Vona Gábor a Ma Reggelben [videó]

4 kommentek:

CarChilli írta...

Ez a Nagy egy öntelt majom. Néztem reggel az élő adást, gyomorforgató, ahogyan bele akarja fojtani a szót a vitapartnerébe, és szajkózza a maga hülyeségeit. Azt vártam, hogy Vona egyszercsak fogja magát, és otthagyja (mint annak idején talán Áder, de mindenesetre fideszes politikus az M1-et) ezt a fideszes HirTv 2-őt.

eSzeL írta...

Pár éve még az emeszpé mellett kardoskodtak ennyire. Undorító egy társaság. Egyszer már ki kellene próbálni, hogy visszaszól amúgy horngyulásan : na és ha zsidózott akkor mi van? Németezni svédezni, spanyolozni szabad? Zsidózni mér' nem?

Radulovic Zsuzsa írta...

Hát igen, pontosan ez hiányoltam én is. Ezt a kérdést már egyszer és mindenkorra helyre kellene tenni! Nem mentegetődzni és magyarázkodni.

Házikígyó írta...

Jól mondta Vona: nem zsidóznak, nem cigányoznak, hanem nevén nevezik a problémát. A beteges kérdezővel csak ennyire szabad foglalkozni, ilyen válasz illeti meg. Nem szabad vele vitatkozni, nincs is min.

Jó volt Vona. A beteges kérdező pedig gyógyíthatatlan.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló