Muhahahahaaa


Lehetne szépíteni a dolgot, lehetne finoman fogalmazni, de az igazság mégiscsak az, hogy az elvtársak ismét atomra beszopatták magukat. Az egész balliberált önkormányzati választási történet már eddig sem nélkülözte a tragikomikus elemeket, de tegnap a műsor átfordult egy olyan dimenzióba, amit már csak a politikai burleszk kategóriában lehet értelmezni.

Mint az gondolom mindenki előtt ismert, a baloldal néhány napja részben a közvélemény-kutatási eredmények hatására visszaléptette a hetekig castingolt főpolgármester-jelöltjét, Falus Ferencet, hogy aztán a szó szerint mérhetetlen népszerűségnek örvendő Modern Magyarországért Mozgalom (MOMA) vezetője, Bokros Lajos mögé sorakozzon fel. A váltás indokaként legtöbbször Bokros nagyobb ismertségét és nagyobb népszerűségét hozták fel, ami részben igaznak is tűnt, hisz a legutolsó, a fideszközeli Nézőpont által nyilvánosságra hozott kutatás valóban ezt támasztotta alá. Náluk Bokros 14, míg Falus 11 százalékot kapott.

Aztán tegnap akarva-akaratlanul a Medián intézet kinyitotta a humorbonbont, amikor előállt azzal a felméréssel, amit közvetlenül az előtt csináltak, mielőtt Falus lemondott volna a jelöltségről. Az ő méréseik szerint ugyanis Falus, a 12 százalékos eredményével utcahosszal előzte Bokrost, akire csak a felmérésben résztvevők 5 százaléka voksolt. A kialakult helyzetet végül tovább színesítette Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatójának a megjegyzése: „az ellenzéki tábort egy olyan kutatócég zilálta szét, amelyet a baloldalon visszatérően hiteltelennek bélyegeznek”.

Akkor most ott tartunk, hogy balliberált agytrösztök, a kampányzsenik egy, a másik oldalhoz köthető közvélemény-kutató cég, mondjuk úgy picit manipulált adatsorát olyan komolyan vették, hogy visszaléptették miatta a saját, keserves alkuk által megtalált jelöltjüket egy olyan valaki javára, akinek a szimpátiaindexe lényegében a nullához konvergál, így még nagyobb hülyét csinálva magukból és az egész balliberált oldalból.

Mit mondhatnánk erre?

Zseniális.

Muhahahahaaa


7 kommentek:

eSzeL írta...

Tényleg van aki elhiszi, hogy nem előre eltervezett, gondosan felépített színjátékról van szó?
Nem csoda, hogy itt tartunk . . .

Névtelen írta...

Tényleg ilyen hülyék, vagy valamit trükköznek, van valami duplacsavar a háttérben?

Lássnecsaknézz írta...

1./ Az nevet, aki utoljára nevet. 2./ Tarlós meghatározó döntéshozói eddig is az egykori szadesz köreiből kerültek ki! 3./ Nem kellene elájulni a demszky-tettestárs nulla munkájától, semmitevésétől! 4./ Ha ez a bajszos majom akárcsak 1 szavazatot kap, márpedig ennél biztosan több agyhalott szavaz rá, tán még alpolgármester is lehet! 5./ Ergo, továbbra is a 70 évvel ezelőtti utódok fattyai, a bolsi-bibsik és -likud-fideszes testvérpárti alapon - az aszkanázi zsidók kezében marad a Város! NIncs zen sem röhögni, sem csodálkozni való!

Névtelen írta...

A középosztály felfelé bukott magyar elemeinek, minden lépésüket előre, minden deka több kenyerüket az¬zal kellett és kell megfizetniük: hogy buzgón megmutassák az uralkodó érdekszövetségnek, mindenképpen al¬kalmasak az álláshoz jutásra, az előléptetésre... A fentebbi lelki sajátosságból szükségszerűen következik a ma¬gyar középosztály egy másik általános vonása: antidemokratikus, demokráciaellenes... egyszerűen a jól nevelt házi kutya úrkutyasága, mely fogat vicsorít a kevésbé pártfogolt és „be nem érkezett vértestvérei ellen!... a folyto¬nos szolgaságban Annyira úri emberré csonkult, hogy képtelen emberré egészségesedni. Szabó Dezső: Virrasztó Koppányból
(És ez az a „polgári középosztály" amelyet az új politikai kurzus szerint újjá kell teremteni?)

Karina írta...

A kampány során, a minap, 1 adásban, egyszerre 2 képet mutattak az MTV 1-en: Gyurcsány balján, a "keresztény gondolkodásu" (annakidején az MDF igy hirdette magát) MDF-es Pusztai Erzsike a volt, egészségügyi akárki, bazsajogva kampányol a DK mellett. A másik képen Bokros Lajcsi meg Habsburg György társaságában győzködi a köréje gyült jónépe arról, milyen jó is lesz nekik, ha ő lesz Budapest főpolgármestere. .Ez a látvány gyözött meg arról, hogy soha többet ne menjek el semmire és senkire szavazni! Lehet, hogy rossz véleménnyel lesznek rólam honfitársaim, hogy nem teljesítem "hazafias kötelességem" de én többet már nem hiszek senkinek sem ezután és a 25 éves "rendszerváltási" tapasztalataim alapján mondom és teszem. Láttam mindezeket, az állítólagos Fideszes közszolgálati TV-n, ami végleg betette nálam a kaput. Kóka Fideszes" segitséggel megszerzett diplomata útleveléről" már nem is beszélek. Abban a parlamentben, ahol a képviselöink ilyen "szösszeneteket" eltürnek, mi mehet még a háttérben? Ezeket választani, ezekre szavazni? Na neee !

Névtelen írta...

Mi van ezen nevetnivaló, hogy egy hazaáruló, hazánk nyílt és ádáz ellensége, börtön helyett ismét politikai karrierre áhítozik?!

Névtelen írta...

Szerintem a JOBBIK álláspontja a helyes: a politikával foglalkozó, vagy foglalkozni kívánó embereket szigorú kivizsgálásnak kell alávetni, visszamenőleg is! Még így sem lenne elkerülhető, hogy önző, liberális érzelmű gazemberek kerüljenek kormányközelbe!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló