OV trágyadombja

Amikor másfél hete OV olyan nagyszerűen leoltotta a liberáltakat Strasbourgban, sokan azt gondolták, sokan azt gondoltuk, hogy tényleg elindult valami, hogy tényleg lesz valami változás. Hogy lesz egy magyar kormány végre, aki szembe mer menni a cionista Európa diktátumszerű elvárásainak. Azon a januári napon nagyon-nagyon hosszú idő után újra úgy érezhettük, hogy kormányzati szinten valaki értünk szól, hogy valaki tényleg minket, magyarokat képvisel.

Azonban ma már jól látszik, hogy az nap csak egy felvillanás volt a vaksötétben, pontosabban olyan, mint amikor egy csokor kéklő ibolyát dobunk a trágyadomb tetejére. Egy pillanatig még lehet érezni a finom virágillatot, de aztán gyorsan körbevesz minket a mindent átható sz@rszag...

Még egy hét sem telt a strasbourgi előadás óta, amikor OV már Brüsszelben Mose Kantort, az Európai Zsidó Kongresszus elnökét nyugtatgatta afelől, hogy „a magyar kormány elkötelezett amellett, hogy a társadalom értékes közösségének számító zsidóság jogait feltétel nélkül tiszteletben tartsák”.

Azonban ez a szöveg nem nagyon hatotta meg a pökhendi cionistákat, mert ők újfent megállapították, hogy a gazdasági válság következtében "tavaly erősödött mind a hagyományos, mind az Izrael-ellenesség formáját öltő antiszemitizmus". Mose Kantor továbbá szóvá tette, hogy szerinte "Magyarországon korlátlanul lehet antiszemita, rasszista gyűlöletkeltést folytatni", és úgy vélekedett, hogy "a magyar médiatörvény magában hordozza azt a veszélyt, hogy a média esetleg nem hívhatja majd fel a figyelmet a rasszista megnyilvánulásokra".

Az Európai Zsidó Kongresszus elnöke szerint összeurópai programmá kellene válnia a "toleranciára nevelésnek", amire - jegyezte meg nyomatékkal - már kora gyermekkortól szükség lenne. Végül felhívta a figyelmet arra a jelenségre, hogy több európai országban nyílt antiszemitizmussal nem lehet ugyan fellépni a közéletben, ezért "az antiszemitizmus Izrael-ellenességnek vagy cionizmusellenességnek álcázva jelenik meg".

OV a mondatok hallatán bőszen és egyetértően bólogatott és talán már az az interjúfelkérés járt a fejében, aminek végeredménye tegnap jelent meg a Jediót Ahronót című izraeli lapban. „A magyarországi zsidó közösség sokkal nyugodtabb ma, de el kell ismerni, hogy valamilyen mértékű antiszemitizmus jelen van, főleg az interneten és olyan honlapokon, amelyeket Magyarországon kívülről működtetnek”- mondta, majd így folytatta: "küzdeni kell az antiszemitizmus ellen, a szélsőségesség mindig veszélyforrás".

A riport további részében OV butaságnak és teljes képtelenségnek nevezte, hogy létezne úgymond „zsidó összeesküvés" Magyarország megszállására. Az izraeli befektetők szerinte kevesen vannak ehhez. Kitért arra, hogy az izraeli tőke milyen területeken van jelen Magyarországon, s többek között hozzátette: „örülünk, hogy az izraeliek ott vannak, és bízunk abban, hogy szélesítik tevékenységüket".

Végül Izrael esetleges EU-tagságára vonatkozóan kijelentette: „ismervén álláspontjukat az EU vezető államainak, nem hiszem, hogy ez reális lehetőség lenne a közeljövőben, de teoretikusan nem szabad elvetni. Azon munkálkodom majd, hogy ezt a hozzáállást megváltoztassam, de az általános vélemény szemben áll az enyémmel…"

Eközben itthon, a kormány az előző héten meghozott döntésének megfelelően hétfőn megkezdődtek a tárgyalások a zsidó érdekképviseleti szervezetekkel. Mint talán sokak számára ismert a zsidókkal történt brüsszeli megbeszéléseket, pontosabban diktátumokat követően a kabinet úgy döntött, megújítja a zsidó közösségekkel és a nemzetközi zsidó szervezetekkel zajló egyeztetések formáját, és azt a korábbinál szélesebb körben, több témában és gyakrabban folytatja.

A budapesti összejövetelen a jelenlévők nyugtázták, hogy a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványnak (MAZSÖK) nyújtott 50 millió forintos - fel nem használt - állami támogatást a kormány változatlanul az "uratlan vagyon" felkutatására ajánlja fel, és át fogja adni az ezt végző szervezeteknek.

A résztvevők ezentúl üdvözölték az egyeztetések, valamint a támogatások folyósításának folytatását a korábbi szerződéseknek megfelelően, valamint új emlékhelyek alapítását és további együttműködések elindítását. A ”felek” megállapodtak abban is, hogy a Határtalanul program keretei között a kormány előreláthatólag 100 millió forintot különít el arra a célra, hogy a határon túli magyar területeken, így többek között Munkácson és Máramarosszigeten elpusztított zsidó közösség történetét és emlékhelyeit a magyar diákok megismerhessék…



A gyanútlan szemlélődő pedig csak áll és nem érti az egészet. Az emlékeiben még halványan felidéződik néhány nem is oly régen hallott gondolat: "…és nem fogadom el sem a németektől, sem senkitől hogy csak azért, csak azért mert mi diktatúrában éltünk negyven éven keresztül, most bárki megkérdőjelezze a magyar nép demokratikus elkötelezettségét…

...és szeretném világossá tenni, hogy a magyar nép és a magyar kormány demokratikus elkötelezettségének kétségbevonása megsértése a magyar népnek… és meg kell mondanom hogy a hazámat, Magyarországot itt is mindig meg fogom védeni…”


Aztán derengeni kezd neki, hogy megint milyen csúnyán át lett verve, hogy megint visszaéltek a bizalmával és a hitével. Végül elnéz a trágyadomb felé. A csokor ibolyának már nyoma sincs. Csak újabb és újabb trágyahalmok vannak, amiből szép lassan kirajzolódik OV igazi arca.

32 kommentek:

Névtelen írta...

Orsós örül a zsidóknak,mi viszont nem,sőt kezd elegünk lenni a pofátlan hazudozásaiból.Nem fogad el semmit senkitől,ami a kormánya demokratikus elkötelezettségét kétségbe vonná ,mondja ő aki még soha nem hazudott.Nem Magyarországot védi ő,hanem a zsidó gazdái érdekeit!!Jól nézzétek meg azt a képet ,mert ott van az a két lator aki az ország tönkre tételéért felelős!!!!

chabbix írta...

Ismételten nem tudok mást mondani!

Minden elismerésem, a legmesszebb menő tiszteletem a szerzőnek!

eSzeL írta...

A cikk valóban jó. Azért pár arc 1919 - 1920- ból, illetve 1945-től még hiányzik. OV nekem a színre lépésétől kezdve nem hiteles emberke. Hamisságot éreztem benne mindig. Így nem okozott meglepetést most sem.

dühös írta...

Attól , h. bármiféle törvénnyel, bármiféle módon korlátozni akarják az interneten, újságokban megjelenő cikkek tartalmát, mondanivalóját, attól még nem fog a vér vízzé válni - és a király meztelen. Meg az udvartartása is.
Ez a vetített hologram, pedig egyre keserűbb színjáték. Az állampolgároktól kizsarolt bárminemű sarcok-adók-járulékokból befolyt összelopkodott vagyon pedig nem ajánlható fel annak a népnek az intellektuális megnyugtatására, emlékhelyek létesítésére tett ígéretekkel- készpénzkifizetésekkel(sic!), aki jelen időben hajt végre holokausztot
A legteljesebb mértékben T I L T A K O Z O M !

http://wall-fal.blogspot.com/

http://portail.islamboutique.fr/forum/forum2.php

Az Igazság, igazság marad.

Herne írta...

Majd akkor követeljenek ezek bárkitől toleranciát, ha ők maguk járnak elől jó példával.

OV pedig, sem senki más, ne döntögesse el az én nevemben, milyen országok EU-csatlakozását támogatom! Tegye szét a lábait ha annyira óhajtja, de az enyémet meg ne próbálja szétfeszíteni, mert egy ló nem rúg akkorát, amekkorát én fogok! A cigányok seggét rúgja szét inkább ahelyett, hogy a sajátját mutogatja a zsinagógák zuhanyzóiban!

apróbetűs észrevétel: OV azért mer ennyit megtenni az európai nyomulással szemben, mert a cionisták mögötte állnak. A Likud testvérpártja, ugyebár. De semmi sincs ingyen...

Én személy szerint, a jövőre gondolva, inkább az oroszokat vagy a kínaiakat választottam volna szövetségesnek, de a rövidtávú gondolkodás sajnos regionális jellegzetesség, divatos szóval hungarikum.

ápropó, akik a cionizmust vallják (azaz a zsidó nácizmust), először magyarázzák csak meg szépen a saját hittételeiket, mielőtt másokon kérnek számon toleranciát! Tudtommal mindenhol a világon üldözik a náci eszméket, de náluk ez egyenesen pozitívum! Miért nem hallani olyan kritikákat, hogy "a cionizmus veszélyes a demokráciára nézve", "a demokrácia alapelveibe ütközik" vagy hasonlók?! És egy náci állam akar bekerülni az EU-ba? Hát gyerekek, akkor mi miért nem hozzuk látre a magunk náci pártját? Miért csak nekik szabad? Miért kell mindenki másnak magyarázkodnia már akkor is, ha csak kiejti a száján hogy szereti a hazáját?

Ezekre persze mi is tudjuk a választ, ők is tudják a választ. Ami a probléma az az, hogy a népek szélesebb rétegei nem tudják a választ. De még a kérdést sem.

Névtelen írta...

De mi szarnak olvasom én el!
Csak felbosszant az egész.
Szervez valaki tüntetést ellene, csak irogattok. Miért mit gondoltok a mai politikusoklól?
Lehetne úgy jellemezni őket, hogy a mai modern kor hohérjai?
Törvényeket hoznak,de nem a te érdekedbe.
Egy nagy szar ez az egész.
Ellehetetlenül az ember. lehet,hogy maholnap én is végzek magammmal. Éljenek a zsidók meg a cigányok.
Sok hülye politikus.

Névtelen írta...

" Az Európai Zsidó Kongresszus elnöke szerint összeurópai programmá kellene válnia a "toleranciára nevelésnek", amire - jegyezte meg nyomatékkal - már kora gyermekkortól szükség lenne. Végül felhívta a figyelmet arra a jelenségre, hogy több európai országban nyílt antiszemitizmussal nem lehet ugyan fellépni a közéletben, ezért "az antiszemitizmus Izrael-ellenességnek vagy cionizmusellenességnek álcázva jelenik meg".""
De el kene gondolkodni az OKAIN IS tan...1 hete talaltam a neten..es azota egyaltalan nem vagyok nyugodt es az elmult 4 ev esemenyei is mas megvilagitasba kerultek.Most,hogy a Kozel-Kelet puskaporos hordova kezd valni,ugy latom,boven van miert aggodnia a magyarorszagi,csak magyar allampolgarsaggal rendelkezo,magyarul beszelo,magyar identitasu magyarnak.Az alabbi gondolatok leirasa kb.4 evvel ezelottiek.Mi is tortent azota?Es mi is tortenik napjainkban?Szoval egyaltalan nem nyugtatnak meg a 2 harmados kormany jelenlegi es varhato cselekedetei...Nem fert be a szoveg,de itt a linkje:

http://budapesti.info/index_2007.htm#kezdet


Egy kicsit keson ebredo,aki eddig hive volt a "toleranciára nevelésnek",csak eppen a kello informaciokkal nem rendelkezett a magyarsag letet fenyegeto veszelyekrol.A magyar nep "elitjei es politikusai" errol elfelejtettek bennunket ertesiteni a "valasztasok elott".

Névtelen írta...

""Egy eltitkolt szerződés

2004 áprilisában Magyarországon járt az izraeli államfő. Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral, a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg. Az ok látszólag egy szokványos, baráti (?) látogatás volt. Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai (magyar részről) külön-külön is hazaárulással érnek fel. Ezen nemcsak a balliberális pártelit képviseltette magát, de jelen voltak az akkori (magyarországi) parlamenti pártok, a magyar kormány tagjai és az akkori magyar államfő, Mádl Ferenc is.

Ezen alkalomból Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott a megállapodást aláírók részére. Az egyezmény részben az Európai Unió-Izrael akcióterv alapján került megfogalmazásra, és hamarosan, 2004. május 1-én, Magyarország uniós csatlakozásával életbe is lépett. A szerződő felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikáltak egy, az európai uniós országokban sem kellően ismertetett kerettervet.

A dokumentum aláírásán részt vettek: Mose Kacav - Izrael államfője, Mádl Ferenc - Magyarország köztársasági elnöke, Medgyessy Péter miniszterelnök, Kovács László és Hiller István (MSZP), Dávid Ibolya és Herényi Károly (MDF), Orbán Viktor, Áder János és Pokorni Zoltán (Fidesz MPP), valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetői.

A dokumentum az alábbiakról szólt:
1. Magyarország befogadó cél-ország. Abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak. Hasonló megállapodások értelmében Németország további félmillió, Lengyelország pedig 100000 izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint. (Megjegyzés: ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban)
2. Az izraeli áruk európai terjesztése.
3. Az izraeli vállalkozások (magyar) állami pénzen való támogatása.
4. A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián keresztül.
5. A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és annak szigorú alkalmazása.
6. A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása és megszüntetése. (Értsd: a megalkuvást nem ismerő, valódi nemzeti erők, az ún. "szélsőjobb" eltaposására tett törekvés szentesítése.)
7. Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában és a nemzetközi fórumokon.
8. Harc az antiszemitizmus minden formája ellen, a Berlini Deklaráció értelmében.

A fenti pontokat 2006-ban nyilvánosságra hozó internetes hírportál közlése szerint az információ nem feltétlenül teljes. Az anyagot hivatalosan megkapta a Magyar Távirati Iroda elnöke, aki a pontokat nem cáfolta, illetve kitért a válaszadás és a nyilvánosságra hozatal elől. Az ügy azért kiemelten fontos, mert megerősíti azt a tényt, hogy a demokráciát hirdető társadalom tagjait olyan politika készteti vallomástételre (pl. az utóbbi 16 év népszavazásaival), ami mellőzi a demokrácia alapértékeit - a tájékozódáshoz és tájékoztatáshoz való jogot és kötelességet. A fenti adatok ismerete vagy annak hiánya pedig közvetlenül befolyásolja nemzetünk jövőbeli politikai mozgásterét.

A zsidó nem szent, csak sérthetetlen. A XXI. század világszerte a zsidó prüdéria kora. Ennek fokozatai országonként változóak, és fordítottan arányosak a zsidó érdekérvényesítés fokával. Ahol leginkább tolakodó a zsidóság, ott illik legkevésbé nevén nevezni. Magyarországon égbekiáltó ellentmondás: 2004 áprilisában (eltitkolt) háttér-megállapodás köttetett 500000 zsidó magyarországi befogadásáról, és (nyilvános) népszavazás során megtörtént több millió határon túli magyar nemzettestvér kettős állampolgárságának megtagadása.


Ez nem vicc, hanem véresen komoly""

Névtelen írta...

""Ez nem vicc, hanem véresen komoly

... gyalázatos hazaárulást követ el: egyezményeket köt Izraellel sok százezer izraeli zsidó Magyarországra telepítéséről a zsidó állam létének veszélybe kerülése esetére, állampolgári jogokat adva nekik!!!!

Ezen felül az egyezmény a cikk szerint további elképesztő engedményeket és kedvezményeket tesz Izrael államnak számos területen, gyakorlatilag felajánljuk benne országunkat egy idegen népnek és érdekkörnek. A szégyenteljes megállapodás pontja ráadásul teljesen egyoldalúak, kizárólag Izrael érdekeit szolgálják, nekünk ők nem kínálnak mindazokért "cserébe" semmit, pusztán szívességből vállalunk mindent. Amolyan diktátumféle az egész, mintha valami háború utáni békeszerződés lenne, amit a győztesek erőszakkal aláíratnak a vesztesekkel. Engem a cikk egy korábbi elképzelésemben erősített meg, miszerint minden cionista aktivitás, ami hazánkban történik, egy távolról szervezett és jól összehangolt akció része, melynek célja Magyarországon sokkal több lehet, mint amit mi a részcselekmények külön-külön történő elemzése alapján sejtenénk.

Azok a tevékenységek, amikről ti és a hasonló oldalak általában irkálni szoktatok, pl. a cigánybűnözés elősegítése, a nemzet szándékos elhülyítése, elkorcsosítása és lassú elfogyasztása, a hosszú távú és megoldhatatlan társadalmi és gazdasági problémák szándékos előidézése és gerjesztése, a politika, a média és a hatóságok zsidók általi gátlástalan belső terrorizálása és elfoglalása, a cionizmus ellen fellépő állampolgárok megfélemlítése stb., ugyanis szerintem Magyarországon nem csupán annak a végcélnak a megvalósítását szolgálják, amit derék zsidóink a világ más szegleteiben hajkurásznak: azt, hogy TE dolgozz RÁJUK, hogy NEKIK jó legyen. Nálunk valami egész másról, egy egészen kétségbeejtő dologról is szó lehet. S bár ti ezekről a részjelenségekről annak rendje és módja szerint jól beszámoltok, azoknak igazi célját és következményeit nem igazán elemzitek ebből a szempontból, ennél fogva sokan alábecsülik a helyzet súlyosságát (talán még ti is).

Szerintem minálunk az elsődleges végcél Magyarország szervezett és lassú belső elfoglalása lehet néhány évtized vagy évszázad alatt, és egy új zsidó állam létrehozása területünkön akár a magyar nép saját hazájában való elnyomásával, terrorizálásával, kifosztásával, netán rabszolgasorba taszításával és még ki tudja mivel, a palesztinok azt hiszem, tudnának erről mesélni? Könnyen lehet, hogy ez a vélemény elsőre skizofrén agyrohamnak tűnik, ám ha észérvekkel, logikusan végiggondolunk mindent, szerintem mégiscsak elkezdhetünk aggódni egy kicsit.

Mert: Minden objektíven és józanul gondolkodó, tájékozott ember számára egyértelmű ugyanis, hogy Izraelnek, a Közel-Kelet kegyetlen, fajgyűlölő szakadárállamának vége. Előbb-utóbb atomháború pusztítja el, mert egész egyszerűen nem történhet másképp. Csak az időpont kérdéses, hogy a zsidók és a cionista Nyugat által megnyomorított arab népek végső elkeseredésükben és dühükben, vallásos áhítatuktól fűtve mikor szánják rá magukat a végső ítéletre. Ha ugyanis a bombáik meglesznek - mindenképp meglesznek -, a helyzetet ismerve teljességgel lehetetlen, hogy csak üljenek rajtuk, és ne használják azokat az idők végeztéig. És tekintve, hogy Izrael egy 20-30000 km2-es ország, fegyver-arzenál ide vagy oda, nagy részét azonnal le fogják gyalulni a föld felszínéről. Csak az időpont kérdéses, lehet, hogy ez már nincs is túl messze, azt hiszem, a cionista világ kétségbeesett jajveszékelése és Iránozása önmagáért beszél...""

Névtelen írta...

""Ugye nem nehéz elképzelni, hogy mi fog történni akkor, ha egy félig elpusztított, megalázott, hazájától megfosztott és feldühített, szélsőségesen agresszív és gátlástalan, önimádó és más népeket terrorizáló vallási fanatikus népcsoport (legalább) félmilliónyiad- magával betelepül egy olyan országba, ahol mindössze tízmillióan laknak, ahol a nemzeti tudat és az összetartás (sajnos) oly kétségbeejtően gyenge, hogy eddig is a cionizmus egyik legkönnyebb prédájának bizonyult, és bizonyul most is, továbbá ahol a bentlakók birkaságának köszönhetően előfutáraik már eddig is kivételes hatalmi pozíciókat, gazdasági kulturális, politikai és hatósági befolyást szereztek, megágyazva ezzel akár az elképzelhető leghatalmasabb nemzetárulásnak is?

Ugye nem nehéz elképzelni, mi történik a paradicsommal, ha földjén a gaz jó táptalajra lel?... Én megmondom, szerintem mi fog történni ekkor: a "szegény üldözött" zsidó nép szép lassan jogot fog formálni országunk területére, ahogy mindenre jogot formál jogtalanul, amire kedve tartja -, és ezzel megkezdődhet a magyar nép reménytelen küzdelme, haláltusája önnön létéért, melynek végső eltiprásával majdan hivatalosan is megalakulhat Magyarország helyén a második zsidóórszág, mi pedig (majdnem palesztin mintára) szép lassan elnyomott földönfutókká lehetünk saját egykori országunkban. Ha hagyjuk őket betelepülni, előbb-utóbb mindenképp végünk!

Minden fokozatosan történne sok-sok év leforgása alatt. Nem kell majd sietniük, az idő nekik fog dolgozni, ők ráérnek, és sajnos velünk szemben ők vallási fanatizmusuk miatt többségükben képesek hosszú távon, akár emberöltőkben is szervezetten gondolkodni, míg mi többségünkben nem. És megjegyzem, míg zsidóék úgy szaporodnak, mint a nyulak (5-6 gyerek simán), addig a mi cionista kormányunk részben szándékosan olyan helyzetet teremt, hogy az átlag magyarok ne tudjanak/merjenek/akarjanak sok gyereket vállalni. Egy ilyen 'betelepítés' (országfoglalás) után jó néhány generáció, és elmegy a hajó (alólunk). Nem véletlen, hogy kiszúrtak maguknak minket, mint "jó táptalajt".

S hogy miért épp Magyarországon kellene új államot alapítaniuk?""

Névtelen írta...

""S hogy miért épp Magyarországon kellene új államot alapítaniuk?

Számos indokot lehetne felsorolni, talán megérne egy külön elemzést is, ám a lényeg, hogy minden szempontot mérlegelve messze itt lenne a legkönnyebb dolguk, és itt lenne a lehető legkényelmesebb jövőjük is, a mi kárunkra persze. De hát ez a hozzáállás náluk már a lehető legtermészetesebb!

És persze ez esetben a többi befogadó ország (is) igyekezne megszabadulni a betelepülőktől, és a miattuk okozott potenciális lázadások, forradalmak lehetőségétől, ezért partnerek lesznek az új zsidó állam létrehozásában (valahol máshol...), mert ez esetben a betelepülő zsidók jó része elvándorol oda (a Nyugat ezt akarta a II. vh. után is). Na és melyik ország lesz a leggyengébb és legkiszolgáltatottabb (és egyben a legnagyobb marha, amelyikkel mindent le lehet nyeletni) a jelentős befogadó államok közül?...

Persze ha tényleg betelepítik majd őket "államuk" pusztulásakor, a cionista médiából folyamatosan ömlik majd a kábítás: "nekünk óriási adósságunk van feléjük a II. világháború kapcsán (gyalázatos hazugság, nekik van óriási adósságuk felénk mindkét világháború, a két véres szélsőbal-diktatúra és Trianon kapcsán!), föllendítik a gazdaságunkat, kifizetik államadósságunkat, támogatásokat kapunk az egész világból, az USA elnöke is lelkesen bólogatva biztatgat minket, az egész világ előtt óriásit nőhet a tekintélyünk, nem is lesz ez olyan rossz, így lesz jó mindenkinek, ők tényleg nagyon jó és hálás emberek, nekünk is jól jönne a nagylelkűség ilyen helyzetben". (Fúj!)""

Névtelen írta...

""Az igazság azonban az, hogy el akarják majd rabolni tőlünk a saját országunkat, ezért folynak az előkészületek jelenleg is. A politikai árokásás, a parlamenti pártok látszatellenségeskedése is részben azt a célt szolgálják, hogy az emberek ne lássanak túl a felszínen, ragadjanak bele a pártoskodásba, utálják egymást, így aztán ha eljön az idő, összetartás és együtt gondolkodás hiányában képtelenek lesznek majd egységesen fellépni a nemzet érdekében. Lehet, hogy a betelepülők még elnézőek lesznek velünk szemben, amiért útjukban merünk lenni nekik a saját hazánkban, de ismerve őket, a következőgenerációjuk, aki már itt születik, aligha lesz az.

Fokozatosan kisajátítanak majd maguknak mindent, aki ellenáll, azt jó izraeli módra megfélemlítik, és eltapossák. Ennek első jeleivel szembesülhettünk 2006. okt. 23-24-én, amikor is a vérengző rendőrhorda tagjai közt a tüntetők közül többen héberül beszélő izraeli rendfenntartókat véltek látni-hallani, teljesen véletlenül azonosító szám nélkül, ugyebár? Hogy ki hívta őket ide? Azt hiszem, nem magyarok?

Lám, a kép kezd összeállni. Persze nem muszáj nagylelkűnek lenni, lehet majd tiltakozni is, de akkor persze megfélemlítési célból ugye számítani kell csontok összetörésére, szemgolyók célzott lövéssel való szándékos kilövésére, utcára vonulók több éves bebörtönzésére, néhány perces koncepciós tárgyalások során hamis rendőri tanúvallomások alapján meghozott ítéletekre stb.

Tudhattátok volna, mi vár rátok, ha a mi érdekeinkkel szembefordultok, 2006-ban (vagy inkább -tól?) már megmutattuk (izraeli testvéreink tettleges segítségével), akkor minek kell tiltakozni régi-új gazdáitok jövetele ellen?! Mi?! Úgy kell nektek! P.......k!""

Névtelen írta...

""
A többség biztosan értetlenül és viszolyogva olvasná e sorokat, mert a cionizmus által fertőzött, a valóság szöges ellentétét terjesztő média és oktatás hatékonysága miatt semmit sem tud Izraelről és az igazi cionizmusról, amely agresszív vallási parancsaitól (Talmud) fűtve kóros felsőbbrendűség-komplexusból táplálkozik, és gondolkodás nélkül, gátlástalanul gyilkol, terrorizál, dönt nyomorba, és mindenekelőtt néz le népeket szerte a világban most is - ha akár csak pillanatnyi érdeke is kívánja így -, mint ahogy tette ezt az egész XX. sz. során világháborúktól, diktatúráktól kezdve, szerte a világban gerjesztett háborúkon át, egészen az útban levő politikai vezetők agyvérzésnek vagy szívrohamnak álcázott meggyilkolásáig (bár ez utóbbi esetében a judeonácik még saját fajtájukkal sem tesznek kivételt, igazi kis kannibálok!).

Ők az igazi fajgyűlölők!!""

Névtelen írta...

""Ők az igazi fajgyűlölők!!

Mindez (egyelőre) nevetségesen bizarrnak, sőt idegbajosnak hangozhat, de gondoljunk csak bele: a palesztinok sem hitték el, hogy csak úgy el lehet foglalni az országukat belülről. Pedig el lehetett, csak kellő elvetemültség és gátlástalanság kellett hozzá. Mire a palesztinok feleszméltek, már a torkukon volt a kés. Lehet, hogy mi még ekkor sem leszünk képesek feleszmélni?

A II. világháború után Palesztinába ömlő zsidók temérdek összeherdált pénzükből, a cionista tőkéből felvásároltak annyi ingatlant és földet, amennyit csak lehetett, hogy legelőször is biztosítsák számottevő fizikai jelenlétüket, hisz ez volt az alapja, hogy magukénak követelhessenek mindent. Törvényen kívüli fegyveres egységeket alakítottak, borzalmas, gyakran teljességgel beteges terrorcselekményeket és igazi tömeggyilkosságokat hajtottak végre a palesztinok ellen, hogy megfélemlítsék, és elűzzék őket saját országukból, de legalábbis a betelepülési gócpontokról, hogy így külön településekre szigetelhessék el őket; no meg az angolok ellen is, hogy húzzanak el, ne szóljanak bele a csetepatéba. Ezek után a nemzetközi szervezetekben és az USA irányításában hasonlóan gátlástalan eszközökkel megszerzett pozícióikat arra használták, hogy belülről terrorizálva és fokozatosan elfoglalva e rendszereket elérjék, hogy azok áldásukat adják a zsidó terrorra (ez mindmáig így történik, és nem csak a Közel-Keletre értendő!) és a zsidó állam minden jogalap nélküli és minden elképzelhető észérvnek ellentmondó megalakulására Palesztina területén!""

Névtelen írta...

""De ez nem volt elég, a Nyugat fegyvereit, hadi és politikai támogatását is kizsarolták, hogy az ellenük saját területükért harcoló arab népeket visszaverhessék és megfélemlíthessék. Akkor az ENSZ simán hozzájárult a zsidó állam megalapításához, azonban csak egy új (kisebb) palesztin állam megalapítása mellett. Milyen érdekes! A palesztin állam azóta sem alakult meg (biztos a palesztinok nem is akarták?), viszont a palesztinoknak jutott helyette mészárlás, elnyomás, elkülönítés, nyomor és tengernyi megaláztatás - a saját szülőföldjükön. Szerintem senki ne csodálkozzon, hogy könnyű öngyilkos merénylőket találni arrafelé? És hogy miért nem alakulhat meg a palesztin állam, mely feltétele volt a zsidó állam létrejöttének? Nézzünk csak körül egy pillanatra az ENSZ és a Fehér Ház padsoraiban, illetve az ott ülők politikai karrierjét támogatók (egyben fenyegetők) háza táján! Csak nem?? De bizony!!

Ugye érezhető, milyen remek hatást gyakorolhatna hazánk jövőjére sok százezer hontalanná vált izraeli zsidó betelepítése és magyar állampolgárrá avanzsálása? Arról meg már nem is beszélek, hogy ha tényleg zsidó központtá válnánk, vajon mely ország válna idővel az elsődleges új célpontjává egy, az arab és a cionista keresztény világ között kibontakozó gigantikus háborúban az Izraelt elpusztító, netán ellen- (vagy elő-?)csapásként szintén a pokol tüzével leforrázott, megvadult és megállíthatatlan iszlám népeknek...

Még egyszer hangsúlyozom, józan ésszel könnyen belátható, hogy a Közel-Keleten hatalmas nukleáris konfliktus van készülődőben, melyet Izrael semmiképp sem tud sem elkerülni, sem túlélni, legfeljebb pusztulását késleltetheti, vagy elérheti azt, hogy (viszont-)támadói (vagy egy részük) is ugyanúgy eltűnjenek a térképek lapjairól. Megmondom őszintén, én ("és most mélységesen rasszista vagyok ugyebár") a magam részéről inkább nemet mondanék minderre... Ja, hogy valahova mégiscsak kell majd menniük? Nos, mindenki egye meg a maga főztjét... Esetleg a Vörös-tenger?... (Mert ugye, aki a "jég hátán is megél"!...)""

Névtelen írta...

""Amire rá akarok mutatni: Egy nemzetközi megállapodás, főleg vészhelyzetben igen komoly hivatkozási alapul szolgálhat egy olyan agresszív és könyörtelen érdekérvényesítő, jól szervezett teljhatalmú internacionális maffia számára, mint a cionizmus! Erre hivatkozva szükség esetén akár nyílt agresszió árán is hajlamos lesz véghez vinni az akaratát, pláne, ha saját létéről vagy az eszmét életre hívó és képviselő nép túléléséről és biztonságáról van szó. (Nem mintha félnie kellene attól, hogy Magyarországon a hatalom nem szolgálja ki...) Ezért a nemet most kell kimondanunk, és demonstrálnunk, de mindenekelőtt határozottan rá kell mutatnunk a betelepítési törekvésekre és a betelepítési egyezmény meglétére (amennyiben tényleg létezik)! Nincs idő sokat sz*rakodni, a széles nyilvánosságot még most kell különböző eszközökkel tájékoztatni mindarról, ami készülődik, és amiből még a nagypofájú Fidesz sem akart (vagy mert) szokásos sunyi hecceléses módszereivel politikai előnyt kovácsol ni (azt hiszem, ez igazán elárul valamit az ügy komolyságáról?). Sőt, szerintem lehetőség szerint politikai üggyé (botránnyá) és kampánytémává kell tenni, valamint népszavazást kell kezdeményezni néhány megállapodással összefüggésben levő kérdésről, sarokba szorítva és színvallásra kényszerítve ezzel a cinkos hallgatásba burkolózó parlamenti pártokat és médiát!

Komolyan kell venni ezt a fenyegetést, mert viharban már késő elkezdeni menteni értékeinket. És a vihar bizony nagyon gyorsan és váratlanul szokott jönni...Nem tudom, őrültnek tartotok-e, de én mindezt teljesen komolyan gondolom.

("Névtelen" internetes szerző)

(2007. 02. 23)

http://budapesti.info/index_2007.htm#kezdet """

Névtelen írta...

OV úgy osztogatja a pénzünket,mintha valaki erre felhatalmazta volna!!!Nemcsak cigánytenyésztésre,de a tetűhintásoknak is.A mi életünk arról szól,hogy életünk végéig eltartjuk őket.Ezért születtünk,a blankoltak szerint!!!Mindent megtesznek,hogy a tisztességes emberek megútálják őket,a likudbérenc zsidesszel egyűt!!

Pfsz írta...

Honfitársaim,a probléma az/elég nagy/amennyiben csak úgymond dühöngünk ezeken a tényeken azzal nem változik semmi.A kétharmados forradalmi kormány izrael talpnyalója,ahogy a komcsik is azok voltak.Szomorú,de 2014-ig nem lesz változás ebben az esetben........sok idő,és nem nekünk kedvez.Hazánkban hasonló eseményeknek kell bekövetkeznie mint Tunéziában vagy Egyiptomban ahhoz,hogy lényeges változás legyen.A választások a fórumokon való dühöngések sajnálatos módon nem vezetnek eredményre,ettől még ők az"urak".Van egy másik égetően nagy probléma,Magyarországon rengeteg/több millió/ember alszik és NEM IS AKAR felébredni ezt pedig ŐK tudják.Röviden,ismét becsapták a magyart rendesen és tovább tűri/T.kivétel/vagy már nem is érdekli.Időnk pedig nem sok van.....

Névtelen írta...

...es most meg le kell irjam,hogy vegtelenul duhos vagyok,hogy ilyen galad modon atvertek,kifosztottak szemely szerint engem is,mint a magyar nemzet egy tagjat.
..en FELEBREDTEM,ideje a tobbi nemzettarsamnak is felebrednie.Ami a szemunk elott zajlik,az egy bazi nagy szinhazi eloadas,de nemsokara veget er...s akkor lathatjuk a kulisszak mogotti szereploket is...A magyar sose volt kirekeszto,..ezzel eltek vissza a "joakaroink"..es most nezunk ki a fejunkbol,mert el sem tudtuk kepzelni ezt az ujabb "zsido honfoglalast"

Névtelen írta...

Keres:Juttatsd el minel tobb ismerosnek,baratnak...,mert bizony a fentieknek a "fele se trefa" es "nem mese ez gyermek!",hanem a veres valosag!Imporarukent megkapjuk Izrael allamtol a "terroristak "terrorizmusat is!

Névtelen írta...

...2004-ben "meg nem volt idoszeru" a Trianon miatt kivul rekedt magyar nemzettestvereink magyar allampolgarsaganak megadasa....ma viszont, az Izrael allamban nehez helyzetbe kerult izraeli allampolgarok miatt MAR IDOSZERU...meg is szavaztak 2010-ben...en ezt ,igy,a fentiek ismereteben HAZAARULASNAK es NEMZETARULASNAK tartom.
..es szamitok arra is,hogy az ugynevezett "alkotmanyozas" cimen ujabb atveres keszul...
Szerintem nem a Szent Korona Tan 21.szazadi modern formajara van szuksege a magyarnak(aki nem egyenlo a magyar allampolgarsaggal IS RENDELKEZO -vel!!!), hanem a Szent Korona ERTEKREND ALAPJAN megalkotottra.Csakhogy ezt nem az elmult 20 ev haza-es nemzetarulo "elitjere" kell bizni.Ok ezt a "jogukat" a gyalazatos tetteik miatt mar reg elveszitettek.
Nezz korul,mennyi magyarul nem is tudo magyar allampolgarnak van hivatalos magyar okmanya,ado kartyaja,TAJ kartyaja,stb.Szoval,jol at lettunk verve,folyamatosan,immar 20 eve.Es ezt nevezik az "elit vezetoink" demokracianak...

Névtelen írta...

Pfsz-nek!
Ehhez viszont a legfontosabb,talan Posta Imrenel olvastam:
"a legfontosabb felismerni azt,hogy ki a barat,ki az ellenseg!"...megbizhato kis kozossegek(civil szervezodesek),melyek egymast segiteni es tamogatni tudjak.Es tudni kell azt is,hogy soha tobbe nem lesz az eleted olyan,mint "annak elotte"(a "beszivargas a fent idezett cikk alapjan ma jo ideje tart...).

Névtelen írta...

Az “emberi” méltóság védelmében?
http://ellenkultura.info/az-emberi-meltosag-vedelmeben.html

OV es a magyar tortenelmi egyhazak nem vettek eszre,ezert nem is tiltakoztak...a gorog popak eszrevettek es "mertek tiltakozni"...

Névtelen írta...

Nyilvan ez is veletlen...
""A tények makacs dolgok, Orbán elvtárs""

http://jovonk.info/2011/02/02/tenyek-makacs-dolgok-orban-elvtars

Névtelen írta...

A tények makacs dolgok, Orbán elvtárs
valoban...erdemes ujranezni oket,ezek az esemenyek voltak es jobb itt sem varhato,ha nem ohajtjuk az "uj honfoglalokat"...

http://portail.islamboutique.fr/forum/forum2.php

Névtelen írta...

""az elmúlt húsz évben ezer magyar embert gyilkoltak meg cigány személyek Magyarországon. ""
""A tények makacs dolgok""

http://barikad.hu/sneider_tam%C3%A1s_fidesz_nem_tud_%C3%BArr%C3%A1_lenni_cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9sen-20110202

..kepeket a meggyilkolt magyar emberekrol nem talaltam az interneten,mert a nemzetkozi- es hazai sajtonak a meggyilkolt magyar aldozat nem BESTIALIS BUNCSELEKMENY eredmenye,csupan egy kisebbseg szorakozasa,avagy "megelhetesi bunozese"...ki tudja ?

Kerdesem:GYUJTOTT-E MEG GYERTYAT,AKAR CSAK EGYETLEN DARABOT IS ,EZEKERT A BESTIALISAN MEGGYILKOLT ,VEDTELEN MAGYAR EMBEREKERT?

Ha a mindenkori kormany (az utolso 20 evre gondoltam) magyar lett volna,akkor nyilvanos korulmenyek kozott,MAR 1000 GYERTYAT KELLETT VOLNA GYUJTANIUK!

A rendorseg megelozesi feladatairol mar nem is beszelve.

Névtelen írta...

...roviden:van eleg problema itt a 93 ezer negyzetkilometeren elo magyar embereknek is.Azzal foglalkozzon a kormany,...mindenki a sajat orszaga gondjait oldja meg...es ne importalja mihozzank az allampolgarait es a terrorista modszereit...van nekunk igy is eleg bajunk,...kedves 2 harmados kormany.

Névtelen írta...

"mindenki a sajat orszaga gondjait oldja meg.."
..termeszetesen,a szandekuk ellenere hatarainkon kivul rekedt trianoni arvakra nem vonatkozik az elutasitas,ok mindig magyarok voltak es azok is maradtak.
Aki Izraelt onkent valasztotta,az nyugodtan maradjon ott es oldjak meg a problemajukat a semita testvernepekkel.

Névtelen írta...

Ami pedig az izraeli befektetok befektetesi modszereit illeti,arrol Simon Peresz izraeli allamelnok teljesen vilagosan beszelt.Ra lehet keresni a youtube-n.A hazai gyakorlatukat pedig mar ismerjuk.Errol pl.a sukoroiak tudnanak beszelni.Persze meg nem derult ki minden,ha ugy akarjak,ezt is titkositjak 80 evre.
Orban Viktornak es a 2 harmados partjanak el kene mar dontenie,hogy azzal az egy szem popsijukkal melyik lovat akarjak megulni.Ugyanis a magyarok is egyre inkabb eheznek es faznak,es semmi szandekuk nincs arra nezvest,hogy a hid ala koltozzenek csaladostol,esetleg kolduljanak vagy azoktol varjanak "robert bacsis konyoruletet",akik elloptak a magyar nemzet es igy benne a magyar emberek vagyonat.
Kedves fidesz-kdnp!Ido van!

Névtelen írta...

A határtalanul programról::::addig szórakoznak,mig" pogrom határtalanul" lesz a vége!!Az nem lehet igaz,hogy ezzek a pénzhajszolásba beleháborodottak semmiből sem hajlandóak tanúlni!!

Névtelen írta...

Tisztelt Nemzettestvéreim! - Újra (ismét) színre lépett az a Stoffán György, aki úgy lett nemzeti, hogy minden jobboldali pártból kilépett, majd ezt követően felvette a román állampolgárságot. - Kérdéseim az alábiak lennének:
1./ Bajor származású gróf-e vagy
2./ Üldözöttsége évei alatt picérnek állt a legkövetkezetesebbnek ismert
magyar újságíró?
3./ Tulajdonképpen miért szeretjük mi, egyszerű magyarok Stoffán főrendi
urat?
4./ Kurir, Kacsa Magazin, Népszava... (ahol dolgozott) hogyan egyeztethető
az igaz magyar és keresztény újságok eszmeiségével.
5./ Miért lépett ki a Jobbikból (is)?
6./ Miért vette fel a román állampolgárságot?
7./ Jelenleg melyik nemzeti csoportosuláshoz áll közel?

Névtelen írta...

Magyar Testvéreim!!Stoffán gyurika,egy álruhás O.P.N.I. szökevény.Még szerencse,hogy nem Napoleonnak képzeli magát.5./az igazi kérdés valójában az,miért léett be a Jobbikba!!6./Azért,hogy a nagy Condukator üleptakaritásánál mindig a ott legyen.7./jelenleg a metéltfarkincájuak aranybórjú seggének csókolgató csoportosulásához!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló