Megint provokáció készül. Lesz rá méltó válasz?

„Az elmúlt években a magyar társadalom alig tanúsított együttérzést az áldozatokkal, azok családjaival és a roma közösségekkel, annak ellenére, hogy a második világháború óta példa nélküli tragédia, hogy embereket, köztük egy 5 éves gyermeket etnikai hovatartozása miatt gyilkolnak meg. Ez a trauma azóta sem lett része a közös társadalmi emlékezetnek, ezért kötelességük méltó módon emlékezni és emlékeztetni az áldozatokra és egyúttal rámutatni arra, hogy a faji alapú gondolkodás, a rasszizmus szörnyű következményekkel járhat.

Február 23-án, csütörtökön lesz pontosan három éve annak, hogy Tatárszentgyörgyön megtörténtek a gyilkosságok, ezért „Emlékszel? Emlékezz!” címmel az Ide tartozunk! roma civil hálózat az ország százötven településén köztük Békéscsabán, Budapesten, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen és Veszprémben, valamint tucatnyi külföldi nagyvárosban, így Berlinben, Hamburgban, Kansas Cityben, Londonban, Münchenben, New Yorkban, Prágában, Stockholmban és Torontóban is megemlékezéseket szervez a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosságok áldozatainak emlékére” – jelentette be a hírt tegnap Setét Jenő, a roma hálózat koordinátora. [teljes helyszínlistáért katt IDE]

Azt hiszem talán nem túlzás kijelenteni, hogy ismét provokáció készül. Nyílt, pofátlan, és felháborító provokáció.

Megint a semmiből, egyelőre teljesen tisztázatlan háttérrel előkerült egy csoport, akik aljas módon azt akarják elhitetni a kevésbé tájékozott emberekkel, hogy mi, magyarok vagyunk az összeférhetetlenek, az érzéketlenek, hogy mi vagyunk azok, akik nap mint nap rettegésben és félelemben tartjuk a honi cigánytársadalmat. Megint jöttek valakik, akik minden megszólalásukkal azt a hamis képzetet sugallják, hogy Magyarország minden társadalmi problémáját a többségi társadalom oktalan rasszizmusa és az ebből adódó, a cigányok felé áradó zsigeri gyűlölet okozza.

Nem kétséges, hogy az eseményről be fog majd számolni a teljes nemzetközi sajtó, főhírként hozva a megemlékezés üzenetét: Magyarország egy súlyosan rasszista állam, ahol a romáknak pokollá teszik az életét. Az újságok címlapjain majd szörnyűbbnél szörnyűbb fotókkal illusztrálják a három éve történteket, a híradók riportjai pedig megállás nélkül megdöbbentő képsorokat mutogatnak majd a tévéképernyők előtt ülőknek. De arról már egyetlen szó sem fog elhangzani, hogy a cigányok részéről a magyar embereket mindennap milyen súlyos támadások érik, hogy a mindennapokban tomboló cigányterrornak nagyságrendekkel több áldozata van és volt, mint a ”példátlan gyilkosságoknak” nevezett, nagy valószínűséggel a titkosszolgálatok által szervezett és felügyelt cigányok elleni akcióknak.

Az már most jól látszik, hogy a háttérben állók nem bíztak semmit a véletlenre. Minden bizonnyal egy nagyon jól megszervezett, minden szempontból átgondolt lejárató akcióról van szó, aminek várható visszhangja majd újabb munícióval szolgálhat az országot gátlástalanul támadó balliberális köröknek. Az esemény kapcsán elinduló médiacirkusz pedig jó alapot teremt arra, hogy újrainduljon az utóbbi napokban lecsendesedni és kiüresedni látszó rágalomhadjárat.

Hacsak…

Hacsak nem lesznek olyanok, akik közbelépnek, akik egy néma és méltóságteljes ellentüntetés keretében, a cigányok által brutálisan meggyilkolt ártatlan magyar emberek fotóinak magasba emelésével letagadhatatlanul emlékeztetnek majd mindenkit a magyar mindennapok valóságára és igazságára.

Ugye, akiknek a radikális szervezeteknél ez a dolga, már szervezik csütörtökre a megfelelő és méltó választ?

----------------------------------------------------------------------------------------------

Frissítés

A Jobbik mezőtúri szervezete és ifjúsági tagozata a Magyar Nemzeti Gárdával karöltve úgy gondolta, hogy reagálniuk kell arra a nyilvánvaló provokációra, hogy az Ide tartozunk - Opre Roma! Community csoport ország-, sőt világszerte megemlékezést szervez a cigánygyilkosságok áldozatainak emlékére.

[nagyításért katt a fotóra]

7 kommentek:

orsos írta...

Van még vevö a globalista hazugságogkra

Az elözö riportbol is kitünik,hogy egyre kevesebb.
Az emberek egyre többen hátal ülnek a TV készüléknek.

Ez a riport a cigányság ellen usézit.

A cigányság nem ellenség,csak eszköz az ellenség kezében.

Névtelen írta...

A Jobbik nem fog tüntetni. Balfasz párt lett. Nekik ez kényelmetlen. Nem az átlag jobbikosokról van szó, hanem a azokról a vezetőkről, akiknek jól jön az évi támogatás, képviselői fizetés. Ez a tüntetés nem passzol a politikájukhoz és mivel idomulnak a Fideszhez, ezért nem. Vona kirohanásai csak a szavazótábor megtartása miatt történnek meg időről-időre. Szegedinek is jól jön az Eu-s fizetés meg a"többi". El tudjuk képzelni őt, hogy az Eu-s parlamentben a provokáció ellen léjen fel, amikor a cigányok "védelme" központi kérdés?

Névtelen írta...

Igaz. A Jobbik nem fog tüntetni. Veszélybe kerülne a kondér közelsége. A vezetők, parlamenti képviselők, sőt a helyi pártkatonák alkalmatlanok e történelmi lehetőség kiaknázására. 2010 tavasza után elszigetelték magukat a szavazóbázistól, a szimpatizánsoktól, a vidéktől. Így legalább nem derül ki, hogy vannak alkalmasabbak is....

Névtelen írta...

Vannak alkalmas emberek a Jobbik táján, de a párt ugyanazt a hibát követi el, amit a Fidesz. Fontosabb a seggnyaló megélhetési pártkatonák megléte, mint egy mérnök vagy jogász tag, szimpatizáns anyagi és erkölcsi megbecsülése és ezáltal a dilettantizmus uralkodik a pártban. Fiatal élettapasztalat nélküli mitugrász fúkák gyülekezete lett belőle. Még jó, hogy vannak karakán, szakmai múlttal rendelkező képviselők. Pl. Volner János, Hegedűs Lórántné stb.

casablanka írta...

Okvetlen megemlékezem minden meggyilkolt cigányról, de mivel mi magyarok vagyunk többségben , (még egyenlőre) először az elmúlt 20 évben megvert, kirabolt, megerőszakolt, meggyilkolt, szerencsétlen magyar áldozatokról kell megemlékezni!Ezután jöhet a kisebbség! Minden provokátort leszarok, egyenlőre ez még Magyarország!Akinek ez a sorrend nem felel meg a megemlékezésről,fogja meg a "göncét", batyuját, sátorfáját és takarodó!

NaSa_Hu írta...

Jobbik élősködőkben és hasznos emberekben , nemzetiekben és nemzetellenes emberekben látja a két oldalt.. nem jobb és bal.. nem cigány és magyar.. még csak nem is bőrszín, vagy vallási különbség választja szét az embereket két csoportra, hanem az, hogy hazájához hogyan viszonyul, esetünkben Magyarországhoz, mint történelmi jogfolytonossághoz!

Névtelen írta...

Komolyan mondom, hány megvezetett és megvezető... Annak idején még lehetett itt értelmes emberekbe botlani, de manapság már - tisztelet a kivételnek - csak a fikázó droidok, a zavarkeltők és az eleve sötétek kommentelnek ide. Szomorú... (Csak az egyértelműség kedvéért: akik a Jobbikot ilyen-olyan, csúsztatáson/hatásvadászaton alapuló """""""érvek""""""" mentén kárhoztatják, azok vagy nem, vagy nagyon is jól tudják mit beszélnek.)

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló