Vona Gábor: Tudom, hogy a kétharmados gőg mindig megsértődik a 17 százalékos büszkeségen…


.

4 kommentek:

chabbix írta...

Az ármány és a cselszövés, a becstelenség és a lelkiismeretlen önzés, a nemzet ellenségeinek feltétel nélküli talpnyalása, a nemzet polgárainak, Magyarország jövőjének semmibevétele illetve a semmibe vitele, mind - mind ott ül mindazon ú.n. "országgyűlési képviselők" lelkében, akik ezt a szöveget nem értik.
Nem értik, mert a fenti tulajdonságok, személyiségük legjellemzőbb vonásai, következésképp, énjükből fakadóan, nem is érthetik, miről beszélt Vona Gábor!?

De, ismerve a 21 év "politikai elit"-nek nevezett talpnyaló siserehad ténykedését, szellemi képességeit, az is előfordulhat, hogy ez az egész bagázs, csak a liberálbibsik oktatási rendszerének köszönhetően jutott át az általános iskola ötödik osztályán, tán egészen a felsőoktatásig, s ezek miatt kell ma a középiskolákban, általános iskolai szintű, u.n. szövegértelmezési órákat tartani!
Hiábavalóan és értelmetlenül!
Fodor-Magyar-Hiller neve mellé méltón kerül fel, a besúgófattyú,az álságos, a hivataláról színpadiasan lemondott Pokorni Zoltán neve!

Szégyellje magát az egész nyamvadt, talpnyaló lakáj bagázs! Egy év alatt egyharmadot veszítettek! Jövőre oda lesz a kétharmad!

Névtelen írta...

Élén a kedves vezérrel,aki ha valamilyen hülyeségget csinált,rögtön "megvédem magyarországot,a magyarokat"dumájával jön elő.Az ország a nép tönkretételéből a zsidesz is kivette a maga részét.Nem kellene gőgösnek lenni,sértődöttet játszani.Likudbérenc férgek.

Névtelen írta...

Melyik párt van rendszerváéltás óta hatalmon? A be- ugrató, bamba magyar mikor jössz rá,? Másik neve? Útánam az özönvíz! Felveszem a kölcsönt, neked, majd te kifiteted, én meg ellopom!lényeglátó

Kassai Ferenc (MNA) írta...

Meleg büszkeség... 17 százalékos büszkeség... (ami azért valamivel kevesebb volt!) - Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy "17 százalékra" miért kell büszkének lenni, főleg azok után, hogy a szavazás előtt majdnem mindegyik jobbikos a Győzelemről írt és beszélt. Sieg Heil!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló