Mi jöhet még? Dávid-csillag a házelnök mögött?

Az alábbi MAZSIHISZ közlemény tegnap délután látott napvilágot a szervezet honlapján:
[az eredeti hírért katt a linkre]


Súlyos Házszabálysértés

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MaZsiHisz) vezetői a Magyar Zsidó Kongresszus nevében levéllel fordultak Kövér Lászlóhoz, a Magyar Országgyűlés elnökéhez. Ebben megállapítják, hogy a Parlament február 14-i ülésén történtek súlyosan sértették az Országgyűlés tekintélyét.

Javasolják, hogy módosítsák a Házszabályt úgy, hogy a jövőben a Parlament vezetése meg tudja akadályozni azokat a magatartásokat, amelyek tételesen megsértik a jogszabályokat, illetve fel tudjon lépni azokkal szemben, akik más személyek-, vagy csoportok ellen faji, vallási hovatartozásuk miatt gyűlöletet szítanak.

Emlékezetes, hogy ezen az ülésnapon a Jobbik képviselője egy betiltott szervezet uniformisában jelent meg, majd az egyik kisebbség „elképesztő és indokolatlan népszaporulatáról” értekezett, a párt egy másik képviselője pedig azt kiabálta a külügyminisztériumi államtitkárnak, hogy „nem találja a kipáját”. Az államtitkár ezzel kapcsolatban megjegyezte „ez a zsidózás kategóriáját meríti ki”.

A magyarországi zsidóság gyors és hatékony lépések megtételét kéri, hogy a parlamenti képviselők se szíthassák büntetlenül a faji, vallási alapú gyűlöletet.



www.mazsihisz.hu
[2011. február 21.]



Amikor az ember ilyen közleményeket olvasgat, azért elgondolkodik: vajon hol van, hol lehet a pofátlanság határa?

Nehéz kérdés, kétségtelen.

Azonban egy biztos, legyen az bárhol is, a cionisták azt mindig képesek átlépni. Persze ők ezt biztosan nem gondolják annak, nem gondolják, hogy az ilyen jellegű közleményekkel átlépnének bármilyen határt is. Ők ezt természetesnek veszik, mert nekik ez jár, nekik joguk van ahhoz, hogy megállapítsanak dolgokat és utasítgassák a magyar országgyűlést a nekik tetsző jogszabályok elfogadására.

Egy normális, vagy kicsit is normális országban, ha ilyen megtörténne a kormány, vagy az országgyűlés elnöke a közlemény megjelenését követően azonnal visszautasítaná és kikérné magának az ilyen jellegű felszólítgatásokat, tegye az bármilyen szervezet is.

Ezzel szemben Abszurdisztánban néma csend van. Egy hivatalos viszontközlemény, egy hivatalos viszontválasz nem hangzott el. A kormányzat részéről senki nem kérdezte meg, hogy ezt a felszólítást egyébként mégis milyen alapon, mégis milyen minőségben gondoltátok megtenni? Nem érdeklődött egyetlen hivatalos szerv sem, hogy a közleményt kiadók egyátalán kit, kiket képviselnek, és ki jogosította fel őket egy ilyen iromány kiadására?

És a történések ilyetén alakulása mindent el is árul a honi viszonyokról. Abba pedig már kár is belemenni, hogy vajon fordított esetben, vajon Izraelben melyik gittegylet mer bármit is megállapítani, melyik gittegylet meri bármire is felszólítani az ottani törvényhozást. Abba meg pláne nem, hogy a Kneszet elnöke, mindezt hogy reagálná le.

Arról már nem is beszélve, hogy vajon mitől betiltott ruha egy fekete mellény, mitől törvénysértő az oroszlános címerpajzs? Mitől gyűlöletszító az, hogyha valaki kimondja az igazságot a hazai cigányság életvitelével, élősködő életmódjával kapcsolatban? És legfőképp miért hivatkoznak a magyar zsidóság képviseletére, amikor annak nincs is egységes, minden zsidó számára elfogadott képviselete, ergo a MAZSIHISZ sem az, csak egy a sok közül.

De tudjuk mindannyian, hogy itt igazából nem arról van szó, hogy Vona Gábor gárdamellényben volt-e, vagy sem, hogy a cigányok népszaporulata aggályos-e vagy sem. Itt kizárólag arról van szó, hogy egy jól behatárolható csoport akarja megmondani nekünk, hogy merre van az erre-arra. Itt a senkiháziak akarják megmondani, hogy hol van a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának határa. Itt egy vérkomcsi munkásőr, Moszad ügynök, a zsidó kárpótlási pénzek lenyúlója, akarja megmondani, hogy a magyar országgyűlés milyen törvényeket hozzon, milyen szabályok alapján működjön.

A közlemény utolsó sorában azt írják, hogy „...a magyarországi zsidóság gyors és hatékony lépések megtételét kéri”. Vajon mire gondolhattak? Vajon mit várnak?

Talán azt, hogy a narancsosok nyomban dobják félre az alkotmányt, és azonnal lássanak neki megszövegezni az új házszabályt? Esetleg ezután majd kommandósok lesznek vezényelve a karzatra, akik kötélen leereszkedve fogják belefojtani a szót azokba a képviselőkbe, akik Izrael nevét nem a MAZSIHISZ számára megfelelő kontextusban veszik majd a szájukra?

Esetleg gondolatolvasó parafenomének bújnak meg majd a hátsó sorokban, akik azt figyelik, hogy melyik képviselőben merül fel egy kusza kis héberkritikus gondolat, amit majd azonnal hangos kiáltással jeleznek, hogy aztán a teremőrök sokkolóval terítsék le a gondolatbűnöző képviselőt?

És ha majd mindez teljesül, akkor legközelebb mi jön még?

Holnapután már azért megy majd az ajvékolás, hogy a házelnök mögé tegyék ki a Dávid-csillagot?

30 kommentek:

Névtelen írta...

Nincs min csodálkozni,mikor a parlament megnyitóján izraeli zászlós jelvénnyel jelentek meg hazaárúló gazemberek!!!Az lesz a vége,hogy a likudbérencek még ezt is kitalálják.A nagy fülkeforradalmár,aki annyira szeretti az izraeli befektetőket, ezzel fog nekik nyalizni!!!A mazsihiszti meg a kneszetben pofázzon,ha megengedik nekik!!!Mózsiék nagyon szeretnek a tűzzel játszani,de ebből előbb-utóbb igen nagy baj lesz nekik!!!

Péter-Pál írta...

Amit a Mazsihisz írt a házelnöknek - tisztelt szerkesztő úr - az nem pofátlanság.
Jónéhány egyszerűen képtelenek figyelembe venni, hogy a zsidóknak, cigányoknak is van öönérzete. Soha nem fordult még elő (pl. a Mazsihisz összejövetelein), hogy a keresztényeken gúnyolódtak volna vagy felszólították volna őket az ország elhagyására. Minden vallást tisztelni kell kivétel nélkül és minden honfitársunknak egyforma joga van ebben az országban élni.
Tisztában vagyok azzal, hogy akadt a múltban néhány (nem sok) cigány vagy zsidó ember, akik elítélőleg szóltak a keresztényekről vagy a magyarokról úgy általában - de ezeket is épp' úgy el kell ítélni mint akik a zsidók vagy a cigányok egésze ellen uszítottak, róluk elítélőleg szóltak! Domján Edit, Wittner Mária cigányok... Krassó György, Faludy György zsidók voltak - ezekről az emberekről csak a tisztelet hangján lehet beszélni.

feco0220 írta...

„...a magyarországi zsidóság gyors és hatékony lépések megtételét kéri”. Meg fogjuk tenni, legyenek nyugodtak. A felhívás mögött álló cionista férgek tarkóján rövidesen 9 mm-es lyukak fognak tátongani, de lehet, hogy nagyobb kalibereket is megtapasztalnak a cionista tátogók.

Névtelen írta...

pétergábor,kocsobur,szikszai,balogartur,..etc.!!!tudod mit szeretnénk figyelembe venni??A zsidók és a cigányok munkaszeretettét,mert az önérzeteskedésből,élősködésből,követelőzésből már kezd elegünk lenni!!!Nagyon tudjátok a jogaitokat ,szeretnénk már valamit a kötelességitekről is hallani.Arturka ,ne uszitgass polgárháborúra,a fehérek kiirtására.Mert kapásból megmondom neked, ti fogjátok a rövidebbet húzni.S mire vége lesz átkozódva fogtok arra a napra is gondolni,mikor eszetekbe jutott polgárháborúzni.Mert az általatok legyilkoltak,kifosztottak alig várják,hogy megfizessenek nektek.Javaslom,kezdjetek el tenni is valamit ezért az országért,necsak élősködjetek rajta!!Más. Felsorolod a zsidókat,cigányokat,amilyen pofátlanok vagytok,még a végén még azt is kitaláljátok ,hogy Árpád fejedelem cigány volt.Szerintetek Gábor Áron Kézdivásárhelyi ágyúöntő tűzér őrnagy is cigány. Te szédült b@lf@sz.

Névtelen írta...

Lassan tényleg ki lehet tenni a Dávid csillagot a Parlamentben, hisz alig van egy-egy nem "igazhitű" politikus bent. De vezetőjük meg is mondta nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy felvásárolják országunkat.

Névtelen írta...

Petőfi után szabadon,felvásárolják ők a jókurva annyukat nem a mi hazánkat.

casablanka írta...

Ha nem pofáznának bele örökösen mindenben, nem mutogatnák magukat, nem provokálnának minket, tradicióinkat nem a "történelem szemétdombjára" küldenék,nem gúnyolódnának rajtunk, esküszöm le sem szarnám őket! Még álmomban sem jönnének elő sohasem.Az a leghőbb vágyam, hogy örökre elfeledjem ezeket a kukacokat. De ameddig rajtunk szórakoznak mindig útálni fogom őket, ameddig csak élek.AMEN.

Névtelen írta...

Ki írta itt azt egyszer, hogy hazugság a zsidó megszállás???!!!

eSzeL írta...

Dr Fejér Lajos után szabadon : Ha egy zsidó képes lenne felismerni azt, hogy a vele szembeni fellépés a saját viselkedésének a következménye, már nem is lehetne zsidónak tekinteni. Ma már Magyarországon magyarnak lenni elítélendő dolog. Mi itthon vagyunk, mi szólhatunk a kipáért és a menóráért, ha nekünk nem tetszik.

Herne írta...

Ez jórészt erőfitogtatás. Ezért csinálták nyilvánosan. Meg akarják mutatni a népnek, ki az úr a háznál.
Sajnos meg is fogják, OV szemlátomást már attól a pedofil luxemburgi börtönringyótól (periratokat, idézéseket a kezelőorvosaim címére kéretik küldeni felülvizsgálatra) is megszeppent. Ő aztán nem védi meg a magyarokat sem külső, sem belső ellenségtől. Itt még akkor is a bibsiket fogja éltetni a vezetőség, amikor azok már rég nem is lesznek, mert egyébként nemzetközi téren nem áll túl jól a szénájuk (ezért is van szükségük ilyen erőfitogtatásokra, ezek inkább védekezésre mint támadásra utalnak, a sarokba szorult vad magatartása, pánik, kétségbeesett csapkodás).
Jó hír: azért nem mindenhol csiszoltatják a zsidók seggét a néppel fényesre ún. jobboldali kormányok: legújabb információim szerint, a népét szintén Izrael seggébe gyömöszölő Mubarak elrugdosása utáni helyzetet kihasználva, két iráni hadihajó futott ki a Szuezi-csatornára... :-) Ez persze nem háborús lépés (még), inkább provokáció, hogy felmérjék a terepet, de Izrael azonnal felhördült, mint akinek a zacskójára léptek... :-)

Herne írta...

Péter-Pál: ez egy európai hagyományokkal rendelkező ország. Aki más hagyományokat követ, az menjen oda, ahol az általa óhajtott hagyományokat követik. Én pl. szeretnék néhány évet eltölteni Indiában. De nem ám a mellemet verve, hogy én ott kisebbség vagyok, hanem az ő tradícióik, szokásaik szerint. Ha megunom, akkor hazajövök a saját tradícióim közé. Ennyire egyszerű lenne. Aki elsősorban zsidó akar lenni, és csak utána magyar, az menjen Izraelbe. Aki cigánykodni akar, az menjen...ja, hogy még államot alapítani is képtelenek voltak? Az már nem az én bajom. Nehogymár emiatt is nekem fájjon a fejem. De innen kotródjanak a "kultúrájukkal" együtt, ha nem képesek a többségi társadalom normái szerint élni. És lám: beköszönté a béke!

Névtelen írta...

Teljesen igaz. És vajon miért tud ez más civilizált európai országokban funkcionálni???

Névtelen írta...

Feco0220: Hát persze, te kis szerencsétlen, ide bármit le lehet írni. Ha majd a kihallgatáson leszel, ráérsz akkor dadogni. Láttunk titeket a rendőrséggel "harcolni" - úgy húztak lábatoknál fogva a földön, mint a rongyot.
Már a nagy és erős, rendíthetetlen Magyar Gárdából sincs senki - legfeljebb 50-100 maradék. Tavaly is zsidóztatok a Nagy Győzelmetek előestéjén, aztán mikor megszámolták az "egész nemzet támogatását" lett belőle 16,5 %.
Azt nézzétek meg, hogy mi marad belőletek a Fidesz-kormányzás végére!
Pontosan az ilyen hülye megnyilvánulások után, mint a tied, van ott a Jobbik ahol van. A vezetők tagadják az antiszemitizmust és a terrorizmust - az ellenfél pedig megmutatja a te és a hasonszőrű társaid sorait a Radical Puzzle, a Kurucinfo és a Hunhír oldalain.
Azt persze mindenki tudja, hogy csak a pofátok nagy - de a dumátokat azt fel tudják használni a Párt ellen.

Pfsz írta...

Ez csupán a radikálisok által gyártott összeesküvés elmélet semmi több,Magyarország kiváló kapcsolatokat ápol a zsidó országgal gazdaságilag és egyben szorosan kulturálisan is!Minden nyugati demokrácia hasonló kapcsolatra törekszik,az aki a Nemzeti kormányt támadja amiért e kapcsolatot tökéletesre próbálja fejleszteni,az vagy iskolázatlan,vagy proli,vagy antiszemita,vagy új náci,vagy csupán az utcai csürhe része akik általában randalíroznak.

Izrael egy demokratikus ország,Magyarország kiváló barátja és az onnan érkező tőke illetve befektetők csak hazánk gazdaságát és kultúráját erősítik!

Németh Zsolt aki egy valódi nemzetben gondolkodó magyar,Tom Lantos példájával is demonstrálta mennyire erős kötelék van a zsidóság és a magyarság közt!

Tehát legyünk büszkék inkább erre,ne a tanulatlan csürhe véleményét helyezzük a fókuszba!

A magyarok tavaly kijelölték az utat,és elsöprő többséggel egy demokratikus nemzeti párt került hatalomra,amely hazánk virágzására törekszik és ebben sokat segíthet nekünk Izrael,ezért is indokolt e kiváló kapcsolat!

A változás és az átalakítás folyamatban van a Nemzeti kormány áldásos tevékenységének köszönhetően,csak a csürhe nem veszi észre mert tanulatlan és primitív.

Kitartás!

Péter-Pál írta...

Herne: Még hogy a zsidók nem tudtak államot alapítani? - Ha nem tévedek, ott, az arab tenger közepén létezik egy Izrael nevű állam, a geológiai-társadalmi környezet leggazdagabb és legerősebb állama - hozzá a Földközi-tenger térségének a legerősebb hadseregével. (Atomfegyverekkel, a legmodernebb haditechnikával.) Pedig csak 4,5 millióan vannak... Mi pedig a 10 milliós magyarsággal csak kínlódunk, éhezünk és a környező államok közül csak azok nem törlik belénk a cipőjüket, akik nem akarják.
Vagy tévedek? Nem igaz, amit látok?

Pfsz írta...

Mellékesen jegyezném meg,a magyarok többsége is támogatja e nemes és roppant szoros együttműködést,hiszen erre is felhatalmazást kapott a Fidesz kormány elsöprő győzelmével.A média is folyamatosan ezt közölte a választások előtt,tehát tudtak a választók róla!A győzelem pedig csak megerősítette Orbán Viktor és egyben az egész Fideszt is,hogy ezen az úton kell tovább haladni!

Mindenkit arra kérek nyugodjon meg,hazánk jó és hozzáértő kezekben van már!
Türelem kérdése,és minden jobb lesz!

Ezért majd 2014-ben ismét meg kell erősíteni a Fideszt a munka folytatásában.Ezt nagyon fontos!Mert amit most elkezdtek annak gyümölcsét csak akkor tudjuk élvezni,ha következő választáskor is arra buzdítjuk őket vigyék végig a programot amit megalkottak.

Ahogy Orbán Viktor is közölte:2014 a gyarapodás éve lesz!A gyarapodást pedig folytatni kell,de ez csak akkor következik be,ha ismét ők győznek!

2014-ben tehát ismét támogassuk a demokratikus Fideszt!

Köszönöm.

Névtelen írta...

Péter-Pálnak: meg még vagy 60 millióan szerte a világon, pénzzel a zsebükben.

Névtelen írta...

Tisztelt fidesz-rajongók!

Ez itt a csürhe honlapja. Kérjük, hogy ne ide ürítsék kenetes lózungjaikat, amelyekkel a kormány- és egyéb hivatalos sajtó már amúgy is csordultig tele van.

Köszönettel: A csürhe

Gambit írta...

Aki itt ennyire aggódik a zsidók, meg a cigányok érzékenységéért, az ugyan mondja már meg nekem, hogy szerintük miért pont ezt a két kisebbséget "üldözik" annyira? Miért nem a hazai görög, rutén, sváb, bolgár, lengyel... stb. etnikumok körül folyik a habverés? Csak nem azért, mert ők képesek beilleszkedni, békében megélni a magyarsággal, sőt, skandalum, egyenesen magyarnak vallani magukat, és építő tagjai lenni a társadalmunknak-kultúránknak? Csak nem azért, mert ők becsülettel dolgoznak, nem becsmérlik az országot, ami befogadta őket, s a nemzetet, melynek részei lehetnek? Csak nem azért, mert ők nem hangoztatják mell döngetve, úton-útfélen a különállásukat, a hozzánk nem tartozást, sőt a nyílt ellenségességet-gyűlöletet? Csak nem azért, mert ők nem várják el, hogy szabadon gyilkolászhassanak bennünket, és még el is tartsuk őket?
Ezen tessék elgondolkodni kedves rettegők! Itt csak arra szólnak rá, akivel baj van, aki vét az együttélési normák és a mi érzékenységünk ellen. Mert ez még mindig Magyarország, tetszik, vagy sem itt a magyarság érzékenységét kell figyelembe venni, és a mi hagyományainkat kell tisztelni. Aki erre képtelen, annak nincs keresni valója az országban (és mielőtt jönne a nácizás, nem, nem csak a cigányokra, zsidókra vonatkozik, van épp elég hülye magyar is, aki nyugodtan vehetné a sátorfáját, mert ha itt nem tetszik, ott a nagyvilág, Gyurcsány elvtárs is irányt mutatott számotokra, el lehet menni).

Névtelen írta...

Kedves A Csürhe!

Nem kellene a Zsidesz, Orsós vallás híveit sértegetned, mert a törvény védi a vallási csoportokat, persze a keresztényeken kívül.

Pfsz írta...

Gambit :2011. február 22. 16:26

No,ez a lényeg kérem.......miért pont őket.A MIÉRTRE nincs válasz általában,pedig ebben a témában ez nagyon fontos szempont lenne.Meg kell nézni a történelmüket/igaz az egyik említett népcsoportnak nincs is,mert ami van az nem történelem/a másiknak túlnyomó része is szimpla mítosz,talán ez sem véletlen.A haza kérdésében a cigányság az sem tudja honnan származik,igazából csupán találgatnak finoman fogalmazva is szánalmas,a zsidóság pedig a vallásra hivatkozva erőszakosan vette el egy nép hazáját.Ezek is véletlenek?Talán nem éppen.

A zsidók jó üzletemberek és van pénzük ezért kerülnek sokszor a fókuszba,szokták ezt mondani a hozzáértők.

Példának okáért,a japánoknak is van pénzük nem is kevés,gondolom értenek az üzlethez is,nem gyengén fejlettek,ellenben én még nem hallottam japán gyűlöletről.Talán ez is véletlen.

Ok és okozat,csak az okozatról beszélnek állandóan,pedig az ok a valódi kérdés.

Névtelen írta...

Fecot kis szerencsétlenező kacsafos,pétergábor,szikszai.PótFaSZ....!!!Te nagyrakás szerencsétlenség.Egydologban biztos lehetsz,neked is lesz kihalgatásod.A zsideszimádatoddal meg huzz el oda ahol eddig voltál.A süket dumáddal továbbra is a nagy kormányváltó fülkeforradalmárt hülyitsd!!Ne verd kalandokba magad azzal az 53%-os 2/3-al. Az o.v. választási hazudozásaitól megszédült,rászedettek nem kimondottan erre adták a voksaikat.O.V szerint 2014 a gyarapodás éve lesz,nekik már nem kell addig várni,ők már most gyarapodnak.A rászedettek meg sirjanak a markukba.Nem arról volt szó hogy,lenyúlják a magánnyugdij pénztárakat.Ti meg azt nézzétek meg mi marad belőletek a következő választáskor!!Ha a 94-es formátokat ha hozzátok az már jó lesz.GYENGEELMÉJŰ,ha te azt tudnád ,hogy mi van a Magyar Gárdából nem túráztatnád a pofádat. / Emhu./

házikígyó írta...

"Ha nem tévedek, ott, az arab tenger közepén létezik egy Izrael nevű állam, a geológiai-társadalmi környezet leggazdagabb és legerősebb állama - hozzá a Földközi-tenger térségének a legerősebb hadseregével. (Atomfegyverekkel, a legmodernebb haditechnikával.) Pedig csak 4,5 millióan vannak... Mi pedig a 10 milliós magyarsággal csak kínlódunk, éhezünk és a környező államok közül csak azok nem törlik belénk a cipőjüket, akik nem akarják.
Vagy tévedek? Nem igaz, amit látok?"

Ami Izrael-lel kapcsolatos látásmódodat illeti, hát az több mint tévedés. Ne a végeredményt, hanem az előzményeket nézd....mekkora is volt hajdanában ez a mára már félelmetessé vált terrorista állam? Területe hogyan is gyarapodott?

Tényleg van ott egy fal? Ellenőrző pontok? Ugye nem a sajátjaikat rekesztik ki?

Fegyverrel, vérrel, provokációkkal, kirekesztéssel, más nép leigázásával megtollasodni nem semmi, csak undorító. És az az állam, amely a 21.században így lesz fizikai értelemben naggyá, az erkölcsileg nulla: lakói lelki nyomorékok.Jahve így akarta?

Pfsz írta...

Névtelen :2011. február 22. 17:20

A válaszomat akkor vedd komolyan amennyiben az általad leírt"PótFaSZ"jelző számomra szólt,kiemelve a betűket.

Nos,az irónia fogalmát bizonyára ismered,ha pedig rendőr vagy akkor nem biztos.Ezt a kihallgatás megjegyzésedből szűrtem le,mert azzal fenyegettél,ebből fakadóan gondoltam a rendőri mivoltodat.

Esetlegesen nem rendőr/nyomozó/titok szolga vagy,akkor ne beszélj hülyeségeket a kihallgatással kapcsolatban.

Éljen Orbán Viktor!
Rohadjanak meg a japánok!

Liszt Ferenc írta...

"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése."

Névtelen írta...

A történelemben, hányszor, hány helyen, üldözték, írtották eme ártatlan uzsorásokat? Vérszívokat, de vissza ütni? Micsoda dolog!

Lütyő írta...

Így igaz, Liszt Ferenc. Úgy tűnik a kaftánosok sohasem tanulják meg a leckét, vagy egyszerűen ilyen "mazoista" fajták.

Névtelen írta...

Ejnye,hát Liszt Ferenc sem rajongott a kiválasztott,vérszopó uzsorásokért???Azt tudtam,hogy Luther Márton sem volt oda értük.Elkeseritő. A világ tele van antiszemitával,nem értem miért nem lehet szeretni Mózes taknyos fattyait!! Pfsz,éljen o.v. minimálbérből!!!

haary plotter írta...

Egy-eseknek az Igazság fáj a legjobban,
a Két-kedőknek viszont megnyugvást ad.
A betegséget nem a titkolózás gyógyítja.
Jóccakát Magyarország, akárhol is lennél!

Névtelen írta...

EGY MAGYAR POLITIKUSNAK A PARLAMENTBEN NAPIREND ELŐTT EL KELL KEZDENI A FELVILÁGOSÍTÁST,MISZERINT EZ AZ ORSZÁG,AHOGY A NEVE IS MUTATJA,A MAGYAR NÉP,NEMZET HAZÁJA! AZ,HOGY AZ ÉVSZÁZADOK FOLYAMÁN BEFOGADTUK A HÁZALÓ ZSIDÓT ÉS A KÓBORLÓ CIGÁNYT,AZ CSAK EMBERI NAGYSÁGUNK BIZONYÍTÉKA! MÁRA EZ A KÉT NEMZETISÉG A LÉTÜNKRE TÖR! AZ EGYIK URALKODNI AKAR RAJTUNK,A MÁSIK MÉRGEZI A MINDENNAPJAINKAT! EZT EGY NEMZET SEM TŰRHETI,MI SEM FOGJUK!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló