Jobbik nemzedék [dokumentumfilm a Jobbikról]

9 kommentek:

Névtelen írta...

Kocsog szóvivő,hun van?

Névtelen írta...

Anyád hun van..?

Névtelen írta...

Nagyon jó film. Éppen most láttam.
Minél több embernek látnia kellene. Főleg azoknak akik még bizonytalanok, vagy esetleg az ismeretek hiánya miatt a narancsosokra akarna szavazni.

Névtelen írta...

Nagy a veszély, erre kell figyelni, hogy Magyarország a magyaroké maradjon, és Jobbik kormányt a parlamentbe! Mindenképp, különben elvesztünk.
Burkoltan, a színfalak mögött készülődik hazánk izraeli megszállása, a kormány jóváhagyásával és a nyilvánosság kizárásával. Az aljas hazaáruló hatalom tálcán kínálja országunkat a megszálló cionisták kezébe. Orbán, a Likud-al való testvéri kapcsolata révén pályázhat, Izrael magyarországi helytartója címre, illetve nagy igyekezettel azzá szeretnék tenni. A parlamenti pártok megijedtek, hogy a Jobbik kormányra kerülését talán már semmilyen trükkel, elhallgatással, média hazugságokkal és koalícióval nem tudják elkerülni, és ezzel a hatalmuk bukását és elszámoltatásukat sem, így az izraeli katonai beavatkozást kérik fel, kerül, amibe kerül. Akkor a magyar népnek, a magyar hazának végleg befellegzett. Vigyázzunk!
Magyarország légterét, és szuverenitását két izraeli kémrepülőgép sértette meg. Törökországon, Bulgárián, és Románián áthaladva lépett be a mi légterünkbe. (hogy-hogy nem lőtték le sehol? Iráni légtérbe ment volna….) Aliza Bin-Noun, izraeli nagykövet kurva tagadja a tényt, Libajnai nem tud semmit, aztán hebegett valamit, de gyanítani lehet, hogy ennek a förtelemnek a végrehajtását csak azok rendelhették meg, akik adatokat akartak gyűjteni. Vagy egyenesen Izrael utasította erre a regnáló kormányt, amely készségesen fedezte az akciót. Ezek a gépek 100 kilométeres körzetben képesek rögzíteni minden elektronikus adatforgalmat, mobil telefonhívást, e-maileket. Izraeli kémrepülőgépek vajon kiknek a kérésére tapogatják le az éteri levelezést, ha nem a zsidó segg-nyaló kormány, és a zsidókkal testvériséget hirdető Orbán kérésére, vagy parancsba adott kussolásuk mellett. A légteret figyelő szervek is a kormány hatáskörébe tartoznak, de a libatolvaj Bajnai (lehetséges megrendelő), mint a sukorói botrány ügyében is vizsgálatot rendelt el (önmaguk ellen). A két repülőgép azért kellett, hogy a háromszögeléssel a pontos hely is meghatározható legyen, ahonnan egy e-mailt feladtak. Például egy Jobbik iroda. A libatolvaj azt mondta, hogy sok együttműködési szerződés lett kötve a izraeliekkel, és nem tudja, hogy ez a berepülés melyikhez köthető. Vajon milyen mocskos, és hazaáruló szerződések lehetnek érvényben a nemzet közvéleményének a tudta nélkül, és akarat ellenére. Tudjuk, hogy Orbán is, Qurcsány is gyakran szorongatja a mocskos zsidók tolvaj mancsait Tel-Avivban, meg egyéb palesztinoktól elrabolt helyeken.Várjuk a fejleményeket, bizonyos információk felbukkanását, amelyeket más módon nem lehetne megszereznie, ennek a velejéig romlott és mocskosul gátlástalan, izrael-barát MSZP-Fidesz koalíciónak. Más szervezetnek nem áll módjában egy ilyen hazaáruló megrendelést tenni. Várjuk a diplomáciai tiltakozást, és Aliza Bin-picsa kiutasítását hazánk területéről, e mérhetetlenül súlyos, és pofátlan izraeli terrorista akcióval szembeni tiltakozás jegyében. Az egymásnak ellentmondó hazugságokon átsejlik a valóság, csak észre kell venni a felelősség tologatását, az akció miértjének, céljának az elhallgatását. A hazát vigyázó erők remélem, megállapítják a fenti személyek felelősségét, hazaáruló cselekedetüket, és a Jobbik kormány április 11-e után megfelelő szankciókkal bünteti ezért a kellően még nem minősített izraeli kémkedésért felelős személyek, és szervezetek aljasságát.
Minimum kötél!

Névtelen írta...

Én nagyon bízom a Jobbikban, ezért is lettem párttag és ezért dolgozom, hogy el tudjuk kerülni a sötét jövőt.
Olvassátok el Bunyevácz Zsuzsa könyveit: A Szent Grál üzenete az első és az Új világrend tízparancsolata a folytatás, az első inkább őstörténet, a második szól a pénzemberek gaztetteiről, külön is olvasható, élvezhető.

A szóvivővel ez van, ezt ő cseszte el, bárcsak a többi pártnak is az lenne a legnagyobb bűne, hogy a szóvivőjük travikkal fotózkodott, nem itt tartanánk, úgyhogy be lehet fogni, bértollnok!

Névtelen írta...

Feltennéd a filmet letölthető formátumban?

gabeebee írta...

DVD:
http://jobbiktv.hu/media/videos/jobbik_nemzedek_iso.nrg

WMV:
http://jobbiktv.hu/media/videos/jobbik_nemzedek_wmv.wmv

TORRENT:
http://thepiratebay.org/torrent/5445374/Jobbik_nemzedek_2010_DVDRip

Névtelen írta...

Nagyszerű film! Hiánypótló!
Sok hamisságot és mocskolódást cáfol egyértelműen.
Örvendek, hogy láthattam és még sokaknak látni kéne!

Névtelen írta...

Propagandafilm a választások előtt.
köszönjük

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló