Tüntetés Budaházyért - HVIM felhívás

Tiltakozzunk, amiért másfél éve tartják börtönben a szabadságharcos hazafit. Szenteste előtti napon utasították el az óvadék ellenében való szabadon engedését.

Másfél év fogság után sem engedték ki Budaházy Györgyöt az előzetes letartóztatásból. Érthetetlen, hogyan tudtak ilyen döntést hozni egy nappal szenteste előtt. Gyuri már második karácsonyát tölti külön a családjától, börtöncellába zárva.

Ezért tüntetést szervez a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom december 30-án 17:30-tól a Szabadság téri a szovjet emlékműhöz.









Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom


Kapcsolódó írásunk: Aljasság

A demonstráció összefoglalója: Tüntetés Budaházyért a Szabadság téren [videó]

5 kommentek:

Névtelen írta...

Csak szeretnék szólni ,méltósággal tegyük,mert akkor a GYURIT járatjuk le és a NEMZETI OLDALT!!!!!
KÖSZI A FIGYELMET: URUK A HUN....

kocsobur1 írta...

Miért érthetetlen, hogy "egy nappal a Szenteste előtt hoztak ilyen döntést"?
Már lezajlottak a tárgyalások, született ítélet, az elítélt letöltötte a büntetését?...
Jellemző, hogy a kereskedő, kufár-lelkületű Budaházy ügyében hívei az óvadékra hivatkoznak, de ha az illető úr (mármint a terrorizmussal és más bűncselekmények elkövetésével vádolt hazánkfia) hazafi lenne - tehát ha hazafi lenne, akkor nem siránkozna ilyen kevés, ti. 561 nap börtön után. Ha vagány volt a letartóztatása előtti hónapokban - akkor viselkedjen férfiként napjainkban is.
Nyugodtan lehet tüntetni, imádkozni, átkozódni - ettől még nem lesz változás helyzetében. Olcsó fogás ilyenkor a feleségére, a gyermekekre hivatkozni. Ha ezek a kispolgári értékek annyira fontosak számára, akkor talán maradni kellett volna a pult mögött... és nem kellett volna játszani a tűzzel. Az ő ügye hasonlatos a bolíviai börtönben lévő szerencsétlen Tóásóéhoz: mindketten felelőtlenül belevágtak egy kalandba - most pedig a börtön kényelmetlenségeiről sírdogálnak. (Ezek az urak se nem férfiak, se nem hazafiak - a valódi politikaiak nem így viselkedtek 1990 előtt!)

Pfsz írta...

kocsobur1.

Komolyan,a te igen nem tisztelt személyed olyan mint mint moslékos tál.Állandóan kiömlik,és csak a bűz árad belőle.Te pedig ott a börtönben ennyi idő elteltével,nem kocsobur lennél,hanem k@cs@gbur.Lehet jól is állna,megpróbálhatnád igazán.

Akkor gondolom te nem voltál jelen ma?Persze,ez nem a te fajtádnak való rendezvény igaz radiátor?

kocsobur1 írta...

PFSZ! Olvasd csak el a Hunhiren közzétett Budaházynak... Persze te ebből is csak azt fogod kiolvasni, hogy a szerencsétlen vadbarom (aki önként adta magát a rendőrség kezére!) az említett mézes-mázos duma után isnét szabad lehet. Készséggel elhiszem neki, hogy a Nagx Ignác utcai előzetes kényelmetlen hely - de ami rá vár, a szabadságvesztés fegyház fokozatban - az még az eddigieknél is kegyetlenebb hely lesz számára

Névtelen írta...

KÖCSÖGBŐR!!!hogy rád meg a parazita fajtádra mi fog várni???elindulhatnátok vissza a gangeszpartjára amig nem lesz késő!!!!A tetű egye el azt a retkes nyakad!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló