Vona Gábor - 2011 a spekulánsok éve volt [videó]


7 kommentek:

ujvilägrend írta...

Tudtad?
Az ujfajta digitälis TV-ben bevan epitve a monitorba kamera.
NEM CSAK TE NEZED A TV-ET,TEGED IS NEZNEK.
PL(Koväcs csaläd szäma 4735,a diszpecser központban beütik a 4735 szämot,
es märis lätjäk a csalädott.)

casablanka írta...

Hát, aki bennem akar gyönyörködni, az megérdemli, ha nincs jobb dolga úgy kell neki. Talán még 50 évvel ezelőtt érdemes lett volna nézegetni engem is. Boldogabb és szerencsésebb új évet kívánok mindenkinek aki ide téved, mint ez az év volt.

Névtelen írta...

2012 december 22 a maya naptàr vége.
2012 december 22 a sumér leiràsok szerint a nibiru nevezetü bolygo eléri a földet.
2012 december 22 a nasa szàmitàsai szerint az x planet eléri a földet.

Ha felnézünk az égre este 17-30-kor läthatunk egy nagyon erös fényü csillagot,sokan az est hajnal csillagàval tévesztik össze pedig ez egy uj jelenség az égbolton.
Minnél közelebb kerül hozzànk,annàl nagyobb gravitàcios kölcsönhatäst gyakorol a földre.
A mai hetes erösségü japàn földrengésér is ez a felelös.
A 2012-es esztendö az iszonyu erejü földrengések éve lessz.

Gambit írta...

Baromi mókásak vagytok ám, de tényleg. Véletlenül fejbe nyomott az 1984, amikor leesett a polcról? Mikor szerelted szét a "digitális tévédet" (???), hogy megkeresd benne a kamerát, kispofám?

A maja naptárnak az égvilágon semmi köze holmi világvégéhez, 2012 is egy olyan év lesz mint az összes többi, bár azt személy szerint nem bánnám, ha az összes apokaliptomán gyökér kollektív öngyilkosságot követne el, sokat lendítene a dolog az össznépesség IQ-hányadosán...

Névtelen írta...

Kik azok az ANUNAKIK?Nevezik öket kékvérüeknek,arisztokratàknak,
a lényeg régebben ök adtàk a kiràlyi csalàdok tagjait.
Ma a globàlis cégek névtelen förészvényesei,és irànyitoi.

Hogy nézki egy ANUNAKI?
Mint bàrmelyik àtlagember,vannak kivételek ha megnézük Habsburg Györgyöt majd nem ügy fest az arc formàja mint egy emberé.

Egy pàr példa.
BP britis petrol,tulajdonos angol kiràlyi csalàd.
SHELL tulajdonos Beàtrix holland kiràlyi csalàd.
Pénzügyi fö màgus beceneve NAGY JÀTÉKOS polgàri neve Soros György.

Kik leplezték le öket?
DIANA angol hercegnö kitàlalt halàla elött DAVID ICKE BBC ujsàg irojànak.

Màra elég ,ne hogy megfeküdje a gyomrotok.

A googlén nézetek utàna DAVID ICKE.
Csak azokat az infokat teszük közzé amik bizonyithatok.

Gambit írta...

Én pedig nemsokára közzéteszem egy jó elmeorvos telefonszámát és fogadási idejét, mert ahogy elnézem nagy szükségetek van rá... Anumakik, meg a világcégeket irányító földönkívüliek... kezdtek komoly klinikai esetnek tűnni. (Apropó, ha tényleg minden király ezek közül az űrmajmok közül került ki, akkor Szent István, vagy Szent László, netán IV. Béla magyar királyok is a Nibiruról jöttek!? Az lehet, hogy Habsburg György ronda mint a bűn, és kicsit hajaz ET-re, de azért vannak nála horrorisztikusabb alakok, akik minden valószínűség szerint nem idegenek.)

Névtelen írta...

Lk 8,22-25

Történt egy napon, hogy Jézus tanítványaival együtt hajóra szállt, és így szólt hozzájuk: "Menjünk át a tó túlsó partjára!" El is indultak. Miközben hajóztak, ő elaludt. Ekkor szélvihar csapott le a tóra, és a hajó kezdett vízzel megtelni, úgyhogy veszélyben forogtak. Ekkor odamentek hozzá, felébresztették, és így szóltak: "Mester, Mester, elveszünk! Ő pedig felkelt, ráparancsolt a hullámokra, mire azok lecsillapodtak, és csendesség lett. Aztán ezt kérdezte tőlük: "Hol van a ti hitetek?" Ők pedig megrettenve és csodálkozva így szóltak egymáshoz: "Hát ki ez, hogy a szeleknek és a víznek is parancsol, és azok engedelmeskednek neki?"

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló