Pörzse Sándor: Mikor távozik a liberális értelmiség a magyar közéletből? [videó]



35 kommentek:

Névtelen írta...

Sanyi!!!Önként Soha.Csak ha elkergetjűk őket.Ezzeknek mindegy,hogy mit csak lopjanak,a nemzet vagyonától a sajtig, szalámiig!!Igen találékony ez a "liberális értelmiség" megnevezés.Ezzek után nekem a zsidó ,csak liberális lesz.!!!

Névtelen írta...

Sajnos itt már a szavak nem segítenek. Az ország népe pedig bódult Csipkerózsika álmát alussza, félrevezetve, elbutítva, becsapva, kiszipolyozva.
Az elmúlt kormányok tevékenysége a külföld és bizonyos körök kritika nélküli alázatos kiszolgálásában és egymás (átlátszóan feltűnő) gyalázásában merült ki.
Az elmúlt 20 év "kormányai" az országot visszavezették a Harmadik Világba, tekintet nélkül pártállásra. Alkalmatlannál alkalmatlanabb kormányok váltották egymást, melyekben a közös vonás a határtalan mnemzetgyűlölet volt. A kommunizmus gyalázatos évtizedei után az amúgy is elszegényedett (elszegényített) országot a mélyszegénységbe és gyarmati sorba és hitelrabszolgaságba taszították. Kipucolták a nehézipart, könnyűipart, szolgáltató ipart, feldolgozó ipart, a mezőgazdaságot, felszámolták a szociális hálót, az orvosi ellátást, oktatást, kultúrát. A külföld és bizonyos érdekkörök játékszerévé tették Magyarországot. Fentiekkel lehetetlenné tették a hitelek visszafizetésének még a lehetőségét is, mert értéktermelés, bővített újratermelés szinte nem folyik az országban Magyarországnak a földjén kívül más nem maradt.
Kettő dolog az, ami töretlenül "fejlődik" és stabilan növekedik: a szegénység és a kilátástalanság.
Ebből a helyzetből, ilyen "kormányokkal" nincs kiút. Az érdekköröknek nem is az az érdeke, hogy legyen. Isten kegyelmezzen nekünk!

Névtelen írta...

MEG NEKIK IS!!!!Az igazi elszámoltatás majd csak eijön egyszer!!!Ki miben vétkezik,abban bűnhődjön!!

Zs. Gábor írta...

Miért távozna a liberális értelmiség a magyar közéletből? - Hogyan lehet ilyen őrült kérdést feltenni? - Ugyanis erre azonnal következne a másik kérdés: mikor távozik a Jobbik holdudvarának értelmiségi rétege?... - Ez így működik.
Különben, ha távozik az értelmiség, akkor csak azok maradnak, akiknek a kezében bunkó van. Ilyen magyar világot azért senki sem akarhat.

Névtelen írta...

Na, azért már ne túlozzunk, hogy mindenkinek, aki nem értelmiségi, csak bunkó van a kezében! Ezzel a hülyeséggel hujjogatják a magyarokat ezer éve. Emiatt a hülye előítélet miatt nem tudott egy rendes polgárság, egy rendes munkásosztály kialakulni hazánkban. És láss csodát, ki riogatja az embereket ezekkel a marhaságokkal: a liberális értelmiség!
A másik félrevezetés pedig:
Senki nem mondta, hogy az értelmiség tűnjön el a közéletből. Kizárólag a liberális értelmiségről volt szó a filmben. Ezen kívül van még számos másfajta is. Alföldi Róbertek, TGM-ek, szalámitolvajok és macskagyilkosok nélkül pedig tényleg nagyon jól meglennénk. Mert ők is bunkót tartanak a kezükben, csak azt nem lehet olyan könnyen azonosítani.

Névtelen írta...

"Tiltakozzunk!
Érdemes művész a fészbúkon. Érdemes lenne megverni. A kiállítása "tárgya" egy kutya. Amit halálra éheztetett. Ez a perfomansz.
Kicsit szmeagol feje van (Gyűrűk ura). http://www.facebook.com/profile.php?id=1101266865&sk=info"

eSzeL írta...

Engem igazán a válasz fogott mag. Na nem csak a tartalma, bár az is megér egy kis elmélkedést, persze csak akkor, ha az ember nem úgy áll hozzá, mint az ecceri ekó tévés műsorvezető : Ha a kormány aszonta, akkor az csak jól mongya, nem igaz? Szóval engem a válasz hangvétele indított meg igazán. Az a tipikus kommunista pökhendiség, amivel viszonyul a kérdéshez. Amiből sugárzik a "2/3-ad van emberek, 2/3!". Amiből azt a hozzáállást érzem ki, hogy "Tudom, hogy ti tudjátok, hogy mi kik vagyunk, de a hülyítéssel mi sokkal több embert állítottunk magunk mellé, mint ti az igazmondással. Így aztán ha megfeszültök is, mi vagyunk az urak, és a magunk fajtát fogjuk pártfogolni nem titeket".

casablanka írta...

Ezek mikor távoznak? Kedves Sándor, Őn tudja a legjobban, hogy ez egy költői kérdés.A mostanában felkapott nagy filozófus asszony nem átalott az EU. parlamentjében 2011-ben hazudni arról, hogy 2006. október 23.-n a Forradalom 5o. évfordulójának űnnepén, nem lőttek senkire, lovasrendőrök nem félemlitettek meg senkit, nem kinoztak meg senkit, úgy látszik a kéz és lábtörés,szemkilövetés neki nem számit kinzásnak - csak és csakis az szenvedhet, lehet megalázott megkinzott,- aki közölük való. Nem szégyelte rikácsolva letagadni azt a brutalitást amit a rendőrség politikusok biztatására elkövetett a magyarok ellen. Tette mindazt olyan bizonyitékok ellenére mikor az egész európai sajtó riporterei,rádió és TV. közvetitő kocsijai egyenes adásba közvetitette mindezt az eseményekről.Nem,2011-ben ő hazudik száz és ezer eber szavával szemben. Igen megteheti és az Eu. parlamentjében leszegett fejjel hallgatták a képviselők.Elvégre ők is láthatták annak idején a közvetitéseket, Morvai Krisztina nem egyszer szolgáltatott bizonyitékokat. De valahogy Nyugaton a magyarokra nem nagyon vonatkozik az emberi jogok chartája. Mi még ma is a volt "szovjet blokk " cimet viseljük a homlokunkon, legalább is a nálunk levetitett amerikai filmek szerint. Na mindegy, suma- sumárum, mi ezektől nemigen szabadulunk meg,egyenlőre Kedves Sándor, de nem is bocsátunk meg nekik SOHA! ! !

Névtelen írta...

A kutya se törődik már nyugaton a kommunista blokkal.
Viszont ezért nem kell kivinni az országból belső ügyeket, hogy ne szolgáltassunk eleséget az ilyen patkányoknak.

Névtelen írta...

ZS.vagy C.liberális gabika.te valóban az vagy amivel riogatsz,BUNKÓ . .Csak még rádobtál egy lapáttal mikor a Jobbikkal vagy megint fenakadva.Hogy tudnánk megértettni veled, hogy menj a büdös p...ba vissza a c-pressbe!!

Pfsz írta...

Erre roppant egyszerű a válasz,ha mi magyarok végleg elzavarjuk őket!Másképp nem fog menni......a többi megoldás csupán csak illúzió.Vagy bízzunk a Fideszben?:):DXD

Zs.Gábor írta...

Meg kellene tanulnotok olvasni... De valóban azt kellett volna megkérdezni, hogy egyáltalán az ún. jobboldalon vannak-e értelmiségiek? Ott van a nyomorult Budiházi: amikor egy emberre rárontott 8-10 és összeverték - most, amikor a kemény, kajakos őrök között van, miért nem velük gyakorolja a verekedést? (Vagy nektek csak úgy megy mint a cigányoknak: nyolcan egy ellen?)
Ilyen tetű népség, ami most rászabadult az országra, még nem volt Magyarországon!
És miközben jól tudjátok, hogy a bandátok tele van prostituálttal, tanulatlan köztörvényesekkel, kalandorokkal - még van pofátok a "nemzeti" jelzőt használni, minden második sorban háromszor is. (Mintha a magyarok között nem lenne éppen elég link, tolvaj, spicli.)

chabbix írta...

Hogy összeálljon A KÉP!

Ezzel a válasszal(is), hiszen még 1000 ilyent sorolhatnánk a narancsvidékről,

valóban összeállt!!!

Gondolták volna a narancssárgákra szavazók, hogy a "fülkeforradalom" kormányának államtitkára olyan ultraliberális seggfejeket véd, mint Such György (akinek kinevezésekor a szájtépők ezerrel fröcsögtek, Navracsiccsal az élükön), olyan ultraliberálisokat véd,mint a köcsög "művésztársaival" Nagy Magyarország térképére maszturbáltató, homokos alföldi roberta?
Gondolták volna a fidesz szavazók, hogy "fülkeforradalmár" kormányuk, kiáll olyan liberálmocskok mellett, mint az ősbolsevik zsidó filozófusok, az u.n Lukács-tanítványok, olyan - az államtitkár szerint "független" -, ráadásul "médiumoknak" nevezett trágyadombok mellett,mint az ATV, a Népszava, az És, a Magyar Narancs, az RTL klub, a TV2, a Klubrádió és társaik?

Gondoltátok volna mindezt? Kedves sárgás-vörös-kékes birkák? Fél pálinkán, sörön, szájtépésen megvett kétharmadnyi csődtömeg?

Mindenesetre ismét összeállt a kép! Nekünk! Ti meg holnap rájöttök, rossz segget nyaltatok már megint!
De a jövőben, az új segg nyalásához bátorság is kell ám majd! Gerinces kiállás, hit-, erkölcs és nemzet tudat.
Valami ilyesféle értékeket próbáljatok magatokba gyömöszölni pár év alatt, színes birkák!
Mert a továbbiakban nem kilóra vesznek meg, hanem darabszámra, a hollóhatalom kívánsága szerint, napi kvótával hajtanak bennetek a vágóhídra!

Névtelen írta...

Ezzel a nemzettudattal csak az a probléma, hogy ki van zárva, hogy nemzettudata legyen valakinek, aki más nemzetbe is tartozónak érzi magát, akinek kiskapui vannak, hogy: ha nem ide tartozom, hát akkor amoda. Nekik sose lesz magyar nemzettudatuk, hiszen hazánkban a magyar a lúzer már ezer éve. És aki ezt felvállalja, annak bizony van vesztenivalója. Épp ezért a legtöbbnek, akinek van bármilyen más kiskapuja, esze ágában sincs 100%-ig fölvállalni a magyarságot. Legfeljebb színleg. Ezt pedig nem lehet 50, vagy 80 százalékosan "csinálni". Mi pedig már megint ilyen homokos alapokra építettük az országunkat és vakon mégis ilyenek kezébe adtuk az irányítást, ezért süllyedünk.

Névtelen írta...

Zs.Gábor!
Te honnan szerzed az információidat, hogy ilyen egetverő tájékozatlanságról teszel itt tanúságot???

chabbix írta...

Zs.Gábor! Te Netuddki fajta!
Takarodj a kis bőröndöddel ebből az országból, szerintem,... a Sarkvidékre!
Igaz ott hideg van, de még nincs kemence meleg! (Bár az eszkimók, ha ott a magadfajták csak egy kicsit is szórakoznának velük, pillanatok alatt megoldanák a helyzetet!)
És még úsznod sem kellene!
Mert ott több méter vastag a jég!

És nem csupán negyven, nyolcvan centis vastagságban beállt, fagyott anyag borítja a vizet!

Nagy bűvészek lehettek ti!
Hiszen régebben egy ilyen télen, állítólag sokan lubickoltatok úgy a területen, hogy még, a cipőiteket is hátra hagytátok!
Na persze!
Régi magyar hagyomány a Szent György-napi tűzugrás, parázs-járás.
(Ajvé! "Jönnek a szar magyarok megint..."-érettségi tétel,"nagy írótok", bizonyos spiró idézete.)
De a Ti fajtátok, szokásotok szerint,a magyarok által elsöpört 1919-es terror inváziótok bukásának 25. évfordulóján, tromfolni, bosszút állni akart!
Majd mi megmutatjuk!
Mi ezrével, mezítláb fogunk végig menni a tűéles jégtömbökön és szilánkokon!
Egészen a tengerig!
(Másképp mivel magyaráznád a képtelen, cipő-otthagyásos, "Ormosok-Lukácsok-Hellererek-Krémerek-Mihancsikok-Niedermüllerek-Fleck-ek-Balogh S-ek - Lévaik-Lendvaik-Kelemenek és sándorklárák féle marxista-leninista, bolsevik-zsidó történelmi-filozófiai szemlélettel /És Lukács kivételével ezek még mind tanítanak!!!!/ történelmi magasságokba" szárnyaltatott, meséltetett ügyletet?)
Ugyanis, ha otthagyták, más nem vitte el!
Ha más nem vitte el, minek hagyták ott?
Vagy Ti, és Te, a netuddkik-ra jellemző viselkedési- és erkölcsi normák, hedonista "kultúrátok" szerint azt hiszitek; egy 45-ös csizmát viselő, épp arra csellengő katona hazavitt néhány párat, hogy női topánkában parádézhasson otthon??)
Nemrég, a Nagy Vándorlásra emlékezés címén, bronzból még ki is öntettétek, az otthagyott cipőket!!! Miért?!
Hogy további provokáljátok a Magyar Nemzetet!
Majd röviddel később, az ilyen Vágó-,Geszti-féle liberál-judaista kommunikátorok bíztatására, vagy talán egyenesen szervezésében(?), disznólábakkal töltöttétek meg a bronz cipőcskéiteket!
De minek?
Hát Ti nem tudjátok, hogy a disznó utál úszni?
A magyar szemében a Ti fajtátok nem disznó!
Azt csak Ti, a Netuddkik utáljátok!

(Mindjárt folyt köv,csak sok lett a karakter)

chabbix írta...

Látod, te zs.gábor!
A Habsburgok megengedték, hogy beköltözhessetek, aztán, mert Európa minden országából elzavarták a fajtádat,Magyarország liberális kormánya jóváhagyta, hogy letelepedhessetek.
Tette ezt, a magyar nemesi vármegyék - a Netuddki fajta helyi gazdaság romboló tevékenysége miatti - határozott tiltakozása ellenére, az időközben kilóra megvett, eladósított országgyűlési bábok révén! Majd rövid idő alatt kiszélesíthettétek jogaitokat, kötelezettségek nélkül!
Ugyanakkor,egy Magyar szólással élve,a Kárpát-medencében, s ezt ti is jól tudjátok(!);
a kutya sem bántott benneteket!
Sem a Galíciából, Csonka-Magyarországra menekültekkel együtt, az 1930-as évek végére, mintegy kétszázezer főre növő honi fajta-bélieidet,
sem a Cseh-Morva, és a Román területekről a Felvidékre illetve Észak-Erdélybe menekült további, mintegy 70 ezer, az akkori magyar határokon belülre sikeresen beköltöző buckalakókat!
Az ország, amíg tudott, védett benneteket mocskok!
Másképp, hogy is fordulhatott volna elő, hogy a fenti "egyetemi oktatók"közreműködésével alkotott mesétek szerint, a gaz fasiszta magyarok, ebből a durván 270-300 ezerből 600 ezret kiirtottak, majd közülük cirka 200 ezren mégis visszatértek!
(Lásd a Szabad Nép 1947. évi tavaszi számait,amelyben átlagosan havi 40 ezerben jelöli meg az amerikai megszállási övezetből vissza-transzportált egyedek /ezt nem én főneveztem, ez akkor így jelent meg!/,az egykori tábor lakók számát.)
Akik nemsokára, jussukat követelve ávósként, párttitkárként,munkásőrként, majd új párttitkárként,ezek utódai pedig bank elnök-ként, miniszter-ként, képviselőként, panamázó hivatalnok-ként, hitre és gyalázatra hivatkozó szövetségi vezetőként,gyülekezeti főprédikátorként ha kellett gumibottal, vascsővel,recsk-kel, börtönnel, a nemzet megalázásával, az ország aranykészletének eladásával, de elérték, hogy tönkre tegyék Magyarországot!
Látod, miket tud kihozni az emberből, a Te netuddki fajtád, Zsgábor?

Az ilyen gyűlöletes, gyűlöletkeltő mocsadékok miatt, mint te és társaid, tart ott a hazánk, ahol tart:
a béka segge alatt!

Névtelen írta...

Gratulálok chabbix, így volt!
A Nemzetközi Vöröskereszt a második VH végeztével kb. 2 700 000-ben adta meg a háború halálos áldozatainak számát. Az iraki háborúnak, amelyet, na ki tudja, ki miatt vívnak még ma is, máris 6 millió halálos áldozata és 2 millió menekültje van. És még távolról sincs vége! Lesz-e valaha??? És ha lesz, akkor majd indítanak egy másikat, még mielőtt az előző véget ér. Az afgánokat már szerencséltették. Csak, hogy a lé folyamatosan folyjon. Horst Köhler német államelnököt erőszakkal lemondatták, csak, mert nyíltan ki merte mondani, hogy az afgán háború kereskedelmi utak biztosítása céljából zajlik. Von Guttenbergtől épp tegnap vették el a hadügyminiszteri tárcát egy mocskos kis hülyeseg ürügyén, mert ő kifelé akarta vezetni Németországot ebből a háborúból.
És akkor a liberális értelmiség akarja a polkorrektet, meg a toleránsat játszani???DDDDD

Névtelen írta...

Zs. Gábor müvésznevén balogartur, mi megtanultunk olvasni te tetű,Budiházizol, te meg egy féreg szarházi vagy.Hogy szorult volna anyádba a fejed!Még ilyen tetves parazita fajzat nem élősködött rajtunk soha mint ti. Zs .gábor,györkös,szikszai,kocsoszar,..stb,valójában a cprsses balogartur.Egy hülye,mégiscsak egy hülye,mégha 32 neve van is,mint ságvárinak.Vagyunk jónéhányan,akik nem rendelkezünk azzal,ami nálad természetes adottság!!Azzal a végtelen sötét űrrel,ami az agyad helyén tenyészik!!! (666)

casablanka írta...

Névteleno3.o3. l6. 29.Kisfiam te el vagy tévedve "senki sem törödik már a kommunista blokkal" - irod.Nem figyeled eléggé az Eu.-ban történteket. Mit gondolsz te nagyon müvelt, miért akarnak szárköziék "kétszintes" Eu.t gyártani? Mert mi vagyunk a 2. szint. Nem veszed észre létszinvonal különbséget? Lehet, hogy nem. Azért irsz ilyeneket. Nagyokos, háztömbbizalmi.

Névtelen írta...

Háztömbbizalmi jelentkezik szólásra:
Ilyen jópofa jelzővel még soha nem illettek! Köszi!
Asszem, félreértettük egymást: az egy zseniális meglátás, hogy valóban kétszintes az EU. Nem csak most akarják azzá tenni, hanem kezdettől fogva így is van. Azért nyomták be az új belépőket, mint tót az ólajtót és azért nyomják most Szerbiát, Horvátországot is. Az csak mese, hogy a felvételi kedv lappadt! Fel fogják venni őket is hamarosan, holott pl. Szerbia messze nem teljesíti az elvárásokat. De ennek semmi jelentősége. A lényeg, hogy minél több ország legyen bent, aki a nyugati válságot kifizeti, hogy ott a felsőbbrendű emberek ne érezzék meg olyan nagyon.
Hogy ehhez a szarközinek mi köze van, azt nem tudom, de hogy a németeknek annál több, az biztos. Ugyanis alig kapták vissza elvesztett keleti részüket, ők nyilvánították ismét megszállási övezetükké az egész Közép-Kelet-Európát és ők a hangadó hatalom az egész EU-ban. Mint a régi szép időkben. Úgyhogy, ha kiraboltnak érzed magad, akkor fordulj hozzájuk bizalommal. Majd rád küldik a Kohn-Benditet és az megmagyarázza neked, hogy merre hány méter! A német nép pedig teljes vállszélességben mögötte áll.

Herne írta...

Addig nem fognak távozni, amíg az európai közéletben is ők dominálnak, és amíg mi az ún. "európai értékeknek" akarunk megfelelni. Amíg fejet hajtunk a szebb napokat látott Európa előtt, vagy amíg Európa önmaga nem kergeti el a maga liberáltjait, addig a mieink is a helyükön maradnak. Az elkövetkező (remélhetőleg már csak) három évben pedig biztosak lehetünk, hogy nem távoznak. Hiszen akkor a már amúgyis poszttraumatikus stresszben szenvedő Viktor kapna mégegy lebaszást a luxemburgi pedofiltól, és azt már végképp nem viselné el az érzékeny idegrendszere. Levezeti majd rajtunk a visszafojtott dühét, mint a munkahelyén megalázott kishivatalnok, aki otthon erős legény és a családját veri.

Névtelen írta...

Arra ne várj, hogy Európából távoznak, az ottani népek örülnek nekik! Ebből nem kell illúziókat kovácsolni.

Pfsz írta...

Zs.Gábor :2011. március 3. 21:29

Ön egyfajta csoda!Miért?Egy beszélő vírus-
Inkább tanulmányozza a saját történelmüket,azt a féloldalast.Na,húzz a pics@ba...baktérium.

Zs. Gábor írta...

Ki nem szarik rátok? (Most őszintén mondjátok meg!) - Külföldön elvernek titeket, szinte sorozatban - itthon ugyanaz a helyzet, lásd a gárdisták sorsát... Úgy egyébként meg a vezetőitek is olyan hülyék, hogy "tévedésből" a Holocaust emlékművet koszorúzzák meg. Még náciknak se lennétek jók!
Most éppen Gyöngyöspatán játsza az eszét néhány megmaradt gárdista - de ők is csak addig provokálják a Pintért, amig be nem viszi őket egy időre. Mi a fenének játszátok a rendcsinálókat? Jobb lenne, ha magatokra tudnátok vigyázni!

Radulovic Zsuzsa írta...

Kik vernek el kit külföldön?

Névtelen írta...

ZS,visszamehetsz a retkes cigány anyádba.

Kolos írta...

Gyakran lehet olvasni, hogy magyarokat vertek a Délvidéken, Szlovákiában, Romániában, stb., stb. - Ugyanolyan radikális nacionalisták, mint amilyenek ti vagytok itt, Magyarországon. Kihangsúlyozom: ugyanolyan nemzetiek, radikálisok mint ti - és utálják a cigányokat, a zsidókat és... a magyarokat.

Névtelen írta...

TAHSZ Értekezlet 2. - Rácz Sándor nyitóbeszéde

http://www.youtube.com/watch?v=3zAcrLNSF7E&feature=related

Névtelen írta...

kolos,mi meg téged.

Radulovic Zsuzsa írta...

Kolos: Persze, csak erre nem az a megoldás, hogy akkor most mi "itt a világbéké"-t hazudunk és mindenkit álimádunk és röhejes, számunkra teljesen káros engedményeket teszünk nekik, hanem az, hogy mi is a sarkunkra állunk. A valóságban szinte egyik nép sem szereti a másikat. Ez normális. A flamandok utálják, a vallonokat, a franciák a németeket, a lengyelek a németeket és az oroszokat, sorolhatnám. Rajtunk kívül viszont egyik se tesz úgy, mintha ez másképp lenne. Mert ez az ambivalencia az, ami beteges. És ez a betegség egyedül a világon a mi betegségünk: mindenkinek a kedvére tenni. Szenvedünk is tőle, mint a kutya. Ez nem normális és ráadásul kivitelezhetetlen is.

Névtelen írta...

ZS, kolos ,te cigány vagy ,vagy mindkettő?Korcs.Csak azért mert a nyelved állandóan a seggükben van!!Van a világon olyan hely ahol nem utálnak beneteket??

Kolos írta...

Radulovic Zsuzsa: Nem minden lengyel utálja és nem minden francia a németeket, stb. - A keresztény tanítás: szeretni kell az embertársaidat... Ha ti keresztény magyaroknak tartjátok magatokat, akkor (néha) a pápa mondandójára is oda kellene figyelni. Ő arra figyelmeztet pl., hogy egy katolikus keresztény ember nem lehet antiszemita és hogy a cigány embertársunkat is szeretni kell.
Hogyan álltok tehát a keresztényi tanítással? A ti gyűlölettel teli tevékenységetek és a bejegyzéseitek - melyek Jézus tanításaitól olyan messzire vannak, hogy azok keresztényieknek már nem is nevezhetők - ráadásul a magyarság egésze számára is elfogadhatatlanok: ezért szavaztak rátok olyan kevesen.

Radulovic Zsuzsa írta...

Kedves Kolos, a prédikációt hagyjuk meg a templomoknak. Egy őszintén gyülölő ember még mindig sokkal jobb, mint egy olyan, aki olyasmit próbál erőltetni és mutatni, amit képtelenség megvalósítani.
Nem szavaznak kevesen a Jobbikra.
Rám pedig aztán végképp nem, mert én nem tartozom semmilyen párthoz sem.
Azt pedig már mindnyájan tudjuk, ki a pápa (kik a pápák) és kinek dolgozik.
A "nagyszerű" keresztény tanítások pedig épp annyi véráldozatot követeltek az emberiségtől, mint az összes többi birkaiskola.

Névtelen írta...

kolos,kohn......stb!elmagyarázom hogy megértsd,a keresztényi tanitásod meséld azzoknak a hozzátartozóinak,akiket az általad annyira ajnározott cigány állatok legyilkoltak!!!ŐK biztosan nagyon szeretik ezzeket a mocskos férgeket.Antiszemita nem lehet katolikus mondta Ratzinger,miközben kezében azt a keresztet szorongatja,amin az általatok keresztfára küldött Jézus láttható. Azzok is nagyon szeretik a pénzhajszába belehűjűlt parazita fajtátokat,akiket tönkretettetek.Ne oktass ki minket a Jézusi tanitásról,mert az ő vére is a ti kezeteken szárad!!!És ne beszélj a magyarság nevében.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló