Seregszemle Auschwitzban


Vannak olyan dolgok a világban, amikkel nem nagyon foglalkozik az ember. Vagy azért mert nem tud róla, vagy mert nem érdekli, vagy egészen egyszerűen azért, mert már unja, hogy mindenhonnan az adott téma folyik, hogy mindenütt az adott kérdésről van szó, hogy kötelezően aggódni és szörnyülködni kell valamin, amihez igazából semmi köze a többségnek. Ilyen ügy ez a holokauszt-történet is. Nem tagadom, nem vitatom, hanem egész egyszerűen lesz@rom.

Természetesen az nem kérdés, hogy a II. világháború során zsidókat (is) vittek el táborokba, az sem, hogy ott szerencsétlen emberek haltak meg ezerszám, és az sem hogy ez egy embertelen dolog volt. De ami manapság folyik ebben az ügyben az már annyira gyomorforgató, hogy állítom, még annak is elmegy a kedve az egésztől, aki eddig kicsit érdeklődött, aki eddig kicsit is empátiával fordult az akkori történések felé.

Auschwitzban a napokban folyik a holokauszt-ipar idei legnagyobb seregszemléje, most éppen a tábor hetvenedik éve történt felszabadítása ürügyén. Ott van mindenki, aki számít a nyugati féltekén. Ott van mindenki, hogy csontig nyaljon a cionistáknak. A média pedig ontja a képeket, az információkat, a holo-vallás alaptételeit. Az agymosó gépezet csúcsra jár, az ott lévő vezető politikusok, pedig mint egy színdarabban, úgy játsszák el a rájuk osztott szerepet.

„Auschwitz nélkül nincs német identitás, emlékének megőrzése ezért Németország valamennyi polgárának közös ügye, származástól függetlenül. Auschwitz, a holokauszt, a náci rémtettek Németország történelméhez tartoznak, és ezzel mindenkinek szembe kell néznie, aki Németországban él, és tanulnia kell belőle. A náci múlt feldolgozásának köszönhető, hogy a kilencvenes években ismét gyarapodni kezdett a zsidó közösség, Simon Peresz volt izraeli államfő pedig a Bundestagban hazája és Németország egyedülálló barátságáról mondott beszédet. A múlttal való szembenézés nélkül nem kaphattuk volna meg ezt az ajándékot” – mondta Joachim Gauck német államfő.

Aztán jött Angela Merkel és vitt mindent: „Auschwitzra nemcsak évfordulókon kell emlékezni, hanem minden egyes nap, és az emlékezésből az a jövőre irányuló feladat is következik, hogy az együttélést az emberiesség elvei alapján kell megszervezni. Az emlékezéssel tartozunk az áldozatoknak, de Auschwitz emlékét a jelen és a jövő érdekében is meg kell őrizni.”

Itthon Áder János köztársasági elnök a fájdalomban való osztozás gyanánt, tegnap este hétkor lekapcsoltatta a teljes magyar médiát egy percre. És ez így lesz ezentúl minden évben ilyentájt…


Vajon mikor jön el az az idő, amikor végre valaki jól hallhatóan kimondja, hogy elég a képmutatásból, hogy nincs legfőbb bűn, hogy nincs bűnök bűne? Hogy nem a holokauszt az emberiség legnagyobb tragédiája, hogy az csak egy bűn a sok közül, amik végigkísérik a történelmet.

Aki kicsit is lát a mindennapokban, az pontosan tudja, hogy a zsidók szenvedésén kívül még hány ilyen és ehhez hasonló kegyetlen dolog történt és történik még most is a világban. Ráadásul ennek nem kis részét pont a zsidók követik el.

Néhány éve voltam Oświęcim-ben, megnéztem mind az auschwitz-i, mind a birkenau-i tábort. Igen, embertelen. Pont olyan, mint amilyeneket a Gulágon, vagy még keletebbre a Kwai-folyó mellett működtettek, vagy éppen amilyet Guantanamón fenntartottak. Ugyanolyan kegyetlen, mint a srebrenicai mészárlás, ugyanolyan fájdalmas lehet az áldozatok hozzátartozóinak, mint ahogy nekünk a Don-kanyar elesett katonái, és ugyanolyan elfogadhatatlan számukra, mint nekünk Trianon.

A napokban folyó holokauszt-műsor azonban már nem erről, nem az emlékezésről, nem az elesettekről szól. Ez a cirkusz nem más, mint pontos látlelete a mai holokauszt-iparnak. Egy kórkép, amiben benne van minden, minden, amitől még annak is felfordul a gyomra, aki egyébként együttérezne az akkori szenvedőkkel. Az auschwitz-i rendezvények, az ott elhangzó beszédek ismét valós képet adtak arról, hogy hol tart manapság a világ, hogy milyen átlátszó és velejéig rohadt az a színjáték, amit a cionisták mindennap játszatni akarnak velünk.

7 kommentek:

Névtelen írta...

Mi magyarok azért nem különösebben szeretjük azt, ami kötelező- így voltunk a Szovjetunióval, és ma már így vagyunk Usraellel is. De valószínűleg mások is így vannak vele, mert amikor törvénybe van iktatva, hogy mit szabad és mit nem mondani, gondolni, az egy "kicsit" mindig büdös...
Csak az a baj, hogy ezt ők le...ják: már látható a jövő, nekik alanyi jogon fog járni a fegyvertartás, mert ők a "veszélyeztetett faj", még itt is, ahol a legborzalmasabb atrocitás az volt, amikor két cigány elvett egy rabbitól egy mobiltelefont

Anna írta...

Kedves Gabeebee! Ilyen tárgyilagosan megírt igazságot még nem olvastam, pedig kenyerem javát már megettem. Gratulálok Önnek!

Névtelen írta...

Angela Merkel Bp.-i látogatása alkalmával tüntetéseket kellene szervezni, melyen a németek áltel felrobbantott hidak, a szétlőtt vár és városképeit viszik a tüntetők, olyan felitattal: ezeket a károkat mikor fizetitek meg?

Névtelen írta...

Az észak-amerikai indiánokról mikor lesz emléknap? Ott teljes törzseket irtottak ki, mindenkit, míg az izraeliták egész szép számban élnek és virulnak.
Értem én a gazdasági okát ennek a nagy holopókusznak, de nem szeretem. Szeretném most kijelenteni -sok millió, vagy tán milliárd embertársam nevében- nem vagyok hajlandó bűnösnek érezni magam, amiért az emberi történelem egy szakaszában emberek embereket öltek meg. Már semmi közöm sem az elkövetőkhöz, sem pedig az áldozatokhoz. Legyen elég ebből az esztelen, képmutató és provokatív múltidézésből, aminek valójában nem a megbékélés, hanem a gyűlöletkeltés a lényege, s melynek hátterében jelenleg is népek kiirtása folyik.

Tomi írta...

Tomi
Amit ez a cionista banda művel, az már gyomorforgató! Az indiánoknak mikor fognak Amerikában szobrot állítani? És valahogy azt sem rebesgetik, hogy a németek miért akadtak ki a zsidóságra (hozzáteszem joggal)!!! Nem nehéz rákeresni Benjamin H. Freedman 1961-es beszédére Össze vissza hazudoznak! Elve a vallásuk is egy rasszista szemét! Mindenkinek ajánlom figyelmébe Talmud című szent irományukat! A végére pedig csak 1 kérdés! Ha egy népet évezredek óta mindenki gyűlölt, akkor azzal az egy néppel van a baj, vagy mindenki mással??????

Attila írta...

Merkelről további infókí:
http://hu.metapedia.org/wiki/Angela_Merkel
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3csahosok_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben
Családja kitűnő Stasi kapcsolatokkal rendelkezett, ő is Stasi besúgó volt. A németek már alkalmasabb embert nem is tudtak találni?

Németi Juci írta...

Amikor a svábokat kitelepítették innen, azt ki találta ki? Ugy emlékszem a bibsik. Vagy a magyarokat vitették ilyen olyan táborokba meghalni. Ezek a zsidók, mindig keverik a sz@rt. Semmiért nem vagyok hajlandó felelőséget vállalni, mert a zsidók sem felelnek semmiért amit velünk tettek. ( Rákosi, Révai, Gerö Apró és a leszármazottaik, akik ott voltak a husos fazéknál), A háború alatt még 3 éves voltam, a szüleim meg csóró munkás emberek, apám meg katona, védte a hazát, ami Rákosiék alatt , bünnek számított. De már ők is már régen meghaltak, sajnos szegényen.Akik kiagyalták a törvényeket, hogy most siratni kell és gyászolni minden nap, gyászoltassák azokkal magukat, akik szétzabrálták az " állítólagos vagyonukat ". A Rózsadombon biztos találnának egypár régi zsidó villát, amiben most.az új biboldók laknak.Elegem van már ebből a sok simlis politikusból, akik mindig kitalálnak valami marhaságot, azt hiszik a szegényember unatkozik, nincs jobb dolga mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni.Loptak eleget, osszák szét a meglévö vagyonukat " a szegény zsidók között". Hékás! nekünk a mindenapi betevőről kell gondoskodni! Már elfáradtam, elfáradtunk! Elég volt! Majd találkozunk a "szociális temetésen" a hátsó parcellában úgyis oda jut előbb utóbb mindenki.Emlékművel, vagy anélkül.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló