Micsoda gusztustalan, hazug álszentség ez?

Éveken át találgatta a közvélemény, hogy mi lehetett abban a 80 évre titkosított jegyzőkönyvben, amely a 2006-os tévéostrom másnapján az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti, valamint a nemzetbiztonsági bizottságának együttes ülésén történteket tartalmazza. A fülkeforradalom után hatalomra jutott Fidesz most feloldotta a titkosítást, így bárki által elolvasható a jegyzőkönyv.

Csupán a kétharmad okozta gőggel és elbizakodottsággal tudom magyarázni, hogy a Fidesz nyilvánossá tette a dokumentumot, abból ugyanis főként éppen a narancsosokra nézve derülnek ki vérlázító, megdöbbentő dolgok.

Semmi meglepő nincs abban ugyanis, hogy a Gyurcsány-kormány képviselői, Szilvásy György (a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter) és Petrétei József (igazságügyi és rendészeti miniszter), illetve az éppen Brazíliában nyaraló országos rendőrfőkapitányt helyettesítő Szabadfi Árpád azt magyarázza, hogy miért nem voltak képesek visszaverni a magyar felkelőket, akik végül győztek, és elfoglalták a tévészékházat.

Az viszont már annál érdekesebb, hogy a fülkeforradalmár Fidesz képviselői – akik most a 2006-os jogsértések felelőseinek üldözőiként és szabadságharcos forradalmárként állítják be magukat – a tévéostrom másnapján azt rótták fel az MSZP-s vezetésnek, hogy a karhatalom miért nem verte le durvább, kevésbé liberális módszerekkel a felkelőket. Sőt, azok után, hogy Petrétei József elmondja, hogy – bár egy figyelmeztető lövéssorozat volt – azért nem használtak fegyvert a tüntetők ellen, mert „ha a rendőrség a fegyverét használja, akkor több halálos áldozattal kellene most, ma szembenéznünk”, a Fidesz képviselője mégis a vért hiányolja.

Nyitray András, a Fidesz országgyűlési képviselője, a bizottság tagja ugyanis a jegyzőkönyv szerint azt rója fel a rendészeti miniszternek, hogy a rendőrök miért nem használhatták a fegyverüket a tüntetőkkel szemben.

Értik, ugye?

A tévéostrom másnapján, 2006. szeptember 19-én a Fidesz képviselője a titkosított ülésen azért hibáztatja az MSZP-s vezetést, mert az nem lőtt éles lőszerrel a tömegbe. Ma pedig ugyanez a Fidesz kéri számon az akkori vezetésen, hogy miért lőtt gumilövedékkel a tüntetőkre.

Micsoda gusztustalan, hazug álszentség ez?

Ja, és Nyitray András, neked meg – Petőfi után szabadon – a jó kurvanyádat!

Jellemző az is, hogy a Fidesz titkosszolgálati vezetője, Demeter Ervin követeli – s ebben a jegyzőkönyv szerint mélyen egyetértett vele Galambos Lajos, az NBH akkori vezetője –, hogy titkosszolgálati eszközökkel figyeljék meg és kapcsolják le a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM) és annak vezetőit.

Az ülésen az NBH főigazgatója, Galambos Lajos megerősíti azt, amit mi már korábban is tudtunk, hogy a HVIM-et lényegében az alakulása óta megfigyelte és igyekezett felbomlasztani a hazai titkosszolgálat, nem véletlenül tüntettünk 2003 decemberében az NBH épülete előtt (amely egyébként, s ez az ülésen is elhangzott, a történelem első demonstrációja volt a titkosszolgálat ellen).

Rendkívül kíváncsi lennék egyébként arra, hogy vajon mi indokolta ebben az időben a titkosszolgálati akciókat ellenünk, hiszen a HVIM ekkoriban indította útjára a Trianon-felvonulásokat, a nemzeti fesztiválokat, s a többi között oktatási eszközöket vittünk Csángóföldre, az elszakított területeken tüntetéseket szerveztünk a magyarok jogaiért.

A Nemzetbiztonsági Hivatal melyik nemzet biztonságát szolgálta?

Azt pedig már csak mellékesen jegyzem meg, hogy összetehetjük a két kezünket, hogy a szomszédos államok nem darabolták tovább Magyarországot ebben az időben (bár Izrael meg is szállt minket), hiszen az NBH-t egy olyan dilettáns irányította, aki a jegyzőkönyv tanulsága szerint előbb elmondta, hogy szerény személyemet évek óta figyelik, mégis megjegyzi rólam, hogy néhány éve települtem át Magyarországra.

A világhálón vagy a 2005-ben megjelent könyvemben meglehetősen komoly irodalma van a nem titkos előéletemnek, ha már nem nézte meg az adatnyilvántartóban, bárhol egy kattintással megtalálhatta volna a születésem helyét: Szeged. Ez a város pedig a trianoni és párizsi diktátumok után is Magyarországon maradt, tehát sehonnan sem kellett áttelepülnöm.

Ennyit a túldimenzionált, a nemzeti oldalon is összeesküvés-elméletekkel és sci-fi elemekkel felturbózott titkosszolgálatokról, s annak idióta főigazgatójáról. Aki egyébként azt is elmondja, hogy már 2006 előtt is külső titkosszolgálati eszközökkel akartak megfigyelni (magyarul le akartak hallgatni, be akartak poloskázni), de azt nem engedte a bíróság.

Nos, a tévéostrom és az azóta eltelt idő elegendő volt arra, hogy most már a bíróság is engedélyezze.



Toroczkai László


----------------------------------------------------------------------------------------------

Az N1 híradó tegnap ezzel a témával is foglalkozott.


.

22 kommentek:

Névtelen írta...

Egyik szar, másik kaki,
Szavazzon hát az aki,
Ütődött, vagy eszement,
Szart ér ám velük a parlament!

Névtelen írta...

Az ember esze megáll,ennek a mocskos féregnek nem volt elég,hogy embereket életük végéig nyomorékká tettek.Még ő halottakat is szeretet volna.A rendőrökből még gyilkosokat .Fideszbirkák erre varjatok gombot!!A kedves vezér kicsábittot beneteket,hogy hallgassátok ,majd utána elpucolt ,ez a kétlábon járó állat meg utánna élessel közétek lövetne.Mert nem volt elég a kardlap ,gumilövedék,könnygáz.Nincs köztettek senki,aki ezt a kétlábonjáró állatot úgy seggbe rúgja,hogy a jordánig szálljon!!!viiiiktor,viiiiktor,beeee.

eSzeL írta...

Csak úgy beindult az agyam. Az, hogy a Gyurcsányt védték, annak az érdekében kellett volna az éleset lőni, mi van akkor, ha azért pucolt el a vezér, mert tudta előre, hogy akár éles is lehet a lövés, nem csak 'tompa'. Tudhatta, hogy a Ferkó védelmében még az is előfordulhat, hát jobb ha kereket old.

Herne írta...

Azon gondolkodom, miért hozták ezt nyilvánosságra, ha ennyire terhelő a Fidesszel szemben. Egyetlen logikus magyarázat jut csak eszembe: ez figyelmeztetés. Figyelmeztetés a jövőre nézve, mire számíthat az, aki esetleg a tunéziai, egyiptomi, líbiai stb. példát szeretné követni. Sőt, továbbmegyek: jelen pillanatban azért még nem olyan labilis a Fidesz helyzete, hogy ilyesmitől kellene tartania (sajnos). Tehát a jövőre készülve biztosítják be magukat. Magyarul fogalmazva: készülnek valamire, valami nagy disznóságra.

A félelemre építenek, és az individualizmusra. Az indivídum félti az életét, ragaszkodik ahhoz. Az arabok nem félnek. Az európai embert a halállal meg lehet félemlíteni.
Viszont az európai ember, ha felkelésbe kezd, ahhoz komoly stratégiát dolgoz ki. Nincs olyan, hogy a megbuktatott diktátor felpattan a magángépére és elrepül az országból, mert a felkelők a repteret az elsők között foglalnák el (mielőtt Dávid-csillagos gépek landolnának, tele katonákkal, ugyebár). Közben Viktor a tömegbe lövet. Emberek halnak meg. De a nép mindig győz, ezt a közel-keleti események kiválóan megmutatták. Ha közel-keleti diktatúrákban nem bírtak a hatalmi terrorszervezetek a békés tüntetőkkel, akkor nincs az az Inkál Suckurityval felturbózott PiSa Lovagrend, ami megállíthatná a magyar népet, ha az bedühödik. Viktor tehát, mivel meglépni nem tud, előbb-utóbb a felkelők kezére jut. És ezek a felkelők felettébb morcosak lesznek, miután közéjük lövetett.
Vajon I. (Szent) Viktor, a pofozkodó-lövöldöző demokrácialovag, hogyan viszonyul a halálhoz? Mert ha ilyen mélységekbe süllyedt, számolnia kellett minden lehetséges következménnyel, hacsak nem szakadt el ő is teljesen a valóságtól, és érinthetetlen félistennek hiszi magát.
Azt hiszem, mégiscsak az utóbbi lehet. Az eszébe sem jutott, hogy ez a saját vesztét is okozhatná. Józan ítélőképességű ember ugyanis nem fenyegeti golyóval a saját népét. Ez a valóságtól teljesen elszakadt, hatalommámorban megrészegült diktátorok jellemző vonása.
A legfontosabb kérdés pedig talán a következő: ezek alapján mit jelent I. (Szent) Viktornak a magyar ember élete? A tiéd, az enyém? A tüntetők közé keveredett tinédzser gyermekedé? Mit lát a magyar emberekben Viktor: mert nem embert, az bizonyos. (Újabb bizonysága a valóságtól történő elszakadásnak.)
Az ennyire aránytalanul durva fellépés egyébként nárcisztikus személyiségű paranoid skizofréniának a jele. Az ilyen emberek ölnének le mindenkit, akiről úgy vélik, az útjukba állhat vagy keresztbe tehet nekik.


Ám van itt egy jóval reálisabb kérdés is: vajon mit szól mindehhez az emberi jogokért oly' nagyon aggódó EU, élükön a luxemburgi pedofillal (idézéseket és periratokat kezelőorvosaim címére kérem küldeni felülvizsgálat céljából)? Tisztelt Luxemburg, várom a felszabadító csapatokat!

Herne írta...

(Mielőtt a liberáltak, szokásos vitastílusukkal és "érvelési" taktikájukkal ebbe kötnének bele: tudom, hogy az említett mentális betegséget nem így nevezik, pszichológiai-pszichiátriai ismereteimet nem az őskorban járó magyar egészségügynek és oktatási rendszernek köszönhetem, így a szakkifejezéseknek az angol nevét ismerem, azt próbálom visszaadni magyarban.)

Györkös István írta...

Olvasom a Kurucinfóban, hogy a Magyar Nemzeti Gárda megünnepelte a kommunizmus áldozatainak napját - plakátjukon a vörös csilagba Dávid-csillagot (a zsidók jelképét rajzolva).
Az eljárásuk gyalázatos! - Magyarországon, a kommunisták börtöneiben számtalan zsidó honfitársunk szenvedett, többek között Krassó György, Faludy György és még sokan mások. - Ezek a nyomorult MNG-tagok, akik java része nem is ismerte a kommunizmus évtizedeit, nem szenvedtek együtt Krassóval és társaikkal meggyalázták ezt az emléknapot. A jó Isten verje meg őket gonoszságukért!

Névtelen írta...

Györkös István: Kicsit több zsidó haszonélvezője volt annak a rendszernek, mint áldozata. Plusz egy antiklerikális faludy, aki részt vett Prohászka szobrának ledöntésében, és a hazaáruló károlyi egyik legjobb cimborája volt, nem lehet hivatkozási alap. A ganérágó kádár is megjárta rákosi börtönét, most ettől nyomban szeretnünk kéne!?

Névtelen írta...

kocsobur,györkös,szikszai,de leginkább herélt agyú kokeró!!Ahogy megállapitom paranoiás skizofréniában szenvedsz. Még mindig nem veszed észre,hogy ez nem a c-press!!!Itt nem érdekel senkit a zsidó,cigány ajnározásod.És ha már átkozodó cigányszokásodhoz alkalmazkodunk,a magyarok istene verjen meg beneteket mind a két kezzével,a legyilkoltakért,a kiontott vérért,a fosztogatásaitokért,és a másokon való élősködéseitekért!! És ezzekután elmégy a büdös francba.

casablanka írta...

Ma reggel mondja a rádió: Kadhafi rárontott a saját népére löveti a népet, tiltakozik az USA, az EU. és mindenki aki él.Vajon 2oo6. október 23-án bemondták-e, valahol, hogy a Gyurcsány kormány rárohant a saját népére, kilővette a szemüket, eltörette kezüket- lábukat. Történt mindez azért mert a FIDESZ okt. 23. megemlékezési ünnepen túlsokan jelentek meg. Ráhajtották a tömegre a provokátor szarháziakat, lovasrendöröket egy emberre 10 rendör jutott ütöttek-vágtak mindenkit.Nem számitott angol turista akit ütnek, vagy magyar ünneplő.De mindennek teteje az, hogy ez a gazember aki mindezeket elrendelte még ma is a Fidesz kormányzás ideje alatt is, ott pöffeszkedik a parlamentben és letovajozza a Miniszterelnököt. Van itt valakinek is önbecsülése? Csoda ha az EU. is velünk" mossa a padlót?"Meg azok a csodálatos EU. biztosok is a mi seggünket nyalják örökké? MEGÉRDEMELJÜK!!! Györkös :ki volt Gerö, Révai,Rákosi, Péter Gábor, Acél (Appel) stb., szerinted nem érdemlik meg a Dávid csillagot?

casablanka írta...

Egyébként az egész 2oo6. október 23. ünnepség kész provokáció volt. Szeretném tudni miért is készitettek ki, hajtóanyaggal feltöltött tankot,müködő akkumulátorokkal, gépágyut, kupacokba odakészitett kockaköveket. Azért hogy később legyen mire hivatkozni Kuncééknek, Gergényinek : Budapest utcáin a fasiszták tankokkal közlekednek. Szépen meg volt ez az egész rohadt szemétség tervezve. Ezt kellett titkositani? Aki nem hülye és vak, mindezt tisztán látta.Ja, és mi van Demszkivel, Miniszterelnök úr, aki mindezekért a mocskokért még ki is tüntette Gergényit?Majd elszámoltatják ugye?

Névtelen írta...

A zsidó Demszky Gábor, az ´56-os hös zsidó Krassó György legjobb barátja és szellemi gyermeke, állítólagos ellenzéki hős a meg nem történt rendszerváltás idején. Fővárosunk évtizedes megszállója és szétrablója. Vagyis szent tehén. Ebből kiszámíthatod, hogy mennyire fogják őt bármikor bármiért is felelősségre vonni.
Az ex-maoistát, aki díszpolgárrá avatta a Dalai lámát?????????DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez ám a kultúra, meg a szellemi fölény!

Pfsz írta...

casablanka 2011. február 23. 19:01

Természetesen elszámoltatják Demszkyt,Gergényit,Draskovicsot,Kóka urat,Kuncze legényt,Gyurcsányt stb.....börtön lesz a vége nekik.......idővel kérem idővel,Pató Pál mentalitás alapján.

Miért kell ebben kételkedni?Orbán megmondta a választások előtt,aki igazi elszámoltatást akar az CSAK A FIDESZ!Talán nem mondott igazat?Már ő sem.....az gáz.

Mindegy,most már kibírjuk a következő választásokig.Nem igaz?

haary plotter írta...

csóresz vekkerviktor csávó megmondhattad volna már huszonkét éve hogy neked összekötözték kezeidet a jaltamálta mégtovábbképzőn nem kötelező a miniszter-álnokság lehet hogy okosabb maradtál volna ha nem lelki nyomoroncokkal veszed körül magad végtelenül sajnállak téged meg a sok kis birkamagyar magunkat akiket te is vígan az áldozati oltárra pakoltál és az úrnak vagy uraknak tetszék az ő illatuk elszédültél a tömjénfüsttől és dakota zagyvaságokat hordasz össze meg fülecske-forradalmakról lázálmodsz úgymond te hoztad le a zolimposzról a zembereknek a móccerváltozást háromszor voltam a nagy gyűléseiteken régebben én vén hülye a másik síkagyú sérültbarom volt de te alattomos gonoszan megjátszod a szabadságharcost mert sokan a cirkuszban nem látják hipnózisod miatt csuklóidon a kötőfékeket menj haza aludj egy nagyot majd neveld fel békében csóró stresszelt gyerekeidet bocs csak morogtam neked valamit kínomban...

Péter-Pál írta...

Bizonyára elfelejtettétek, hogy a TV-székházba betörő és ott gyújtogató csőcselék és tolvaj banda tagjai között hungaristák is ott voltak (pl. Ekrem Kemál György). - Nem akarok igazat adni a Fidesznek, de aki rendőrre támad - akkor a rendőrnek éles lőszert kellene használni. Ez minden országban így van.

Névtelen írta...

péterpál,szikszai kacsafoss ,de leginkáb balogartur.cigány,biztossan igy van,te már csak tudod.Ezt kellene veletek csinálni,mikor rátámadtok a rendőre,rögtön lelőni,mint a VESZETT KUTYÁT.Nem felejtettük el a gyújtogató,betörő fosztogató fajtádat.More te,nem voltál ott,tehát ne hungaristáz.

Névtelen írta...

Én ott voltam, senki nem gyújtogatott-rabolt a székházban (max a büféből vettek el kaját, amiért ott is hagyták a pénzt a pulton). A kedves Rebisz cseszte szét a berendezést, miután elő mertek bújni a kanálisból hajnalban, és kicsit dühösek voltak, hogy senkit nem találtak ott azok közül, akik elpicsázták a drága kollégáikat.
Akkor volt az is, hogy a frusztrált sünök mindenkit összegereblyéztek a környéken, akit csak értek, köztük ott lakókat és hajléktalanokat is, azzal a felkiáltással, hogy tüntetők... Erről ennyit.

Névtelen írta...

1945 óta az állam vezényli a rendőrséget, ügyészséget, bíróságot, Alkotmánybíróság törvényesíti a rabló privatizációt! Hol élsz vakon, azt tudod? lényeglátó

casablanka írta...

Pfsz.02.23. 19.54."Természetesen elszámoltatják majd idővel stb." Szegény édesanyámtól tanultam ezt a mondókát: "Minden meg lesz idővel,ha jól lakunk tüdővel,nem lakunk jól tüdővel, nem birjuk majd erővel..."

kocsobur1 írta...

Mindenki megfigyelheti: ha itt van a fórumon 3-4 vagy esetleg 5 a nevét se vállaló "erős" (de inkább izomagyú) legény, akik a zsidózásban és a cigányozásban azonos véleményen vannak - akkor azonnal az egész magyar társadalom nevében kezdenek el üzengetni, holott csak 3-4-5 tanulatlan hülyéről van szó. Ők így kompenzálják azt, hogy a (saját hibájukból) a társadalom perifériájára kerültek.
Természetesen a zsidó és a cigány nem okozója a szerencsétlen, szánalomra méltó helyzetüknek... az uszítás is inkább mások érdekét szolgálja, csak ők ezt képtelenek felfogni.

Gambit írta...

"3-4 vagy esetleg 5 a nevét se vállaló "erős" (de inkább izomagyú) legény" - Ha már itt tartunk, te mióta vállalod a neved?
A többi dologban pedig még mindig nincs igazad, de nyugodtan temesd csak homokba a fejecskédet, rajzolj glóriát meg angyalszárnyakat a zsidókra-cigányokra, attól majd biztos tényleg rendben is lesznek a dolgok... De inkább költözz le Gyöngyöspatára, ott majd kebledre ölelheted a drága védenceid népesebbik felét: http://www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM
Ja, hogy ehhez már nem fűlik a fogad, mert túl életközeli lenne, és ki kéne másznod a budai, vagy belpesti öröklakás kényelmes csigaházából? Nos, légy kalandvágyó, és vállald a kockázatot. Majd egy-két hónap ott-tartózkodás után folytathatjuk az eszmecserét, ha még életben vagy...

Névtelen írta...

nA HUZZ EL AZ ANYÁD PI....RA!!

kocsobur1 írta...

Ott voltam, a TE anyádban, de még vártak négyen rá, mert az öreglány ma
kipihent volt!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló