Kovács László, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai és a tekintély

Mielőtt még túlfutna rajta az idő, azért emlékezzünk meg egy gondolat erejéig az elvtársak hétvégi összejöveteléről, ahol a párt országos választmánya döntést hozott az Elqró által összegründolt Demokratikus Koalíció Platform további, párton belüli sorsáról. Az eseményt megelőzően a baloldali agyhalottak kisebb lázban égtek amiatt, hogy hogy dönt majd a választmány az új, szoclib szerveződés ügyében, hisz sokan már azt vizionálták, hogy a kezdeményezés majd elbukik a vezetés vélt böszme ellenessége miatt és ezzel már kész is a szörnyű pártszakadás.

Tovább borzolta a mélyen felvilágosult kedélyeket Puch elvtárs azon kijelentése is, melyet Gyurcsány "az MSZP átalakításával a Fidesszel szemben álló, demokratákat összegyűjtő, lényegében új pártot kell létrehozni" szövegére adott válaszul: "ha valóban ilyesmi jár a fejében, talán az lenne a legjobb, ha ránk hagyná a baloldal képviseletét, ő pedig megalakítaná a maga liberális-demokrata pártját.”

Ilyen előzmények után szombaton végül nem történt semmi meglepő, hacsak azt nem nevezhetjük annak, hogy az elvtársak végül ellenvetés nélkül, egyhangúlag támogatták Elqró legújabb agymenését, és ezzel visszaengedték őt egy kicsi még kapirgálni a szemétdombra.

Az egész történet pedig igazából ott érdekes, hogy az mintegy kórkép jelenik meg a mai magyar közélet, a mai magyar társadalom állapotáról, pontosan leképezve a honi baloldali állapotokat. Az elvtársak úgy újulnak meg, hogy a szart ugyanazok kenegetik tovább, mint akik az elmúlt évtizedekben is tették. A sok agymosott pedig elhiszi nekik, hogy ez így a nagyon felvilágosult, a nagyon demokratikus. Sőt, csak ez a demokratikus.

De hát az elvtársak ezt is megtehetik. És igazából ez a döbbenetes az egészben.

Ma Magyarországon van egy olyan sokszázezres réteg, akik olyan kritikátlanul követik az emeszpét, olyan elvakultak, hogy a párt nem tud olyan gazemberséget elkövetni, amit ne tolerálnának. És az elvtársaknak ezekért az emberekért meg sem kell küzdeniük, nyugodtan szarhatnak is rájuk, csak arra kell vigyázni, hogy a párt nevében mindig ott legyen a „Szocialista” jelző. És persze mellettük, biztos szavazóbázisként ott van az a liberális réteg is, akik szintén mindig kéznél vannak, és akik megadják a párt alapfilozófiáját: modern idők, minden erkölcsi érték nélkül.

Mint ahogy a hétvégi eseményekből is jól látszik a párt igazából értük van. Az ő elvárásaik, az ő elképzeléseik érvényesülnek még akkor is, ha van egy-két erőtlen, tiltakozó hang. Az agymosott és megkockáztatom részben jószándékú tömegek meg észre sem veszik, hogy ők csak eszközei az egész színjátéknak, ami a hatalom megszerzéséről szól és a tényleges vezető szerepet betöltő liberális elit ugyanúgy rühelli őket is, mint azokat, akik a politikai térfél másik oldalán állnak.

A műsor pedig szépen folyik tovább.



Döbbenetes módon azon az oldalon, az átlagember szintjén még annak az abszurditása sem zavaró senkinek sem, hogy Gyurcsány az 1989-es alkotmány értékeikre épülő új köztársaság megvédéséről és értékeiről beszél. Arról a húsz évről, amit egyszerűen ő maga és a tettestársai loptak el, ahol a hazaárulás, az ország idegeneknek való kijátszása volt az érték, ahol a gaztettek számában és a gátlástalanul lenyúlásokban pedig nem volt mérték.

De a felvilágosult baloldali népeket ez nem érdekli. Ők csak mennek a vörös kolomp után, mint a birkák. És még annak a tragikomédiája sem nem tűnik fel senkinek sem, amikor Simon Gábor szombaton a választmány nevében külön felkéri a párt alelnökét, Kovács Lászlót, hogy „nemzetközi tekintélyével segítse az ország presztízsének javítását”. Majd ezután közli, hogy Mesterházy ugyanerre kéri a volt MSZP-s kormányfőket, Gyurcsány mellett Medgyessy Pétert és Bajnai Gordont is.

Igazából nem tudom eldönteni, hogy sírni kéne vagy nevetni.

Az elvtársak aduászai: Kovács László, Elgró, Medgyessy és Bajnai. Na meg a tekintély. Amivel majd ők segítik az ország megítélésének javítását…

Azt hiszem, megérkeztünk...

Ennél tényleg nincs lejjebb.

16 kommentek:

casablanka írta...

Ha nem megy az üzlet a kupoldában nem a butort kell lecserélni, hanem a kurv.kat, az öreg kurv.kkal csak ráfizetünk a bótra.Egyébként a Fidesz is"helyesnek tatana egy új baloldal létrehozását"ha már nagyon elfáradnak a "kormányzásba", legyen aki leváltsa őket. Ők mondták, nem én.

Névtelen írta...

Én is nagyon helyesnek tartanám, ha már létrejönne végre egy igazi baloldal az országban, olyan, amilyennek lennie kellene. Mert ezek csak a nevet lopták, valójában semmi közük nincs a baloldalisághoz.

Herne írta...

Furcsán fog hangzani az én számból, de nekem is az volt az első gondolatom, hogy hol vannak az igazi balosok? A valódi szocialisták, kommunisták? Nem hinném, hogy olyan nagyon elenyésző számban lennének jelen az országban, hogy nem érné meg pártot alapítaniuk.
És ez mennyire jellemző a kor abszurditására: mi itt a széljobbról hiányoljuk a baloldalt.

De kétség kívül jól jönne. Ha megjelennének, ezek a birkák látnák a különbséget. Igencsak megoszlana a mostani "baloldali" tábor. És hát az ellenségem ellensége a barátom...

Herne írta...

Ja, egyébként a felsorolt tekintélyeknek üzenem, hogy a seggnyalónak odadobott kockacukor nem egyenlő a tekintéllyel. Igazi tekintélyt szerintem Vonáék többet vívtak ki maguknak a karakán kiállással, még ha nem is vallanák be a felvilágosult európaiak sosem.

eSzeL írta...

Én úgy látom, hogy a JOBBIK sokkal 'baloldalibb' csapat, mint az emeszpé, vagy a magát nemzetinek beállítók. Az úgynevezett baloldallal csak az a baj, hogy szinte mindíg szidók szervezték, és mindíg csak látszólag volt baloldali.

Névtelen írta...

Hát azért vannak helyek a világon, ahol a baloldal jól müködik és az oldalak nem köpködnek egymásra.

A Magyarországon ma uralkodók mindkét oldalon azok és utódaik, akik annak idején a hátunk mögött (vagy inkább a szemünk előtt) lebratyizva vértelen puccsal tették le Kádárt a hatalomból, hogy aztán saját zsebre privatizálják, majd külföldre elkótyavetyéljék az egész országot. Mint eddigi egész tevékenységükből kiderül, előre megfontolt szándékkal.

Szerintem ugyanezek szítják mesterségesen az egekbe a kommunistaellenességet is, ami által aztán pl. a Jobbik összes jó szociális ötletét, vagy a nép bármely jogos szociális igényét is le lehet kommunistázni. Mint ahogy tették azt a jobbikos keletre való nyitás zseniális ötletével is.

Létezik egyébként egy Magyar Kommunista Munkáspárt is, amelynek alapítói annak idején nem vettek részt a puccsban.

De úgy látszik, hogy ma a nép szívesebben és inkább fut mindkét oldalon a szélhámosok és gazemberek után.

Névtelen írta...

Igen vannak ahol,a bal és jobboldali pártok jól eggyüt müködnek.És nem egymást túllicitálva elárúlják nemzetüket,hazájukat!!Maszop zsidesz egykutya.A 20 éve képviselőnek álcázottak,pedig ezt teszik!!Ezzeknek csak ezzért kellet a gengszter váltás!!Többpárt rendszer,nekem az az egy is sokk volt. -0-

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Hát, elkövetkezett a Budaházy és társai büntetőperének a napja... Ahogy arról hírt adtak azok akik jelen voltak: Budaházy nem tett vallomást, amihez ugyan joga van, de az utóbbi másfél évben arra hivatkoztak az "igaz magyarok", hogy majd a tárgyaláson, akkor majd darabokra lesz szaggatva a vád, Budaházy fél óra alatt leleplezi az őket megvádoló politikai erőt.
Most akkor mi a helyzet?
Miért némult el hirtelen a hazafi?

Névtelen írta...

Hát elkövetkezett az a mit már régen szeretnénk,hogy elhúzzol a büdös p...ba.Most akkor az a helyzet hogy,teljes arcvonallal forduljatok a "szeretett vezér" ülepe felé!!!

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Azért ha egyszer Győr felé jársz és lesz merszed bemutatkozni te tetű, akkor
majd (amíg eszméletnél leszel) személyesen megtapasztalhatod az MNA-srácok, a hungaristák öklét. Ha csupa ilyen beszari,gyáva alak van köztetek, akkor senki se csodálkozzon azon, hogy lassan ott hagy mindenki titeket.

Névtelen írta...

1) "Az Október 23. Bizottság Alapítvány nyilatkozata

Heller Ágnes kövesse meg a brüsszeli kirohanásával megsértetteket!

Mélységes megdöbbenéssel értesült az Október 23. Bizottság Alapítvány Heller Ágnes filozófusasszony Brüsszelben, az Európa Parlamentben szinte önmagából kivetkõzve tett minapi kijelentésérõl, miszerint 2006 októberében a rendõrség nem vert senkit, nem kínoztak meg senkit, mindez csupán fikció, a Fidesz se tiltakozott, tehát ez is bizonyítja, hogy az ilyen, efféle állítások hazugságok.
Tekintettel arra is, hogy az Október 23. Bizottság Alapítvány éppen a brutális rendõri támadások, a emberi méltóságot megalázó magyarverések kivizsgálására, feltárására, dokumentálására jött létre, kötelességünk most, ezekben az órákban, napokban újfent megszólalnunk, tiltakozásunknak hangot adva.
A 2006-os Fidesz 1956 októberi forradalmi hõseire emlékezõ tömegre lovasrendõrökkel, állig felfegyverzett, azonosítószám nélküli rohamosztagaikkal rontottak rá a posztkommunista-liberális Gyurcsány – kormány erõszakszervezetei.
Tették mindezt a szemünk, a világ szeme elõtt!
A gyanútlan, megemlékezni szándékozó tömegekben sok súlyos sérülést okoztak az elképesztõen kegyetlen rendõrök. A szemünk elõtt verték, rugdosták, a tüntetõket. Egy megbilincselt, tehát védekezésképtelen fiatalembernek a rendõri osztag parancsnoka szándékosan törte el az ujját! Elítélte a bíróság a vadászpuskás osztag vezetõjét, aki eltörte egy tüntetõ ujját 2006. október 23-án. Vágó László 1 év 8 hónap börtönbüntetést kapott, 3 évre felfüggesztve. A bûnelkövetõ rendõrörnagyot utána alezredessé léptették elõ, „érdemeiért.” Csak a Szent. János Kórház orvos-igazgatója, Havas Szófia - a pufajkás Horn Gyula rokona - nem volt hajlandó tájékoztatni a bizottság tagjait. Ennek ellenére kiderítettük, hogy október 23-án 16 sérültet, 15 magyar illetve egy kanadai állampolgárt szállítottak be különbözõ, súlyos, a rendõri atrocitások okozta sérülésekkel. Az október 23. Bizottság Alapítvány emberi jogvédõi csak a civil áldozatokkal foglalkoztak, ennek ellenére sajnálatosnak tartjuk, hogy 16 rendõr könnyen, egy pedig súlyosan sérült.
A számadatok megtévesztõek."

Névtelen írta...

2) "Az Országos Mentõszolgálat 128, az ÁNTSZ 150 civil sebesültrõl ad tájékoztatást. Az áldozatok beszámolói arra engednek következtetni, hogy az ÁNTSZ statisztikában jelentkezettnél jóval több könnyû sérülés volt. Az utcai támadások következtében 134 esetben következett be súlyos sérülés: 14 szemkilövés, 39 fejlövés, 39 nyak-nyaki véna lövés, 16 esetben gerincsérülést okozó lövés. Ennél egyébként jóval több ártatlan magyar ember sérült meg, ám közülük sokan nem mertek elmenni orvoshoz, attól félve, feladják õket. A rohamrendõrök kíméletlenül bántak az elõállítottakkal. Hajszát indítottak a menekülõ ünneplõk ellen. A Magyar Rádió területét rendõri objektummá alakították- felhatalmazás nélkül. Falhoz állítva fiatal hölgyeket vetkõztettek le, férfiakat aláztak meg. A rendõrségeken s a börtönökben ugyancsak kíméletlenül bántalmazták, sok esetben meg is kínozták az ártatlan elõállítottakat. A Nemzeti Jogvédõ Alapítványnál nemrég jelentkezett egy vak fiatalember, akit közvetlen közelrõl hátba lõttek a rohamrendõrök. Fényképfelvétel is igazolja, mi történt a fiúval.
A Bizottság képviselõi kamerával vettek részt a bírósági tárgyalásokon, ahol az esetek többségében a megalázott, sebeikbõl éppen felépült, a forradalom 50. évfordulójára emlékezni kívánókat ítéltek el a hazudozó rendõrök tanúvallomásai alapján. Elõfordult, hogy statáriális, gyorsított eljárások során ítélkezett a bíróság. Csaknem 150 esetben 20- 30 másodperc alatt helyzetek a bírák letartóztatásba elõállított, csúnyán megvert, gyanútlan embereket, ám néhány nap vagy hét után II. fokú eljárásban 141-et szabadlábra is helyeztek. Ez is azt mutatja, hogy a bizonyos bíróságok politikai nyomás alatt hozták meg elsõ fokú döntéseiket.
A felsorolt tényekkel tehát cáfolni tudjuk Heller Ágnes filozófusasszony súlyosan valótlan, hazug állításait.
Ezennel felszólítjuk, vonja vissza a rendõri terrortámadások sérültjeit, a magyar nemzetet is sértõ kijelentéseit és kövesse meg az általa meghazudtolt, megalázott áldozatokat!

M.Szabó Imre

publicista-dokumentumfilmes
az Október 23. Bizottság Alapítvány elnöke"

Névtelen írta...

Heller Ágnes menjen a büdös héber Qrva anyába.

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Te (Névtelen) te pedig a kurva anyádból jöttél! - Hogy lehet valaki ilyen közönséges állat?! Ti már úgy lejárattátok a "magyar" nevet, de annyira, hogy az leírhatatlan. Ha valaki a "nemzeti" vagy a "magyar" kifejezéseket olvassa,látja valahol, akkor eszébe jutnak ezek a mocskos sorok, a kifejezéstelen rühes pofátok. - Nem hiszem, hogy ti ezt csak úgy magatoktól csinálnátok: valakik, pár forintért, megbíztak benneteket, mert nálatok jobban senki sem képes lejáratni a magyarságot.

Névtelen írta...

M.N.A.-nak álcázott zsidóbérenc!!AZT AZ UTCASARKON STRIHELŐ PÁLOTTSZÁJÚ KURVAANYÁDAT.Ezt neked te mocskos baromállat.Mitől vagy te magyar ,mitől nemzeti???Arcvonal meg......?Talán teljes Arcvonal héber gazdáitok ülepe felé!!!Nagyon a szivedre vetted,hogy nem tetszik nekünk az amit ez a vén esztelen hazudozik.És hogy megértsd,nem tetszik az amit fajtársaid hazudoznak.Ha nem tetszik nektek itt,mehettek és vigyétek magatokkal ezt a vén halálmadarat!!!Hogy váltják a sékelt???

Névtelen írta...

Abba tudnék választani, melyiket kell agyonlőni, melyiket felakasztani!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló