Mesterházy új csaja

Tekintettel a mai napra, azt hiszem, egy humorbonbon belefér. :)



[fotó: Rónai György]

11 kommentek:

Névtelen írta...

az egyik szép, a másik okos.

Névtelen írta...

tinédzser lamur,igazi tinédzser lamuuuur!!!!

Névtelen írta...

....és még a szemét is lehunyja annyira élvezi:)

Névtelen írta...

az öreg mami ráment a zsákmányra :-)

Névtelen írta...

a pénzéhes nyanya is tudja kit kell lekapni:D politikus... tele pénzzel:D lesz lé a temetésre::D

Névtelen írta...

Hogy mire nem képes Mesterházy, vajon közben mire gondol????? Bizonyára azért csukta be szemét, mert szokás szerint nem arra gondol, amit cselekszik.

Böczike írta...

Nem tudom, hogy a mami az eszmére, vagy a férfire ugrott ily vidáman. Esetleg mindkettőre??? Egyébként ezt a faszkalapot Szentmihályi Szabó Péter a KARPATIA-ban (aminek én is előfizetője, és rendszeres olvasója vagyok)pizzafutárnak titulált! Gondolom nem kell megmagyarázni, hogy miért! SZEBB JÖVŐT!!!

Névtelen írta...

Nem is tudtam,hogy a nőket szereti!

Névtelen írta...

Orbán Spanyolországba utazott barnulni, és a pátyi golfváros mutyjait egyengetni, miközben a TV-ben azt hazudja, hogy több termőföldet nem adnak el, Páty környéki, magyar földeket játszik át idegen befektetők kezére. Már csak ez is hazaárulás!
Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki – a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
Telki polgármestere tiltakozott a kibucépítő terv ellen, a helyi önkormányzatban pedig fura események történtek: a telki és pátyi lakosok érdekeit képviselő fideszeseket kizárta a pártból a Fidesz központi vezetése.
Pörzse Sándor, aki akkoriban az Echo tv Pörzsölő című műsorát vezette, pedig interjút készített Telki polgármesterével, amit Széles Gábor letiltott. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezután otthagyta az Echo tévét.
Orbán Viktor lepte meg a pátyi „golffalu” befektetési lehetőségével Kovács Bence János elvtársat spanyolországi otthonában, aki leggazdagabb magyarok közé tartozik 50 milliárd forintos vagyonával, a Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlan-befektető holding igazgatója, tulajdonosa, csak most éppen a csőd fenyegeti.
A Fidesz még el sem nem kezdett kormányozni (nem is fog), de már most osztja le a zsíros mutyikat házi maffiózóinak, abból a megfontolásból, hogy még az MSZP-re kenhesse, amíg még lehet. Nem a szocionistákat akarjuk védeni, bőven van vaj a fejükön nekik is, de Orbán helyezkedése azt mutatja, hogy az elmúlt nyolc év mutyi-kormányzása folytatódik, épp csak a vörös vált át narancsba. Igazság szerint az elmúlt húsz esztendő gyakorlatával szeretnénk, kell szakítani.
Ezért szavazunk a Jobbikra!

Névtelen írta...

"a megválasztott, választóit minősíti!" vésd jól eszedbe!

Névtelen írta...

Huu hát látszik kinek, menyi az igény !!!
Legyetek boldogog!!
De ne ebbe az országba két rühes féreg!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló