A jövő változásairól

Ha végigtekintünk a történelmen, akkor azt láthatjuk, hogy a maihoz hasonló korszakok után mindig valami nagy világválság vagy háború következett. Sokan úgy gondolják, hogy ez most sem lesz másként és a közeli jövőben teljes összeomlás következik. És ma már az is jól érezhető, hogy az ilyen jellegű hangok egyre erősebbek és egyre több irányból jönnek.

Ahmadinejad, iráni elnök a napokban többször is állást foglalt világpolitikai, és főként az őket érintő ügyekben. Kiállása és szókimondása a cionista világban nagy port kavart, hiszen kezdésnek az izraeli rezsimet a hazugság és megtévesztés szimbólumának nevezte, aminek szerinte alapja a gyarmatosító attitűd, ami egy megbízhatatlan, mitológiai követelésre támaszkodik. És természetesen most sem felejtette el feltenni a kérdést: „Ha a Holokauszt megtörtént, akkor miért nem engedik, hogy az üggyel kapcsolatban vizsgálat indulhasson? És miért kell a palesztin araboknak megfizetni az európaiak által elkövetett zsidó népirtás árát?”

Az iráni elnök ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásai, valamint országának a globalista befolyás alóli függetlensége nem csoda hogy erősen szúrja egyesek szemét, akik mindenáron valamilyen fogást próbálnak találni a perzsa államon. Nap, mint nap kerülnek a hírek közé azok a már-már kétségbeesett rugdalózások, amiket a cionista megmondóemberek prezentálnak a világ népeinek, ezzel is befolyásolni próbálva a közhangulatot. Azonban szerencsére mára ez már egyre kevésbé ér célba, hisz a világ nagyobbik része már ellenszenvvel viseltetik mind az izraeli politikával, mind az azt támogató erőkkel szemben.

Az eddigi összeesküvés-elméletek beigazolódni látszanak és egyre biztosabbak lehetünk benne benne, hogy valami nagyon nagy változás készülődik. Világégés, vagy egy forradalmi változás, de valaminek történnie kell, mert lassan nincs tovább. A globalizmus gépezete egyre rozsdásabb. „Az USA Irak és Afganisztán elleni támadásai is arra irányultak, hogy mentsék magukat gazdasági szempontból, valamint a cionista rezsimet politikai szempontból”- nyilatkozta néhány hónapja Ahmadinejad. És tényleg. Mintha megjósolta volna az amerikai gazdaság lassan bebizonyosodó összeomlását.

Természetesen azt mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy az iráni elnök korántsem minden szempontból követendő példa, mégis némely nyilatkozata és nemzete melletti kiállása kiemelkedő és akár példaértékű is lehetne a honi kormányzatnak, hisz lényegében nekünk, magyaroknak sincs túl sok választható lehetőségünk, ha lehető legkisebb veszteséggel túl akarjuk élni a következő időszakot: mindentől és mindenkitől függetlenedni, és menteni, ami még menthető.

4 kommentek:

anti a globalista írta...

Szerintunk az àtlag magyar azért van beszarva,mert làtja a globalizmus
összeomlàsàt,és félti az anyagi forràsainak megszünését.
PEDIG PONT AZ ELLENKEZÖJE FOG TÖRTÉNI.
pl 1 liter dieselböl
20FT a TERMELÖ ORSZÀGNAK
100FT a OIL FIRMÀKNAK
100FT MAGYAR APEHNEK
200FT BRÜSZELNEK

szerencsétlen magyar kuntakintét BUDA JUDÉK,ÉS A GLOBÀLIS JUDÉK IS LEHUZÀK.

NA EZÉRT FOG A RÀK BETEGSÉGET KLONOZO CIONISMUS ÖSSZEOMLANI,ÉS HELYÉBEN
VALAMI ÉLHETÖBB ÉLETFORMA LÉTRE JÖNNI.

casablanka írta...

Istenem, csak ezt megérjem, hogy összeomlik!Utána boldogan halok meg!

cinikus írta...

Miert miez,ha nem az összeomläs.
Egy bankärt is 4mp alatt felehet nyitni,es az emesztö rendszeret
a järofeluletre helyezni.De ez alola politikusok sem kepeznek kivetelt.
MAGYARÄN A TEMETÖBÖL MEG EGY NAGYPOFÄJU TOLVAJSEM JÖTT VISSZA.

HU DE FELÜNK TÖLETEK.Nyomjätok a hülye desinformäciot a mediäban,hogy beszarjunk.
Majd a tömeg räjönn,hogy nem vagytok serülesmentesek,es felfognak KONCOLNI.

Névtelen írta...

Anti cionista: Istenem !!!Csak segitss meg ,és szabaduljunk meg minden rossztól amivel elfertőzték a világot.Nem véletlen ,hogy sokuk titkolja ki is valojában,mert bűn emberek ,rejtőzködnek,félnek!!!Az igazi jó ember nem fél semmitől!Isten nem adott nekik helyet a földön,a Mózest követő zsidók tagadják Izrael létjogosultságát!A cionista zsidók pedig összevissza irkálnak az eredetiségükről.Az pedig nincs valójában létezik zsidó kinai húzott szemmel ,és norvég hó fehér bőrrel.Ez bizonyitja ők mindenfelől jöttek.Isten szétvetette őket,és csak akkor lesz Izrael ha Istennél kiérdemlik,ha jól alkalmaszkodnak a népek között,és azt a megváltó hozza el.Igen,nem a legjobb politikus az iráni elnök ,de sokszor nagyon is igaza van!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló