Új országalapítók, avagy a hét vezér mellett lesz egy nyolcadik szobor is a Hősök terén?

Gondolom már többen hallottak róla, hogy a napokban zajlik a két hétig tartó budapesti Zsidó Nyári Fesztivál, ami egy, a zsidók által súlyosan, Efraim Zuroff szavaival élve „betegesen” antiszemitának tartott országban, azért valljuk meg mégiscsak meglepő.

Normál esetben a rendezvény hírére azt hiszem a „ki nem sz@rja le az egészet” kérdéssel válaszolhatnánk, azonban most ezt mégsem tehetjük meg, mert a fesztivál megnyitója kapcsán olyan érdekes adat került napvilágra, amely nagymértékben módosíthatja az eddig általunk ismert tényeket nemzetünk történelméről.

Na, de ne szaladjunk ennyire előre, mert ha már itt tartunk, azért okulásképpen érdemes kicsit belenézni a megnyitó eseményeibe, hisz így talán pontosabb képet kapunk arról, hogy hogyan is jutottak el ezek az igazán nagyszabású és felvilágosult emberek addig, hogy újraírják a honi történelmet.

A szerényen csak a „Tehetségek Fesztiváljának” becézett programsorozatot idén is Aliza Bin-Noun, a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjének legújabb kitüntetettje nyitotta meg, de természetesen az eseményen Kovács Zoltán, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár személyében ünnepi beszéddel a ”magyar” kormányzat is képviseltette magát. Kovács mondanom sem kell, hozta a már megszokott narancsos seggnyalást, és a következő gondolatokkal örvendeztette meg a hallgatóságot: [a hírért katt a linkre]

„Weimarban járva az ember nem kerülheti el a német költőóriástól, Goethétől való falra vésett idézetet: „Vajon az igaz toleranciának türelmesnek kell-e lennie az azt tagadókkal szemben is? Semmiképpen. A toleranciát elutasítók mindig tettre készek és cselekvők, őket csak cselekvőn és tettre készen lehet korlátok között tartani.

Ezért aztán nagy örömömre szolgál, hogy 1998-ban a Zsidó Nyári Fesztivál e szellemben fogant, és töretlenül őrzi ezt a hagyományt. A magyar kormány az elmúlt évben tanúbizonyságot tett arról, hogy maximálisan partner ebben a törekvésben. Új alapokra helyeztük az együttműködést a zsidó közösségekkel. Olyan nyitott, őszinte viszonyra törekszünk, ami garanciája annak, hogy ami 1998-ban például a Zsidó Nyári Fesztivállal elindult, részünkről partnerségre talál, és megkapja a szükséges támogatást.

A megnyitó közönsége most abban az 1901-ben épült Gozsdu-udvarban gyűlt össze, amely egy közép-európai zsidó ember hagyatékából, illetve az abból szervezett alapítványból épült, amely alapítvány komoly támogatást nyújtott a 20. század elejének magyar kultúrájának. Sajátos, emblematikus megjelenítése ez a sokszínű közép-európai szellemiségnek, ha tetszik multikulturalizmusnak.”


Kovács, akinek a széles nyelvcsapások következtében már teljesen kiszáradt a szája, önmagával nagymértékben megelégedve adta át a szót Zoltai Gusztávnak, aki a mikrofonhoz lépve kapásból leb@szta az előtte csontig nyaló államtitkárt, mivel az a beszédében elfelejtette köszönteni a cionisták másik helytartóját, „az amerikai nagykövet őexellenciáját”.

Zoltai, leánykori nevén Zucker Gerzson ezután belevágott a mondandójába és elkezdte új alapokra helyezni a magyar történetírást:

„Az elmúlt évek fesztiválprogramja, a telt házak, a határokon túli elismertség tökéletesen szimbolizálta: ez az esemény nemcsak a zsidóké, hanem Magyarországé is, ahol a zsidóság sok évszázada honos, és csaknem két évszázada jogilag is szabad és egyenjogú.”

Aztán egy kis kitérőt téve azért rettegett egy sort mondván: „Mintha Magyarországon az utóbbi időben kezdene megváltozni, egyelőre csak a szavak szelleme. Még kizárólag a szelleme, és reméljük: ez így is marad. Olyan ez, mintha egy hordó nemes óborba valaki pohárnyi kátrányt öntene. Amitől az aszú az értékét vesztené. (…) Magyarországon nincs helye a rasszista, antiszemita és gyűlölködő megnyilatkozásoknak! Ha meg ilyen elhangzik, a magyar hivatalos tényezők azonnal újra és újra jelentsék ki: a megsértettekkel, a fenyegetettekkel szolidáris, mellettük áll és elítéli veszélyes, útszéli nézeteiket.”

Végül pedig visszatért az eredeti gondolatához és kijelentette: „… a magyarországi zsidóság otthonának tekinti a magyar hazát, anyanyelvének a magyart, sorsának a nemzet történelmét. Cserébe egyenjogúságot kér, a nemzetet alkotóknak kijáró azonos megbecsülését.”

Zoltai, ha még itt megállt volna a provokálásában, valószínűleg senki nem foglalkozott volna azzal, hogy miket hord össze ezen a belterjes rendezvényen. De Gerzson úgy gondolta, hogy kicsit túlfeszíti a húrt, és a megnyitó után adott interjújában a fajtájára oly jellemző pofátlansággal belemondta a kamerába: „Mi úgy az orvostudományban, mint az iparban, a művészetben igyekszünk… ő … őő … igyekszünk, és azt hiszem, hogy nem kis sikerrel helytállni. Elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje a mi országalapító…, hogy mi is országalapítók vagyunk.”
[a videóért katt a linkre]


Országalapítók… Ja…

Érdekességképpen játsszuk el a riport folytatását:

- Mondja Zoltai úr, honnan veszi a bátorságot, hogy a zsidókat az ezeréves Magyarországon országalapítóknak nevezi, és a nemzettől ennek elismerését várja?

- Nézze szerkesztő elvtárs… ö… ööö… megmondom magának őszintén, nemcsak hogy országalapítók vagyunk, hanem már előbb itt voltunk a Kárpát-medencében, mint a magukat magyaroknak nevező akárkik. Ezt pedig bizonyítani is tudom, hisz az ügy kapcsán egy nagyon hiteles forrásból tájékozódtam: a MAZSIHISZ honapján olvastam


És bazze, tényleg. Valóban ott van. [katt a linkre]

„Magyarország területén már az időszámításunk szerinti 2-3. évszázadban, a római Pannonia provinciában éltek zsidók. (…) Így azon sem kell csodálkoznunk, hogy a mai Magyarország területén, már jóval a magyar honfoglalás (895) előtt számottevő zsidó közösségek működtek.”

Itt tartunk most, de vajon mi jöhet még?

Legközelebb már azt követelik, hogy a Hősök terén a hét vezért egészítsük ki egy nyolcadikkal? Kohn vezérrel? Aztán majd át kell neveznünk a tájegységeket is, és ezután majd a Kiskunságból, Kiskohnság lesz? A végén meg majd kiderül, hogy nem is mi vagyunk itthon? Azért akárhogy is nézzük, alakul ez a simonpereszi honfoglalás.

Nem tudom, de nekem valahogy Petőfi Sándor verse jut eszembe:

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...


Remélem, pontosan idéztem.

15 kommentek:

eSzeL írta...

Mivel demokráciában élünk, meg kell várni, míg a legostobábbaknál 1 fokkal okosabbaknak is feltűnik, hogy kitúrtak a hazánkból. A legostobábbak ugyanis rábólintanak és harcolni fognak ellenünk, ha meg akarjuk tartani a földünket.

casablanka írta...

Mostanában ha ilyen hülyeségeket látok, hallok a toleranciáról,az integrációról, vagy az antiszemitizmusról, előveszem Kertész Ákos "Mi a Magyar" cimü förmedvényét, és az jut eszembe nem is vagyok én egy cseppet sem antiszemita, nagyon is toleráns (tűrő) ember vagyok . Sőt ! Foglalod ám a kurva anyádat, De nem a mi édes hazánkat !

Névtelen írta...

EZ A VÉN SZ@ROS NAPSZÚRÁST KAPOTT!!!Gerzson,ahogy öregszel,úgy hülyülsz!!!Gerzson, miután Titus Cézár elfoglalta Jeruzsálem városát, szétkergetett beneteket.Te komolyan azt hiszed ,ahol ti megjelentetek ezután,ott ti honfoglalók vagytok!!!Gerzson azért hogy öreg vagy,még nem kötelező hülyének is lenni!!!! Búcsúszóval Petőfi verse mai átiratban,"foglaltátok ti azt a büdös Qrva anyátokat",nem ezt az országot. (neheb)

Névtelen írta...

Elég volt!

Herne írta...

Milyen igaz Goethe idézete, csak én épp a zsidók palesztinokkal szembeni intoleranciájára, vagy akár magára a Talmudra értelmezem. Az ezen intoleráns megnyilvánulások ellen is ér cselekvéssel fellépni?

A nemes óborban lévő pohárnyi kátrány Izrael állam a Közel-Keleten.

"Magyarországon nincs helye a rasszista, antiszemita és gyűlölködő megnyilatkozásoknak! Ha meg ilyen elhangzik, a magyar hivatalos tényezők azonnal újra és újra jelentsék ki: a megsértettekkel, a fenyegetettekkel szolidáris, mellettük áll és elítéli veszélyes, útszéli nézeteiket." Először is, hogy Magyarországon minek van és minek nincs helye, azt a magyarok döntik el, bármennyire is fáj ez a mindenbe belepofázni vágyó zsidóknak. Másodrészt pediglen nem most vannak épp európai turnén a palesztin állam elleni gyűlöletbeszédükkel a gyűlöletzsidók? Ha a fenti idézet tartalmát a magyar vezetés a magáénak vallja, akkor azonnal ebrudalja ki a vérengző izraeli konkvisztádorokat, és álljon a megsértettek, a fenyegetettek mellé!

Az pedig, hogy hol éltek őszsidók, ősszlovákok, ősrománok és egyéb fantázialények, a legkevésbé sem érdekel, egyrészt azért, mert a létükre a szavukon kívül nincs semmiféle bizonyíték, másrészt meg azért, mert - hogy a pökhendi stílusukat alkalmazzam: tetszettek volna államot alapítani! Ennyi erővel mi is követelhetnénk egyrészt őshazánk területét, másrészt valamennyi területet, ahol kalandozásaink során megfordultunk. De jaj! - majd' elfeledtem, a zsidó kettős mérce, hiszen mi csak gójok vagyunk, ehhez tartsuk magunkat! Én kérek elnézést!

Haary Plotter írta...

Mario Alinei, 2003: Etrusco: una forma arcaica di ungherese.
( = Az etruszk nyelv, mint a magyar nyelv egyik arhaikus formája )
A Római Birodalom ELŐTT kb 1500 évvel, Firenze környékén a régi Etruriában ősmagyar nyelven beszéltek és ROVÁSÍRÁSSAL rögzítették életüket és történelmüket. A két vezető funkciója "kündü" és "dzsula" volt. Később a farkascsecset szopók primitív utódai letámadták a civilizált Etruriát, a felszínen abszolut mindent elpusztítottak (sokkal bunkóbb talibánok!), a lakosságot kinyírták vagy elhurcolták, a lerombolt épületek és műtárgyak köveit beépítették (etruszk kényszermunkával is) a római LOPOTT csillogásba. Csak a földalatti rejtett etruszk sírok maradtak meg, tipikusan hun-magyar használati tárgyaikkal valamint szobraikkal és háziállataikkal. A sírkamrák falai rovássokkal vannak tele, ezek alapján madnem teljesen megfejtették nyelvüket, amelyben Mario Alinei világhíres matematikai nyelvész professzornak óriási szerepe volt.
Fenti könyve magyarul néhány éve "Az ősi kapocs" címmel jelent meg.

Hisztis államalkotó zsidók, ezekben az időkben Pannónia még a fogalom szintjén sem létezett, a fogságban született Eszter kurva pedig talán épp arra a gyilkolászásra készülőde, amit oly lelkesen és zajosan minden évben "megünnepeltek".
Jóccakát egyiptomi, kánaáni, babiloni, római és magyar "államalkotók"!

http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Alinei
1989-1996: President of the Int'l Society for Dialectology and Geolinguistics
1989: President of the Societas Linguistica Europaea.

Névtelen írta...

A zsidó emberek olyan unszimpatikusak, ki szereti őket?

Pálos Trend írta...

Mindig és mindenkor ez a baj a hazátlan bitangokkal, az állati kereszteződésekből letrehívott egyedekkel...- a gazdinak ugranak és egyből ütő eret harapnak.
1-et viszont nem tanulnak meg soha.
Tükörben nem lehet "időben" cselekedni!!!...:)

Névtelen írta...

Tudomásul kéne venni, csak annak van jövője akinek gyereke! Aki jobb szeret autózni,azt megeszi a rozsda, vaskoporsóba! Szép új világ, ketten maradnak a szaporák!lényeglátó

Névtelen írta...

Kedves Szerkesztők !

A Zoli (Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkár) az szerintem nem Alföldi hanem Kovács. Érdemes lenne javítani. :)

http://www.kormanyszovivo.hu/page/kovacs_zoltan

Amúgy ismét egy jó cikk tőletek.

köles írta...

Még a kisebbségi önkormányzatot sem merik felvállalni, mert nekik nincs kisebbségük - hanem egyenesen ők az államalkotó nép! Talán inkább egy hangyányi mértékletesség, fokozatosság.. ti saját hazátokat sem tuggyátok megtartani, ez alatt az ötven esztendő alatt kiderült -ugyebár- háborúban álltok mindenkivel.
Rég röhögtem ekkorát, de mire leírom inkább már sírok.
A pofátlanság csimborasszója!!! Régóta tudjuk, itt nem a cigány a probléma

Gy. István írta...

Ezen a honlapon nincs "jó cikk" - legfeljebb haszontalan, unatkozó pszichopaták firkálmányait közvetítő internetes fórumról lehet szó.

kutyütők tünjetek el írta...

Gy.István!Akkor te mi a f..ért irtál ide? Nem kötelező ide irni és olvasni sem. Takarodó!

Névtelen írta...

MINDEN MOCSKOS ZSIDESZT KI A MI ORSZÁGUNBÓL TÜNJENEK EL VAGY GYORS LÉPÉS A DUNA IRÁNYÁBAN,MERT GONOSZOK MINT AZ ÖRDÖG AZÉRT IS HIVJÁK ÖKET AZ ÖRDÖG FATTYÚJAINAK ! AZ EGÉSZ VILÁGON ÚTÁLJÁK ÖKET AZ EMBEREK,MERT CSAK EGY KÁRTÉKONY FÉRGEK!ÉS BÜDÖSEK!

Névtelen írta...

Reméljük, kezelik már az öreget. Ilyen megnyílvánulásért kényszerzubbony jár.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló