Vasárnapi visszanéző – 23. hét

A Trianon megemlékezés margójára [2010. június 8.]
Bármennyire is hallgatta el a fősodratú média, bármennyire is szervezték rá a Nemzeti(?) vágtának nevezett állatságot, szombaton sokan, nagyon sokan voltak azok, akik úgy érezték, hogy ott kell lenniük a HVIM megemlékezésén, és tiltakozniuk kell Trianon igazságtalansága és tarthatatlansága miatt. Azt hiszem nem nagy kockázat kijelenteni, hogy az elmúlt tíz évben még sohasem voltunk ennyien. Még sohasem üvöltötte az égre a műállamok nagykövetsége előtt 5-6 ezer torok, hogy vesszen Trianon…>>> tovább


A Cion bölcseinek jegyzőkönyvei kezdenek valóra válni? [2010. június 9.]
Biztosan sokakban felmerült már a kérdés, hogy miért van az, hogy történjék bármi gyalázat is a Közel-Keleten, az sohasem lépi át az amerikai társadalom ingerküszöbét? Miért van az, hogy a legutóbbi izraeli mészárlás okán szinte a világ összes nagyvárosában voltak tüntetések, de egyik médiában sem láthattunk olyan képeket, ahol valamelyik amerikai nagyvárosban tiltakoztak volna a segélyhajók véres elfoglalása ellen?

Vajon egész Egyesült Államok ilyen nagy zsidóbarát lenne?…>>> tovább


OV üzent Gárda-ügyben [2010. június 10.]
Az új kormány megalakulása óta, biztosan nagyon sokan figyeljük azokat a híreket, amik arról árulkodnak, hogy a narancsos vezetés miként fog majd viszonyulni a Magyar Gárdához. Gondolom, sokan voltak olyanok is, akik bíztak abban, hogyha majd nem is a legelsők között, de azért majd előbb-utóbb sor kerül azoknak az igazságtalan törvényeknek az eltörlésére is, amit még Drazsé fogadtatott el a szervezet ellehetetlenítésére. Bíztunk és bíztam benne, hogyha majd nem is támogatják, de legalább nem akadályozzák azoknak a közösségeknek az életét, amelyek önként, pusztán hazaszeretetből akarnak tenni ezért az országért.

Hétfőn ismét napirendre került a téma…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló