Vona Gábor a Ma Reggelben [videó]



12 kommentek:

casablanka írta...

Láttam az élő adást az MR 1-en. Ezeknek az álszent, hazug újságiróknak mind kiutalnék egy- egy bokszos szomszédot. És a gyerekeik mellé az iskolába is egy pár padtársat... A börtönök? Miért kell az adófizetők, nyugdijasok, (kik ledolgoztak 35- 4o évet) pénzéből kondi termes börtönöket épiteni? Legalább ott dolgozzanak a bünözők. Hogy nem csak a cigányok bünöznek? ez is igaz. De miért nem kérdezik meg az interju alanyaiktól: tessék mondani x. polgármester úr, vagy y. képviselő úr miért tetszik lopni?

Névtelen írta...

Most én vagyok süket, vagy tényleg cion-emléknapot mondott 9.11 percnél?

Böczike írta...

CASABLANKA teljes mértékben egyet értek Veled!
NÉVTELEN 11.55 Én Trianont értettem többszöri meghallgatás után is. Talán azért nem érthető rendesen, mert Vona elég gyorsan beszél, van mikor beszéd közben próbál szegénykém nyelni, hogy az újságírók ne fojtsák bele a szót, de érthetően "T"-vel kezdi a szavat, ha a végét el is harapja.
Jellemző a médiára (tisztelet a kivételnek), hogy a Jobbik és a Gárda pozitív dolgait nem hirdetik, de ha bármilyen homályos foltocskát találnak (mert valljuk be, akár pártról, akár személyről van szó, előfordulhat) azt rögtön világgá kürtölik, nem ritkán felnagyítva!

eSzeL írta...

Ha kommunista időben vezető tisztséget betöltő emberke nem tölthet be politikai vagy állami tisztséget, akkor új elnöke is lesz az országnak? Mert a a mostani az miniszter helyettes volt a kádár rendszerben. Már ki is bújt belőle a jó komonista.

Gambit írta...

eSzeL: Igen, akkor Pali bátya is húzhat a sunnyogóba, a többi fideszes ex-komcsi fejessel együtt. Ezért nem fog soha megszavazni a Fidesz egy lusztrációs törvényt, most meg pláne nem, de legalább kibújik a szög a zsákból.

Névtelen írta...

Bözsike,rossz a füled,ez valóban cion émléknap!!nekünk nem kell külön cion emléknap,mi minden nap megemlékezünk róluk,de még a drágajó édesanyjukról is!!!!a szög kibújt,csak egyessek nem látják,mert nem akarják,még akkor sem ha a szemüket kiszúrná.

Gambit írta...

Trianon az, csak Gábor hadar. Aki meg olyan hülye, hogy mindenáron ciont akar belemagyarázni, azzal tudatom az örömhírt, hogy egy paranoiás barom.

Névtelen írta...

Gambit örülünk,hogy újra köztünk vagy. !!!!! Egy paranoiás barom.

Böczike írta...

Fiuk, lányok, komcsik, zsidók, stb.! Trágár beszéddel miért kell ennek a nagyszerű blognak a fényét elhomályosítani? Ha nem egyeznek a vélemények, el lehet azt mondani kulturáltan is. Így csak magatokat minősítitek, még ha névtelenül is! Szebb Jövőt!

feco0220 írta...

Maga a Fidesz léte (meg MSZP, SZDSZ2.0) a nemzetbiztonsági kockázat, az olajbűnöző Pintérrel az élen, a parázna Schmittel, az MSZMP-s, MSZP-s gyökerű Kövérrel, meg a többi, már régen elszámoltatás alá vonandó senkiházi, hazaáruló, még most is a parlamentben pöffeszkedő gazemberrel.
A hazafias szervezetek az ő hatalmukra, szabadságukra, szabadlábon való létezésükre nézve valóban kockázatot jelentenek.
Nekik! De nem a magyar nemzet számára.
Tolvajok, rablók, és hazaáruló bűnözők vannak most hatalomban, és építik a diktatúrájukat, a globalista hatalmak segítségével, akik csak úgy juthatnak Magyarország kincseinek a birtokába, ha ezt a kollaboráns, cionista kormányt tartják hatalomban.
Reméljük, nem sokáig, mert a nemzet tudatának a fejlődése eljuttatja a nemzetet arra a felismerésre, hogy a kormányzati elit, meg annak klientúrája az igazi nemzetbiztonsági kockázat, annak kell takarodnia, vagy megdögölnie.

Névtelen írta...

Tényleg Trianon-emléknapot mond, de úgy hadar, hogy nehéz megérteni. Előszőr én is ciont értettem, de aztán, ha nehezen is, de megértettem mit is mond.
Nem kell lebarmozni, nem értettem tisztán, ennyi.

Gambit írta...

Bocs, hogy kissé erősen fogalmaztam, de kezd nagyon tele lenni a hócipőm azzal, hogy a nemzeti radikálisok közül egyesek újabban mindenféle hülyeséget vizionálnak a Jobbikkal kapcsolatban... Pont most, amikor épp elég támadás jön kívülről is.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló