Ne pofázz nekem, a te anyád tart el, és te is el fogsz majd…

A liberális vetés beérni látszik, és napjainkban a fiatalok között sajnos kezd kialakulni és meghonosodni az a sajátos rend, amiért néhány évvel ezelőtt a mohácsiviktóriák, a gusztuspéterek, és a magyarbálintok vállvetve küzdöttek. Ma már ténylegesen látható, hogy a minden józan észt nélkülöző cigányvédő politika hová vezet. Ma már kézzel foghatóak az eredmények.

Az elmúlt tíz-tizenöt évben felnőtt egy fiatal cigánygeneráció, akikbe belenevelték a rajoskodást, akik elhitték, akikkel elhitették, hogy nekik mindent lehet, hogy ők a származásuk miatt mindent megúszhatnak, hogy mindenért az egyelőre még többségi társadalom tehet. Ez a felfogás mára már szinte vallássá vált a körükben, amitől felhatalmazva érzik magukat arra, hogy kirabolják, megalázzák és terrorizálják a velük egykorú magyar társaikat.

A napokban kipattant székesfehérvári történet is jól példázza mindezt, de talán nem nagy bátorság kijelenteni, hogy ez szinte biztosan nem egyedi eset. Az országban vajon hány és hány SzentIstvánSzakképzőIskola lehet, ahol a diákoknak atrocitásokat kell elszenvedni a beilleszkedésre képtelen cigányoktól?

A fehérvári eset csak ismételten rávilágít arra, hogy mára már mennyire tarthatatlanná vált a helyzet, hogy az nem megoldás, ha gyerekek mindent eltűrnek, ha a szülők hagyják, hogy az igazgatók félve a botrányoktól, vagy egyszerűen liberált meggyőződésből minden aljas ügyet a szőnyeg alá söpörjenek. És talán ez az ügy felhívja a kormányzat figyelmét is, hogy valamit sürgősen tenni kell. Bár azért ez utóbbi felől azért túl nagy illúzióink ne legyenek.

Székesfehérvár narancsos vezetése lényegében egy tapodtat sem lépett előre az ügyben, pedig az már hónapok óta mindenki számára ismert, hogy mi folyik az iskolában. Megint csak maszatolás történt, a lényeg elkenése. Mert azért azt nehezen lehet hosszú távú és jó megoldásnak nevezni, hogy az önkormányzat, valamint az intézmény vezetése állandó rendőri jelenlétet kért mondván, hogy "az iskolában vannak olyan jelenségek, amelyek pedagógiai eszközökkel nem megoldhatók". Azt meg pláne nem a megoldás kategóriába sorolható, hogy az iskola igazgatója, Ábrahám Norbert egyszerűen letiltotta a suli honlapján fórumként is működő vendégkönyvet „a nem megfelelő használat miatt”, mivel ott a diákok és a szülők pontosan leírták, hogy milyen alázás folyik az órákon és a szünetekben. Az pedig már-már a vicc kategóriába esik, hogy a hírek szerint, a múlt héten az ügyről először cikket közlő Barikád hetilapot a városban egyesek elkezdték felvásárolni, hogy azt ne olvassák az emberek. [katt a linkre]

Arról azonban egyik városvezető, egyik harvátaladár-féle sem beszél, hogy a cigánygyerekek szüleikhez hasonlóan védelmi pénzt követelnek az odajáró magyar gyerekektől, hogy példaképüknek a Cozmát meggyilkoló cigányokat tartják. Hogy az iskolában szinte mindenki attól tart, hogy mikor állják körbe, mikor veszik el a pénzét vagy a telefonját, hogy hiába vannak ott a "roma mentorok" akiket eddig a kiváló megoldásként mutogattak, mert nekik sincs semmi tekintélyük és már egyátalán nem tudják és nem is akarják kordában tartani azt a 100-150 cigányt, aki teljesen szétzüllesztette a korábban jóhírű, 1938-ban alapított intézményt.

Vajon minek kell még történnie, hogy végre a döntéshozók is belássák, hogy látszatintézkedésekkel nem lehet elérni semmit sem? Az nem lehet megoldás, hogy odaküldenek két, igen kettő darab rendőrt, akik átmenetileg vigyázzák a rendet. És mi történik, ha jövő héten másik öt iskola kér ugyanezért rendőri segítséget? És ha az utána következőn megint? Tényleg az a megoldás, hogy a középiskolákban majd a rendőrök biztosítják az élhető mindennapokat?

Valóban ez lenne erre a kérdésre a jó válasz?

A Szent István Szakképző Iskolába nagyjából 900 gyerek jár, aminek cirka a 15 százaléka cigány. Nem lenne egyszerűbb a férgesét kivágni és azoknak egy olyan oktatási intézményt létrehozni, ami az ő „igényekre” van szabva? Persze tudom, ez egyesek szerint nem tartozik a politikailag korrekt kategóriába, de mondjuk ennek kéne érdekelni minket a legkevésbé, mert ne mondja azt senki, hogy ennek így kell lennie, hogy ez így jó.

„Ne pofázz nekem, a te anyád tart el, és te is el fogsz majd” – ordítják a retkek nap, mint nap az iskola folyosóján a magyaroknak. És tegyük hozzá: sajnos igazuk van, mert ez az egy mondat pontosan kifejezi a honi cigány-magyar együttélés lényegét.

A kérdés már csak az, hogy meddig még?

13 kommentek:

Névtelen írta...

Van egy ősi közmondásunk. Fejétől bűzlik a hal. Amíg nincs levágva a hal feje addig az büdös. Magyarul ha vannak olyan polgármesterek akik rendbe tudták enni a hasonló létszámú településeiket és élhető közösséget teremtettek ill. állítotak helyre, akkor a példa adott csak követni kell. Ha az igazgató nem akarja követni akkor fejét kell venni a halnak.

Névtelen írta...

jav: Elnézést nem enni hanem helyesen tenni.
Tehát van 750 magyar szülő és holnap nem megy be a 750 magyar diák amíg le nem váltják a dirit és egy olyan valaki nem kerül oda helyette aki 24 óra alatt rendet rak.
Ez van, másra fölösleges várni, ez Semminemtörténik Ország.

Névtelen írta...

Mocskos ,rohadt cigánybanda!!!Parazita férgek!!A levegőt sem érdemlik meg!!"Kéthétallatrendetteszünk"A nagy fülkeforradalmár rendet csinált,amig ilyen névvel,mint ábrahám, iskola igazgató lehet itt,és nem a negevben,ugyan mit vártok???Magyar testvéreim,a Cozma gyilkosai ,meg a többi retek a börtönnek álcázott wellneszben 6400forintba kerül nekünk,sok nyugdijas 40 év munka után éhezik!!!!Nektek mennyi jut egy napra??? A mi pénzünkön tenyésztik őket.Nem csoda,az hogy ezzek a férgek igy neki bátorodtak!!!A büdös állatok polgárháborúval fenyegetőznek, "meg csak eggyel legyünk többen"Csak azt adja nekik az ÚRISTEN!!!

Névtelen írta...

Egy jól megszervezett éjszakán, egyszerre az ország összes cigánytelepén kellene tesztelni az Uzi fegyvereket! De nem úgy mint a hegylakóban ... itt egy sem maradhat! Ezt sajnos máshogy már nem lehet megoldani, mert a biboldók és gyurcsány fegyenc olyan lovat adtak alájuk, ami már kezelhetetlen!

Névtelen írta...

Ezeket a tetves állatokat a MAGYAR NÉP adópénzéből szaporitják ellenünk!A blankoltfarkúak elhitették velük,hogy mindent szabad nekik,büntetlenül ölhetnek,fosztogathatnak.Az aljas gyilkosok ,alig kapnak valami büntetést!!Nagyon tudják a pofájukat túráztatni a jogaikról, csak a kötelességeikről kussolnak!!Én nem akarom ,hogy még a gyerekeimen,unokáimon is élősködjenek!!!Mi a véleményetek erről.???

Névtelen írta...

Addig megy ez még így, amíg hagyjuk. Mert valljuk be: hagyjuk magunkat. Más népeknél, amikor elnyomás alatt éltek, megszervezték a saját védelmüket. Így alakult ki pl. sok harcművészet is. Ha megtiltották a népnek, hogy fegyverrel védje magát, akkor a nép maga készített fegyvereket, vagy a hétköznapi életben használt szerszámokat stb. alakította át és használta fegyverként. Mindig, mindenhol létrejöttek szervezett földalatti csoportok a terrorizálók megregulázására és az emberek védelmére. Nálunk nem. Mi hagyjuk magunkat. Akár megmarad a népünk, akár eltűnik a történelem süllyesztőjében, a jövő történészei értetlenül fognak állni azt látván, hogy miért hagytuk magunkat.

Névtelen írta...

Nem büntetni, hanem kitüntetni és még hatékonyabb fegyverekkel kellett volna ellátni azokat a harcostársainkat, akikre most a biboldóbérenc kormányunk által működtetett "független" bíróság sajnos hosszú-hosszú éveket fog kimérni, mert irtani merték ezeket az emberiség mételyeit, ezeket a rasszista rohadt cigányokat! Nem az kellene hírnek lenni egy bármilyen Híradóban, hogy megöltek egy cigányt. Ez nem hír. Hír az, ha majd azt mondják be, hogy megölték az utolsó cigányt is! Szebb és cigánymentes jövőt!

Böczike írta...

Kb.: 2 hete a szekszárdi börtönben még Ki mit tud-ot is rendeztek a romáknak. A TTT-ben mutatták, hogy csak ropták a táncot a romák a zsűri előtt! Nem elég, hogy a mi adóforintjaikból etetik,ruházzák, jóltartják őket, még ki mit tud-ot is rendeznek nekik! Valószínű, hogy azért csukták le őket, nehogy halálra dolgozzák magukat!

Gambit írta...

Sajnos itt addig nem fog történni semmi, amíg újra vér nem folyik. De valószínűbb, hogy még akkor se... Egy újabb Cozma már föl se tűnne, a média pedig már tanult a fiaskóból, nem lenne akkora hírverés, ergo nem lenne közfelháborodás.
Fogy az idő. Az ellenség egyre jobban feltalálja magát a 2006 óta keletkezett, már korántsem új helyzetben (ill. társadalmi közbeszédben), egyre kifinomultabb, vagy éppen brutálisabb módszereket alkalmaz. Vagy sürgően újra lépéselőnybe kell kerülnünk, vagy visszatér az elmúlt húsz év gyakorlata, amin sikerült rést ütnünk négy éve, vagy a magyarságnak reszeltek.

Névtelen írta...

Magyar testvéreim!!az,hogy vér fog folyni,csak nehogy a mi vérünk legyen!!A2/3-os gazemberek kiagyalták, a külföldi, rendőrruhába öltöztettet állatok magyarországi bevetését!A tót, a román már itt is büntetlenül verhet minket!!A "nagy kormányváltón" egyre jobban kiűt a gyáva emberek bélyege,az aljasság ,a hazudozás !!

Thomas írta...

20 éva alatt semmi sem változott, ergó kidobott pénz volt az eddig rájuk fordított összeg. Költsük ezentúl ezt nyugdíjkiegészítésre, fiatal (DOLGOZÓ) lakáshozjutására. Ennek lenne értelme. Na nem ez nem így lesz. A mokkák továbbra is alanyi jogon lakást meg 100-ezres segíjkét kapnak.

casablanka írta...

Kiváncsi vagyok a sok bibsi mit fog kezdeni a cigányokkal, ha bennünket kiirtanak?

Névtelen írta...

Casablanka!!eggyet biztos nem.Tenyészteni nem fogják őket!!Nem lesz orksegijke,a blankoltfarkúak pénzén nem fognak tenyészni!!!van a világon még egy ilyen ország,ahol az adófizetők pénzeit cigánytenyésztésre herdálják????I.M.F.hitelt pocsékolnak rájuk!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló