Idióták

Gondolom, ma már mindenki találkozott azokkal a főcímekkel, amik a fősodratú médiában a címoldalakon vastag betűkkel virítanak. „Botrány Gyöngyöspatán: jobbikost vert a Véderő parancsnoka” – olvasható az egyiken, „Összeverte a Véderő vezetője a jobbikos jelöltet” – hirdeti a másik, „Turáni átok: részegen támadt a véderős a Jobbik polgármester-jelöltjére” – üvölti a harmadik.

Mi pedig csendben megállapíthatjuk, hogy a hétvégén két idiótának ismét sikerült szénné égetnie a teljes radikális oldalt.

A vasárnap éjszaka Gyöngyöspatán történteket többen, többféleképpen mesélik, de a lényeg ettől még semmit sem változik. Mert teljesen mindegy, hogy Juhász Oszkár, a Jobbik polgármester-jelöltje provokálta-e Eszes Tamást, vagy a Véderő vezére volt-e annyira részeg, hogy belekötött a jobbikosba, mindez nem számít. A tény az, hogy ismét van egy botrány, amin majd hetekig jól elcsámcsog a média, ami eltereli a figyelmet a tényleg fontos dolgokról, ami ismét felesleges magyarázkodásra készteti a radikális oldal szereplőit.

Remek. Ez igazán szép volt fiúk. Ennek tényleg nagyon sok értelme volt.

Juhász Oszkár elmondása szerint az Eszes Tamás kezdeményezte találkozón a két polgármester-jelölt a „kampány nyugodt lebonyolításáról” kívánt egyeztetni. Ez valóban fontos, időszerű téma, főleg annak a fényében, hogy a polgármester-választás július 17-én, azaz egy hónap múlva lesz…

Már csak azt árulja el valamelyik résztvevő idióta, hogy mi az épeszű indoka annak, hogy ezt a kérdést mindenképpen Pünkösdvasárnap éjjel kellett megvitatni egy benzinkútnál?

A nyilvánosságra került beszámolók szerint a Véderő parancsnoka a találkozóra részegen érkezett. Ha ez igaz, akkor vajon Juhásznak miért nem volt annyi esze, hogy azonnal továbbálljon? Miért állt le vitatkozni egy ittas emberrel az adott pillanatban egy amúgy is teljesen felesleges témában? Arról már nem is beszélve, hogy a tárgyalásaikat benzinkutaknál a retek cigányok szokták intézni, nem magukra valamit is adó emberek.

Az egész ügy egyszerre szánalmas és elkeserítő. És nem csak a vasárnap éjjel történtek miatt, hanem már az előzmények miatt is. Mert vajon hogy jött létre az az állapot, hogy egy ilyen választási helyzetben radikális ellenjelöltek vannak? Kinek jó az, hogy megosztjuk a nemzeti oldalt?

És ha már megosztjuk, akkor miért csak ilyen alkalmatlan jelölteket vagyunk képesek állítani? Az egyik azt hiszi, hogy a politikában is az az erősebb, aki nagyobbat üt, azt hiszi, hogyha két ember közt nézeteltérés van, akkor a legegyszerűbb megoldás az, hogy meg kell verni a vitapartnert. A másikban pedig annyi politikai, taktikai érzék sincs, hogy tudja, mikor kell visszavonulni, hogy tudja, mikor válik egy beszélgetés teljesen értelmetlenné.

Miért nem lehetett egy normális és kompromisszumos megbeszélésen egyesíteni az erőket, megosztani a feladatokat, közös programmal elindulni és a végén nyerni? Mi szükség volt arra, hogy a dolgok idáig fajuljanak? Az elmúlt hónapokban Gyöngyöspata szimbolikus hely lett, hogy lehet az, hogy a Jobbik országos vezetése nem figyel maximálisan oda, hogy mi történik a faluban?

A legszomorúbb az egészben pedig az, hogy szereplők nem csak magukat járatják le, hanem egy mozdulattal lerombolják azt is, amit sok ezer másik ember tisztességgel és becsülettel építget évek óta.

Szép volt fiúk. Ez tényleg jó húzás volt.

Idióták.

27 kommentek:

Gy. István (MNA) írta...

Így van. - Ezek idióták. - Remélem, hogy ezt követően a "nemzeti" Véderőt és a "nemzeti" Jobbikot semmiképpen sem soroljuk a cigányok vagy a zsidók elé - ők ugyanis az ünnepeiken nem esnek egymásnak részegen (még a hétköznapokon sem!).
Felesleges tehát azt állítani, hogy a Jobbik a magyar nemzet színe-javát képviseli.
A francot!... ezek, ha kell, egymást öldösik egy-egy zsírosabb polgármesteri székért és ha szükséges egymást adják fel, ha azt jól megfizetik. Sok embernek már akkor hányingere van, ha valahol az éjjel-nappal nemzetiekről olvas - mert ezek csak lejáratják a "nemzet" szót, a magyarságot!

eSzeL írta...

Ha a Véderő?-s volt a a támadó, akkor ő a felelős. Ki is az aki összemossa az eseményeket? Ha egy részeg fazon verekedni akar, akkor igazából nem lehet elkerülni a verekedést, legfeljebb akkor, ha nem találkozol a részeggel. Viszont az, hogy részeg, csak a találkozás után derül ki. De nem ez a lényeg a mondani valómban. A politikai élet szereplőinek nagyon kellemes elhitetni a nagyközönséggel, hogy ballépés, tévedés, stb történt. Nagyon kényelmes szellemi gyengeségnek beállítani egy-egy ilyen lépést, vagy akár a magyar feldolgozó ipar teljes lezüllesztését. Én mindig inkább úgy fogalmazok, hogy mások voltak a céljaik. Itt már árulásról beszélünk. Ha valaki döntései közvetlen hatással vannak több ember sorsának alakulására, akkor számára nincs meg a tévedés lehetősége. A közszereplés felvállalásával ettől a jogtól elesett. Árulás történt itt is és a régebbi, nagyobb ügyekben is, és az is áruló, aki hibának tünteti fel ezeket a lépéseket.

Névtelen írta...

Fehér Szegfű
Kurva jó hogy mennek a közhelyek. ...ha kell, egymást öldösik egy-egy zsírosabb polgármesteri székért és ha szükséges egymást adják fel, ha azt jól megfizetik....
A kamerákon látszani fog először, hogy ki ütött. Meg fog szólalni a "kidobólegény is", aki nem tudom, hogy mi a faszt keres Gyöngyöspatán. Mehetne más falvakba is rendet tenni, vagy legalább képezné a fiatalokat szépen csendesen és hatékonyan, ha már nincs katonaság. Mindig ott jelenik meg, ahol botrány van és ott a média. Húzzon el a szülőfalujába és ott induljon.

casablanka írta...

Sajna ide jutottunk, valahogy midig a bibsik nyernek és ilyenkor jókat röhögnek a markukba. Térjünk már észhez!Hasonló dolgok voltak a választások előtt is. Már elfelejtettük?Ne legyünk a saját ellenségünk!Igazad van Gabeebee !

Névtelen írta...

Ennek a hülye cikknek meg mi értelme?

A Jobbikos képviselőjelöltet megverte egy másik, ittas jelölt. De miért járatja le ez a Jobbikot? Ha holnap a cikk íróját jól elveri egy részeg az utcán, akkor mind a ketten lejáratták magukat...?
Komoly.

Ez a százszorosan büntetett előéletű "parancsnok" meg nem tudom, mióta képvisel bármiféle nemzeti értéket, hogy ki kelljen egyezni vele. Főleg "kompromisszumot kötni" és együtt indulni. Bizonyára nem véletlenül indult külön a két jelölt. Mert semmi közük egymáshoz.
Az baszott volna be, amit a cikkíró javasol. Kiegyezni egy ilyen kezelhetetlen hülyével, aztán miután együtt indulnak, akkor borul el az agya és kezdi ütni a szövetségesét.

Ergo a cikk írója hülye. Nem is értem, hogy lehet ilyen baromságot leírni.

Névtelen írta...

Na ezért nem megy semmire az ország. Kijátsszák egymás ellen az embereket - nemzetet.
A ellenség csodálatos összhangban támad, mi pedig - ahol kettőnél többen összejönnek - képtelenek vagyunk az összefogásra, mindig valaki mást akar.
Röhej, de bajban még a cigányok is képesek az összefogásra....
Úgy látszik, sikerült az elmúlt évtizedekben csírájában kiirtani a nemzeti összetartozás tudatát.

eSzeL írta...

Aki mindig mást akar, az az ellenség beépített embere.

bond írta...

Szánalmas cikk, ami szánalmasan együgyű gondolkodásra vall.

Egyébként egy blogolónak ismerni illene a magyar nyelv szabályait.

"két idiótáknak"

Herne írta...

Teljesen egyetértek. Bár alapvetően Eszest tartom felelősnek, de az, hogy erre sor került, Juhászon is múlott. Ez a benzinkutas tárgyalásosdi egyszerűen nevetséges. Nem tudom, melyikük ötlete volt, de ha Eszesé, akkor Juhásznak egészen egyszerűen nemet kellett volna mondania, és egy arra méltó helyet és időpontot kijelölni a tárgyalás lebonyolítására. A gyöngyöspatai emberek jövője a tét, sőt, az egész nemzeté. Hihetetlen, hogy egyikük sem érzi át ennek a jelentőségét, és a felelősséget ami mindezzel jár. Bár alapvetően bizakodó vagyok nemzetünk jövőjét illetően (még), de az ilyen esetek után néha úgy érzem, tényleg elvesztünk.

haary plotter írta...

Húsvétra: lőgyakorlat, táborozás, nyíltszini húgyozás.
Pünkösdre: feltámadás ünnepe helyett aljas letámadás.
Karácsonyra: keresztrefeszítés van a kártyapakliban???

Ez az "Eszes" Feszes (hogy más magánhangzókat ne használjak)!
Ha nem üt vissza a Jobbikos, akkor "védtelen puhány, bla-bla",
ha visszaüt, akkor meg "ugyanolyan ganéj" mint az Esztelen.
Ki van ez találva, ugyi tamáska?

Dióhéjban és idő szerint:
1.) A cigányok sorozatban tolvajkodtak a magyaroktól, fenyegették őket még az apróbb purgyék is. Pincék szétlopva, az oda vezető út minden gádzsónak letiltva, mert a "privatizált" putrisor csak a rétinégereké.
A hatalom - a mostani úgyszintén - sz@rt a "nemcigányok" rettegésére.
2.) A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület felvette a munkában és becsületben megőszült idős magyar nénik panaszait, látlelet készült papíron és videón, majd aláírásgyűjtés, utána "tíz nap alatt" rendet tettek: besurranó és kisurranó tolvajokat füleltek le, a fatolvajokat átadták a rendőröknek.
Na ez tűrrrhetetlen, ez már maga a skandallum!
Buktor őrjöng: Sanya, rajtunk röhög egész Ajrópa!
3:) Főrendező: ZAJFESZTIVÁL kell ide, hogy befedjük a pőre valóságot. És lőn Valótlan Világ: Ricsi Field buszokkal, furcsán lopott lóvék dögivel, helikuplerájos világsajtó és blikkes stoppolók indexelő autókban, jogtalan "jogvédők" és véderők, cigánypasztorációs hülyék és maffióta megtapsoltak, limuzinos szalonnasütők és csak kecskehúst evők, kukorékoló kakasok és hörgő görények, farkasok és selyppiti sifferek, csak ma szopatók és holnap is libbantak, budifülkás ifi forradalmárok, klezmer band(a) és egyiptomi cigánykórus (kórustag volt ott bizony a tamáska is).

U.i: KI vitte ki a politikát a gyöngyöspatai utcákra???
Most elélvezted magad tamáska (didju indzsojd jószeef)???

R írta...

Mivel a szituáció részletei nem ismertek (kamera felvételei, ki ütött először, miről szólt a párbeszéd), addig pontos következtetést nem lehet levonni az ügyről. Viszont érdekes, hogy a Véderős Eszes eddig sem nagyon fért bele a képbe Gyöngyöspatán. A Véderő gyöngyöspatai megjelenése és tevékenységük inkább csak rombolta a nemzeti oldal megítélését, az sem kizárt, hogy megrendelésre csinálják az egészet, hogy még jobban lejárassa az eddig felépített összefogást. Eleve érdekes dolognak számít jelöltként indulnia, annak ellenére, hogy nem is helybéli! Kíváncsi vagyok, saját elhatározásból indul a polgármesteri székért, vagy valaki megmondta neki? Épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy egy többszörösen büntetett, nem helybéli elnyerheti a polgármesteri széket! Ebben az értelemben helyes a cím, mert ezek a véderősök valóban idióták, de ha nem is akkor az Eszes biztosan az! A Jobbik jelöltjének helyében szóba sem állnék ehhez hasonló söpredékkel, akik ráadásul nem is helybéliek! Kissé naiv lehetett Juhász Oszkár, amikor tárgyalgatni kezdett ezekkel. Mire számított? Az egész Jobbik helyében távol tartanám magam az ilyenektől... Egyébként nagyon helyes volt teljes mértékben elhatárolódnia a Jobbiknak a Véderőtől.
Összefoglalva tehát, a Véderő szándékosan provokál, tevékenységével csak manipulálja az igazi problémát, feldobva a labdát a liberált sajtónak. A Jobbik pedig haladjon az egyenes úton tovább és ne foglalkozzon ezzel a haramiával. És az MNA féle megnyilvánulásoktól sem vagyunk nagyon előbbre...

Jobbik írta...

Az MNA vezir csak kommenteljen a gy[ri erd[ben a viking klubban ttörténtekről. Ne üsse az orrát magyar ügyekbe az, aki a trianoni sebeket tót gézzel szerette volna bekötni ....

http://kuruc.info/r/26/70581/

2010-12-07. 12:24

Íme az MNA álláspontja Trianonról és az elszakított nemzetrészek autonómiájáról

Röviden, ennek az értelmes fiatalembernek a csodálatos szókincsével: "ez a Trianon felemlegetése már a régmúlt kérdése", a "magyar autonómia-kérdés" pedig "nem kérdés a mai politikában". A legfontosabb tehát a tótok és rácok, hazánk szétrablóinak barátsága, a "hungaristák" pedig örömmel lemondanak érte a haza kétharmadáról. Szép emlékű kézdivásárhelyi Vajna Gábor ha élne, úgy törölné képen az ilyen hazaárulókat, hogy Nándorfehérvárig meg sem állnának.

(A sajtótájékoztató a magyargyűlölő Slovenska Pospolitosttal szervezett egymásra találási ünnepség előtt készült. A videó forrása a tót szervezet honlapja.)

http://www.youtube.com/watch?v=YHpHme4BiP8&feature=player_embedded
Pochod proti šovinizmu - Mondj nemet a sovinizmusra! Komárno, 9.10.2010 (1/6)

Jobbik írta...

ez is érdekelhet sokakat szerintem .....

http://szentkoronaradio.com/blog/nyugati-level/2010_07_22_madarat-tollarol%E2%80%A6

Jobbik írta...

a véderő részeg parancsnoka MNA parancsra cselekedett .... hoppá !!!

Jobbik írta...

http://kuruc.info/r/26/70581/

2010-12-07. 12:24

Íme az MNA álláspontja Trianonról és az elszakított nemzetrészek autonómiájáról

Röviden, ennek az értelmes fiatalembernek a csodálatos szókincsével: "ez a Trianon felemlegetése már a régmúlt kérdése", a "magyar autonómia-kérdés" pedig "nem kérdés a mai politikában". A legfontosabb tehát a tótok és rácok, hazánk szétrablóinak barátsága, a "hungaristák" pedig örömmel lemondanak érte a haza kétharmadáról. Szép emlékű kézdivásárhelyi Vajna Gábor ha élne, úgy törölné képen az ilyen hazaárulókat, hogy Nándorfehérvárig meg sem állnának.

(A sajtótájékoztató a magyargyűlölő Slovenska Pospolitosttal szervezett egymásra találási ünnepség előtt készült. A videó forrása a tót szervezet honlapja.)

http://www.youtube.com/watch?v=YHpHme4BiP8&feature=player_embedded
Pochod proti šovinizmu - Mondj nemet a sovinizmusra! Komárno, 9.10.2010 (1/6)

http://szentkoronaradio.com/blog/nyugati-level/2010_07_22_madarat-tollarol%E2%80%A6

Névtelen írta...

Eszes nem túl eszes inkább szeszes.

feco0220 írta...

88 oldalas a Jobbik programja(megjelent 2010.január 16.). Bárkinek a hovatartozását egyértelműen be lehet azonosítani ennek alapján. Még magában a Jobbikban is. A világot leigázni akaró cionista erőknek mindig is meg voltak a módszereik a hatalmuk megtartására oly módon, hogy személyük láthatatlan maradjon. Ténykedéseik során, a céljaik elérése érdekében, megfelelően csorba jellemű ügynököket (csicskákat) alkalmaznak millió számra. Orbán is Gyurcsány is, és e két féreg egész támogató bázisa, klientúrája is ebbe a csoportba sorolható. Mi nem is annyira a nyugat, mint inkább Izrael számára vagyunk fontosak, amit semmi sem bizonyít jobban, mint a Likud és a Fidesz, már régen beélesített "testvérisége", közös akarata, amit Simon Perez szépen megfogalmazott hazánkkal kapcsolatban.

Gambit írta...

Hiba ilyen sommásan, egyformán pálcát törni mindkét fél fölött.
Kérdezném a szerzőt, hogy ő próbált-e már egy nála jobb fizikumú, erőszakos, részeg embertől tovább állni, amikor úgy ítélte meg, hogy nincs értelme a további eszmecserének? Nem olyan egyszerű az. Egyébként Eszesnek nem kellett feltétlenül bemákolnia ahhoz szerintem, hogy így viselkedjen... Amúgy ha már itt tartunk, ő találta ki, hogy indul a polgármesteri székért Juhász ellenében, így leginkább ő a megosztó, aki nem tudott megülni a seggén, pláne úgy, hogy nem is helybeli lakos... (itt jegyezném meg, igen, nekem unszimpatikus az ember, azzal egyetemben, amit összeművelt itt az elmúlt pár hónapban - Juhásznak max. annyi a "bűne", hogy nem egy született taktikus, de ez nem is várható el mindenkitől)
A kérdés pedig igen csak aktuális, hiszen kampányolni nem a választások napján kell, hanem pont legalább egy hónappal előtte. Eszes és a véderős haverjai pedig a kis gittegyletük promózása mellett mindenféle aljas hazugságot terjesztenek Juhászról. Ezt se felejtsük el.
A helyszínválasztás valóban lehetett volna ésszerűbb, ezt én se értem, hogy Juhásznak miért kellett feltétlenül belemennie ebbe (mert amúgy ezt is Eszes ajánlotta föl).

Az örömködő provokátor nyikhajnak (igen, Gyogyóskám, rólad van szó) pedig üzenem, hogy ettől az ő szénája nem fog jobban állni, nem szökik az egekbe se a Maszop, se a Lófaszt Más a Politika, úgyhogy lehet visszamászni a kanálisba, ahonnét előette az idiotizmus...

Névtelen írta...

Hurrá!!györkös pityúka újra itt van.Megmondta a frankót.Nincs R.P. györkös nélkül.Pityú,ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna!!

Névtelen írta...

Az viszont igaz, hogy hülye jelöltekkel nem lehet jövőt építeni.
Én már megírtam ezt Vona Gábornak az országgyűlési képviselőválasztás előtt is.
Aztán az önkormányzatin tovább romlott a helyzet, a jelölteket tekintve. (legalább is nálunk)
Bármennyire is nemzeti érzelmű vagyok, nem vagyok hajlandó hülye emberekre szavazni.
Sem régen, sem most..... észhez kellene térni vidéken is.

Zeki írta...

Szerintem igaza van a cikk írójának, mindkét fél hülye volt. Eszes azért, amit csinált, Juhász pedig azért, mert lehetőséget adott arra, hogy ez megtörténhessen.

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ennek a megbeszélésnek a lefolytatására mondjuk a ma délután már késő lett volna? Juhász mégis belement ebbe a teljesen ésszerűtlen idejű és helyszínű találkozóba. És ez nem taktikai érzék hiánya szerintem, mint ahogy Gambit írja, hanem simán ökörség.
És talán azt a kérdést sem kéne megkerülni, hogy a Jobbik vezetése miért nem készíti fel és látja el taktikai tanácsokkal a jelöltjét egy ilyen jelentőségű választás során, hogy ilyen és ehhez hasonló esetek még véletlenül se forduljanak elő?

Radulovic Zsuzsa írta...

A cikk szerzöjének igazat kell adnom, mert ez az egész nemzeti gondolkodás nem játék, nem a szabadidö el...töltésének új módja, nem is a saját hiúságunk kielégítésének újabb eszköze.

Mielött pedig a sok okostojás még itt hajba kapna trianonon, egy infó. Ez a petíció legalább három éve, ha nem régebben van fönn a neten:

http://www.petitiononline.com/trianon/petition.html

Én magam elküldtem ezt a linket több, mint tízezer embernek. Abból 3-4 (nem 3-4 ezer!) civil személy írta alá, nem több. Még vadidegen külföldiek is! Se a gárdisták, se a jobbikosok, se a szavazóik, se a fradisták, se a szentkoronások, se a hungaristák, se a szkinhedek, se a nácik, se a hvimesek, se az MSZ-esek, se az mna-sok, se a fideszesek, se a váraljások, se a keresztény klubosok, se a márisálányok, se az MVSZ-esek, senki nem írta alá, akiknek állítólag "annyira fáj trianon". Valakit kihagytam??? Lsz. szóljatok! Ez több, mint egymillió aláírást jelentene.

A Magyarmegmaradás és a Hunhir kivételével egyetlen más orgánum sem volt hajlandó lehozni ezt a linket, hogy minél több ember számára elérhetö legyen.
Ehelyett egy csomó ember nem sajnálta a fáradságot csúnyán összeveszni velem ezen a petíción, vagy olyan makutyi dumákat kitalálni, miért is nem írja alá, hogy a haj égnek áll töle. Mindez persze sokkal több idöt vett igénybe, mint aláírni egy petíciót.

Ez a petíció a három év alatt nem Magyarországot, de a földet is többször körbeérte.

Ez alatt a 3 év alatt már volt díszes ünnepség trianonban. Az MVSZ maga is írt egy petíciót, alá is írták páran a vezetöségböl. Azóta se hallottuk hírét a petíciójuknak.

Tavaly Gaudi kiment az EU-parlamentbe és megkérdezte MERKELT, hogy kérvényezhetjük-e trianon felülvizsgálatát! Pont a Merkelt, amikor köztudomású, hogy Németország nem akarja a magyar stabilizációt! És ezt pont Gaudi ne tudná??? Persze Merkel azt mondta, hogy NEM. Kész, ennyi, kalap, kabát. Azóta se történt semmi. Utána persze lehetett hozni a cikkeket "Európa megint cserben hagyott minket, pedig mennyivel tartozik nekünk, brühühü!" - mottóval.

Nem, gyerekek, mi saját magunkat és egymást hagyjuk cserben folyamatosan. Mert egy egymillió aláírásos petíciót senki nem ignorálhat. Azért ignorálnak és nem vesznek komolyan minket, mert mi petíciókat adunk be kétezer, vagy ötezer aláírással. Az pedig a hülyének is nyilvánvaló, hogy amögött nincs népakarat, nincs motiváció! Hogyan vehetnék azt bárhol komolyan???

A benes-dekrétumok elleni petíciót is, amelynek a gyüjtésében és a demóján magam is részt vettem, az egész világ magyarságából negyvenezren írták csak alá! Ez kevés. Nagyon kevés. Münchenben 15 egész magyar talált oda akkor a szlovák követség elé. Köszönet nekik!

Szóval három év alatt háromezer aláírás! Szánalmas. Nevetséges. Szégyen és gyalázat! Aki valamit komolyan akar, azt össze is hozza. De nekem lassan úgy tünik, hogy igaza van a petíció egyik aláírójának, aki kínjában ezt a cinikus megjegyzést füzte oda: "mi lenne velünk nélküle", mármint trianon nélkül. Miröl hütenénk a szánkat akkor??? Szóval bocsika, de én már hallani se bírom ezt a szót, hogy trianon. Ez az egész ugyanolyan viccé avanzsálódott, mint Juhász Oszkár és Eszetlen Tamás ütésváltása.

Vagy komolyan vesszük magunkat, vagy elmehetünk a sóhivatalba! Szövegeléssel még senki soha nem ért el semmit. Ha nekem nem hisztek, menjetek ki az utcára és kérdezzetek meg erröl egy kilakoltatott családot!

Gy. István (Győr) írta...

Radulovic!... Te is lenni matyar? (Esetlek rác?) - Nehoty már te mongyad, hogy ki matyar! - Elegünk van belőletek, ilyen alapon a Bauer és a Kolompár is nemzeti előadást tarthatna. Na, húzzál vissza, ahonnan gyüttél!
Éljen a Jobbik! - Éjjen Zazrivec vezér!

Radulovic Zsuzsa írta...

Inkább azon gondolkodnál el, amit írtam.

Gambit írta...

Ettől a véglénytől ne várjunk ekkora erőfeszítéseket...

Radulovic Zsuzsa írta...

DDD

Névtelen írta...

pityú,pityú,te nem érted a szép szót.Húzz el az m.n.a.-val a bús p....b@.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló