Változó világ

Főleg a fővárosban vetődik fel a kérdés többször, miért van ennyi aberrált, metroszexuális, meleg, kétes neműként viselkedő ember ma? Az első mentális zavarokat rendszerező könyvben a homoszexualitás mint ”szociopátiás személyiségzavart” határozták meg. 1968-ban csupán annyit módosítottak a homoszexualitás DSM-besorolásán, hogy ezentúl nem ”szociopátiás”, hanem ”szexuális” devianciának minősítették. A 70-es években azonban a homoszexualitással kapcsolatos társadalomtudományi kutatás újabb lendületet kapott, és a mentális betegség elmélet az új bizonyítékok fényében tarthatatlanná vált. A pszichiátriai szakmára a meleg szerveztek komoly társadalmi nyomást gyakoroltak, aminek eredményeképpen a Kínai Pszichiátriai Társaság 2001-ben megszüntette a homoszexualitás betegség-státuszát.

Sokak számára biztosan nem betegség, hiszen sajnos már- már divatként terjed a férfiak közt a nőies viselkedés és kinézet, a nők közt pedig a férfiasság. A reklámok és az összes nyugatról importált média ezt sugározza. Haza médiánk pedig szépen mindent átvesz. Ha az ember nem is néz TV-t, vagy bulvárlapokat, akkor is önkéntelenül megismertetik vele ezt a plakátok, óriásplakátok, és mindenhol szinte már kötelességszerűen szóló kereskedelmi rádiók. A fiatalok nagy része diszkóba jár szórakozni, ahol szintén ez az egyik fő irányvonal.

A pop- prostitúció egyre nagyobb méreteket öltött. Ennek ma egyik fő képviselője Lady Gaga, aki a fiatalok agyát ártalmatlannak tűnő ”szórakoztató” zenéjével mossa át. Zenei klipjeiben kétes neműnek látszó férfiak vonaglanak necc harisnyában, magas sarkú lakkcipőben, maga pedig apácaruhában, magán kereszttel, egy rózsafüzért lenyelve is megjelenik. Láthatunk a perverz jelenetek mellett olyan jelképeket is, mint a többször megjelenő kígyót, pénzt, csontvázat, koponyát, menórát, sőt Dávid- csillagot és szabadkőműves, sátánista jelképeket is. És akkor a zeneszövegeiről még nem is beszéltünk… Nem csodálkozhatunk hát, ha a fiatalok lelki egyensúlya teljesen felborul, erkölcseik pedig igen mély pontra süllyednek.





A zene mélyen hat az ember kedély- érzelem- és akaratvilágára. Platon fejtette ki, hogy a különféle zenék az ember jellemét különféleképpen alakítják: „egyik derekabbá, másik durvává, a harmadik kéjenccé alakítja az embert”, ezért Platon szigorúan meg is akarta szabni, milyen zenét szabad hallania, tanulnia a fiatalnak. De ebben a szellemben mondta Kodály is: "a rossz zene megingatja az erkölcsi törvényben való hitet", s ha a fiatalt "nem oltjuk be minél korábban a rossz zene pestise ellen, menthetetlenül annak áldozata lesz". Leginkább mellbevágó talán Hamvas Béla megfogalmazása: "A zenei hazugság a legelvetemültebb valamennyi hazugság között, mert az embert a legvédtelenebb oldaláról demoralizálja.”

1 kommentek:

Herne írta...

A homoszexualitás ugyanolyan betegség, mint a pedofília vagy a nekrofília, csupáncsak annyi a különbség, hogy a másik fél is akarja (vagy nem). Rendkívül jól leképezi társadalmi rendszerünk hibbant logikáját, hogy emiatt nem a büntetőjogi besorolása változik meg csupán, hanem magukat a tudományos tényeket próbálják elferdíteni.
Illetve nem is olyan hibbant ez a logika, ha azt vesszük, hogy a homároknak igencsak van pénze.
Sőt: felsőbb körökben sokkal gyakoribb ez az egész, mint a nép köreiben. A feudális arisztokráciához hasonló egymás közti házasodás, beltenyészet; a társadalomtól elszeparált, ingerszegény környezetben történő felnövés; ezek mind-mind pszichiátriai jellegű aberrációk kialakulásának melegágyai, és ezek közül csak a legenyhébb a homoszexualitás.
Érdemes egyébként összehasonlítani aberrálódó társadalmunkat a Római Birodalom végnapjaival, ahol homokos, pedofil, anyabaszó és anyagyilkos császárok uralkodtak már végül, és a köznép ezt el is fogadta.
Ha a homoszexualitásért (és akkor ezáltal vele együtt az összes többi szexuális aberrációért) gének felelősek, akkor mutassák meg azt a gént, mert addig én el nem hiszem. De mégha létezik is genetikai elváltozás, ami ezt eredményezi, ez a homár közösségnek maximum 5-10%-ára igaz, a többiek pedig bele lettek csábítva vagy kergetve. Legfőképp pediglen a média által.
Az ember fejlődését - legalábbis az átlagos, vagy annál alacsonyabb intelligenciával rendelkezőkét, tehát a nagy többségét - a környezete határozza meg. Amit gyakran lát, hall, az épül be a tudatalattijába, mint követendő példa. Namost ugye a szülők többsége szarik a kölkére a pénzhajsza közepette; a tanároknak nincs joguk nevelni; tehát mit csinál a gyerek, honnan veszi a mintaképeket? A tévéből és az internetről, a médiából.
Azt pedig, hogy a média mit is közvetít még a rendkívül ritka hetero jellegű klippekkel is, mind tudjuk.
Ami engem illet, nem igazán szeretném megvárni, amíg az első, a média által nevelt generáció veszi át a stafétabotot...
Hacsak át nem vették már nyugaton, és onnan ez a degenerált viselkedésminta, amit propagálnak.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló