Azért elengedhetnétek már [+hangfelvétel+Célpont videó]

Tegnap, a nagy forradalmi idők közepette a narancsos illetékesek végre kegyeskedtek feloldani a még Elqróék által kiadott nyilatkozat-zárlatot, és így Budaházy Gyuri végre elmondhatott néhány gondolatot a szélesebb nyilvánosság előtt is. Hogy ez az engedmény csak egy kis alamizsna, vagy az út kezdete a szabadság felé, még nem tudható, de azt hiszem, nagyon sokan bízunk benne, hogy talán az utóbbiról van szó…






A nyilatkozat-zárlat utáni első tévés megjelenésre sem kellett sokat várni, mert Kisberk Szabolcsnak sikerült interjút készítenie Gyurival a váci börtönben, ami a Célpont című műsorban került bemutatásra.




A folytatás ITT.

27 kommentek:

nemzetikonyves írta...

És erre vagy másfél évet kellett várni. Komolyan őrület, hogy mit meg nem tehetnek egy emberrel, míg a valódi bűnözők szabadon futkoshatnak fel s alá.

Herne írta...

Meglátjuk, meglátjuk...gesztusként is értelmezhető, de ez valójában nem számíthatna gesztusnak, hiszen a nyilatkozattételhez minden elítéltnek joga van (lásd a rendőrgyilkos gázoló fattyat). Ezzel csak a normális állapotok felé közelítenek a diktatúrától. Értékelendő, de azért ne legyünk túl hálásak azért, mert kegyeskednek megengedni olyasmit, ami alapvetően is járna. Ez könnyen lehet puszta szemfényvesztés.

Nem zárkózom el OV-éktól, tény, hogy hoztak nagyonis becsülendő döntéseket, és véghezvittek nagyonis becsülendő tetteket. Bízom benne, hogy folytathatják is akár ezt az utat, de nem vakon bízom. A tettek majd beszélnek helyettem s helyettük. Az esélyt megadom/megadtuk nekik, rajtuk múlik élnek-e vele.

Ne feledjük el azonban, hogy míg Budaházy gyakorlatilag bárminemű épkézláb vád nélkül ül, addig egy 14 éves kislányt megerőszakoló öt cigányállat közül három szabadlábon védekezik; ne feledjük el, hogy a többszörösen büntetett rendőrgyilkos gázoló cigánytetű nyilván szintén nem priusztól mentes kurváját elengedték, és az, élve a lehetőséggel, fel is szívódott; ne feledjük el, hogy egy rendőrt és egy fiatal srácot agyonlőttek, és az egészet rá akarják kenni egy kivégzett svájcira és valami gusztustalan buzeráns tébolyra, ezzel még szerencsétlen rendőr emlékét is meggyalázva és buzinak nevezve; és ne feledjük el Horák Nórát, akinek a gyilkosai máig vígan éldegélnek és erőszakolgatnak, míg a balhét szintén ráverték egy szerencsétlenre, aki nem tud védekezni (halottak és értelmi fogyatékosok igencsak nehezen tudnak védekezni a hatalom legagyafúrtabb jogi hiénáinak ide-oda csavart szóáradatával szemben); ne feledjük, hogy Enyingen még mindig "szedik a bodzát"; ne feledjük, hogy Kozák Rajmund szabadon él, mintha mi sem történt volna, és valószínűleg továbbra is üti-veri akit csak ér; ne feledjük azt a nőt, aki egy cigánytelep melletti szeméttelepen "sportolt, széttépte a saját ruháit és belefulladt a saját nyálába"; ne feledjünk semmit sem. Ha mindezeket a dolgokat tisztába teszik, akkor majd köszönetet mondhatunk.

És míg ilyenek történnek az országban, addig Budaházy György, aki nem ártott az égvilágon senkinek, sőt, akinek csak tudott segített, börtönben ül.

Viktor! Ahogy te is mondtad: itt az idő! Én hiszek benne, hogy képes vagy rá, ha akarod. Nem zárkózom el a bizalomtól irányodban. De neked kell bizonyítanod, nem nekem. Nem nekünk.

Mi várunk.

Palesztin írta...

EU-konform forradalmárok!

SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!


gyurcsányt és kutyáit börtönbe!

Gatto írta...

Herne: Frappánsan összefoglaltad.Erről van szó.

kocsobur1 írta...

Szabadságot Budaházynak?
Azt már megmondtátok neki, hogy az országgyűlési képviselőtök, dr.Gaudi Nagy Tamás belépett a Magyar-Izraeli Baráti Társaságba?
Vagy azt, hogy a Jobbik is elküldte moslékolni képviselőjét azokhoz, akik börtönben tartják?
Van képmutatóbb párt a Jobbik Magyarországért Mozgalomnál?

Névtelen írta...

artur ,huzz el a büdös francba!!

Palesztin írta...

kocsobur


Hagyjuk a témát.Beszéljünk inkább az örömlányokról,édesanyád kap valamilyen támogatást az új kormánytól a forradalom után?

Névtelen írta...

Kocsobur nem akar az örömlányokról dumálni csak Morvai Krisztina érdekli meg Gaudi
Van képmutatóbb párt a Jobbiknál,több is pl. emeszpé.elempé.fidesz.

Névtelen írta...

Komolyra fordítva a szót: közel másfél éve börtönözték be a "politikai fogoly" Budaházyt.
Ez idő alatt nyilatkozhatott a sajtónak, TV-ben mutogatták, nyilatkozatokat küldhetett el külöböző orgánumoknak, meglátogathatták parlamenti képviselők...
Kérdés: láttatok már vagy hallottatok valódi politikai fogolyról? - Elképzelhető (volt) mindez a diktatúrában egy politikai fogoly esetében?

Névtelen írta...

Melyik diktatúrára gondolsz?
Meddig is nem látta a napot Budaházy, sötétedéskor vitték sétálni....

Hortobágyi kitelepítettek, recski kényszermunkára ítéltek valóban nem küldhettek ki anyagot, nem volt Kurucinfó, amely lehozhatta volna. Ugye azt nem gondolod, hogy a Fidesz honlapján megjelenhetne bármi is, amiről a politikai foglyoknak van véleménye.


Most lazítanak egy kicsit, mert már nyilatkozhat. De eddig nem tehette.

Névtelen írta...

Igen,elengedhetnétek már.Ha a Cozma gyilkosság gyanúsítottjai partit rendezhettek a szabadlábra helyezésük alkalmával akkor tényleg furcsa ez az ügy.Ilyen sokáig tart hamis tanúkat keresni, vádakat koholni?

kocsobur1 írta...

"Igazán elengedhetnék már..." - ??? - Kérjétek meg őket szépen. Ha rendesek lesztek és alázatosan megkéritek rá "őket", akkor biztosan elengedik a nemes Budaházy György urat.
Hát nem vagytok már annyira erősek, hogy parancsoljatok?... "Igazán elengedhetnék már" ?
Állítólag erősek vagytok, bátrak, okosak, stb.
Mi a fenének szervezkedett? - Akkor nagy volt a pofája. Megveretett embereket, értitek? Nem ő ment akkor sem, nem szemtől szembe támadott, hanem felbérelt embereket. Ezért engedjék ki?

feco0220 írta...

2010.08.10. 17:30
Brutális, pofátlan, embertelen, jogtalan, elképesztő, és rohadjon meg Orbán, a családjával együtt teperje le a pestis, a ragya, sújtsa villám, hulljon ki a foguk, legyen végbélrákjuk, mellrákjuk, skizofréniájuk, meg egyéb rohadság.

Budaházy több mint egy éve van előzetes letartóztatásban. A múlt heti Célpont című műsorban interjút adott, amelyben azt állította: a vádiratban nincs ellene tárgyi bizonyíték, csak mások terhelő vallomásai miatt tartják fogva. Tegyük hozzá, könnyen elképzelhető, hogy ezeket a terhelő vallomásokat zsarolással szerezte meg az ügyészség.
Összegezve: házi őrizet helyett továbbra is előzetes letartóztatásban marad Magyarország legtisztább szívű hazafija. Ez mindent elmond a jelenlegi állapotokról.

Névtelen írta...

Én attól tartok, hogy kifárasztják...ha van bizonyítékuk, akkor már kitűzhetnék a tárgyalást.Eddig nem tudták megtörni, elpusztítani, de most már ez sok.
Félek, hogy a hatalom valamit kiprovokál....Már nem elég nekik, hogy megfélemlítenek mindenkit,mást is kiterveltek.

Névtelen írta...

húzz már el kocsuburmore a tetves anyád kinjába!!!rohadt tetűrágó gányó, mindenbe bele kell pofáznod???orsósnak oszd az észt!!az a baj ,hogy téged nem veretett meg???more ,ha a hülyességedet centivel mérnék,ülve nyalnád a holdat!!!

kocsobur1 írta...

A "legtisztább szívű hazafi" már régen megtört. Fél évvel ezelőtt is már haza akart menni... A tiszta szívű kereskedő (aki pénzért árusította a magyar zászlókat, címereket - ebből élt meg) lassan majd rájön, hogy ez innen már nem kívánságműsor: majd jön a bírósági eljárás, ami nem egy-két hétig tart, majd a másodfokú ítélet... és sokára majd elkezdi a büntetés letöltését a "tiszta szivű". Addig pedig nyugalom: minden nap beleszámít a majdan kimondandó ítéletbe.
Ne felejtsétek el, hogy a "tiszta szívű" börtöntöltelék maga vallotta be, hogy ő adott utasítást Csintalan úr megveretésére (ez már önmagában sem 3 hónap büntetést jelent!) és még van néhány más kisebb-nagyobb vétke. Úgy, hogy mostanában ne is számítsatok arra, hogy kiengedik. Szórakozott, szerepelt eleget - most jó helyen van. Orbán elvtárs nem szereti az ilyen hősöket és Orbán elvtárs most néhány évig főnök lesz... értitek igaz magyarkáim?

Névtelen írta...

otvaros kocsobőr nyasgem!!

Névtelen írta...

Kocsobur .még mindig jobb abból élni mint a bodzaszedésből.Azok is szórakoztak eleget a veszprémi discoban meg a tanárgyilkosok is -az egész büdös csürhe.Szeretném látni,hogy a kormosokat ugyanilyen hosszú előzetesben tartják,kommandósok kísérgetik még a budira is a rohadékokat,akik nincsenek elég jó helyen mert minimum a pokolban lenne a helyük .Ja és nekik ne számítsák be az előzetest.Csintalan a legundorítóbb ember a televízió történetében,akit a képernyőre engedtek és nem csak a küllemét tekintve.Mocskos,kétszínű,jellemtelen alak.

Névtelen írta...

Bizony ám Orbán most hamar megfosztja néped gyermekeit a segíjkétűl,nem lesz ám lógás a suliból kocsonya.

Névtelen írta...

cigánykám!!én 5 perc alatt rávenélek,hogy 1914-ben te őlted meg Szarajevóban Ferenc Ferdinándot,vagy akár Julius Cézárt.ne nagyon verd itt magad, a dagadt bukfenc sanyival!!kocsomore ki miből él?ti speciel a magyarok vérén élősködtök.de nem sokáig,vége lesz a cigány tenyésztésnek!!ahogy minden elmúlik,úgy orsós is el fog múlni!!

Névtelen írta...

Ma mintha bátrabbak lennétek! - Vagy csak ellensúlyozni akarjátok az újabb leégést a ragyásképű gárdafőkapitány videójával kapcsolatban?
Mostanában nincs kedvetek tüntetni? Azt szeretem nézni. Mentek, mentek bátran... majd mikor jönnek a délceg zsaruk, akkor futás! - Igazi hazafiak vagytok (leszámítva a kukaborogatást, a lopásokat stb.)

Névtelen írta...

Fontos nektek hogy Budiházi haverotokat "politikai fogolynak" nevezzék? - Mert nem az. A politikaiak eszmei harcot vívnak, erőszakos cselekményeik nincsennek - az már háború lenne vagy forradalom.
Amit a haverotok csinált az színtiszta terrorizmus, romboló tevékenység, amit egyetlen rendszerben sem tűrnek.
A tüntetéseken pedig többnyire a csőcselék van jelen.

Névtelen írta...

Te végképp nem dicsekedhetsz a haverjaidda,mert azok közül egyre sem lehet még csak véletlenül se ráaggatni a politikai fogoly jelzőt.Ate cimboráid kivétel nélkül lopásért,rablásért ,gyilkosságért és az egészségügyi meg tanügyi dolgozók állandó ,folyamatos durva atrocitálásáért ülnek állnak miegymás.A gárdakapitány ronda dolgot tett az biztos de nálatok ez családon belül működik.Apuka a kislányával,testvér a hugival az nem baj,ha a húg még 3 éves annál frissebb.
Milyen délceg rendőrökről írsz?Hol élsz,New Yorkban?

kocsobur1 írta...

Lopás, rablás, gyilkosság, nemi abberáció, homoszexualitás, zsidók, komcsik... ezek az "apróságok" a Jobbik és a Gárda soraiban mind megtalálhatók voltak illetve jelenleg is megtalálhatók. (Tanulmányozd az eddig feltárt ügyeket!) - És nem az a fő probléma, hogy ilyenek előfordulnak, hanem hogy ti ennek ellenére eddig úgy állítottátok be a két céget, mint a tisztaság, a becsület, az igaz magyarság mintapéldáit.
Idővel aztán kiderült, hogy mindez nem igaz - és ezt ti is tudjátok - csak már annyira belejöttetek az "igaz-becsületes-tiszta" magyarkodásba, hogy mindezek tudatában sem vagytok képesek abbahagyni.
A választások előtti napokban hangoztattátok, hogy csomagoljanak a zsidók, cigányok, komcsik... - és mi történt? - Minden maradt a régiben! - "A kétharmados győzelmünket csak a Fidesz akadályozhatja meg." hirdettétek, és mi lett belőle? - Még a 17 százalékot sem tudtátok elérni...
Na, primitív kis nácik - írtam-e olyat, ami nem igaz? (Ez csak a rövid, jelzésszerű összefoglaló, a részletes feldolgozás már egy könyvet tenne ki!)

Névtelen írta...

kacsabűr:most már arról is pofázhatnál,hogy a börtönök tele vannak az" ártattlan "cigányokkal.more ti hány(adék)százalékot értettek el a ragyáspofájú törpével??cigány aki nálad okosabb az hazudik ,vagy festi magát!!!ilyen ésszel neked kellene lenni a cigánykirálynak!!te f@szkalap balogartur!!

Névtelen írta...

Igen írtál olyat ami nem igaz.A börtönök ugyanis cigányokkal vannak tele.
Tényleg pakolhatnának.
Ez is csak rövid jelzésszerű összefoglaló,a részeletes feldolgozás nem egy könyvet tenne ki,hanem kb.Háború és béke össz.kötetnyit.

Névtelen írta...

kocsobur,annyira odavagy orsós-orbán elvtársért,a seggére szijj egy-egy vérhólyagot!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló