köztiszteletnek örvendő személyek fognak csatlakozni a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány szervezte megmozduláshoz.


Tudják ezt ők is. Tudják, hogy könnyedén lelepleződhetnek. Ezért aztán, hogy az embereknek még véletlenül se legyen ideje elgondolkodni a kérdés lényegéről, a fősodratú média gondoskodik a folyamatos elterelő műsorról. A híradások vezető hírekben számolnak be arról, hogy a Jobbik által felvetett és vizsgálni kívánt döntési pozícióban lévő kettős állampolgárok ügye, milyen felháborodást keltett a világban. Minden csatornán megy a szörnyülködés, az ajvékolás, a „nácik elleni összefogás szükségességének" mantrázása.

Naponta idézik az amerikai nagykövet tiltakozását, aki „gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásnak” nevezte a történteket, miközben az sehol nem hangzik el, hogy az Egyesült Államokban is hivatalosan nyilvántartják, hogy a politikai élet szereplői milyen vallásúak és milyen népcsoporthoz tartoznak. De természetesen nem maradt itthoni visszhang nélkül az izraeli parlament elnökének Áder Jánoshoz írt levele sem, amiben Reuven Rivlin felszólítja Ádert, hogy „határozott tettekkel lépjen fel az antiszemitizmus ellen, beleértve a Jobbik betiltatásának kezdeményezését.” 

És hogy a cionista agymosó és megfélemlítő propaganda mennyire jól működik, azt mi sem bizonyítja jobban, mint Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének a meghátrálása az ügyben. Péterfalvi néhány nappal ezelőtt még megerősítette dr. Jóri András adatvédelmi biztos korábbi állásfoglalását, miszerint „az országgyűlési képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat (...) közérdekből nyilvános személyes adat. Ez azt jelenti, hogy a képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó tájékoztatást (...) maguk a képviselők, mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni.”, azonban mára már módosított az álláspontján.

A legújabb verzió szerint „az országgyűlési képviselők esetében is csak a kettős vagy többes állampolgárság ténye nyilvános adat, az viszont nem, hogy az illető melyik más állam állampolgára”. „Az utóbbi napokban elmérgesedett politikai vita kapcsán felhívom a politikai élet szereplőinek figyelmét arra, hogy az ilyen adatok kiadására a képviselőket és az állami tisztviselőket nem lehet kötelezni. Már önmagában az erre való felszólítás is az emberi méltóság sérelmét vetheti fel” – magyarázta tegnap az immár cionista érdekeknek megfelelő értelmezést Péterfalvi.

Így megy ez.

A magyar politikai elit 2012 késő őszére megtalálta végre a sokat emlegetett, a sokat keresett nemzeti minimumot, ami lényegében nem más, mint a cionista érdekek gátlástalan kiszolgálása. Jól láthatóan ez az, ami a pártok és az egyes szervezetek felett áll. Ez az az eszmeiség, amiben mindenki egyetért, amiért mindenki kérdések, és kétségek nélkül tud küzdeni, legyen a politikai paletta bármelyik oldalán.

Azt hiszem, tekintettel erre a nagy eseményre, mindannyian vegyük magunkhoz az első nylonzacsit, ami a kezünk ügyébe akad és megfelelő reakcióként a történtekre, egyszerűen okádjunk bele. Aztán vessük a tekintetünket december 2.-ra, amikor is a frissen megtalált nemzeti minimum egy szabadtéri Vidám Vasárnap keretében a maga leplezetlen valójában bemutatásra kerül a Kossuth téren.

Nem kétséges, tanulságos és sokatmondó pillanat lesz mindannyiunk számára.

[Azért zsacsi akkor is legyen kézközelben.]

10 kommentek:

Névtelen írta...

Ez a "Mindannyian együtt Jeruzsálemért" annyira abszurd, hogy még mindig alig akarom elhinni...

M.Betti írta...

A Jobbik sem véletlenül dobta be most és látszólag ilyen amatőr felvezetéssel ezt a témát. Az elterelés aktív részese. De ugyebár hinni muszáj...
M.Betti

Gambit írta...

Erről van szó, remek meglátás.
Ráadásul a friss "nemzeti minimum" épp most erősíttetett meg egy gerinctelen tartózkodással, palesztin ügyben. A világ értelmesebb országainak körében nem a listahiszti rontja a megítélésünket, hanem az ilyen döntések.

Amúgy itt az ellentüntetési lehetőség: http://www.facebook.com/events/422538401135377?refid=17&_ft_=fbid.298878583547458

kistutyi írta...

Inkább ezt a cimet adnám: hogy "együtt mindannyian Magyarországért!" Előtte elolvastattnám mindenkivel Esterházy, Spiró, Kertész Imre és Kertész ákos irásait. "Hogyan tartsd a magyarodat (a kutyádat)? Honnan jöttek a magyarok (a sz@rból)! A magyar egy moslék zabáló népség," stb. Mikor ezeket leirták, sőt Kossuth díjat is kaptak a sok szemétért, akkor miért nem tüntetgettek? Vagy ezek az "ismert írók nem közéleti emberek"?Ezekre a megnyilvánulásokra egyszer úgy is választ kell adniuk, nem lehet örökké kettős mércével mérni és a szőnyeg alá söpörni, majd nyivákolni örökké! Ameddig a magyarságot lehet gyalázni, engem nem érdekelnek ezek az áldemokraták.

ProliProfil írta...

Ha valaki látta már az illető ombudsmant, úgy szemtől szemben, akkor nem csodálkozik ezen az álláspont változáson.
Sőt, már az is meglepő fejlemény, hogy a véletlenségből írásban rögzített igazságot felemlíteni méltóztatott. Nyilvánvalóan bal kézről vette az ügyet, nem vizsgálta meg az esetleges buktatókat nyilatkozatában. Kevés az ideje. A munkában eltöltött.

Pedig állitólag ezért kapja a fizetését. Nem annyit, mint a multiknál dolgozó rabszolgák.
Tényleg - látott már valaki, ezeken a rabszolga módon robotoló szerencsétlen honfitársaink között zsidót, vagy cigányt ? (tartósan ?)

Ezredes úr írta...

Gratulálok a cikkhez. Elsőrendű. És az én számból ez kurva nagy szó.

Így kell cikket írni, igen. a stílusa is tetszik, a bennfoglalt gondolatok meg különösen. (Persze a téma adta magát, ugye:))

CSak ismételni tudom: nagyszerű cikk, minden sorával egyetértek.

Karina írta...

Rogán " kijelölte" a nemzeti minimumot:" izraeli állampolgárnak több helye van a parlamentben, mint Gyöngyösinek", nyilatkozta. Szeretném ha ezt a mondatot majd a 2014-es választáskor a "békemenet" és a "civilek" zászlajukra tűznék a "hovatartozás" jegyében. Azt pedig kapitális baromságnak tartom, hogy a műsorvezető urak és hölgyek ilyen nyilatkozatokat tegyenek:" Gyöngyösi kijelentése árt a szlovákiai magyar kisebbségnek és árt Magyarországnak".Ficó nem akarja felvásárolni az országot egyenlőre,(legalább is remélem)de Simon Perez bizony igen, ország-világ előtt sem titkolva szándékát.Azért az internet korában, már nem nagyon kellene hülyeségeket beszélni és irni a médiákban.De mindent összegezve, arra végül SENKI nem adott választ, hogy a valóságben van-e izraeli magyar kettős állampolgár a kormányban és a parlamentben és hányan vannak? Ja, ha ezt megkérdezni ebben a nagy demokráciában főbe járó bűn,az más tészta,még börtön is lehet a vége!

Névtelen írta...

Kertész, Magyarországot mocskoló amerikai körutját a New Yorki Magyar Kulturális Intézet szervezte! Véleményem és meglátásom szerint a magyar külképviseletek szoclib munkatársa aktív szerepet játszanak Magyarország lejáratásában. Ne is csodálkozzunk, hiszen kevés kivétellel több évtizede folyamatosan "képviselik a különböző beállítottságú "magyar" kormányokat!

Maci írta...

Gondolom Attilát megkereste egy-két, a kiválasztott néphez tartozó befolyásos ember, netán raportra rendelték, s megmondták neki; Attilám! Hülye vagy? Te is náci lettél? Vond vissza a nyilatkozatot, vagy nem lesz többé ilyen csókos állásod. Mehetsz kőművesnek havi 80-ért.
És Attila szót fogadott. Persze eléggé furán venné ki magát a dolog, ha két nappal a nyilatkozat után egy teljesen ellentétes kommünikét adna ki, ezért lassan építkezik visszafelé. Ma már titok, hogy mely állam polgárai a kettős állampolgársággal rendelkező képviselők, csak magáról a tényről kell nyilatkozniuk. Fejlődik a dolog. A jövő héten már az is személyiségi jogokat sért majd, aki rá mer kérdezni, hogy egyáltalán van-e másmilyen állampolgárságuk. Bezzeg ha Vona Gábor teszem azt "rohani" :) állampolgár is lenne a magyar mellett, már azon nyomban nemzetbiztonsági kockázatot jelentene.

Látó írta...

Kibújt a szög a zsákból...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló