Ezt Károlyi Mihály sem csinálhatta volna különbül


A múlt hét közepén, meglovagolva a netadó elleni tüntetések hangulatát, Ferenc szervezett a Parlamentbe egy kisebb összejövetelt, ahol elmesélte jövőbeni terveit a Magyarországra delegált nagyköveteknek, köztük André Goodfriend, amerikai ügyvivőnek. A kezdeményezésnek már a bejelentésekor vegytiszta hazaárulás szaga volt, de ami végül aztán ott történt, az felülmúlt minden korábbi elképzelést.

„A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Magyarország régen volt ekkora nagy bajban és 35 éve nem volt nemzetközileg ennyire elszigetelve, mint most. Egy elszigetelt ország pedig nem tud sikeres lenni. A negatív folyamatok a demokratikus alapértékek megkérdőjelezésével kezdődtek, amit az elmúlt hetekben már befolyásos, nagy tekintélynek örvendő országok is megállapítottak, korruptnak nevezve a kormányt és köreit. Ez maga a drámai végkifejlet” – mondta Ferenc, majd így folytatta a beszámolóját az eseményről: „Tájékoztattam a résztvevőket, hogy a Demokratikus Koalíció csütörtökön Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság új elnökéhez fordult. El kívánjuk érni, hogy az Európai Unió korlátozza a magyar kormány lehetőségét, hogy az saját oligarcháit hízlalva, korrupt módon ne használhassa fel a mi pénzünket. Ennek érdekében kezdeményeztük, hogy az EU korlátozza a magyar kormány azon jogát, hogy szabadon dönthessen az uniós forrásokról.”


Azt hiszem, ezt Károlyi Mihály, vagy Kun Béla sem csinálhatta volna különbül. Ferenc végképp felnőtt a nagy elődökhöz.

Ahogy megérezte, hogy van egy kis keresnivalója a balliberált oldalnak, ahogy észlelte, hogy van egy kis kormányellenes hangulat, azonnal kezdeményezett és elkezdett helyezkedni. A többi balos agyhalott az emeszpénél és az Együttnél, még a netadós tüntetés képeit nézegette, mondván jaj már, de sokan voltak, amikor Feri már a cionistáknál árulta a hazát.

Ezek vannak.

Ferenc tudja, mit akar. Tudja, hogy kell egy kicsit pedálozni azért, hogy egy esetleges CIA-puccs után biztosan őt tegyék meg helytartónak, ha már demokratikus választásokon szinte biztosan nem tud nyerni a következő 30 évben.

11 kommentek:

Sztanó írta...

Gyurcsány nem az EU Parlamentben kapott helyet ? Akkor most mi a faszt keres itthon , miért nem odakint dolgozik meg a fizetéséért ? Vajon ezt rendszeresen csinálja , hogy itthon beleugat a Ház munkájába ?

Zé írta...

Nem értem hogy jön ide Károlyi, vagy Kun Béla?
Fletó egy hülye, ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy olyan korrupció, félfeudális urambátyám rendszer van Magyarországon, ami nyugaton ismeretlen. Fletó ezt elmondja egy külföldi akárkinek (aki minden bizonnyal egyébként is tud ezekről nélküle is). Nem világos, hogy hol itt a hazaárulás? Hogy esetleg nyugaton is utánanéznek, hogy Magyarországon mire basszák el, hogyan lopják el a tűzhöz közelállók a "strukturális alap"-nak elkeresztelt nyugati segíjjkét? Ez a hazaárulás?

Ez kb az a szint mikor a cigányt felelősségre vonják, hogy miért dobálta be a játékgépbe és itta el a segélyt ahelyett hogy a gyerekeire költötte volna, mire ő: "Há' ezt azé' monnyák me' cigány vagyok?! Ráászisááá!!!"

Sajnálom, hogy a jobboldalon a "nemzeti" oldalon ma már ez a szint. Az ótvaros dögevő cigány érvrendszere.
Nemhogy vizsgálni kéne, hogy hová megy a pénz - ahogy Gyurcsány említette - hanem minden segély folyósítását azonnal le kéne állítani, és Magyarországot páros lábbal kirúgni az EU-ból és a NATO-ból. Normális társaságban nincs szükség olyan tagra, aki az asztalra szarik, aztán követelőzik, miután meg felmarkolta a pénzt, szidja azt, aki adta. Szégyen, hogy a "nemzeti" oldal ilyen cigány szintre süllyedt.
Itt lenne az idő, hogy akkor a híres nemzetiek megmutassák, mire mennek az európai pénzek és kultúra nélkül a ruszki, iráni, török és egyéb anyaszomorító barátaikkal. Azt persze nem mernék vállalni, hogy önként lépjenek ki, mert hiába is nagy a pofa, legbelül tudják, hogy két hét alatt becsődöltetnék az országot, mert a zászlólengetésből, meg hazafias jelszavak óbégatásából nem lehet megélni, egyéb más tehetségük meg szemmel láthatóan nincs.

Nem kunbélázni, meg károlyizni kellene, hanem végre tükörbe nézni, és elgondolkodni, miért lett ez a nemzeti oldal, ami. Miért lett a cigánykodás nemzeti erény? Ki hozta ezt be a jobboldalra, ki tartja fenn, és ki gondolja azt, hogy ezzel bármiféle pozitív eredményt lehet elérni?

Zsöde írta...

Nem szabad hagyni, hogy gyurcsánynak mégegyszer köze legyen Magyarországhoz ! Kis betűvel írtam a nevét mert NEMECSEK ERNŐ óta tudjuk, hogy az árulók nevét kis betűvel kell írni !

Radulovic Zsuzsanna írta...

"urambátyám rendszer van Magyarországon, ami nyugaton ismeretlen" - na, ez a nagy tévedés, kedves Zé, drága Barátaim! Nyugaton ugyanis mindenütt urambátyám-rendszer van. Ettöl gazdagok azok az országok. Az összes politikus nagyvállakozó és viszi a saját haverjait, a saját lobbiját a politikába. Aki nem tetszik a hatalomnak, azt koncepciós eljárásokkal eltávolítják. Ezt hívják kapitalizmusnak. A demokrácia csak egy színjáték ehhez, panem et circensis. Nem tudom, honnan ered ez a végtelen hazai naivitás ezzel a témával kapcsolatban?! Egy ország nem suszterműhelyekből lesz gazdag, hanem a milliárdosainak számától.

Karina írta...

Szerintem nincs a földön olyan ország, ahol a "nép" készítene költségvetést,törvényeket, szabná meg, hogy mi történjék az ország iparával, mezőgazdaságával,keresne "befektetőket",akik pénzéből biztosítva legyenek a jövőben is, mindezek a struktúrák! Nem, ez nem a bal, vagy a jobb, vagy ahogy tetszik, nemzeti oldal dolga! Azért van az országnak kormánya, miniszterek sokasága, hogy az emberek jólétéröl, biztonságáról ők gondoskodjanak.Jól néznénk ki, ha mindenki kezébe venné az irányítást, az maga lenne a káosz.Nagyon jó és kényelmes dolog kimondani, nép buta, minden marhaságot elhisz, cigányszintre süllyedt!A trianon óta ránktelepedtek a nagyhatalmak, rángatnak minket jobbra balra azóta mi nem vagyunk fóggetlenek,bizony kunbéláknak rákosiknak, apróknak köszönhetjük a ruszki és hasonló barátságokat. Mi történt az országgal rendszerváltás cime alatt? Szabadrablás. Mindenesetre, nagyon mérges vagyok azért, amikor a " letünt,talpig becsületes" kukából előmászó, hatalom éhes politikusok osztják az észt, hogy hogyan kellene jobban csinálni ezt, vagy azt. Csak annyit szeretnék tólük kérdezni, amikor rajtatok volt a sarkantyus csizma, miértnem akkor "pengettétek."? Egyet pedig minden tanácsadó, kritikus aki a népre mutogat ,jegyezzen meg jól: Ha tetszik, ha nem, a népet nem lehet leváltani!

eSzeL írta...

Kedves Zsuzsanna! Az utolsó mondatával nagyon nem értek egyet. A milliárdosok a világon mindenhol azért lesznek azok, mert van elég vastag bőr a képükön, hogy mindenféle, maguk gyártotta törvényre hivatkozva ellopják a jobb érzésű emberek által előállított vagyont. Az ország attól nem lesz gazdag, csak azok a milliárdosok a gazdagok, akiknek mellesleg tökmindegy melyik országban élnek, a lényeg, hogy jól tudjanak rabolni. Ma már az államok sem léteznek valójában. Az is csak a cirkusz része. Üzletemberek (hogy megvetem én ezeket) vannak, akik előírják, hogy milyen törvényeket kérnek a még erőteljesebb gazdagodás elérésére. Ha az érték előállító emberek is éppen annyira néznék embernek őket, mint a milliárdosok a vagyonuk előteremtőit, azt hiszem, nem sokáig maradnának életben. Üdv.

eSzeL írta...

"Ha tetszik, ha nem, a népet nem lehet leváltani!" Kedves Karina!
A magyar népet már le is váltották. Ez a magyar nép már nem az a magyar nép, amelyik Pozsony alatt tönkre verte az összeurópai haderőt. Elég volt hozzá egy-két apróság és 5000 év alatt a tudás alázatos népe lecserélődött a tudatlanság büszke csordájára. A bátrakból gyávák lettek, a keresztényekből (akik 2-3000 éve még voltak) liberális Isten tagadók lettek. Egy szó mint száz, a csere megtörtént. Ha nem történt volna meg, nem itt tartanánk. Üdv

Karina írta...

Kedves eSzeL, azért én nem mennék vissza, 2-3 ezer évre! Volt itt 1848,1956, s alegközelebbi dátum 2006. A két előzővel mos nem foglalkoznék, de szeretném felhivni azok figyelmét akik állandóan "gyávázzák" a magyar embert, hogy azért nem minden úgy van ahogy ők gondolják. Mi is történt 2006-ban? Miután a liberális magát "szocialistának" hirdető, most minden pillanatban itthon, s külföldön is a szabadságért kiáltozó bagázs, akkor mindent elkövetett, hogy az utcára kiáradó sokaságot legyürje,gumilövedékekkel, viperákkal támadja. Az úgynevezett "baloldalra" jellemző" ha nem ők vannak hatalmon akkor hajlamosak azt hinni, hogy nélkülük összedől a világ és többet nem kel fel a Nap.. Egy két korrupciós eset azért az ő idejükben is előfordult,( csak emlékeztetőül ,olajszőkités ,völgyhíd, löszalagút, autópályák, 4-es metró előkészítése a franciákkal, és Paks, veszélyes anyagoknak sziklába vájt lerakó megépítése milliárdokért de mivel ezeket az üzleteket ők hozták létre, ők vágták zsebre a nagy pénzeket, ahogy divat már ez a nagyberuházásoknál, azért, elsikkadt a dolog. Mikor mindezeket a disznóságokat megunta a nép kiment az utcára! Mit is ért el vele? Semmit ! Ugyanaz megismétlődik megint. Lehet, hogy sokak szerint a nép hülye, de nem annyira, hogy nap mint nap elveresse, összerugdaltassa magát. Nem, inkább elfordul a politikától. Szerintem egyik oldalnak sincs a szemére vetni valója a másiknak, egyik kutya , másik eb,.ezért tartunk itt, ezért vagyunk mi Európa egyik legrosszabbúl fizetett népe. Mert a" rendszerváltás" óta az éppen megválasztott kormányok kezéből, valahogy mindig eltünik, kifolyik az a pénz, amit ránk kellene forditaniuk. Üdv. SzK.

Unknown írta...

Szabad ember csak az lehet, aki másoknak nem ártva képes az öngondoskodásra,tehát képes olyan közjót szolgáló teljesítményt nyújtani, amiből szükségleteit fedezni tudja.
Aki erre nem képes, az mind "abolni" fog,hogy életben maradjon.
Itt is ez a helyzet.
Azért nem engedik, hogy a jó teljesítményt nyujtó polgár élvezhesse munkája összes gyümölcsét, mert egyrészről az által a javakat tőkésítve letépné láncait, másrészről a teljesítményre nem képesek éhen vesznének.
Erről van szó.
Az oligarchák sem saját teljesítményükből, hanem az elorzott javakból gazdagodnak, amihez jogi környezetet a kitartott politikusok biztosítanak.
Aki pedig képes önmagát fenntartani, sőt munkájából gyarapodni, az itt nem kívánatos, csak addig, amíg javait el lehet szedni.
A teljesítményre képes jóakaratú ember ezt a környezetet nem viseli el, így vagy elhagyja az országot,vagy kikerülni azokat a korlátokat, amik őt itt karámban tartják elsősorban állami segédlettel.
Ezért vagyunk szegény ország.

Unknown írta...

Nézzük meg mi történt !
Azok a kisvállalkozók, akik valós piaci igényt elégítettek ki, munkát adtak millióknak és javakat a lakosság fogyasztásához, a nemfizetésekkel, azaz a "körbetartozásnak" nevezett társasjátékkel tönkre lettek téve", így egyre fogy a számuk.
Akik önálló vállalkozást nem akarnak (ilyen körülmények között nem is szabad ) vagy nem képesek üzemeltetni, azok pedig el kell menjenek a "multihoz" beszállítókhoz, eltűrve, hogy a megtermelt értéket a nyugati bér tizedéért fizessék ki nekik, versenyezve a kínai bérekkel.
A megtermelt értéket mint fogyasztási javakat persze nyugati - vagy magasabb áron - hozzák vissza nekik fogyasztásra.
EZ VOLNA AZ EU norma ?
Hol érvényesül itt az emberi jioog ?

Unknown írta...

Kedves Zsuzsanna !

A pénz az újra elosztás eszköze.
Hogy gondolja Ön, milyen alapon lehet valakinek milliárd számra, miközben a nála dolgozónak száz számra sem marad ?
Ha a "nyugatot "emlegetjük, tudja e, hogy honnan származnak az ottaniak milliárdjai ?
Svájcban miért nem háborúztak 300 év óta a német, francia,olasz emberek egymással és miért folytattak öldöklő háborút ugyanezen nemzetiségek a svájci határ másik oldalán századonként akár kétszer-háromszor ?
Kiknek volt az érdeke a vérontás és ha érdek volt, hova lett annak haszna ?
Mi a következménye ennek a rendszernek az Ön véleménye szerint ?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló