Kurultaj, ahogy mi láttuk [videó]


6 kommentek:

Böczike írta...

Tervben volt, de sajnos munkahelyi problémák miatt (is) meghiúsult. Remélem, hogy most augusztus 13-15-ig nem jön közbe semmi. Ugyan is ekkor lesz Bösztörpusztán a Magyarok Szövetségének országos találkozója. Tavaly is nagyon jó volt!

Névtelen írta...

Ezt is a kocsik szervezték meg...

Névtelen írta...

Ezt is a komcsik szervezték meg... lassan a nemzeti erők kezéből minden kikerül.

Csaba58 írta...

te ősbarom "névtelen"megnyílvánulásodból látszik,hogy 100km-s környékén se voltál a rendezvénynek!Ha valami balhé nélkül zajlik az már komcsi? igaz itt nem volt verekedés,részeg állatok randalírozása/nem a magyar gárda biztosította,de hasonlóan jól végezték dolgukat/Én 4 napon keresztül részese lehettem a dolgoknak és minden elismerésem a Rendezésért,még ha kezdetben voltak is fennakadások! te meg járj tovább is fradi meccsre!

Csaba58 írta...

Az előbbihez:jellemző a médiára,hogy csak itt és a Baunon jelent meg híradás a rendezvényről!Pfuj de rasszista MAGYAR vagyok!

Névtelen írta...

Ezeknek mindrenről a komcsik jutnak az eszükbe mert évtiezedeken keresztül minden május elsején a szájukba tömték a virslit utána a sört oszt annyi.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló