Vona Gábor a Ma Reggelben [videó]

3 kommentek:

casablanka írta...

Amit ezek a "hivatásos s.ggnyalók" müvelnek, az már gyomorforgató ! Nem vagyok mérges, ez ténymegállapítás. Pézért, előléptetésért, mindenki megvehető !Európai kultúrált viselkedés ? Az meg mi? Az interet korába ilyen marhaságokra hivatkozni (ahol bárkiről,bármiről,) mindent megnézetsz egyenlő a parasztvakitással.Szerencsétlenek!

Herne írta...

Vona Gáborral elszámították magukat ezek a modern, liberális riporter-hiénák. Nagyon jól kezeli őket, feléjük fordítja a saját fegyverüket és azzal durrantja le a nyomorultakat.
A modern, liberális interjúvolási stílusról inkább meg sem próbálok véleményt alkotni, mert igencsak le kéne ásnom a negatív jelzők szótárának a legaljára, és ahhoz most sem kedvem, sem erőm nincsen. Legyen elég annyi, hogy ha ez a modern stílus, akkor inkább vissza a kőkorszakba. Az ősember kommunikációs képességei és erkölcsei is fejlettebbek voltak ezeknél.

eSzeL írta...

Nem az az igazán nagy baj, hogy ezek a szánalmas toprongyok (a kérdezők) olyanok amilyenek, hanem az, hogy még midig sokan eszik ezt a rohadt narancsot.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló