Kommentár nélkül?! [+videó]

Efraim Zuroff, a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ vezetőjének nyilatkozata a Képíró-ügy kapcsán:

„Nagyon fontos, hogy jelenleg Magyarország tölti be az EU soros elnöki tisztét és a perre olyan politikai helyzetben kerül sor, amikor a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz el akarja fogadtatni több problematikus törvényét. Be akarják bizonyítani, hogy az emberi jogok és a demokrácia talaján állnak és erre egy náci bűnös bíróság elé állítása az egyik legjobb eszköz.

A Képíró Sándor elleni eljárás az első náci háborús bűnös elleni per magyar demokrácia történetében. Ezért ez a per a magyar társadalom számára is nagyon fontos. Része a gyógyulási folyamatnak…”





Mirkóczki Ádám tegnapi, napirend előtti felszólalását követően a kormány jelezte, hogy az elhangzottakra nem kíván reagálni…

5 kommentek:

Névtelen írta...

Ez a blankoltfarkú nagyobb háborús bünös,mint ez az öreg ember, őrá is ráférne egy kevés gyógykezelés,fa testápolóval.Mózsiék a palesztin nők ,gyerekek mészárosait igyekezzenek biróság elé állitani!!A "kurmány nem kiván reagálni az elhangzottakra",holló a hollónak zsidó a zsidónak,nem vájja ki a szemét!!!

Névtelen írta...

Izraelben ezrével élnek különféle bűnösök - háborítatlanul, békében és megbecsülésben.
Izrael az az állam, amelyik senkinek nem adja ki a bűnözőket.
Ott élnek álnéven a magyar 56-os forradalom, és a későbbi korok kínzó- és verőlegényei, tömeggyilkosai. Ott élt de azóta időközben pokolra ment közismert tömeggyilkos Shlomo Morel vagy Jacob Berman. Akiket nem adtak ki Lengyelországnak, pedig követelték.
De az újkori történelemben sem szűkölködik gyilkolásban Irael: a kiirtott város, Deir Jászin. Eddig palesztinok százezreit ölték meg és palesztinok százezrei tudnának mesélni a világ "legdemokratikusabb" országáról. Itt sincs vége. A kicsiny terrorállam a 300 darab feletti atombomba-arzenáljával képes lenne a világ teljes kipusztítására.
Akkor kinek van itt szüksége megtisztulásra? Micsoda cinikus szavakat használt ez a nemzetközi szélhámos!
Micsoda tragédia, hogy Magyarország, "kormánya" jóvoltából - a világtörténelemben hányadszor - a legalantasabbhoz, legaljához dörgölődik, annak akar megfelelni, azt kiáltja ki "barátnak". Miután kormányszinten bejelentették hazánk felvásárlását.

Herne írta...

Nokérem, a bosszú népe. Ez a lételemük. Az istenüktől tanulták. Ha épp nincs miért bosszút állni, hát keresnek ártatlanokat. Csak bosszút lehessen állni. Erre tanítja őket a vallásuk. Nincs mégegy olyan vérszomjas isten, mint a zsidóké. Képíró a legújabb emberáldozat a véresszájú istenük számára.

De kérdem én: ki mondta, hogy a bosszú a zsidók privilégiuma? Ha ők bosszút állhatnak mindenért és semmiért, akkor mindenki más is, minket is beleértve.

Hány áldozata is volt eddig a zsidó felvásárlásnak? Ideje létrehozni a mi kis bosszúközpontunkat, és levadászni akár a világ túloldalán is a bűnösöket. Ha nekik szabad, akkor nekünk is. A demokrácia talaján állunk, mi is és ők is, nem?

ex Kalib úr írta...

Én csak azon tűnődöm, hogy mi érdeke lehet valakinek arra, hogy világutálatot vívjon ki maga ellen? mert egy öreg embert megölni, annál nincs könnyebb. Úgyis meghal hamar. De, hogy ettől az egész világnak hányingere lesz - talán már van is - az egészen biztos.

eSzeL írta...

Nem a MAGYAR társadalom a beteg, hanem a zsidó. Nekik kellene átesniük bizonyos "gyógyulási folyamat"-on. Dr Fejér Lajos : Zsidóság című könyvéből egy nem szó szerinti idézet : Ha egy zsidó képes lenne felismerni, hogy a felé irányuló gyűlöletet a saját viselkedése váltotta ki akkor már nem is lenne zsidónak nevezhető. Ez a baj velük. Csökött az 'lelkiviláguk' és az agyuk.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló