OV és a józan ész, avagy ezt még Drazsé is megirigyelné

Ideológiák helyett józan ész. A nemzeti centrum a józan ész közössége. Szeretném aláhúzni, hogy mindenki beletartozik, aki azt gondolja, hogy a józan ész fontosabb, mint az ideológiai megosztottság. Mindenki beletartozik, aki nem akarja, hogy a múlt, az áprilisi választásokon lezárt korszak és megdöntött rendszer valaha is visszatérjen. Mindenki beletartozik, aki bízik abban, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében végre képesek leszünk közös erővel jobb jövőt teremteni minden magyar számára – fejtegette legutóbbi országgyűlési felszólalásában OV a legújabb narancsos felismerést.

Valljuk meg, azért szép szavak ezek. Igazán szépek. Akár még egyet is érthetnénk vele, ha a szavak mögött nem lennének ott azok a tettek, amik ennek épp az ellenkezőjét bizonyítják. Vitathatatlan tény, hogy az elmúlt hetek kormányzati ténykedésének voltak üdvözölendő és támogatandó lépései, azonban az a narancsos magatartás, ami néha fel-felsejlik a mindennapokban, arról sok minden elmondható csak az nem, hogy bármi is köze van a józan észhez.

Ezek a tettek már azokat az elqrói időket idézik, amitől az embernek nyílik a bicska a zsebében. Sőt, ezek a történetek már lassan kezdik túlszárnyalni Drazsé aljasságait is.

Mert vajon mi köze van a józan észnek ahhoz, hogy a magyar rendőrség, ahelyett hogy rendet tartana a borsodi falvakban, gárdisták és gárdistának látszó emberek után indít hajtóvadászatot? Milyen nemzeti együttműködés az, ahol a rendőrségnek olyan parancs van kiadva, hogy az M3-as autópályán fokozott közúti ellenőrzésre hivatkozva olyan gárdista teherautókra vadásszanak, amik segélyeket szállítanak az árvíz sújtotta területekre?

Mi köze ennek a józan észhez? És annak, ami július 24.-én a Békéscsaba környékén egy magánterületen történt?

Milyen erők mozdulhatnak meg a háttérben, ha a magyar rendőrség képes volt egy magánterületen lévő zártkörű rendezvényt megzavarni, pusztán csak azért, mert az a Magyar Nemzeti Gárda országos sportnapjaként volt meghirdetve?

Milyen nemzeti együttműködési rendszer az, ahol a rendőrség minden előzetes felszólítás nélkül, reggel fél nyolc környékén behatol egy magántanyára és közli, hogy márpedig itt bombariadó van. Aztán az ott lévő baráti társaságot igazoltatás közepette kiterelik a területről, majd elkezdik átkutatni a házat és az emberek bennmaradt holmijait. A tulajdonosok egy ideig még maradhatnak, de aztán a végén nekik is el kell hagyni az ingatlan mondván, hogy a rendőri erőknek át kell vizsgálni az autójukat is, ami egyébként nagyjából egy kilométerre álldogál a háztól.

Miután kiderül, hogy abban sincs semmi, már őket sem engedik vissza az ingatlanra. Ám szerencséjük van, mert az egyik rendőr nagyon együttérző velük és megengedi, hogy némi élelmet, vizet és WC papírt vigyenek magukkal. Ugye mindenki érti? A saját telkükön, a saját házukból kegyeskedik megengedni egy kék ruhás senki, hogy magukkal vigyék a saját dolgaikat.

Eközben a tanya környékén várakozóknak megtiltják, hogy fényképezzenek vagy videózzanak. Majd közlik velük, hogy hangosan se beszéljenek, mert közterületen tilos hangoskodni. Végül egy táskában megtalálnak két gránát forma valamit, azonban azok nem a tanyán, hanem a szomszédos terülten kerülnek elő.

A biztonság kedvéért azért még beviszik a vérlázító eljárás ellen leghangosabban tiltakozót, akit előtte még felszólítanak arra, hogy ürítse ki a zsebeit. Azonban ő ezt nem tudja megtenni, mivel papucs, strandgatya és egy szál póló felszerelésben egyszerűen nincs zsebe. Mikor ezt felháborodottan közli a rendőrrel, az megbilincseli mondván, hogy nem tesz eleget a hatósági felszólításnak.

Nem, ezek nem kitalált történetek. Mindkettő az elmúlt napokban történt. Ha Elqró idején Abszurdisztánról beszéltünk, akkor ez micsoda? Ez lenne a józan ész?

És ne mondja egyik narancsos fan se, hogy a Gárda betiltott szervezet, meg ehhez hasonlók, mert ennek ehhez semmi köze sincs. Ez nem más, mint hatalmi arrogancia, pofátlan erődemonstráció.

Aljas szemétség.

11 kommentek:

Névtelen írta...

Mégis,mit vártatattok ezektől???

Névtelen írta...

Idáig azt hittem, hogy csak majorsági pletyka az, hogy ov.éjjel próbálgatja a Szent Koronát.Tudja fene, lehet, hogy mégis csak van benne valami...

Gambit írta...

A rendőrség hozzáállásán nincs mit csodálkozni. A személyi állományban semmi változás nem történt, Sintér elvtárs megtartotta ugyanazokat a gazembereket vezetőnek (az nem jelent semmit, hogy a legnagyobb kutyák közül elment pár, hiszen meg lett mondva, aki "alkalmas", az marad - azt nem mondták, mire kell alkalmasnak lenni...), az ő mentalitásuk pedig nem változott semmit. A politikai kézivezéreltség pedig még mindig lerí a testületről.
A hc narancsimádók pedig sajnos eljutottak arra a szintre, hogy már nem vált ki bennük visszatetszést a nyilvánvaló. Hallok néha ilyen dumákat némelyiktől, hogy eddig tök rendesnek tűnt a Gárda, mert a Gyurcsány ellen volt, meg minden, de most már OV van, eljött a Kánaán, fölösleges pattogni. Meg hogyha már a drága Pintér Kft. is vegzálja őket, akkor valami tényleg lehet a fülük mögött, mert az rendben, hogy a Gergényi rendőrség csesztette őket, mert az mindenkit csesztetett, de Pintér felkent grállovagjainak mi okuk lenne rá, hacsak tényleg nem bűnözők...?
Szóval az agymosás ismét kezdi felülírni a józan észt...

Katyi írta...

Magyarország Lakosai!

Kérem magunkat, hogy legyünk már jók, ha tudunk!

Névtelen írta...

A korona próbálgató nehogy úgy járjon, mint Dózsa György !!!!!

Palesztin írta...

Tescós forradalom,milyen a minősége?Silány,olyan az eredmény is.Majd 4 év múlva megint.....voksolhatunk,oszt minek?Nem változik meg itt a rendszer soha,szerintem.


SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!

Üzenem a nemzeti centrum?/f@sz/forradalmárnak!

házikígyó írta...

Igen, erőfitogtatás. És üzenet. Bírónak, ügyésznek,közvéleménykutatónak, mindenkinek.

A "nézőpont" elemzésében a Jobbik neve elé nemes egyszerűséggel odabiggyeszti, hogy szélsőséges.

Én írhatom kisbetűvel a pártok nevét, az lmp-t szdsz-nek tarthatom, nade egy közvéleménykutató is tehet jelzőt a párt neve elé?

feco0220 írta...

Orbánnak meg van mondva, hogy el kell taposnia minden nemzeti érzelmű mozgalmat és szerveződést. Mindenki tudja, hogy kik ezek a megmondók. Ezért maga köré gyűjti az évtizedes szart, az alkalmasakat. Hitvány férgek bandája bitorolja most az országirányítást,a forradalom elkerülhetetlen. De veszélyes, a világhatalom maffia végrehajtói épp most végeztek ki egy pakisztáni repülőgépet, korábban Kazcynski gépét.

házikígyó írta...

Nono, forradalom az már volt. Igaz, hogy fülkeforradalom, de az is forradalom.
Most már ha lenne, az ellen-forradalom lenne.

Olvasom a Forradalmi Párthoz közeli újságot,és bizony pelle úr, mindannyiunk kedves történésze foglalkozik az ellenzékkel.

"Közvéleményünk most legalább akkora érdeklődéssel várja a terrorizmussal gyanúsított figurák elleni ügyészségi vádiratokat, mint azokat, amelyek az MSZP volt és jelenlegi politikusainak bűnösségét támasztják alá."

Hát nem sokszor lehetett olvasni ebben az újságban pellétől. Alig nyúlt a témához a napilap újságírógárdája. És hogy éppen egy kárörvendő, elfogult magukfajta szurkol a hazafiak ellen, az természetes. De hogy éppen nem a hetek, vagy a népszava...akármi, hozzá, a lelkéhez közeli lapba ír, éppen a nemzeti újság ad vágyainak lehetőséget....

Ez is sugallatra történik. A kétharmad sugallata. Vezető politikusaik kiszólásaikkal, elszólásaikkal, elhatárolódásaikkal üzennek.
El kell tűntetni a Gárdát, a Jobbikot, a hazafiakat rabláncra, persze mielőbb bebizonyítani, hogy terroristák.És ha már pelle is kéri.....

Névtelen írta...

Elhatárolodás igy,elhatárolodás ugy!!MIÉRT NEM MENNEK AZ ILYENEK MEZŐŐRNEK.Járhatnák a határt ahogy csak akarják!! Határolodhatnának kedvükre!!Ennyi hasznuk lenne!!!

Névtelen írta...

Koronával a fején kicsit magasabbnak tűnik valószínűleg.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló