A hazaárulás jól fizet

Aladár hazatért.

Miután az elmúlt hónapokban fáradtságos munkával kikutatta magát az Egyesült Államokban, úgy érezte, hogy ismét eljött az idő egy kis itthoni sz@rkavarásra. Megpróbáltam rákeresni, de sajnos a hírek nem szólnak arról, hogy ez nagyon nagytudású ember mit is kutatott a providence-i Brown Egyetemen, így aztán még az is minden további nélkül előfordulhat, hogy a nagy semmit sikerült neki hosszasan, mintegy fél évig elemeznie. Aladár korábbi munkásságából és annak eredményeiből kiindulva ez sem lenne nagyon meglepő, hisz az ő tevékenységének nagyjából és egészében mindig is ez volt az eredménye és tegyük hozzá mindjárt, hogy a célja is.

De most úgy tűnik, hogy Amerikában elfogyott a kutatni való és ezzel együtt az ingyenélés is, vagy ha nagyon összeesküvés-elméleteket akarnánk gyártani, akár mondhatnánk azt is, hogy eddig tartott az ottani felkészítés a további magyarországi kavarásra. De legyen bármi is a háttérben a lényeg, hogy Aladár visszatért és azonnal aktivizálta is magát:

„Nincs más választás, mint újra elkezdeni az önszerveződést, ezért megalakítottuk a Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért Egyesületet” – mondta bele a kamerákba, mint a gyülekezet elnöke, aztán így folytatta: „Jogállami, társadalmi és morális értelemben is csőd szélén áll az ország. A Tárki decemberi vizsgálata szerint a magyar lakosság 63 százaléka genetikai okokkal magyarázza a romák bűnözési hajlandóságát. A jobbikosok 79 százaléka részben vagy teljes mértékben egyetért azzal, hogy a cigányoknak vérükben van a bűnözés. A fideszes szavazók 60 százaléka, a szocialisták támogatóinak 61 százaléka gondolkodik így. Az LMP-sek a legkevésbé előítéletesek, de az arány még náluk is eléri a 49 százalékot. Egyértelmű, hogy a demokratikus pártok is a rasszista szavazók foglyai.”

Mint jól látható Aladár ott folytatja, ahol tavaly nyáron abbahagyta. A különbség csak annyi, hogy a nagy kutató szerint eddig csak a jobbikosok voltak előítéletesek és morálisan a csőd szélén állók, mostanra viszont már az egész ország rasszista lett. De azt a kérdést, hogy ez miért van így, hogy miért ez a magyarok véleménye a cigányokról, még véletlenül sem teszi fel se magának, se a többi, nagyon felvilágosult hasonszőrűnek.

Pedig, ha valaki a megoldást szeretné megtalálni, akkor ezzel a kérdéssel és az erre adott válaszokkal kéne kezdenie a nagy roma polgárjogi munkát. Azonban ha ez így lenne, ha végre valaki cigányvezetőként is kimondaná az igazi okokat, akkor utána már nagyon gyorsan meglenne a megoldáshoz vezető út is, ami viszont egyátalán nem érdeke az ilyen aladárfélélnek.

Horváth Aladár ugyanis abból él, hogy ő a cigány. Ezért kapta eddig mindenhonnan, az államtól, az éppen aktuális kormányzattól, az ilyen-olyan liberált jogvédő szervezetektől a fizetését, és a támogatások tömkelegét. Azonban érdemi munkát nem végzett, valódi eredményeket soha nem ért a cigányság felemelkedéséért folytatott küzdelemben.

Aladárnak és a többi, hozzá hasonló gátlástalan megélhetési cigányjogvédőnek a cigánytömegek csak eszközként kellettek és kellenek a nagy romavédelmi álakciókhoz. A lényeg ugyanis az örökös harcon van és volt, a semmitmondó és csak a konfliktusok továbbmélyülését szolgáló szövegelésen, amire ugranak a balliberált újságok, amin jól tudtak csámcsogni a nemzetközi megmondóemberek, akik mindig is Magyarország lejáratásában voltak érdekeltek.

Az igazi cél az állandó rettegés fenntartásában, a problémák konzerválásában merül ki, mivel ez biztosít egyrészt hosszútávú megélhetést, valamint ez teszi lehetővé azt, hogy a cigánykérdésre ráhúzott emberi jogi helyzeten való problémázásra és az ebből adódó nácizási lehetőségre mindig legyen ok és indok.

Aladár egész munkássága során bűnt pártolt, hazudott, élősködött úgy az országon, mint a cigányokon. És most újra visszatért, hogy tovább folytassa a rombolást. Most már az sem zavarja, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon az edelényi körzetben, a több ezer választásra jogosult roma szavazatból mindössze 344 darabot szerzett meg, ami egyértelműen azt jelenti, hogy a saját fajtája is nemet mondott rá.

De most már ez sem érdekes. Mert ott kell lenni a címlapokon, ott kell lenni a fényben, mert csak ez hoz pénzt, mert csak így lehet továbbra is a semmiből megélni, csak így lehet a külföldi szervezetektől újabb és újabb pénzeket kiszivattyúzni. A felvilágosult liberált európaiaknak pedig szükségük van Horváth Aladárra, szükségük van olyanokra, akik kisebb-nagyobb összegekért eladják a hazájukat, akik némi adományért képesek megbízhatóan szállítani a jobbnál jobb magyarországi rémtörténeteket, amivel gond nélkül lehet butítani és hergelni a nyugati országok közvéleményét.

Aladár visszatért. A hazaárulás jól fizet.

7 kommentek:

Névtelen írta...

Az árulás a bizalommal valo vissza élés.
A felbujtott kell felelöségre vonni.

A felbujto vissza él az árulo naivságával.

A felbujtott az elárultnak kötelesége megbüntettni.
A BIZALOM AZ EGYIK LEG ÉRTÉKESEBB EMBERI TULAJDONSÁG.

Valakit elárulnak,az egyik legfájdalmasabb érzés,miközben a felbujto
a haszonélvezö.

Bárki aki az emberi bizalmal visszaél,és saját hasznára forditja,
büntetése legyen példa értékü.

Névtelen írta...

Horvath Aladár a cigányságot árulta el.

Névtelen írta...

Nem tartozik a témához, de ajánlom mindenki figyelmébe:
http://kuruc.info/r/7/92338/

Névtelen írta...

Nagyobb a baj. Haladár nem árulja a hazát. Mert nincs neki, de azt akarja, legyen.!S orbánékkal együtt azon igyekezzen, hogy magyar ne maradjon itt, csak ők!!!!!!!!!! az a nyűszítő sutyorgás, hogy Shylockék lerohannának minket, ha a fidesz csinálna is valamit... a magyarokért, hazugság is, s jellegzetes bolsi tünemény is. Kádárék foly. ezt hazudták, azért ilyenek, mert bántanák őket, ha nem ilyenek lennének, s még ők, a legkisebb rossz.. Verték a mellüket, ez a realitás! Közben a magyar elfogyott, vége van, népesedési csőd van, adósság van, pusztulás s fertözött paraziták vannak... Hazudnak a komcsik, s azt mondják fideszesek ők, magyarok! nem azok, csak bolsevik hazaárulók. Haladár nem árulja a hazáját, mert neki még csak lesz romaországa, hamarosan.. Haladár a román itt, s a maradék magyar Arany János után mehet...

Névtelen írta...

Haladár ügyes is! Hiszen a rasszista szavazók, akiket ennek nevezett, fogynak, fogyogatnak, szépen, gyorsan, egyre nagyobb s nagyobb ütemben. Az országlakosság zöme- gyurcsányorbán-nyugdíjas, eltartott, van három s fél millió már nyiltan roma, s van ugyanannyi bolsevik-Shylockfajú... Kik még a magyarok? December ötödike 1,2 millió igenjei!!!!!!!!!!!Ők magyarok, a többi lakosság, massza.. Rasszisták lennének? nem azok, csak Haladár s orbángazsiapukája a rasszista, mert magyarellenesek. A fidesz, mindent gyülöl, ami család, ami érték, ami hit, ami magyar.. Tükörképei gyurcsánynak, csak gyurcsány lusta volt, naponta valami magyarellenes szemétséget kitalálni, s őszintébb is volt, magyarnak nem, de magyarországi zsének mondotta magát. orbánorsosviktor magyarnak hazudja magát, s félshylocknak, ha künn hazudik, itthon magyarként tündököl.. Jópofa, adózni már nem mentek a felvonulók, zabot már nem akarnak adni orbánkirálynőnek, életüket s vérüket sem. A mienket azonban, örömmel feláldozzák, dolgozó magyar, családos? Pusztuljon, mondják a felvonulók, ugyanazok, akik 57 május elsején is tapsoltak a gyilkosnak.. A bolsevikok...

casablanka írta...

Javaslom, hogy kohányali legyen a nemzeti bank elnöke, igy a pénzügyeink is "számlálatlanul" rendbe jönnek az IMF meg a felvett kölcsönöket rögtön felajánlhatja a romaügyi alapba. Klintonné asszonyság meg nevezze ki a libást kormányfőnek aki most van szintén "szemináriumon" amerikába.Igy nem kell "aggódnia" a rasszista magyarokért. Mi meg? Mit fogunk tenni? Szinte észre sem vesszük a változásokat! Személy szerint elhatároztam, hogy mindenféle szaralakért nem fogom a vérnyomásomat felsrofólni.

Névtelen írta...

Tót anekdóta: "Oszt montad, hogy bíró vagyok? --Mondtam.--Oszt csudálkoztak?-- Csudálkoztak!, Ha ilyen hülye a falu esze, milyen hülye lehet a többi!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló