Morvai Krisztina a Ma Reggelben [videó]

4 kommentek:

Keszthelyi Ferenc írta...

Virágszirom, meg az üvegszemű szerintem azt sem tudták félelmükben, hogy mit hebegjenek-habogjanak, betlen féreg pedig ki is mondja, ő csak azt teheti, amit mond neki a hatalom, zsidó lelke erre van programozva, meg a hibbant agya. Vastagbőrű pofájuk remegéseiből, mimikáiból a teljes zavarodottság tükröződött, remegtek az állásukért, ami általi jólétük megtartása érdekében, talán a saját anyjukat is megtagadnák. A nadrágjuk tartalmát tekintve, jó büdös lehetett a stúdióban, akkorát még életükben nem sóhajtottak nagy megkönnyebbülésükben , mint most, amikor végre megszabadultak Morvai Krisztina egyenes, és ellentmondást nem tűrő igaz szavaitól.

Névtelen írta...

Kit véd az a három bérenc.ELVETTÉK A MUNKÁTOKAT ELVETTÉK AZ AUTÓTOKAT MOST A HÁZATOK JÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emlékeztető írta...

Keszthelyi Ferenc "Úr"! - Krassó Györgynek (nem kevésbé az 56-os zsidó mártíroknak is!) zsidó lelkük volt... Az embereket nem az különbözteti meg, hogy zsidók vagy franciák, hanem hogy EMBEREK vagy GAZEMBEREK.
Ne felejtse el, a "nyilas Barbi" (Morvai Krisztina) is egy zsidó ágyasa volt!...

Radulovic Zsuzsa írta...

Ahhoz, hogy erről egyáltalán vitát indíthassunk, előbb tisztázni kell, mi is volt valójában az az ´56.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló